Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
stilo18 #35990 üzenetére
Hát én az előző javítás miatt beszéltem a HTC-vel, a vodafonnal is, (első szériás a készülék, és anyaghibás az oldalán a fehér sáv ami nem fehér hanem sárgás-barnás) de a HTC szerint ez nem befolyásolja a készülékhasználatot igy nem cserélik. Másnak meg olvastam hogy kérés nélkül cserélték, meg a hátlapot is.
Nem reménykedem benne hogy bárit is adnának, beszéltem a mostani javítási mizéria miatt a HTC-vel is de mutogatnak a vodafone és pont leszarják. A vodafone meg a HTC-re mutogat. -
no more
veterán
válasz
stilo18 #33339 üzenetére
Ma volt szerencsém a Desire Eye-hoz! Valószínűleg az volt az egyetlen normális kijelzős Eye a világon, mert nem tapasztaltam fátyolosodást, mint Bone (max fényerőn tapiztam)! Úgyhogy, akinek Eye kell az a Media Marktban vegyen, ott S-LCD-set kap!
Hú, az a sebesség! Egyik telefon sem volt a közelében, az i6 sem!
-
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33163 üzenetére
Nekem sosem hiszi el senki... mert "csak" mély meg magaskiemelés a BA, ugyanúgy szól, mint a többi telefon. Persze... Aztán megmutatom, azt az ugyanolyat és csak ámulnak, meg bámulnak. Pedig nekem semmi extra, a sima gyári fülest használom. De ilyen zenei élményem még nem nagyon volt semmilyen eszközzel.
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33121 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem hasonlítottam még őket össze élőben!
G3 mellé már odaraktam, sokkal élesebb a G3, viszont a színei szörnyen fakóak... nem túl kontrasztos szerintem.
Még mindig az LG gyártja az Apple-nek a kijelzőket? Úgy tudtam, hogy már a JDI, aki a HTC-nek is gyárt.
Az AMOLED-et nem szeretem, az béna... Pár Nokiában már láttam... Én SAMOLED-re gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33118 üzenetére
Majd meglesem valamikor, ha lesz időm.
Amúgy nekem a G2 kijelzője is tetszik, gyönyörű az is nagyon! Olyan ájfónos színei vannak! Kár, hogy a G3 annyira fakó lett valamiért... Az iphone-ok kijelzője csodaszép, a G2 kijelzője is, HTC One-ok kijelzője, és a S-AMOLED! A Note 4 mindent porba aláz ilyen téren... Persze, túlszaturált, blabla, de attól még egy LCD meg sem közelíti azt a látványt.
Nekem ezek tetszenek a legjobban.
Annyira örülnék egy S-AMOLED One-nak egyszer... :3 Bár gondolom ha el is adja a Samsung (miért ne tenné), baromi drága lenne...
[ Szerkesztve ]
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
stilo18 #32765 üzenetére
Azért ez még nem tuti.
Én szerdán adtam le smartshopba, azt mondták, hogy elvileg pénteken küldik ki a szerviznek, de szerintük már nem lesz meg a két ünnepek között.
Mondjuk kb fél percébe telne a szerviznek az egész, hiszen semmit sem kell csinálni, csak az újat kiküldeni a régi beérkezése után, de hát tudjuk milyen gyorsak..
-
MerLinh
senior tag
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
stilo18 #32724 üzenetére
Egyébként arról kaptál infót, hogy milyen színű és tárhelyű lesz a csere?
Tudom, tudom, ne legyek mohó, de gondolom a tárhely marad azonos azzal, ami most van (nekem 32gb-s), a szín meg ahhoz hasonló?
Mert nekem most fekete, de az m8ban nincs, viszont a sima ezüst nem jön be, akkor már inkább a grafit szürke verzió.First world problems.
-
Diokhan
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #32437 üzenetére
Az S6 pletykák rendre 810-et és Exynos 7420-at emlegetnek ugye szokás szerint két variáns lesz. A note után megjelenő GS-be amúgy is mindig egyel újabb SoC kerül.
Így a HTC sem teheti meg hogy nem 810-et pakol bele. Arra sem lehet hivatkozni hogy nincs kész, mert már augusztusban tesztüzemben volt és már van referencia telefon és tablet is.
Én nagyon remélem hogy kihagyják a 805-öst és nem azért mert annyira kell a 64bit meg a plusz erő, hanem mert talán kevésbé melegszik... Az már más kérdés hogy ha a GS6-ba/Z4-be 810 kerülne az M9-be meg 805 akkor egyből hozná az index meg a külföldi kollégáik hogy közel azonos áron a HTC gyengébb, és nem foglalkoznak azzal hogy a HTC simán hozhatja a szintet az optimalizációnak köszönhetően...Még arra tudok gondolni, hogy hátha azért beszélnek egy előbb megjelenő M9 Prime verzióról mert abban lesz 810 és a sima M9-ben 805. Viszont abban az esetben ha a Mini verzió megkapja a 610-et FHD-vel akkor a legjobb vétel a Prime és a Mini lesz.
-
Steve1207
veterán
válasz
stilo18 #32437 üzenetére
A jelenleg piacon lévő csúcshoz viszonyítva, ergo 810-hez képest kisebbet.
Az összevetés nálam teljesen más: Samsung erősebb papíron, gyorsabb proci, még ha az alaptípus ugyanaz akkor is van rajta pár MHz és LPDDR2 helyett 3-mal szerelték pl M7-nél, M8-nál erősebb 801 szintén a Samu javára.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
s3nsitivity
addikt
-
TechData
tag
válasz
stilo18 #31480 üzenetére
Kíváncsi vagyok miben volt jobb az LG G2 a HTC One-hoz képest?
Egyik ismerősömnek LG G2-es telefonja volt és fél év alatt 4x vitte szervizbe. Aztán nagy nehezen lecserélték neki egy újra...eladta és vett egy HTC One (M8) -at. Mivel nyomkodta az én One-omat és meg tetszett neki. Kettő hét után csak annyit mondot,ha tudja hogy ilyen jó a HTC a büdős életbe nem vette volna meg az LG telefont és megkímélte volna magát egy csomó kellemetlenségtől és szabad napja is több maradt volna karácsonyra
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kirkri
addikt
válasz
stilo18 #30957 üzenetére
Köszi a javaslatot.
Az mennyivel lehet árnövelő tényező, ha még a legelső Hboot verzió van rajta? (Nyom nélküli S-off)(#30958) szegto: A Smartshop az egyetlen belvárosi átvevőhely.
Amit linkeltél azok az átvevőhelyek csak a Samsung telefonokra érvényesek Budapesten. Vidéken leadható más telefon is, nem csak Samsung.[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #28475 üzenetére
Nem vettem észre változást. És már arra is rájöttem, hogy ezt a galéria frissítést miért kellett kétszer letöltenem. Mert a két letöltés között volt egy szerviz. Én meg azt hittem hogy ez már egy másik...
Bocs.
SwiftKey-hez is jött egy update, most letöltöttem és hát csesszék meg, lassabb mint eddig.
Mi a legjobb ingyenes megoldás, a gyári bill. helyett? Mert ez a SK már kezd felidegesíteni így lehet egy ideig mellőzöm.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28479 üzenetére
Jó csak az SP "fényképezésre sem való", mert hiába 8 MP a kamerája, a nem is tudom hány éves k800i-m élesebb képeket csinál. Akkor mire jó? Mert okostelefonnak sem... engem munka közben hagyott cserben, akkor döntöttem el, hogy lecserélem. És szerencsére épp közbejött a One <3
Igazából a One kamerájával én sem vagyok kibékülve. Nyilván szebb képeket lő azért az átlagnál (és szép éleseket), gyönyörű videókat csinál (a HDR videó elég király) de az ultrapixel napos időben nagyon fail.
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28336 üzenetére
Én 10 éve Sony-fan vagyok (voltam), sosem volt más színes kijelzőjű telefonom (monokrómban nyilván csak Nokia
). De az okostelefonjaik közül egyiket sem tudtam igazán szeretni... valami hibája mindnek van. Vagy lassú, vagy egy halom bug (vagy mindkettő).
Ezt viszont kifejezetten imádom! Hívhatsz fanatikusnak, igen, az lettem! Én csak leírtam a tapasztalatom. Nekem az életben nem kell más márka, csak HTC!
(amúgy köszi
)
(#28337) NandorHUN: Dettó... a Swiftkey nálam alap alkalmazás volt. Elsőként volt telepítve erre is, amint hazaértem a T-Mobileból, Play áruház---> SK letöltés. Nem is csináltam addig semmit a telefonnal, amíg be nem volt állítva. És tessék... elrontják.
Sajnálom nagyon... remélem egyszer jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28106 üzenetére
Az biztos, hogy ennél jobb telefont nem vehettem volna. Bár de... az M8-at.
De az meg bűn drága még... majd ha lejár ennek a részlete, akkor megveszem azt. Az életben más nem kell csak HTC. Egyszerűen zseniális, mennyire gyors a kis M7. Androidos telefonnál még ilyet nem láttam, hogy nincs akadás. Pedig ismerőseimnek van Xperia Z (ez szörnyen akadozik), Galaxy S4 (ez meg lagol nagyon), és G2 (ez meg vegyesen akad-lagol xD). Azt itt a kis M7 és mindenkinek tátva marad a szája.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #27556 üzenetére
Jó nagyon az i5s, baromi gyors és nagyon szép kijelzője van. De igen, én sem hiszem, hogy akkora érték lenne... Nekem nagyon pici egy One után. Hívhatják nyugodtan "tepsinek", de ez a 4,7 inch szerintem tökéletes multimédiához, pont a mérete miatt. És hááát, SLCD3!
Múltkor egy tornádós videót mutattam egy kollegámnak (HD volt a videó, szép éles), aki meg is jegyezte: "de szép képe van".
Azért egy 4 inchen az nem lehetett volna valami élmény (nagyítóval talán)...
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #27366 üzenetére
Én is nagyon meglepődtem, amikor először kipróbáltam... nincs equalizer, se semmi, "CSAK" egy beats audio. És amikor meghallottam az első hangokat... eargasm!
Zseniális ez a készülék tényleg, nem győzöm dícsérni, mások is nagyon meglepődnek (főleg a nagy galaxy s4 és társai userek XD). Életem legjobb vétele volt, sosem fogok mást venni, csak HTC-t!
-
-
-
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
stilo18 #26238 üzenetére
Ez mondjuk érthetelen számomra a Voda esetében, hogy drágább díjcsomagnál miért nem olcsóbb a telefon.
Jó persze, elég ütősek a RED csomagok, ha valaki rengeteget telefonál, de hogy drágább a készülék, mint alap Go csomag esetében, erre még a 24 havi részlet sem magyarázat.[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
stilo18: hát nálunk a baba előbb jött mint az M7, de biz' Isten kisebb gondom is nagyobb volt annál, h mivel fotózzam a születendő bébit
Jó egészséget, gyors és könnyű szülést (már a a párodnak)
Xaels: 190/50 illetve 190/55-öseim vannak, ha rá tudod húzni a 400-asod hátsójára, viheted
san01: én a motoromhoz használt PTFE (teflon) tartalmú folyadékkal védem a megtisztított telót. Steve1207 egy korábbi hozzászólása ébresztett rá, h bizony ez a gorilla már nem az a gorilla, ami a korábbi telók kijelzőit oly' remekül védte. Tapasztalatként annyit tudok elmondani: kicsit féltem, h a "kezelés" után majd csúszni fog a teló, de nem volt ilyesmi sőt, az idő közben felszedett "mikrokarcokat" is eltüntette. Azt, hogy sárgítja-e majd a fehér polikarbonát csíkot, még nem tudom...
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25699 üzenetére
Igazából a önmagában a MP növelés nem elég. Lehet valami 8-13mp-s és trágya minőség ha a tömörítés drasztikusabb a kelleténél. A legtöbb netes közösségi oldal vagy népszerű képmegosztó sokszor 2mp-s méretben menti csak el a feltöltött képeket és ezekre csak feleslegesen pazarlás feltölteni 8-10MB-os fájlokat. A HTC féle utómunkákra is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen nagy méretű képnél mennyire tudnának olyan gördülékenyek maradni mint most.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
[link] például itt az egyik, de a többi nagy oldalon is megjelent különböző formában.
Én amúgy a kislányom a One-al fotóztam szinte kezdetektől, előtte meg One X-el és előhívatva semmivel sem rosszabbak mint a konkurensek képei. Egyszerűen 10x15cm-es méretben sokkal fontosabb a dinamikatartomány és, hogy rosszabb fényviszonyok között is értékelhető a végeredmény. Abból is látszik, hogy aki nem ért hozzá annak bőven elég amit a 4mpx-es One tud, hogy párom azóta is hiányolja, hogy "a HTC milyen jó képeket csinált".
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25685 üzenetére
Én nem akarok a többiekről nyilatkozni, de míg az előző években mindig elfogott valami kell érzés amikor az új HTC-ket fogdostam, most ez kimaradt. Egy aranyszínű M7-re hamarabb lecsapnék, a dual kamera biztos jópofa ideig-óráig, de az OIS hiányát meg bek@phatják... Azon felül érdemi előrelépés nem sok van, legalább is nem olyan ami indokolná a felárat.
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
stilo18 #25545 üzenetére
A tokkal az a baj, hogy hiába csak 1-2 milliméter, mégis érezhetően nagyobb lesz tőle a telefon. Használtam egy darabig tokkal, de kényelmetlen volt. Számomra sokkal jobb a fogása is nélküle, biztosabban tudom egy kézzel használni.
Dr. Maci, amit a T adott nekem az 801n, én ezt választanám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest