- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Szasztok.
Lenne egy olyan problémám h anno még kinyitottam a telefonom de S-ON maradt. 1.61 hboot verzióval mindezt.
A napokban meguntam a felrakott GPE romot gondoltam visszatérek a Sensehez.
Ebben az állapotban az itt található leírás alapján fasboot oem lock stb relockedre raktam a telefont.
Viszont az ruu zip telepítése közben hibát írt ki parancssorban lehúztam a gépről a bootloaderben pedig a TEMPERED RELOCKED Warning Security olvasható. Ruu telepítése közben a fekete háttér szürke HTC logónál áll meg a folyamat.
Volt valakinek hasonló probléma?
Segítséget megköszönném mert így most van egy papírnehezékem. -
markyy18
aktív tag
Telómon a gyári stock android 5.1 van. Reggel kiírta h megjelent rá az Android M. Letöltöttem és lám maradt 5.1-.
Át*aszás.
-
markyy18
aktív tag
Ez az h a rezgő motor működik rendes intenzitással meg minden csak mindezt folyamatosan teszi.
ha tönkre ment volna nem működne végképp nemde?
Tiger: volt egyszer egy születésnap.
2 évet patika állapotban volt, aztán elérkezett haverom szülinapja.
-
markyy18
aktív tag
Mostanában egy fura hibával kerget az őrületbe a telefonom. Kb. 2 hete kezdte el azt csinálni h folyamatosan megy a rezgője. (Értsd ha hívás vagy értesítés miatt rezegnie kell akkor ezt tovább folytatja míg meg nem unja vagy kicsit megkocogtatom a hátulját. Akkor is rezeg ha megrázom egy kicsit a telefont, kocogtatás után ebben az esetben is befejezi. De van h csak úgy elkezd rezegni minden előjel nélkül.)
Teszi mindezt kikapcsolt állapotban is. Azóta egy éjszaka alatt simán lemerül 100%-ról 0-ra.
Jelenleg GPE rom van rajta. De csinálja újrahúzás és kernel csere után is. Valaki esetleg tud egy rendesen működő Sense 7 rom-ot?
Valaki tapasztalt már ilyet?Esetleg valakinek egy lejárt garis, független, repedt kijelzős, folyamatosan rezgő One nem kell?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36056 üzenetére
Sajnos a gari már lejárt.
Jogos még a másik kábel eszembe sem jutott. Később rápróbálok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36054 üzenetére
Win 8.1 Pro teljesen legális rendszer. A beépített Windows Intézőt.
Ha mappával együtt akarom másolni sem történik semmi. Elkezdni másolni de az elején meg is áll a folyamat. Nem fagy le meg semmi csak nem halad tovább.
Újabban egy fájlt sem akar átmásolni gépről. Van h a kisebbeket átmásolta de most már azokat sem.Az nem lehetséges h a csatlakozó rossz? Mióta visszajött szervizből azóta produkálja ezt. Ha jobban megmozgatom a telefonban a csatlakozót elveszti a kapcsolatot a géppel egy másodpercre.
Mostanában a mikrofonom is rossz az meg ugye egy nyákon van microUSB-vel.
Nem lepne meg ha lenne valamilyen összefüggés a kettő között. -
markyy18
aktív tag
válasz
Mano66 #36052 üzenetére
Köszönöm az eddigi összes segítséget.
Hát majd ha probléma lépne fel a jelenlegi GPE rendszerrel akkor áttérek Sense alapú romra.Más: telefon gépre csatlakoztatva nem akar másolni szinte semmit. Ezt még teljesen gyári állapotban is csinálta. Tölteni tölt rendesen, a gép is felismeri, a belső memórián lévő fájlokat is tudom nézegetni és simán másolni gépre. De ha gépről akarok valamit másolni nem működik. Van erre valami megoldás?
Remélem aki kitalálta az MTP-t forog a sírjában.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36049 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült feltenni egy stock romot és hozzá való kernelt.
Viszont a sunshine.apk hibát ír ki így nem tudja csekkolni h a készülékemre van-e s-off.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36044 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor EZT nyugodtan telepíthetem TWRP-ből? Telepítés előtt boot.img parancssorból, majd az előbb linkelt .zip-et recoveryből és kész is?A firmware közül egyiket sem kell telepíteni?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36042 üzenetére
És azután ha úgy van bármikor lehet s-off-olni??!! Egyenlőre gondolom egy MaximusHD megteszi. Azt hittem kell a root rom telepítéséhez. Annyi minden változott M7 mókolással kapcsolatban h már semmiben nem vagyok biztos.
Csak mert nekem a végleges cél egy rendes GPE rendszer lenne.Ahhoz meg ha jól tudom kellene az s-off és superCID.
De köszönöm a tanácsot.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
Bounty #36034 üzenetére
Ez is felajánlotta a rootolást. Az *unlocked* felirat felett ott is van hbbotban a *tempered* felirat ami azt jelenti h rootolva van a készülék de ha elindul a rendszer bármivel csekkolnám azt írja nincs rootolva a készülék. Érdekes.
Te milyen szoftver konfig alatt nyitottad a készüléket? milyen hboot verziónál?
-
markyy18
aktív tag
Most azt már sikerült elérnem h felment a CWM Recovery. Hbootban ki is írja h *tempered* de mégsincs root jogom. Ez megakadályoz abban h s-offoljak vagy fűzött romot tegyek fel?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Bounty #36024 üzenetére
Ugyanúgy befagy. Eddig is ezzel próbálkoztam.
Sajnos a végeredmény: FAILED <data transfer failure <Unkdown error>> finished. Vagy csak simán befagy az egész. Esetlen hangerő gomb megnyomása vagy a készülék lecsatlakoztatása után életre kel.
Egyáltalán 1.61-es hboot-al működik ez a megoldás?
Flyme: Neked ez az RUU nem jó? Ez CID__032 legújabb 5.0.2. Konkrétan a 802w típushoz jó és a PN0771000 MID számúakhoz.
-
markyy18
aktív tag
Esetlegesen milyen megoldással lehet a legfrissebb szoftvert S-OFF-olni és nyitni a bootloadert?
Most h a gari lejárt kipróbálnék egy GPE romot, ennek mi a legegyszerűbb megoldása?Válaszokat előre is köszönöm!
Bocsánat ha már régebben le lett írva de gyorsan átböngészve a hozzászólásokat nem találtam pontos leírást.
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Az első One tulajok közé tartoztam még anno, csak mostanában nem voltam aktív lévén nem volt bajom a telefonnal. Májusban lejárt a gari a telefonról, még utoljára beküldtem kamera és hangszóró csere történt.
Viszont kb. 2 napja kezdte azt csinálni h telefonálás közben nem hallanak. Minden más alkalmazásban (kamera, hangrögzítő, audio teszt) működik csak telefonáláskor nem.
Valaki tapasztált már ilyet? Ha igen mi a legegyszerűbb megoldása? -
markyy18
aktív tag
Csak nekem új, hogy videó felvétel közben lehet szüneteltetni vagy frissítés előtt is tudott ilyet a telefon?
-
markyy18
aktív tag
Ehhez nem kell root? Egy S-OFF gyári 4.3.3-on működik a leírás?
Be kell írni ezt és visszaáll LOCKED-re?
*** LOCKED *** állapot visszaállítása:
adb devices
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
exit
adb reboot bootloaderTelefont bekapcsolt vagy bootloader módban kell csatlakoztatni?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #29593 üzenetére
A telefon nem az enyém én csak közvetítek.
De köszönöm a segítséget. Ezt a törléses dolgot már próbáltuk sajnos nem jött be. A recovery gondolom gyári ha eddig szépen lefrissült.
Persze S-OFF maradna a telefon a biztonság kedvéért.
De egyébként lehet h a relocked kavar be. Azt hogyan lehet eltüntetni? -
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29590 üzenetére
4.1-et sikerült tegnap feltenni rá. 4.3ig szépen frissült ebben az állapotban.
Akkor vissza kéne zárni?Egyébként ment pü.
-
markyy18
aktív tag
A tegnapi telefonnal ismét kisebb probléma lépett fel.
Igaz ez most nem akkora horderejű.
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH *RELOCKED*
CID_HTC__032
HBOOT-1.55.0000
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-3.64.401.1
eMMC-boot 2048 MB
Oct 17 2013, 23:06:14.1363Ezt írja a hboot-ban.
Jelenleg 4.3 Sense 5.5 kombó van a telefonon és nem talál frissítést. Mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni?
-
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29553 üzenetére
Akkor meg szeptember nyitó buli ott a helyed.
Örülünk és ezt meg kell ünnepelni.
-
markyy18
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a kitartó segítséget.
Nagy nehezen a zip-es megoldással jó lett.Nehéz szülés volt.
Most mondanám h mindenki vendégem egy sörre de az nehezen kivitelezhető. -
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29540 üzenetére
Nincs sehol a környéken.
Locked meg van már.
Annyira nem vagyok pro. A magamét megcsináltam, de ott nem volt semmi gond. Itt nagyobb geb*sz van. -
markyy18
aktív tag
De látni a listában. Kiírja a szériaszámot. Amit fastbootban csinálok minden oké. CID átírás, firmware update, bootloder lock minden megy. Várom h leérjen az RUU.zip hátha azzal működik.
Igen minden ugyanaz.
HUTCHDB: persze azzal kezdtem mihelyt sikerült működésre bírni a fastboot-ot.
Az RUU.zip gépről megy úgy tudom. Ehhez nem kell a telefonon recovery. Legalább is mikor magamnak csináltam akkor nem kellett. -
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #29534 üzenetére
Ugyanezt írja nekem is csak unlocked helyett relocked van. A több mind stimmel.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29530 üzenetére
Az első két lépés után kiírja ugye h verifiting your phone. please wait. Ezután error. Nincs kapcsolat a gép és a telefon között. El sem kezdi a romot tölteni a telefonra.
Pedig előtte a fastboot működött szóval volt kapcsolat.
Leellenőriztem persze.
Európai CID. Többet is próbáltam. Mindegyikkel ugyan az a probléma. -
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29524 üzenetére
Leírásban ez van:
-Fastboot parancssorból bootoljunk cwm recoverybe: fastboot boot CWM.img
-Másoljuk át a készülékre a Guru Bootloader Reset zipet a következő paranccsal:
adb push Guru_Bootloader_Reset_1.0.zip /data/media/
-A készüléken recoveryből telepítsük az átmásolt zip-et
-Az Installerben válasszuk a "Remove TAMPERED" és a "LOCK Bootloader" lehetőségetVagy ez a teljesen gyári állapothoz kell?
fastboot oem lock parancsot lefuttatva relocked lett. Így már mehet az RUU jól gondolom?
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29513 üzenetére
REcovery van rajta de a recovery üdvözlő szöveg után fekete képernyő és újraindul a telefon. Tényleg olyan mintha a boot sérült volna.
Az a baj, hogy a záráshoz mindenképp kellene a recovery ami ugye nem működik. Hogyan lehetne visszazárni ebben az állapotban 1.44-es hboot-al?Miben mutatkozik meg h az RUU nem tud lefutni? mit kellene h kiírjon?
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29509 üzenetére
A MID száma a PN0710000 a cid száma CID__032 volt de átírtam HTC__001-re az egyik leírás miatt ami pont a nadroid mentéses megoldás volt. EZ pontosan hogyan működik? Leszedek egy RUU.zip-et és parancssorból fel flashelem?
Parancssor működött rendesen a win7es gépen. Recovery flash, firmware flash is ment (visszatettem az 1.44-es hboot-ot nem tudom ez okozhat gondot?)ferob: akkor sajnos jól gondoltam. Ez csak az RUU.exe vagy az RUU-zip-re is érvényes?
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29505 üzenetére
Milyen recoveryk vannak? TWRP meg CWM megbukott.
Attól h akármilyen recovery van a gépen az RUU-nak le kellene futnia nem? Vagy nem fut le nyitott bootloader miatt?
Ilyennel soha nem találkoztam. Ha semmi nem működött de legalább a recovery bejött de most semmi.
Kikapcsolva ha minden igaz veszi a töltést vagy tévedek?csacsi67: próbáltam 2 fajtával is ami jó lenne a telefon CID-jéhez. Nem szuper cid-es.
Az a baj h RUU kiírja h kapcsoljam ki a telefont. legyen 30%-on gépen kapcsoljam ki a hibernálást. Innen tovább lépek kiírja h várjak adatok hív le a telefonról vagy ilyesmi és utána kiírja h ERROR nem sikerült kapcsolatot létesíteni a telefonnal. -
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29502 üzenetére
Win 8-on próbáltuk először azon végképp nem ment. Win7 alatt viszont felismerte a telefont. Feltettem új recoveryt de ugyan az a hiba. Mikor telefonon be akarok lépni a recoveybe bejön, hogy TEAMWIN és nem megy tovább hanem újraindul és megáll a HTC + piros betűs képernyőnél.
RUU csatlakozási hibával nem fut le pedig előtte fastbooton működött minden.
Mi lehet a baj? -
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29490 üzenetére
Ha arra a "menüre" gondolsz ami a hangerő le+power-el jön be akkor igen addig eljutok de ott vége.
Ott nyomok recoveryre kiírja h entering recovery és csak simán újraindul és megáll. Ha rámegyek h fastboot akkor mikor rádugom gépre nem írja ki h fastboot usb. -
markyy18
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy ismerősöm telefonja S-OFF UNLOCKED bootloader de a fűzött rom nem települt rendesen így a telefon a HTC logónál és piros feliratnál megáll, recoverybe se lép be. Gépre dugva a telefont nem ismeri fel így fastbootal sem lehet vele kezdeni semmit. Mit lehetne csinálni?
Sűrgős lenne. -
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #28429 üzenetére
Gyári garancia az 2 év és a T gyári garanciát ad.
-
markyy18
aktív tag
Jó dolog az SD én is hasznát venném néha ha lenne az M7-ben is de azért a 32 GB alap lehetne ebben a kategóriában. De sajnos minden nagy gyártó (HTC, Sony, Samsung, LG, Apple [sőt nekik 8 GB-os is van
] tart a felső kategóriában 16 GB-os modellt.
Igen csatlakozva Xaels hozzászólásához ugye van most ez az új "fícsör" , hogy az Android nem enged bizonyos dolgokat SD-re rakni aminek szintén nem kedvez a kevés tárhely.
És igen ennyi pénzért minimumnak kéne lenni a 32 GB-nak. -
markyy18
aktív tag
Csak nekem tűnt vagy csak nekem nincs olyan lehetőség a kamerán belül, hogy panoráma és körpanoráma?
Úgy tudom mind a kettőnek lenni-e kéne de legalább a sima panorámának. -
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
Valakinél jelentkezett az, hogy az energiatakarékos és az extrém energiatakarékos mód nem elérhető. Egyszerűen az ikonja szürke és nem lehet őket bekapcsolni.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27808 üzenetére
Az jelzi, hogy éppen adatforgalom van wifin.
Egyébként nekem is recseg a felső hangszóró valószínű nekem is valami por ment bele majd ha lesz kedvem beadom szervizbe.
-
markyy18
aktív tag
Nekem most települt éppen. Gyári független CID_032.
Egy dolgot nem értek, hogyan lehet az alkalmazásokat rendezni az app driveren belül? Eddig ha hosszan nyomtam rá akkor lehetett ide oda rakni a driveren belül de most mindenképp a kezdőképernyőre akarja tenni.Szerk.: Közben rájöttem.
-
markyy18
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Nekem most a felső kezdett el recsegni de nagyon durván zene hallgatás és telefonálás közben, ez nagyon zavar sokáig nem bírom én is beadom szerintem, ezzel csak az a baj, hogy most volt szervizben kamera csere miatt és nem akarok megvállni tőle ismét 2 hétre.
GrandS: Nekem is csinált ilyet de nekem valószínű a gépem ment tönkre mert lakótársam gépe simán felismeri a telefonom. De egyébként nincs ilyen lehetőség max. be tudod kapcsolni az USB hibakeresést a fejlesztői beállításokban de ez nem biztos, hogy segít.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27124 üzenetére
Nekem is volt már ilyen időszak h így megbolondult, azután magától megjavult.
Érdemes beállítani a power gombot a hívás megszakítására. Beállítások > Hozzáférhetőség > Ki/be kapcs. gomb szakítsa a hívást -
markyy18
aktív tag
Azt meg hogy?
Mi a CID számod?
-
markyy18
aktív tag
válasz
CptAdamica #26662 üzenetére
Nincs másik fényképezőm.
-
markyy18
aktív tag
válasz
dani3l #26658 üzenetére
Nekem kb. 1 hete jött meg a szervizből kamera lilulás miatt küldtem be. De írtam, hogy a telefon aksija furcsán merül néha több százalékot esik egyik pillanatról a másikra mégsem cserélték ki. Cseréltek kamerát és slussz. Sőt nekem is voltak kisebb hézagok (igaz nem zavar), azok meg is maradtak csak teletaknyolták ragasztóval. Szerintem végezhetnének jobb munkát is.
Én az itteni tapasztalatok alapján többet vártam. -
markyy18
aktív tag
Az mitől van h gyári frissítés közben egyszer csak kidob egy piros felkiáltójelet egy háromszögben egy világító telefon fölött és ott megáll a telepítés??
4.1.2-t raktam vissza gyári RUU-val. Most állítottam vissza a gyári állapotot. -
markyy18
aktív tag
4.3-ra van S-OFF. Ez alapján meg lehet csinálni.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
1. Nekem mikor hogy talál jelet de általában elég gyorsan, viszont ha talált jelet nagyon stabilan tartja.
2. A legfrissebb 4.4 hibamentes tudtommal, igaz én egy ideje fűzött 4.4-et használok.
3. Javult az üzemidő, nekem nincs LTE csomagom de HSDPA és wifi folyamatosan megy így mondjuk az egy nap megvan 3 óra körüli kijelzővel, ha 2-3 napot bír általában 1,5-2 óra kijelzővel.
4. Ismerősömnél volt teszten G2 huzamosabb ideig ő azt mondta a G2 akadósabb egy kicsivel mint a One. (gyári 4.4-el használta)
5. Nagyjából 2 óra de nem mértem pontosan.
6. Lehet vele nagyon sok mindent irányítani plusz tanítható az adott készülék távirányítójával, nekem eddig hifi, tv, dvd amit próbáltam és működött. De hallottam aki klímát, set-op box-ot is használt vele.
7. Gyorsan és sötétben elég szép fotókat csinál a konkurenciához képest is.
8. DLNA-ra gondolsz vagy pontosan mire?
9. Jól működik nincs vele baj.
10. Ennek a telefonnál mivel alu és a proci + melegedésre hajlamos dolgok egyből a hátlap alá vannak téve kicsit másképpen érezni a melegedést de átlagos használat mellett és amúgy sem vészes a dolog. -
markyy18
aktív tag
Gondolom gyári 4.3 van a telefonon azt lehet S-OFF-olni htcdev nyitás nélkül és azután lehet átírni a CID-et. Ez alapján csináltam én is. Ezen az oldalon mindet megtalálsz.
-
markyy18
aktív tag
Nagy problémám akadt. Feltettem az insertcoin 2.2.0-at és eltűnt az IMEI.
Valaki tudna segíteni hogyan lehetne ezt visszacsinálni?
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
MerLinh #25483 üzenetére
Nem is azt mondom, hogy nem lehetne megoldani hiszen java része most is működik a telefonomban fűzött rommal, de nem lepődnék ha ezzel magyarázzák, hogy miért nem kapjuk meg ezeket a dolgokat mert nekünk nincs Smart Sensors így a fogyasztás és a felhasználói élmény csökkenne ezért nekünk nem adják ki a frissítésben. Érdekes nekem nem fogyaszt többet a telefon így sem.
-
markyy18
aktív tag
"Nem csak ez az újdonság az M8-ban, hanem a rendkívül kicsi energiafelvétellel megelégedő okosszenzorok ("Smart Sensors"), mint a gyorsulásérzékelő, amit a kijelző feloldásánál vagy futásnál lehet akár használni."
Majd a végén erre fogják, hogy mi miért nem kapjuk meg ezeket az ébresztési funkciókat.
-
markyy18
aktív tag
Aki várta az ARHD 62.0-ban benne van a Sense 6 toolbox alpha.
-
markyy18
aktív tag
Az új Insercoin-ban a 2.1.3-ban tapasztalta valaki, hogy bekapcsoláskor és ha több ideig készenlétben van utána bejön a Car mód?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Smidti #24923 üzenetére
Innen lehet csemegézni. Ez ugyanaz csak van rajta hangerőszabályzó.
-
markyy18
aktív tag
válasz
drpele #24921 üzenetére
Ha minden igaz és kinyitod a fájl-t de S-OFF-olsz akkor vissza tudod állítani gyári állapotra vagyis h a rendszerbetöltőben LOCKED és S-ON legyen. A szervizben a HTCdev adataitól függetlenül megnézik mit ír a telefon. Ha S-ON és LOCKED akkor ha minden igaz megjavítják a telefont vagyis nekem ez jött le abból amit a múltkor a HTC-től kérdeztem, mert nekem egy rendszerhiba miatt azt írta a rendszerük, hogy a telefonom nyitott pedig nem. De azért kérdezz utána olyantól aki jobban ért ehhez.
Az Insertcoin-ban kevesebb a hiba. Nekem eddig jobban tetszik.
-
markyy18
aktív tag
válasz
djembito #24916 üzenetére
Akkor inkább innen. Kicsit drágább de ez gyári garanciás, megbízható forrásból származó készülék.
-
markyy18
aktív tag
válasz
hermandani #24882 üzenetére
Nekem működött rendesen. Igaz éppen nincs feltelepítve de mikor próbáltam semmi ilyet nem produkált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest