- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #32868 üzenetére
Boldog Karácsonyt itt is!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kvojnovics #32764 üzenetére
Dob rá valami hibát vagy valami?
A gép jelez valamit?Jobban bele gondolva a 8.1-en érdekes az adb, nincs más gép?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #32700 üzenetére
Úgyis lesz csúszás ahogy szokott.
Majd év elején felnézek nektek Elevatere valami okosságért.(#32706) Ununqatrium
+1 tényleg már emlékszem!
Alap funkció és sima tapira felugrik a lista elejére. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Balazska15 #32664 üzenetére
Anno én is Note 2-ről váltottam M7-re.
Teljesen megérte. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #32662 üzenetére
Már egy Nexus 5 boldog tulaja vagyok egy ideje..
A G2 nem rossz.. recseg ropog, anyaghasználatra fél óra után vissza sírtam a One-t.
Mahdi AOSP romjával használtam, ment mint az állat, szép kijelző, egész jó kamera, a hátsó gombok is nagyon királyok pedig azt hittem utálni fogom, kijelző méret pont optimális..
De az istenért nem tudtam megszokni a ropogást, elmegyek bulizni és félek elővenni mert leejtem és lehet reccs neki.. ha bár még mindig jobb mint a Samuk.
No midnegy, a G2 ből lett egy Lumia 930.. bő 3 hétig bírtam vele.. inkább szóra se méltatom.
Most egy N5.. ez baba egy készülék, érezhetően gyorsabb mint a One és az anyaghasználat is igen király, ha bár nem fém de még midnig jobb mint bármi más (persze a HTC-ken kívül) amit kezembe fogtam.Majd egy M9-re lehet beruházok tavasszal.. illetve ha behozza a T.. rég vettem már előfizuval készüléket
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #32660 üzenetére
A One azért nem menő mert HTC.
Bezzeg mikor a Samu kidobta az alpha szériát izzott az internet, hogy jajj fém telefon..
A k/rva f/szba elmennek ezek..Amúgy Samsung, nagy cég, mindenki hallott róla és azt nem tagadom ,hogy király hűtőt meg tv-t csinálnak, nálam is egy samu smart tv csücsül a nappaliba.
Az átlag célközönség nem látja, hogy attól, hogy ebbe jók attól telefonba szemetet csinálnak így viszik a készülékeiket.
Mint a Sony.. multimédiában nagyon ott van, zenéhez használt füleseim és egyéb multimédiás eszközeim sonyk és le a kalappal előttük.. de egy köcsög szoftver optimalizációra felvehetnének még pár IT mérnököt..// Mondjuk engem, havi 1 misért optimalizálnék nekik orrba szájba.
//
A HTC meg köszöni megvan, telefonokba jók mint mindig.. már anno PDA-ban is vitték a pálmát de már akkor is csak a prémium kategória volt nekik megcélozva így nem lettek annyira ismertek vagyis az "alja nép" nem ismeri őket így nem is fogják megvenni mikor +10e HUF-ért kapnak egy Samut vagy Sonyt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Balazska15 #32652 üzenetére
Meg se forduljon a fejedben az S4..
Tele van olyan funkciókkal amit az életben nem használnál plusz az egész telefonnak játék telefon feelingje van. Míg az M7-en érződik a prémium anyaghasználat.
-
s3nsitivity
addikt
De rég voltam már itt, hogy Onetok?
(#32644) Pr3ciSioN
Gyárilag.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31754 üzenetére
Lehetett az esés következménye sajnos.
A digitzer és maga a kijelző üveg attól, hogy egybe van építve még két külön modul, ha szerencséd van csak a csatlakozásnál mozdult el. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Giovanny #31744 üzenetére
Hát ugye a hivatalos dátum előtt senki se érheti el a forráskódot.
Tegnap reggel volt az 5.0 hivatalos debütációja, tegnaptól érhető el és shippelték a cégeknek az eredeti kódot. Itthoni idő szerint ma 0:03-kor kapta meg a HTC és indult a fork amire kitűzött 90 napos deadline van.
Fejlesztésről még nem tudok semmit de kétlem, hogy elhúznák a 90 nap végéig.
Amit meg tudok valamit jelzem. -
s3nsitivity
addikt
Ha érdekel valaki akkor jelzem, hogy most kapta meg a HTC az 5.0 forráskódját. Ergo indul a 90 nap!
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
TechData #31554 üzenetére
Nálam a normál használat is durva.
Mindig fel kellett raknom éjszaka töltőre.
Bár állandó volt a 4G kapcsolat és az autó sync.
Ha használja az ember akkor 1 nap, a szekrényben meg minden elmegy 1 hétig.
Képeben csak a megapixel számot mondtam, szerintem vállalható kamerája van, főleg sötétben.. a videózási élmény meg felejthetetlen!
flickr - HTC One SetMost a G2 mind a két téren jobb
És a saját CM hozzá az elvárt stabilitást.. de mégis hiányzik a Sense.Más,
ugye cseréltem a One a G2-re. Nálam tökéletes volt a One is, átadásnál is, nem írtunk róla semmit. Ez olyan 3 hete volt, valamelyik nap megkeresett az úr, hogy nem tölt a telefon.
Mondjuk eddig ez szép meg jó de nálam minden jó volt és most zaklat, hogy fizessem ki neki a javíttatást.
Igazság szerint úgyse fogok neki fizetni ennyi idő után de rohadt érdekes, hogy milyen emberek vannak. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Sukta 95 #31552 üzenetére
Erre a szokásosat tudom mondani..
Nekem az i5 a szekrényben porosodott mert közel se ért fel a One hoz.
Stabilitásban, megbízhatóságban nincs párja.
Negatívumként az aksit és a kamerát lehet megemlíteni.
Az aksi egy napos a kamerában meg kevés a megapixel így nem a legnyeröbb. Bár szvsz ezek a legkisebb dolgok, mai napig az egyik legtökéletesebb készülék! -
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #31539 üzenetére
Nem mindig, sőt inkább az a többség aki nem UI váltás céljából cserél romot.
Optimalizálások, tweak-ek stb. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Juliuska #31478 üzenetére
Az M7 után lett a G2.
Konkrétan 1 hete.
Igazság szerint csak az ára miatt cseréltem le.
Leharcolt, gari nélküli(sőt mintha már a kamera is lilut volna) M7 egy 32 gigás 4 hónapos garis, patika G2 ért 1:1 ben szerintem üzleti szempontból jó volt.
Ha bár néha az őrületbe kerget az M7 után, no de ez majd bele lesz írva a logoutomba vélhetőleg holnapra az egész össze hasonlítással
Majd az M9 lesz a következő.
Vagy egy N6 -
s3nsitivity
addikt
válasz
Bdanyy #31473 üzenetére
Huh hát az nagyon ronda.
Mondjuk ez az alap LG-s is elég gyér..
De mondjuk a HTC-s az nekem tetszik.Meg szerintem maga az elgondolás is igen jó, kisebb lesz a készülék mégis nagyobb a kijelző és ahol kell csak ott vannak gombok.. pl ha filmezek, játszok vagy ilyenek akkor eltűnnek ugye és használom az egész kijelzőt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #31450 üzenetére
Amúgy nem vészes a tablet árazása.
Azt hittem brutálisabb lesz.The Nexus 9 comes in 16GB, 32GB and 32GB LTE models and will be available for worldwide pre-sales from the Google Play™ store beginning Oct. 17, shipping and available in retail outlets beginning Nov. 3.
The Nexus 9 is priced as follows: 16GB for $399 USD, 32 GB for $479 USD, and LTE for $599 USD.
-Inside HTC
-
s3nsitivity
addikt
Na ami már biztos, hogy a HTC s topikokban valahogy van hangulat
Mintha egy igényes bárba lennék. A G2 topik meg inkább egy gyerek zsúr sok érzékeny kölyökkel.
Bocsi ezt muszáj volt megosztanom.. Úgy néz ki keveset leszek ott. -
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31401 üzenetére
Na jó, mostantól ignorállak.
Mert ennyi erővel a falnak is magyarázhatnék.Kék szalagos képem van a 2007-es FIAP-on de valószínűleg nincs fogalmam a fotózásról.
Mesélj még.
Az akkori nyereményből van a DSLR gépem.
A telefonom meg tudod honnan van?
A Logoutomba bele lehet nézni és kiderül. Mindent lépcsőről lépcsőre építettem fel és mindenem használt. 70ezerért vettem a One-t anno és előtte 75-ért eladtam a Note 2-m. És így tovább visszafelé +/- 5 vagy 10 ezres ugrásokkal egészen 2010-ig ahol az elsőt nyertem az AXN-től.
De te jobban tudod gondolom ezt is.Nokiákat meg nem kell magasztalni. Csili vili sok megapixeltől nem lesz semmi nyerő.
Ha még most se tudtad felfogni akkor sajnállak.
Leírom még egyszer és annyi.
Egy felső kategóriás telefon simán hozza a kompakt gépek nagy részét ha elhiszed ha nem, te dolgod.
Persze van kivétel nem is egy. De az általad emlegetett 20 ezres katóriában amivel erősebbek az az optikai zoom és semmi más. Nem lesz benne neked semmi extra optika vagy szenzor. Ergo ha olyan kompakt gépet akarsz ami jobb az már megint a minimum 40ezeres kategóriába esik.
És nem hiszem ha az emberek megvesznek egy telefont ahogy mondtad 140 ezerért akkor még annyira akarnának költeni egy kompakt gépre mellé.Mondtam, ha neked belefér és mindig elfér nálad akkor jó neked.
Nekem nem fér bele. Most azért használok G2-t mert nyertem rajta olyan 20ezer pénzt az 1:1-es cserén így ha kijön az M9 kevesebbet kell részletre vennem..
Így nem, nem fér bele még egy gép is mellé. Sőt ahogy mondtam el se férne nálam.
És ahogy mondtam az emberek 80%-a nem hord magánál több dolgot.
Lehet te vagy a kivétel, egészségedre.Na kiszálltam.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31399 üzenetére
Jó. Látom nem találjuk meg a közös hangot.
Jó neked, nálad mindig elfér egy gép is. Örülj neki. Bár én nem járok katonai sokzsebesben.
Általában fari 4 zsebbel ami annyiban ki is merül, hogy: kulcs, füles+zsebkendő,tárca,telefon.
Nálam ennyi cucc szokott 90%-ban elférni.
És sejtem nem vagyok vele egyedül.
Ha konkrétan fotózni megyek akkor viszem a DSLR-t ebben egyet értünk.
De ha nem én akkor is szeretek értelmes képeket csinálni, így igen is számít a telefonom fényképezési minősége. Ennek egyik oka, hogy nincs keretem egy kompakt gépre ami jobb lenne a mindenkori telefonomtól a másik meg az, hogy ha lenne se tudnám hova tenni.Nálad elfér mindig, van rá pénzed. Nagyon jó neked, gratulálok.
Viszont nem ez a többség.
A múltkoriban volt Elevaten egy felmérés, hogy ki milyen kütyüket hord magával, valami 80% környéke csak telefont. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31395 üzenetére
Ki támaszkodik a megapixel háborúra?
Egy szóval sem említettem ilyet.
Sőt..
Fentebb azt is leírtam, hogy aki profi képet akar az vegyen profi kamerát de nem arról a kategóriáról van szó hanem arról, hogy minek is a telefonba kamera.Nem, nincs pénzem még egy gépre is, sőt telefonra se futja újonnan, 4 éve csak használt készülékeim vannak, 5/10 ezer rádobással mentem feljebb a rang létrán aminek az első darabját egy nyeremény játékon nyertem.
Csóró vagyok, kövezzetek meg.Valamint nem egy olyan kompakt gép van, nem feltétlen a linkelt, ami közelébe se ér egy-egy mobil kamerának. Ajánlom figyelmetekben a mobil fotós topicot.
No de Loboda kolléga hozzászólása(#31393) is engem támaszt alá.
" mert macerás cipelni az M7-ese mellett "
És egy kompakt gépről beszélünk. Ráadásul egy nő akinek 90%ban van táskája, míg a férfiaknál nem biztos.
Ahogy mondtam, az egyik indok a pénz a másik meg a tárolás.
És mind a kettő valós probléma. -
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31391 üzenetére
Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb.Valamint akár csak magamból kiindulva, egyetemista létemre nincs feles 40 ezrem kamerára, viszont szeretek fotózni.
Akkor én meg bsszam meg vagy mi?Lehet van akinek belefér még egy D600 meg egy GoPro és iPod egy csúcskategóriás telefon mellé de szerintem kevesen vannak azok és többen vagyunk azok akik szeretnének mindent egyben tartani.
Kérlek a logika használatára ha kommentelsz, köszi.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31386 üzenetére
Csak tudod már ez is a célba tartozik.
És nem, nem veri oda egy compact gép.
Valamint nem egy embert ismerek akinek nem fér bele még egy gép is mellé.
Nálam és elég sok usernél az egyik legfőbb dolog a kamera.
Nincs baj ezzel az ultrapixellel, sőt nagyon is jó. Csak a megapixel szám teszi meg a magáét.
Egy általad említett compact gépet szinte bármilyen felső kategóriás telefon elver. Egy értelmes DSLR gép meg 100e-nél kezdődik. Akkor inkább tartok mindent egy helyen a zsebemben.
Vagy ennyi erővel használhatnánk megint walkmaneket is.. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31384 üzenetére
Hát ebben nem igazán értünk egyet.
Főleg, hogy ahogy fentebb is említettem vannak akik nem engedhetnek meg maguknak 100ezer + os gépet. Azok meg le vannak sz@rva? De bzi telefonnal fényképez, vagy mi?
Na meg pl én sok helyre nem is szeretem elvinni a gépet. Nagy, gyakran útban van és csak még egy táska.
Pl nyaralásnál nem szívesen viszek le egy drága gépet a homokba a partra míg a telefonom igen.
4 évig tanultam fotómüvészetet nem csak világolok mikor azt mondom ,hogy profi gép profi képhez kell. Félprofihoz meg emlekképhez ott a telefon aminek nem árt ha ki tudod használni az adottságait. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Valkűr #31379 üzenetére
Már bocs de ki az aki mindig magánál hord egy gépet és ki az aki mindig magánál hordja a telefonját?
Remélem megválasztotam a kérdést.
Amúgy rohadtul nem értem a vita tárgyát mert pont azt magyarázom, hogy azon kívül, hogy nem nagyithatsz bele semmi baj a kamerával.
Plusz elég sokan vannak akik telefonnal fényképeznek, topic is van itt nekik. Valamint nem mindenki engedhet meg egy gépet is a telefon mellé -
s3nsitivity
addikt
Ebbe benne volt az éjszaka, így nem túl reális az az 50óra becsült idő de egyértelműen jóval jobban bírja bár még csak ez a harmadik nap, hogy nálam van.
Elég beteg vagyok így nem megyek a hétvégén egyetemre tehát lesz időm tesztelni és pár napon belül írok egyet a logoutomra.
Elől járóban annyi, hogy a rendszer közel sem annyira optimalizált. Viszont nyers erőben jobb. Kamerát még nem igazán volt alkalmam tesztelni -
-
s3nsitivity
addikt
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Szvsz az M7 -nél az egydüli kompromisszumot az aksi időben kell megkötni.
Minden másban tökéletes.82 egy független, garis, szinten patika állapotú One-ért teljesen korrekt.
És az eladó is korrekt amúgy, anno 1x üzleteltem vele. -
s3nsitivity
addikt
Hát azért ez eléggé leegyszerűsített körülírás és nem is épp pontos de jól van az falura..
(#31356) Klaus Duran
Pedig a régi jó gnome classic de jó is volt.
(#31357) BenHans
Plusz ha garis akkor adjon róla valamit, lehetőleg érvényes pöcséttel!
Ha a HTC-nél nincs bejegyezve mint garis készülék akkor árulhatja ő aként. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31351 üzenetére
Hidd el, nem fogsz benne csalódni.
Minden készülékemet 2-3 hónap után cserére szánom..
Viszont most a többiek a tanúim, hogy lassan 1 éve rontom itt a levegőt. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31345 üzenetére
És azon elgondolkoztál már, hogy miért hívják a SoC-ot SoC-nak?
Mert akkor ideje lenne.
Bocsi, beszólogatós kedvembe vagyok, ne vedd magadra.
Nem midnegy, hogy azt a 320-as GPU-t mi hajtja. Vagy két S4 -es krait mag vagy négy 600-as krait mag. A GPU csak a grafikai proc, a teljesítmény már a proci dolga.
Na meg a plusz memória is jól jön játék közben.A frontfacer kamerája az egyik legjobb a mezőnyben,
A hátlapi szintén elveri az SP-t és szerint elég sok minden mást is, bár a pixel vadászok nem ezt állítják.
Multimédiásan, mindent elver. Kijelzője lehetne élénkebb (Most egy G2-m van IPS-el ami élénkebb bár eddig nem tartottam a One-t "fakónak").
Aksi időben egy napos telefon, más hátránya nincs.
Esetleg még a mérete, a boomsound elveszi a helyet.. no de valamit valamiért. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Flickering #31343 üzenetére
Mennyire?
Ha ezen elgondolkoztál, hogy megérie e akkor nem is tudom mit mondjak.
Na jó elég a szarkazmusból.
Minden szempontból megéri.Nem is értem milyen logika vezetett rá arra, hogy bármiben is jobb lenne az sp.
-
s3nsitivity
addikt
Hát nagyobb SOC ide oda ez lassabb mint a One.
Pedig az első dolgom a root és rom csere volt.
Most egy G3 romot futtat de ha lesz időm megnézek egy CM-et, azzal biztosan aprít a 800as snapi.
Elöljáróban a műanyag nem azt a samsungos játék telefon feelinget tartalmazza bár érezhetően nem egy HTC minőség de azért kézben fogva ennek is megvan a prémium érzete.
A design nekem bejön, az UI meg megszokható, van benne sok apróság ami jó. -
s3nsitivity
addikt
Az a helyzet, hogy már nem csak kiszemelt mert ezt már egy 32 gigás G2 ről írom.
Inkább a One alacsony ára és a G2 stagnálása vett rá a cserére.
Leharcolt gari nélküli One egy garis, patika 32GB G2 ért. Nem volt rossz üzleti szempontból.Felhasználói élmény össze hasonlitást meg majd írok ha használtam egy cseppet.
Bár még mindig HTC fanatikus vagyok meg kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam a G2 ben.No meg a topikot nem hagyom el, nem szabadultok tőlem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #31313 üzenetére
Hát ha összehoznak egy 5" körüli 64 bites telót egy 8/4 ultrapixeles duo kamerával a szokásos designt szokás szerint kicsit felturbózva akkor szívesen használnám 2 év hűségidőig.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #31310 üzenetére
Hát ha most cserélek az nálam nem zárja ki az M9-et jövőre.
Sőt ha akkora dobás lesz akkor lehet még részletre is bevállalom T-nél. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #31308 üzenetére
Jajj ne szívd már fel magad.
Te is tudod, hogy amíg nem használ valaki egy M7-et addig nem tudja, hogy mennyire is király.
Tényleg nem lehet belekötni az aksit kivéve.Mondjuk én most pont el kacsingatok.. de egyáltalán nem azért mert bármi bajom is lenne.
Mindössze kinőtte a kezem, meg már jó ideje megvan és szeretem a változatosságot. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31296 üzenetére
Hát én is majdnem szépet írtam de már inkább nagy levegővel írok valami értelmeset.
Aha, kaptam egyénit.
-
s3nsitivity
addikt
A launcher is már külön app ami már ráadásul le is van portolva.
És mint feljebb írtam ezek nem rendszer független appok, nem sima alkalmazások. Amit ezzel megoldottak az a frissítési problémák mert ha gáz van nem kell patchelni a rendszert is csak kidobnak egy frissítést playen -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #31251 üzenetére
Double Exposure – Step Out from Behind the Camera
RE: A Remarkable Little Camera
RE is a small handheld camera that allows you to capture and fully experience every moment, through video and photography, without the hassle and awkwardness of grabbing your phone or camera and missing the moment because you were too busy capturing it.
RE was made to fit comfortably in your hand and features a built-in grip sensor that instantly activates the camera on pick up, eliminating the need for a power button. Its single shutter button allows one-tap to capture photos and a longer press for video recording for seamless switching between modes.
Key specs:
SIZE: 96.7 x 26.5 mm
WEIGHT: 65.5 grams
8GB microSD included. Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage.
Connectivity: BLE (Bluetooth® 4.0), Wi-Fi® (802.11 a/b/g/n), micro-USB
¼” tripod connection
16MP camera with 1/2.3” CMOS sensor with ultra wide angle: 146° lens (f/2.8)
1080p, 30fps FHD video and 720p, 4x slow motion video
Time-lapse video recording
IP57 Dust & Water Resistant
Compatible with Android 4.3 and above (BLE equipped); and iOS 7 or later
820 mAh rechargeable battery (1,200 16MP photos; 1 hour 40 min of continuous FHD video recording)
RE will be available in the US starting in November, with other regions to follow. Learn more about this remarkable little camera at recamera.com.HTC Desire EYE: Simply the best selfies
This year has seen the evolution of the HTC Desire family. Today, we introduce you to a new, top-of-the-range Desire model, the HTC Desire EYE. Featuring the best front-facing camera available on the market today and software that puts you at the center and looking your best, the HTC Desire EYE is the phone for capturing big and small moments in perfect clarity. Plus, it’s a gorgeous phone.
Sporting market-leading 13MP front and rear cameras for detailed image quality that allows you to zoom, crop and print without compromise, the HTC Desire EYE is fully equipped for those who love to take great photos, videos and selfies.
More specs – full list in the attachment below:
SIZE: 151.7 x 73.8 x 8.5 mm
WEIGHT: 154 grams
DISPLAY: 5.2 inch Full HD 1080p
Qualcomm® Snapdragon™ 801
Total storage: 16 GB, available capacity variesi
RAM: 2GB
Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage (card not included)
IPX7 Durability
Rear camera: 13MP , BSI sensor, f/2.0, 28mm lens, wide angle, with HDR capability; 1080p Full HD video recording; dual LED Flash
Front camera: 13MP, Auto-focus with zoom capability, BSI sensor, f/2.2, 22mm lens, wide angle, with HDR capability; 1080p Full HD video recording; dual LED Flash
HTC Eye™ Experience with Face Tracking, Screen Share, Split Capture, Face Fusion, Live Makeup, Auto Selfie, Voice Selfie, Photo Booth, Crop Me In
HTC BoomSound™
Battery Capacity: 2400 mAh
The HTC Desire EYE will be available through mobile operators and major retailers across EMEA, Asia and the US starting in October.HTC EYE Experience: Designed for you
It’s not just about the hardware though. The HTC EYE Experience takes mobile imaging software into a new league with unique features guaranteed to make you look your best.
Taking video chat and conference calls to a new level of quality and performance, the HTC EYE Experience’s face tracking keeps you perfectly framed at all times. And because staying in touch means more than just talking to a single person, up to four people in the same room can also be tracked comfortably, with each face cropped and positioned on the screen for maximum clarity. So enjoy the freedom and flexibility of services like Skype without worrying about exactly where you or your friends are standing, as the camera will follow everyone.
The HTC EYE Experience opens up a new world of creative opportunity, thanks to the new Split Capture function. Combining simultaneous photos and videos taken on the front and back cameras into one split-screen image or video, this creates a new selfie experience, allowing you to document your journey and your reaction without relying on thumbnail views.
Crop-Me-In places you at the heart of the action by cropping you from the image or video taken with the front-facing camera and positioning it within the scene captured by the main camera, opening the door to more extreme, exciting selfies and videos.
Voice Selfie removes the need for awkward hand contortions by enabling you to trigger the shutter release with a simple command. Simply “say cheese” as soon as you’ve struck the perfect pose or trigger the video recording with “action” or “rolling” commands.
Popular additions to the HTC Desire 820 are also included in the HTC EYE Experience such as face fusion technology, allowing you to merge your face with that of a friend or celebrity for a completely original look and Live Makeup, where you can set the desired level of skin smoothing and preview the effect in real-time before the image is captured.The HTC EYE Experience features will roll out to the following models in the coming months: HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 and HTC Butterfly 2. Learn more about HTC EYE Experience and its features, here.
Zoe: Life as you experience it
In August, we launched Zoe (beta) and later this year, we’ll release Zoe 1.0, bringing flexibility to the community, enabling short, medium and long Zoes that can be made up of just a couple of still images, or an entire series of video clips, with its new content engine (coming later this year), making it easy to present small numbers of clips or even individual images in an interesting, visually stunning way.
Integrating fully with RE, Zoe video highlights are automatically generated and ready to share. There is no need to edit, no need to sync to your computer, just simply upload them with a single touch.
Zoe is a free app available on Android now, and coming on iOS later this year.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Jó hát filmbe statisztáskodtam már az hosszú folyamat, főleg a vágás így elég korán elkezdik felvenni a jeleneteket. De egy sorozat azért másabb szerintem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31237 üzenetére
Hát ezt tegnap éjszaka adták le a CWTV-n.
Mondjuk nem tudom mikor forgatták de friss premier volt így nem értem, hogy akkor már miért nem egy M8 -
s3nsitivity
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31056 üzenetére
Viszont a porszem , homokszem híres a karcolási képességéről így már nem épp gyártási hiba.
A hangszóró nem túl hangos de annál szebb!
Kapcsold ki a beats audiót és hangosabb lesz viszont élvezhetetlen. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Laca1212 #31033 üzenetére
Most jön az M8_EYE elvileg.
Ott az Oppo Find 7 / Find 7a amik igen jól sikerültek.
Ott a One Plus One a Xiaomi Mi4 esetleg a Sony Z2/3 bár azokat mókolgatni kell mert a System gyatra.(#31034) yodee_
Az 5,5" még tűrhető egy kisebb házba. Bár nekem volt Note 2-m és hát az már nagy.. mondjuk ott sokat elvesz a ház. Én maradok 5-5,2" környékén. Bár ez a 4,7" már nekem is kezd kicsi lenni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Laca1212 #31030 üzenetére
Szó szerint semmit se állíthatsz.
Maga a csengőhang kiválasztása egy egész procedúra, mp3 kezelésről még nem is hallottak almáék.
Ahogy kijött a dobozl úgy használód. És csodálkoznak, hogy stabil..illetve én nem csodálkozok mert közel se olyan stabil mint a One.
Hazsbáltam i5 meg i5C-t de mind a kettő elbújhat, szaggat meg akad mint az állat a One-hoz képest.
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steelheart2 #31011 üzenetére
Én Note 2-ről váltottam One-ra, előtte elég sok mindent "megkóstoltam".
Samut soha többé.
Viszont az a G2 nem rossz darab bárki bármit mond.
2 nagy hátránya van azt fentebb leírtam de megteszem most is.
A 16 Gigás használhatatlan kevés tárhellyel rendelkezik valamint a System az egyik legoptimalizáltlanabb.
Lehet nincs a One-ba csak egy 600as snapi de mégis gördülékenyebb a G2-nél és még a G3-nál is.
Amenyniben nem szereted mókolgatni a telód és mondjuk egy CM-el élni valamint a 10 giga felhasználható elég akkor maradj a G2-nél. Minden más esetben egy remek választás a One! -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steelheart2 #31009 üzenetére
A G2-t a tárhellyel tudod megszívni így ha az a probléma akkor egy jó alternatíva a One.
Aksiban tényleg győz az LG. Igazság szerint ami még az LG ellen szól az a bénán optimalizált system.
Ebben a HTC mindig is verhetetlen lesz ha Android fork-ról van szó.
Én ki nem adnám a kezemből egy 16 gigás G2-ért. Viszont egy 32 gigásért már lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest