Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Azért engedjétek meg, hogy ennek ellentmondjak, mert én Kínából rendeltem komplett elejét és hátulját, amit teljesen korrektül össze- és szét is tudtam kapni, csak óvatosan és okosan kell eljárni.
Aki ilyenben töri a fejét, javaslom a Youtube-on keresse meg azt a vidit, ahol a hangerő gombnál kezdik a "szétszedést".... garantáltan sérülés mentesen nyitható a kütyü.
-
Viktor8.
tag
Hát igen csak az a baj h lejárt a garanciája.A drágalátos tmobilenak a "szakszervize" meg úgy rakta össze megint h az egész ház szétnyílt és elvált az a fekete keret is a kijelzőtől.Aztán azóta voltam bent és azt mondák nem érdekli őket mert a garancia ideje lejárt.Szóval soha többet htc sajnos ennek a márkának van a legrosszab szervíz garanciája.
-
-
becenevem
aktív tag
Fogtam egy rossz fogkefét és körköres mozgatva tisztítottam. Én elég bátran nyomtam neki. Gondolom befelé nyomta a koszt, de nem baj. Látom a LED-et. Másfél év alatt ez az első ilyen tisztításom. Remélem az a mennyiségű por és zsebkosz, ami befele ment, nem okoz gondot.
A hangszóró továbbra is szól.
A LED-et mostmár minimális szögből is látom, a lyuk szélén verődik az erős fény. -
F_Gergely
őstag
sajnos a sony-val nincsen jó tapasztalatom, főleg úgy hogy a hivatalos szervize a concord...
Kolegám T-nél adta le a Samu S5-öt ő sem kapott cseretelefont, de hülye is volt mert a samus emberke házhoz jön és vagy ott javítja vagy ad addig másik telefont amíg javítják és utána szintén házhoz viszi a már kész telefont, -
F_Gergely
őstag
Szolgáltató mindig "szokott" telefont adni, sajnos hétfőn az arénában nem volt cseretelefon (ki volt adva az összes) tegnap bementem a duna plázába, ott meg sajna csak ilyen volt...
Következő telefonom szinte biztos hogy Samsung lesz márcsak a garanciális ügyintézés miatt is.
Nagyon nem vagyok megelégedve a HTC-velKolégám a TV-jét adta le jött házhoz a futár és hozott csere TV-t hogy amíg azt javítják legyen mit nézni. Kb. telefonnál is így kéne.
-
ferob
őstag
Semmit nem tudsz tenni vele, mivel a felső hangszórórács a ház belsejéből a másik oldalon csavarozva van, így ott nem olyan egyszerű, mint az alsónál, hogy csak megragasztja az ember, mert nem tudod levenni, mivel ahhoz szét kéne bontani az egész telefont, de akkor se tudnál sokat tenni, mivel deformálódott.
-
Kicsimix
őstag
Nem sajna.. már vagy 50x ki be dugtam...
: /Akkor másik kérdés...
Tavaly júniusi a készülék..
Ezt még simán bevihetem a T-be ugye? (2év gar?)A fotókon is ilyen lila foltok vannak sokszor akkor már egyúttal az miatt is.. Akksi 4 óra kb folyamatos használattal levett kijelző fényerővel.. Ezt sem tudom normális é...
-
nines
csendes tag
Lehetséges. Akkor csak ragasztva van. Viszont félek, hogy nem fogják megcsinálni mert nekem is le van ütődve egy nagyon kicsi helyen a sarkánál és esetleg azt mondják hogy az én hibám hogy szétvált.
Xda-n van egy gyerek aki így járt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2197732&page=82 -
nines
csendes tag
És ezzel mi a teendő? Garanciába visszaragasztják? Egyáltalán hogyan tud ennek baja lenni? Egyszer leejtettem kb 60 centiről akkor az egyik megpattant a fém rész de akkor nem volt ilyen, mert alaposan átnéztem. Ez azóta történt, persze lehet hogy annak folyamodványaként...
-
szekra
addikt
Na basszameg... Elásom magam, hát ebben persze, hogy nincs semmilyen tárhely kártya.. Faszán csináltam egy hr-t úgy h a mybackup pro a tárhelyre mentett...
Még szerencse, hogy a fotókat, videókat, médiát automatice szinkronizálja a dropbox és megvannak.
szerk.: meg szerencsére a htc gyári backupja nagyon jól működik, minden alkalmazást visszaállított nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
kirkri
addikt
Hajszál karcok sincsenek a telefonon?
A nejem a One mini telefonját csak egy hónapig nem tartotta tokban és összeszedett vele jó pár hajszál karcot.Meg aztán, ha a zsebedben tartod, akkor ugyanúgy nem látszik, hogy "milyen szép" a teló, szóval akár lehet tokban is. Próba kedvéért rendeltem egy Nillkin tokot hozzá pár napja, mert olcsó volt, de szerintem az ilyen jellegű védelem nekem sem fog bejönni, nem azért mert csúnya lesz tőle a telefon, hanem mert vastagabb lesz tőle.
-
-
-
Juliuska
senior tag
Annál a navinál erre semmi szükség:
Beállítások/Térképbeállítások/képernyőkímélő/(HUD) kivetítő és pipa be. Ezen kívül szórakozhat még azzal is a kedves felhasználó, h beállítja a HUD működési területét (pl. településen kívül-re, vagy mindenhol-ra, stb.), vagy a kikapcsolás távolságát is megadhatja esetleg, növelve ezáltal az aksi élettartamát.
Motorosként rettentően szoktam értékelni, az olyan navikat, amelyek lehetővé teszik, h elinduláskor megtervezzem az útvonalat, majd felköltöztetem a teló információs sávjára és kikapcsolom a képernyőt....Az előbb említett helymeghatározó is képes a pusztán hangalapú navigálás megvalósítására...meglepően sokat bír így aksiról a teló... -
-
ffodi
veterán
Urak!
Inkább maradjunk annyiban, hogyha a töltő oldaláról a maximális töltőáram nincs limitálva (ergo kellően nagy), a készülék (jelen esetben telefon) töltés közben akkora áramot vesz fel maximálisan, amekkorát a töltőelektronika enged, beállít. Éppen emiatt lehetséges az, hogy ha One-t elkezded tölteni egy a gyárinál nagyobb max. névleges áramerősségre képes töltővel, akkor hamarabb feltöltődhet.... Továbbá az elektronika több tényező függvényében is limitálhatja a max. töltőáramot. (pl. aktuális hőmérséklet, töltés aktuális szakasza etc......).Beszélhetünk itt az egyszerű OHM törvényről csak nem feltétlen van értelme.....
Korábbi kérdéshez: A One gyári töltője 1 A-es, klasszik USB 2.0-án pedig max 500 mA-el lehet tölteni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Azért a vasaló meg a töltő másképp működik.
Elektronikában ekkora hézagokkal nem beszélünk.
Próbáld ki, teszteld le. A töltő leadja arra lett tervezve, a készülékek viszont fel is veszik. Bizonyára nem a csillagos ég a határ és valahol megfogja de a 2 A-t még simán felrántja a One. -
Nuada herceg
őstag
Én már nem igazán értem, mit mondasz, nekem magas.
És nem is akarok beleokoskodni a vitátokba, a tudatlan agyammal.De félő, hogy 1 darabig felvenné azt a 200A-es töltést is.
Vagy lehet épp csak 80Ampert.
De ezt mind csak másodpercekig, vagy töredékéig, mert szerintem aztán pukkanna szépet az aksi.Na de nem tudom. Kettes voltam történelemből.
-
s3nsitivity
addikt
Minden mobil készülék 5 voltot ad le.
És most magad ellen beszéltél.
Egyébként felveszi a többet is, ezért szokták mondani, hogy ha gyorsan kell feltölteni valamit akkor rakd rá egy nagyobb amperes töltőre. pl én szoktam használni az N7-em 5V/2A töltőjét ami érezhetően gyorsabb mint a HTC gyári.
A lényeg ami lényeg, egyáltalán nem mindegy, hogy mivel töltjük a készülékünket. -
s3nsitivity
addikt
Mindegyik töltő 5 voltot ad le de változó ampert. Általában 700 mA és 2.5 A között adják le készüléktől függően.
Persze az 1 A a szokásos a 2 A környékiek meg már tablet töltők.
De lényeg ami lényeg, nem mindegy, hogy milyen töltővel töltjük.Meg ha már OHM törvénye( R = U/I -> ohm = V/A).. tehát egy vezető ellenállása 1 ohm, ha benne 1 volt feszültség 1 amper erősségű áramot hoz létre. Így nem tudom mi alapján logikáztad ki, hogy a volt az ami nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest