- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGyula30
aktív tag
Ha a kamera kívülről megkarcolódott, mennyibe fájhat a javítás? Járt már így valaki?
-
FGyula30
aktív tag
Van egy apró karc a kamera lencsémen vagy lencsevédő plexin, passz nem tudom. Ha képet csinálok, meglátszik.
Kérdés: garis még a telo, de ez nem tartozik bele,mivel én nem vigyáztam rá. Mit csináljak?
Ilyenkor mit cserélnek, komplett házat? Vagy lencsét-boritását?
Mennyibe kerülhet kb? Lilulásom nincsen amúgy, ház makulátlan, beats felirat sincs lekopva. -
FGyula30
aktív tag
válasz
Laca1212 #31018 üzenetére
Aki androidhoz szokott, az nem tud együttélni az ios-szel. Persze ha csak facebookozol akkor igen. Nekem volt pár hónapig iphone 4, sírtam. Kapsz egy fixet és kész, nem tudod személyre szabni. Nem tudtam megszokni. Az itunes-ról had ne beszéljek. Sok sikert a 6-hoz, hátha neked bejön! Akkuról annyit, h ios 7 óta bajok vannak ám ott is! Ne várj csodát!
-
FGyula30
aktív tag
válasz
jozso1989 #30885 üzenetére
Én alapból szeretek helyesen írni, eszembe nem jutna hosszú ékezetek nélkül beírni bármit is.
A billentyűzetben is használja elég sok ember a felajánlott szavak beillesztését, az is helyesen van írva. Ezért maradok a Handcent-nél, ott beírom és megvan a 160 karakter. Bár nem egy villám, de elmegy.
Másik dolog: aki Red-es az leszarja, joga van hozzá. De ezzel nem oldotta meg a problémát, ami itt többeknek van. -
FGyula30
aktív tag
válasz
ChromeX #30652 üzenetére
Nekem volt már minden márka a kezemben ( nem 2 percig ). Jelenleg M7 van és cserén gondolkozok, de csak azért, mert ráuntam. Az a baj, h nincs alternativa, csak az M8, de az meg drága nekem és amúgy is az M7 szinte mindenben tökéletes. Egyedül a kamera felbontás amibe bele tudnak kötni, de engem ez például nem érint. 10x15cm képeket hivat az ember elő, arra teljesen jó és minőségben is hozza amit kell.
Általános minőségérzetben a Htc-nek az Apple az egyetlen ellenfele, de ios-ből köszönöm elég volt.
Minden másban: hang, optimalizáltság, design, kijelző a legjobbak egyike.Nyugodtan vegyél M7-et, nem fogod megbánni, az S4mini után megváltás lesz.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
akoska07 #29320 üzenetére
Itt félreértés van. Olvass vissza! Te közölted, h egyre rosszabbak a gyári szoftverek + akadnak a programjaid.
Erre mi: nekünk nem, nálunk jó minden. Csinálj resetet.
Erre te: én vagyok itt az isten, ne oktassatok, nekem volt itt először mobilom a bolygón.Mindenki döntse el kinek milyen a stílusa. Akkor lettem volna bunkó ha ezt irom:
"Ezer éve itt vagy, de az Fr és a Hr fogalmak ismeretlenek. A mentést naponta leírja itt valaki, használd a keresőt."
De nem így történt. -
FGyula30
aktív tag
válasz
akoska07 #29314 üzenetére
Az h te benne voltál az első 50 vásárlóban, nem tudom hogy jön ide. Ebből mi következik? 1. Volt pénzed 2. Gyorsan megrendelted
3. Itt mindenki elégedett a szoftverrel, egyedül a design az, amiben megoszlanak a vélemények. Nekem se tetszik, de a sebesség kárpótol.
4. HReset-et próbáltad? Skype simán megy, maps is, a többit nem használom, de majd a többiek mondanak vmit. -
FGyula30
aktív tag
Update info. Aki tud angolul az fordítson. Kösz.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Tűzkígyó #25563 üzenetére
Ha nyomsz egy factory resetet, vissza áll a gyárira, ahogy megvetted, de ha felment már a Kitkat, akkor arra. Root nélkül nem tudsz gyári appot törölni. Igen, újra kell frissítened majd az app-jaidat. Kb fél óra nekem újra belakni a rendszert, ne idegeskedj. Lazulj el! :-D
-
FGyula30
aktív tag
válasz
csiktor604 #23928 üzenetére
1. Hsz.
Szolgáltatónál (pl:vodánál 85e) vagy függetlent - gyári garisat vegyél. -
FGyula30
aktív tag
A kihangosodás egyenlőre úgy tünik, h Ok, bár a múltkor is 2hét után jött elő. Kopkopkop.
Elvileg chrome bug volt,de nem 100%. -
FGyula30
aktív tag
Update jött emberek!!!
4.19.401.11
205mb -
FGyula30
aktív tag
Azt kell mondjam, h a kihangosodást(google bug) és lilulást(előfordult többeknél) leszámítva, még mindig ez a legjobban kezelhető, legjobb hangú, legdesign-osabb mobil droidfronton. Nem vennék mást ebben az ársávban most sem.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Ununqatrium #23245 üzenetére
2 hétig nem is volt bajunk semmivel! Nem fura, csak neked még nem csinálja.
-
FGyula30
aktív tag
Üdv!
Eljutottam arra a pontra, h nem érdekel a gari. Felraknék vmi custom romot.
Régebben csináltam már több telón is, tehát nem idegen a pálya.
Kérdés: melyiket rakjam? Egyáltalán lehet-e? gari nem számít, hisz megtartom a telót.
4.4.2
hboot 1.56
cid 032 -
FGyula30
aktív tag
-
FGyula30
aktív tag
A magától kihangosodás problémához:
Visszakerestem és látom h már többször előfordult ez a hiba. Azt írják a szakik h a közelségérzékelő bolondult meg, ami széria hiba.
Kérdés: mi köze az érzékelőnek a kihangosodáshoz? Szerintem semmi, hiszen annak a fényhez van köze. -
FGyula30
aktív tag
-
FGyula30
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #22101 üzenetére
Ez miatt vetted meg??? Bármelyik EQ app olyan mélyet ad neked h berosálsz 0Ft-ért.
Meg amúgy is fülestől is függ a dolog persze.
Ez így nem kaki, csak lustaság. -
FGyula30
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21388 üzenetére
Na erről beszélek: ha vkinek az ismerősének jól csinálták meg, akkor már általánosít az ember, én is hajlamos vagyok rá. Beírod a keresőbe h szervíz és oldalakon keresztül lehet olvasni a negatív véleményeket, kritikákat. Elvétve van pozitív vélemény.
Mióta átkerült a csehekhez a javítás, azóta lentebb ment a színvonal. Cikk is volt erről a Ph-n ha jól emlékszem.
Amúgy én örülök annak h többeknek van pozitív tapasztalata, ez lenne a normális. Én csak arra világítottam rá, h ez nem mindig van így és kis dolog miatt nem éri meg a több hetes huzavona, kockáztatva az egyébként kifogástalan állapotot.Ezt kitárgyaltuk. :-)
-
FGyula30
aktív tag
A fotózásnak előfeltétele a fény. Miért akar mindenki vaksötétben mobillal fotózni? Ez a modernkor egyik rejtélye.
-
FGyula30
aktív tag
Jelentem Vodafone is megjött!
308.24mb akit ez tart lázban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 635 laptop eladó
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged