- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nuada herceg #30082 üzenetére
Alexandernek meg One X, azzal gyilkol kitűzővel a vége felé
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Millerchris #29872 üzenetére
Ez is annak a jele, hogy fut valami a háttérben valószínűleg, csinálj egy gyári beállítás visszaállítását, és nézd meg úgy is, hogy telepített programok nélkül is csinálja e, mert 99% hogy nem fogja.
Szerk.: Kolléga megelőzött
-
FeRRaR1
őstag
válasz
s3nsitivity #29595 üzenetére
El lehet tüntetni a relockot, volt rá egy módszer, kb fél éve olvastam, rá kellene keresni, de el lehet az a lényeg.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Steve1207 #29580 üzenetére
Ki akartam próbálni, de kapásból letiltottam a ZOE-t már csomó más felesleges dologgal együtt, csak nem emlékeztem rá, szóval nem lehet így eltüntetni sajnos
fain89
A három betűset amit nem nevezünk nevén, egyébként minden navigáció alatt melegszik, lehet az sima google maps, vagy akármi más is, a navi szívja az aksit, és tekeri a procit.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #29464 üzenetére
Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.
Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.
One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Parasajt #29341 üzenetére
Próbáltam G2-t is, de a hátsó gombok plusz az olcsó műanyag nem jött be, és a rendszer sem annyira folyamatos mint a sense. Szóval az az erősebb hardver akkor ér valamit, ha normális a szoftver oldal is, az nélkül tehetnek bele bármit. Zenében is messze jobb a One, én mindenképp ezt ajánlanám.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Gyönyörű, akadásmentes és szélvész gyors, remek kijelző, sztereó hangszóró bárhol megállja a helyét, a kamera sötétben jobb a többinél, viszont világosban a kisebb felbontás miatt részben rosszabb, de nem kell félni tőle, bőven jó még így is.
Naprakész frissítések 4.4.2 + Sense 6, 2 évig garantált támogatás
Még ma is az egyik legjobb választás, ha túl nagy az új One M8.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #28744 üzenetére
Sh-t felejtsd el, a gyárihoz képest lehet hogy elhiszed, jól szól. De ez csak addig a pillanatig igaz, ameddig ki nem próbálsz egy normálisabbat. Beats és társa túlárazottak, a nevükből élnek, annyira nem szólnak jól mint amennyiért vannak, de nem akarom tele offolni a topikot, gyere át fülesbe, másolj be párat ami tetszik / érdekel, és segíteni fognak.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
Beyerdynamic MMX 101 iE
Füles topikban ajánlották, elég sokat beszéltem velük tavaly.
Mikrofonos, egygombos, szóval hívás fogadás, számléptetés megy róla.
Megkapta a 3x10 óra bejáratást, és utána tökéletes lett a hangképe.
De viccet félre téve, flat Eq, tök alap PowerAMP beállítás, gyönyörűen szól.
Viszont előtte a gyárival, vagy Sennheiserrel rendesen el volt tekergetve az Eq.Mondták is hogy innen már csak nagyon drágán találnék jobban szólót
-
FeRRaR1
őstag
Egyszer nem blokkolja az AD a reklámot, és ilyet kell látnom a HTC topikba lépve
Xaels
Nem vagyok napra kész sorry
stilo18
Nálam is valószínűleg az a baj, hogy buktam a több éves ADblock listámat, mivel váratlanul kellett friss Wint feltennem, így csak a sima ajnasz blog + element list van meg, de most elkezdem megint
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #28433 üzenetére
Ez az új verzió, a "Gabona kör közepén állok"
-
FeRRaR1
őstag
válasz
jozso1989 #28364 üzenetére
Nekem is ez a véleményem, egészen addig amíg el nem b@sszák olyan mértékben az appot egy frissítéssel, hogy valahogy muszáj vissza imádkozni az előző verziót. Többször találkoztam már olyannal hogy a gyártó biztosít lehetőséget erre, vagy a playen fennhagyja egy old jelzéssel, vagy a saját honlapjukon teszi elérhetővé. De sajnos ez is egyre ritkább, csak le akarják nyomni a torkunkon, akár jobb akár nem, és nem hagynak lehetőséget választani, na ez az amit én zsigerből utálok.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #28185 üzenetére
4.4.2 van rajta, és már a második frissítést kaptuk ezzel a verzióval, szóval jól állunk viszonylag, ha az asszonynak adod az N4 et, akkor mindenképpen M7-et vegyél magadnak, G2 felejtős.
Ez a megéri e, olyan kérdés, hogy ha nem keresel vele pénzt, vagy nem hozza vissza az árát, akkor nem éri meg, szóval 99% hogy NEM
De ezzel a telefonnal mindenképpen jól járnál, próbálj ki egyet, élmény használni. Alsó - közép kategóriás telefont nem ajánlom, főleg N4 - HTC One vonal után/helyett...
NandorHUN
Nem tudom, én soha nem használtam, de sokan szidták a frissítés után most. Multilinget használok, mert tökéletesen magamhoz tudtam szabni.
-
FeRRaR1
őstag
Ha valaki esetleg hasonlóan beteg lenne mint én, mármint ha ez annak számít, hogy nem akarja lecserélni a szeretett bevált csengőhangját egy új ráerőltetett nemtetszőre, akkor itt egy régi sense hangok válogatás, amit most csináltam nemrég: [link]
-
FeRRaR1
őstag
SwiftKey keyboard ma ingyenes a playen, mondjuk én pont Multilinget használok, de hátha valakit érint
Más:
Ez a sense 6 update valami förtelmesen undorító csengőhangokkal rendelkezik, ezért most ünnepélyesen bejelentem, hogy össze szedem a Desire, One X, M7 csengőhangokat, legalább is az alap pár darabot amit szerettem, pl:
http://www.zedge.net/ringtone/1313440/
http://www.zedge.net/ringtone/1212376/Rohadjanak meg a csengőhang és widget eltüntető szokásaik miatt egyébként...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
w.miki #27722 üzenetére
Power gombot nyomva tartod amég újra nem indul, de akkor egyből nyomva tartod mellé a hangerő le gombot is, akkor belép a hbootba, ott a hangerő gombokkal ránavigálsz hogy factory reset, és power gombal leokézod.
DE!!!!
Ezt csak akkor ha biztos hogy nem te toltál el valamit, vagy biztos hogy nem indul a teló, mert frissítés után tovább tart az első indulás.
Mondjuk ha teamwin recovery van rajta akkor nem kellett volna rá engedni a frissítést, mármint ha a gyári volt az.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #27295 üzenetére
Ti nem értitek ezt az egész okos telefon témát az eladó is megmondta hogy a note 3 a legjobb leggyorsabb, mikor megrendeltem az arany M8-at
Nekem megérte 110 GBP az M7 130 az M8 így az utóbbit vettem, de még megtarthatom az M7-et is, majd eldöntöm ha kézben van (holnap)
Más:
Valaki tok M8-ra? csak retkeket találtam, megy a gyárit, bár az tetszetős, de én a kihúzósat szeretem.
dani3l
Ugyan az a csomag.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
darál0w #27069 üzenetére
Desire annak idején a 2. napon már rootolva volt
One X csak a 2. hónapban
De ez most már több mint fél éves, és "szűz"Viszont most lehet hogy M8-ra váltok, mivel szinte semmibe nem kerülne,
úgy hogy még várok picit a törésselAz ébresztési funkciók meg a cpu állítás hiányzik igazából, annyira nem vészes.
dani3l
Na az meg a másik, van egy két TB mentett játékom komoly rekordokkal, de még nem tudtam vissza tenni One X óta a mentéseit...
-
FeRRaR1
őstag
Megint a független HTC_001-esek kapják utoljára
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nightfall75 #26634 üzenetére
44 font lenne kb átszámolva, e öbölben is 86 a legolcsóbb, rendelésre fel
-
FeRRaR1
őstag
válasz
05Steve #26546 üzenetére
Pos 650 és Bugatti Twoway van nekem S3 verzió, kb 1mm kilóg de ez nem jelent semmit, tökéletesen védi.
jozso1989
Ezt meg honnan a fenéből szedted???
Milyen hőt kéne leadni neki nyugalmi állapotban?
Meg egyáltalán, tokba hordom mióta megvan, soha a büdös életbe még csak langyos sem volt tőle.Egyik telefonom sem hozzá teszem.
A fém meg sokkal jobban vezeti a hőt mint a műanyag, szóval a te "elméleted" szerint is jobbnak kéne lennie a fémnek. -
FeRRaR1
őstag
válasz
se4ever2 #26497 üzenetére
Egyik leggyorsabb, egyik legmegbízhatóbb 2 évig garantált támogatás, és most is a legfrisebb 4.4.2 fut rajta hivatalosan, valószínűleg egy főverziót még kap.
Semmi gond nincs a snapi 600-al, mert itt rendesen optimalizálva van, ami sokkal többet számít, mint hogy egy LG G2 vagy S4 laggol erősebb procival is, akadozik sokszor egy menü belépés is, itt meg nem.
-
FeRRaR1
őstag
Először is ha van adásvételi szerződésed, méltányossági alapon megjavíthatják, mivel ők regisztrálták a nyitás dátumát, ha a szerződésed későbbi dátumra szól, akkor van rá esély, hogy javítják, mivel ismert hibáról van szó. Ha nincs szerződés, keresd fel az eladót és csináljatok egyet utólag vissza dátumozva kicsit.
Ha nem vállalják be, akkor még egyszer próbálkozhatsz, vissza állítod teljesen gyárira, hogy locked legyen a hboot, és eredeti a rom. Beadod, majd kiderül hogy javítják e, volt már rá példa hogy megcsinálták, arra is hogy nem.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #26278 üzenetére
Azért ez így nem teljesen állja meg a helyét, S-offolni előtte is lehetett, csak nyitni kellett HTCDeven. Másrészt utána sem lehetett S-offolni mindenkinek, valakinek ment valakinek nem. Ugyan azon a gépen, ugyan azzal a CID számmal mind két készülék független volt, havernak lefutott a firewater, nekem nem.
Csomószor próbálkoztam, több gépen is, aztán frissítettem...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Reddevil84 #26262 üzenetére
Végig próbáltam jó párat, miután feladták a harcot mindig rendeltem újat 5-10 font között.
A mechanikájuk vagy a tapadó korongjuk ment tönkre MINDIG.Majd viccből megrendeltem a legolcsóbbat amit találtam, mert gyorsan kellett valami, ez volt fél éve, és nagyon bevált. Masszív erős, remekül tart, nem zörög, nagyon jó, és az mindent elárul hogy ezzel vagyok a legelégedettebb, pedig ez volt a legolcsóbb.
-
FeRRaR1
őstag
Ha behozzák a double tap 2 waket lehet fel sem töröm, ha már eddig kibírtam.
Ami azt jelenti hogy egyik módszer sem működött HTC devvel meg nem akartam...De úgyis felfogom
-
FeRRaR1
őstag
Így nem kapsz, viszont nincs is frissebb most, szóval ez egyenlőre nem probléma. Olvass utána a témának, sokat, kicsit legyél képbe mi az a rom telepítés, s-off, root, recovery, hboot, nézd meg most milyen rom van fent, gyári, esetleg ARHD, Viper, és utána te magad is feltehetsz frissebbet ha kell, vagy vissza állíthatod gyárira, de szerintem felesleges, ha már úgy sem garis, és mégegyszer mondom, jelenleg nincs frisebb mint a 4.4.2
-
FeRRaR1
őstag
Nekem angol, de Settings/Power/Fast boot gondolom Beállítások/Energia menedzsment/gyors indulás vagy valami ilyesmi.
A többi az teljesen részletes, utána kikapcsolod a telefont majd mikor bekapcsolod nem csak a bekapcsoló gombot nyomod, ha nem a hangerőt is lefelé, egyszerre amég be nem léptél a hbootba. Ott meg a legfelső sorban látod hogy mit ír ki locked stb...
Utána hangerő gombokkal navigálsz fel/le, bekapcsolóval okézod, szóval fastboot/reboot, és akkor újra indul normálisan a készülék.
-
FeRRaR1
őstag
Ez ebben a formában nem igaz, az hogy kinyitották, nem jelenti azt, hogy ne kapnál rá frissítést, egyébként a 4.4.2 a legfrissebb szóval egyébként sem kapnál most.
Nézd meg a Hbootban hogy mit ír, locked, relocked esetleg unlocked.
Ha vissza állították gyárira ugyan úgy fogod kapni a frissítéseket, csak a HTC gari ugrott.Szerk: Loboda kolléga gyorsabb volt
Bootloader, kikapcsolod a telefont /fast boot legyen kikapcsolva szintén/ majd bekapcsolásnál egyszerre nyomod a hangerő le és a bekapcsolás gombot, pár másodperc múlva a boot loaderben találod magad.
Hangerő gombokkal navigálsz power gombbal okézod.
-
FeRRaR1
őstag
Naviról annyit, hogy ezerszer jobb a One mint a One X volt. X esetén rootolva volt, és letiltottam 2 magot, illetve az órajelet is visszavettem, hogy 15 perc után is felvegye a töltést, gyári órajelen négy maggal esélytelen volt egy több órás út, hiába volt töltőn.
Mióta megvan a One, hozzá sem nyúlok az órajelhez, aktív magok számához, és még így is kevésbé melegszik, sokkal használhatóbb navigációra mint a többi amivel találkoztam, de ha süti a nap, megy róla a zene, kapja a töltést és fut a három betűs, úgy már azért bedobja a törölközőt, és kiírja hogy nem veszi fel a töltést + led villogás.
Majd a nagy 3000Km-es nyaralásom előtt lehet hogy rászánom magam egy rootra, hogy két maggal navigáljak, alacsonyabb órajelen.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25640 üzenetére
És mi a baj ezzel?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25636 üzenetére
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25628 üzenetére
De, 1-2 millimétert "kilóg" a samu variánsból, nekem az van, de van HTC One verzió is, csak ritka és 2x annyi árban, de gondom nem volt még belőle.
Én is féltem kicsit tőle, de ott a bőrnek a pereme, ami védi, így tényleg egyáltalán nem zavaró, ami inkább fura, hogy viszonylag könnyen kicsúszik belőle, így lehet kicsit beszűkítem én is, mint itt az egyik kolléga.
Ha vissza keresel a hozzászólásaim között itt, már tettem fel csomó képet, TwoWayről is, nagyon elegánsan néz ki a telefon benne, szerintem a legjobb kombináció.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
s3nsitivity #24080 üzenetére
Annyi homályos képet tettek fel a napokban, hogy nem bírtam megállni
Szerk.: Nem letörölték a rohadékok, eszem megáll
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Szia, nálam is volt pár napig egy G2,
Nem csalódtam igazából benne akkorát, mint amekkorát gondoltam hogy fogok.Ha root nélkül nézzük csak, akkor az ébresztési megoldása sokkal kényelmesebb, elég jól testre szabható, és bár jó a helykihasználása, mégis túl nagy nekem, pedig nem kicsi a tenyerem.
Viszont tényleg nem rossz telefon, mondjuk a műanyag ház minősége elég gáz, illesztési és nyikorgási hibákkal, messze a HTC minőségétől. A hátlapra szerelt gombok viszont nagyon kényelmetlenek nekem.
A jack helyével sem voltam kibékülve.Amit leszűrtem az együtt töltött 2 napból, hogy ha valami ne adj isten történne a HTC háza táján,
De soha nem fog, nem engedem, távozz sátán pfejj szarszungAkkor körbe néznék az LG téren, de még mindig tartom magam, hogy nem lenne készülék, amire elcserélném a One-t.
Szóval szerintem HTC One, bár a másik is élhető, de nem szerethető
-
FeRRaR1
őstag
De miért kellett megint hosszabbra csinálni, HOX < ONE < New ONE
Egyébként nem lenne rossz, de a méretekkel, meg a keret vastagságával kicsit eltolták, + értelmetlen fekete sáv alul.
Mindegy legyen sikeres, nem olyan rossz
Ununqatrium
Azzal nekem nincs feltétlenül gondom, hogy a kijelzőre költöztek, azzal viszont már igen, hogy a helye ottmaradt, és feleslegesen növeli a méretet, foglalja a helyet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
s3nsitivity #22345 üzenetére
Biztos a borostád miatt gondolta
Megfogalmazhatta volna szalonképesebben is, de tény, hogy a legtöbben (nem mindenki) a reklámok és mert a haver aszonta' jó kategóriások vesznek samut. Én ezt tapasztaltam, és szomorú.
De a kedvencem egyik kolléga nőm vett S3 akkor vett 2 másik is, tönkre ment egyiknek, megvonták a garanciát, mondta hogy utálta, de vett még egy olyat
Azt ha nem látom nem hiszem el
-
FeRRaR1
őstag
Szerintem hagyd angolon, nem veszít vele semmit az ember, hihetetlenül egyszerű az android kezelése, szerintem nem is igényel nyelv ismeretet, de úgy is mindenki érti valamennyire az angolt.
HTC 001-es cidem van, és még nekem se jött meg, pedig gyári független, de nem is igazán izgat, majd ide ér, úgyse teszem fel, mert nyitni akarok
Neked is jönni fog, 1-2 hét kérdése szerintem.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hermandani #21882 üzenetére
A telefonon 32 Gb a tárhely, ebből 27-28 Gb álla rendelkezésedre, zene film, játék telepítés.
2 Gb az a Ram, ahova a programok töltődnek futtatás közben, bőven több mint elég, kényelmesen elfut a háttérben akár több komoly program is. Micro SD... Mindenki sír miatta, de szerintem baromság, minek? Hozzá teszel még 4-8-16 gigát a tárhelyhez? Vagy filmezni? Mert arra ott az OTG, és pendriveot is dughatsz a telóra.Ez a telefon nem véletlenül lett Az Év Telefonja 2013-ban. [link]
A sztereó hangszóró, a minőségi fém ház, a Sense felület, az egészet használat közben érzed, hogy ez valami nagyon komoly, optimalizált, nem akad receg mint egy samsung /pfejjjj/.A kamerát már jó páran kifejtették itt, nem a legjobb a csúcskategóriában, de bőven használható képeket lehet vele csinálni. Sokan csak divatból szidják és próbálják lejáratni, de nem rossz az, próbáld ki.
Napfényben úgy is mindennel szép képeket lehet lőni, éjszaka meg a legtöbb telefon elvérzik, de a Oneal viszonylag használható képeket lehet lőni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #21841 üzenetére
Evo 3D, nagyon látványosan nyomatták annak idején a CSI Miamiban, de hogy azon nem Sense futott az tuti
kungzi
Nekem nincs semmi gondom a kamerával, jobban használható képkészítésre mint a HTC One X ami előtte volt, a Full HD videója meg a legjobbak közé tartozik.
Én személy szerint elégedett vagyok a képekkel is, a sorozatlövés és a zoe is nagyon jó, jól testre szabhatóak a kamera beállítások, balesetet, sötétben, napfényben, látványosságokat...szóval bármit ami megörökítésért kiáltott meg tudtam örökíteni és jó minőségben, elégedett voltam mindig.
Divat szidni a kameráját, de nem olyan rossz az, de szerintem a legjobb lesz ha kipróbálod, pl. egy boltban ahol ki van állítva. Nem egy csoda hiper giga pixelekkel, de nagyon is használható! Sőt megkockáztatom hogy értelmesebb egy 700-800 Kbs képet lementeni telóról és emailben elküldeni vagy feltölteni, mint egy több megás nagy fájlal vacakolni, ami nem is feltétlenül jobb minőségben, csak felbontásban nagyobb. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Norbi83 #21834 üzenetére
Tudsz egyéb színeket is választani, ha másik tetszik.
NandorHUN
Az akadály, hogy a HTC befoltozta a rést, amin keresztül nyitottak 4.3 alatt.
Így akkor lesz majd ha találnak egy újat, de semmi garancia nincsen rá hogy fognak.Illetve egyébként sem működött mindenkinek a Firewater, két embernek igen, 3-4nek nem itt.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gulyopapa #21763 üzenetére
Meg mondom őszintén én filóztam rajta egy napot, kiadjak e ennyit egy tokért, de aztán az asszony közbe szólt, ez a telefon megérdemli, így hát megvette nekem, olyan 7e körül volt azt hiszem
De igaza lett, amikor elő húzom az arany Onet a bugatti bőrtokból, az azért adja rendesen, mindig mindenki meg akarja nézni, és kérik hogy forgassam
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gulyopapa #21759 üzenetére
Szerintem is ronda mint a bűn, de nem ez volt a kérdés, ha nem kérdezték hol lehet venni.
Én meg arra válaszoltam, Bugatti Twowayt használok a mindennapokban.Edenyke
Már megint ezt csinálod, rossz képet festesz róla, pedig az akkori felhozatalból talán a legjobb volt a soc ellenére is
Root mellett meg voltam S-off nélkül, itt már nem annyira létszükséglet mint pl Desiren. Kijelző sárgulással nem találkoztam. A ház minőségével nekem nem volt gondom, igaz nem egy Desire vagy One. Az akksi az meg használat függő, bár tény hogy kicsit gyengébbre sikeredett, de szerintem ez megint csak a SOC miatt van, sőt lehet hogy a sárgásodás is a nagy hő miatt egyeseknél, szóval megint csak soc soc soc, az volt a sz@r a tegra, nem maga a telefon
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #21754 üzenetére
Szerintem egy baja volt a HOXnak, hogy nem S4 pro hanem tegra /pfejjjjjj/ került bele.
Legjobb kijelző volt benne annak idején, de szerintem a mai napig a legjobbak között van.
A gombsora meg a hangerő gombja is jobb volt mint a Onenak.
De persze minden másban mérföldekkel jobb a ONE
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy azért messze nem annyira rossz az a készülék, mint amilyen képet festettél róla. -
FeRRaR1
őstag
Egy, ehhez nem kell két kamera
Kettő, ez a technológia arról szól, hogy nem egy képet csinál ha nem 3-4-5 db-ot egyszerre, másra fókuszálva, ezért tűnik úgy, mint ha utólag tenné, pedig nem, csak simán másképp vágja össze a képeket.Ennyiből csinálhatnának olyat, hogy minden éles lenne a képen, azt megnézném, bár valószínűleg zavaró lenne.
Mindegy, eddig nem csalódtam egy HTC telefonomban sem, imádtam mindet, bár a tegrának nem örültem, szóval hajrá, legyen a legjobb ismét, de a kamera dolgot mindig furcsán fogják fel, de jöjjön össze nekik, én örülnék a legjobban
-
FeRRaR1
őstag
bullshit again:
"The two lenses shoot at 5-megapixels, but Toshiba will upscale the final image to 13-megapixels"És honnét a bréből nyerik ki az extra információt a két felbontás között? (Sehonnan a válasz) Na mindegy, nekem sincsen az ég adta világon semmi bajom a One képeinek minőségével, csak ne csináljanak neki ekkora marketinget, ha nem hogy nem kiemelkedő, de az átlag flagship minőséget sem hozza.
De ez hogy utólag fókuszálhatsz, meg majd felméretezik neked 13 Mpx re... ez No comment kategória, két rettentően hasznos dolog megint.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21708 üzenetére
Akkor ott valami más gebasz van, indíts el fastboot usb módban, és úgy is tedd fel a drivereket, illetve ezzel az ADB-vel próbáld meg: [link] köszi Steve1207
Feltelepül a C/adb helyre, és onnét mehet is minden, csak a firewater meg a temproot fájlt másold be oda.
Illetve ha kérdezi telepítésnél az ADB, mindenre nyomjál igent, tegyen fel drivereket meg mindent. -
FeRRaR1
őstag
USB 3 ugyanaz a 12 üres üveg, szóval már tényleg csak az intel & AMD maradt, ha valaki kipróbálta jelezzen vissza
-
FeRRaR1
őstag
Hogy az a retkes kiba.......
Nincs egy intel gép sem, csak AMD a környékemen, nembaj 2 hét múlva jön fater az intel lapossal, ha addig nem lesz változás majd megpróbálom azon.Na lehet hogy ez lesz akkor a visszajelzéseitek alapján.
Akinek van lehetősége kipróbálhatná esetleg, mert ugye az intelnek van saját USB vezérlője. -
FeRRaR1
őstag
Sajnos Sync mellett sem változott semmi, minden üveg üres
Kétségbeesésemben mindjárt megpróbálom egy USB 3 portonCsak egy kérdés, enginev3.0 AMD-s én szintén, akiknek sikerült az S-off temproottal, azok milyen platformon voltak intel vagy AMD?
Már mindenen jár az agyam, valamiből adódnia kell, hogy valakinek megy, valakinek nem. -
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21644 üzenetére
Rendszergazdaként elindítod a parancssort.
cd..
Ezzel a parancsal tudsz vissza lépni egy könyvtárat
cd [könyvtár neve]
ezzel belépni tudsz az adott mappába, szóval hogy ha a C meghajtón van az ADB.exe egy ADB nevű könyvtárban, mint nálam akkor a következőket kell beírnod mielőtt az említettekkel folytatnád.
cd..
cd..
cd adbIlletve a telefonon is le kell okézni 2 alkalommal, egyszer adb reboot előtt, egyszer utána.
Mindezek mellett, ha ezzel nem vagy tisztában, inkább olvass utána kicsit mielőtt próbálkozol, én azt javaslom.
Mindenkinek:
Itt van a cucc, amivel mumk1 csinálta, akkor nem kell nagy fájlokkal, meg kicsomagolással vacakolni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest