- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
épp ezaz, nézegettem az árgépet / árukeresőt, de rengeteg számomra ismeretlen GSM van...
gondoltam hátha van itt vlakainek tapasztalata.T-s is jó lenne, de nevetséges. mivel flottás vagyok, így a feltöltőkártyás árból kemény 1e -t engednek el ha aláírok még 2 évre. kabaré... ~159e kb ?!
Ezért kezdtem függetleneket nézni.
Hazsnált is játszik, de aki megbízható attól sajnos lecsúsztam, mert még nem volt egyben a pénzem, és nem adok 5-el kevesebbet egy már 1 évesért... ez már az az összeg ahol rászánnnám az újra azt az 5öst.
Csak nem is vagyok pesti (a legtöbb bolt pedig ott van), illetve gondoltam hátha van tapasztalata már itt valaki(k)nek. -
Dot
őstag
Ezzel kezdtem! Természetesen ezt cserélték!
Kicsit ragasztós volt még az oldala, mikor megkaptam..ov ov4688 4M
(terminal emulator: cat /sys/android_camera/sensor)(#35153) ferob
Pedig a házat is cserélhették volna igazán!
kép
kép1
kép2
kép3az 1. képen látszik igazán egy csepp alak a HTC logo tetejétől a beastaudio-ig
-
ferob
őstag
Ez egy elismert hiba, ami a használat során a hő elégtelen elvezetése miatt jelentkezik a régi modulnál, nincs mit tesztelgetni rajta, ha nem jött elő, akkor ha eleget használod, majd idővel elő fog.
Már múltkor is hitetlen voltál a munkalapon szereplő dolgokkal kapcsolatban, szóval még ha rá is lenne írva a munkalapra, hogy cserélték, akkor se hinnéd el véleményem szerint.
-
lacos84
csendes tag
Szia! Vegyél egyet bátran, az enyém már egy éves és még mindig kinézik a kezemből
A legjobb benne, hogy nem olyan "tucat" teló mint a Samsungok meg a Sonyk (mert ezeknél ugye első ránézésre a közép és felső kategóriás készülékek tök ugyanolyanok mind, főleg a Samuk...) sőt szerintem ez arányosabb forma az utódainál is (M8-M9). Kijelzőfólia és tok ellenes vagyok, mert nem azért vettem szép telót, hogy eldugjam egy ronda szilikon tokba, 1 éve zsebben hordva karcmentes... Kami nekem is lilul 1 napos kora óta, de csak rossz fényviszonyok mellett teszi ezt, gondolhatod mennyire zavaró módon ha még azóta sem vittem emiatt vissza
hát nem egy nokia féle zeiss, de arra amire való tökéletes. A lezáró/kioldó gombot szokni kell, nekem ez a legnagyobb negatívum nem értem miért nem oldalra tették!? A sense 3 ujjas gesztusa zseniális a tévémmel és a laptoppal pillanatok alatt kapcsolódik, az infra távirányító hasznos mert a tv sajátját sosem találom, és a tűéles kijelző mellett ami zseniális az a hangja, na ilyen hangzás nincs a konkurenciánál az bizti
a dedikált kamera gomb is csak addig hiányzott amíg rá nem jöttem, hogy a hagerőszabályzó gombokat is fotózásra lehet bírni. Az egyetlen amire figyelni kell, hogy az alu hátlap benyomódásra hajlamos ugye, mert nem rugalmas mint a műanyagok én farzsebben a telóval egy pillanatra nekidőltem az asztal szélének és ott is maradt szépen a vízszintes benyomódás a hátlapon pedig épphogy csak hozzáért egy kicsit nem tehénkedtem rá mert beugrott h. ott a teló
nekem a lollival kicsit lassúbb lett, de még így is sokkal gyorsabb mint a céges samu s4-em! bocs a hosszas duáért, de a lényeg h. bátran megveheted!!!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Kamera lilulás , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , melegszik ( de szó szerint rohadtul... van rajta egy kb 5mm -es műanyag tok, de néha még így is süt a telefon) , nagyon gyorsan merül , de a merülés nem lett ráírva a munkalapra mert itthon hagytam a töltőt ( siettem a buszhoz így is majdnem lekéstem ) és azt mondta a csajszika hogy így nem érdemes.
-
Derrewyn
senior tag
Mivel nyilván tételesen elszámolt raktárkészletből dolgoznak, ezért nagyon kicsi a valószínűsége, hogy a valósan elvégzett javítások/cserék és a szerelési munkalapon leírtak ne egyeznének meg.
Lehet nehéz elhinni, de ez nem a sarki kocsma, ahol csak akkor ütik be a sört a gépbe, ha NAV ellenőrzés van. -
beni121
aktív tag
-
ferob
őstag
A szerviz közvetlen saját készletről cseréli a készülékeket, így nem ad ki semmilyen csereigazolást (ez nem az ellipszis logós gyártó), de még ha így is járna el, hiába vinnéd azt a GSM boltba, mert ők azzal semmire nem mennének, mert nincsenek senkivel partneri kapcsolatban, így lényegében el se fogadnák.
Az eddig is használt eljárás az, hogy a szerviz cseréli a készüléket, de nem akkor, ha neked már 30 napja nincs telefonod.
Számodra kedvezően eltérhetnek a dolgoktól, de semmilyen készüléket nem cserélnek, ha nem volt legalább háromszor a hibajelenséggel szervizben, valamint ha ők belátható időn belül nem tudnak alkatrészt beszerezni, akkor cserélhetik, de ez egy ilyen alig 2 éves modellnél nem sűrűn fordul elő. -
ferob
őstag
A gyártói garancia nem ahhoz szól, akitől vetted a készüléket, hanem a gyártóhoz.
A legtöbb szürkeimportos készülék problémája, hogy valódi gyártói garanciával nem rendelkeznek ebben a régióban, így a GSM boltok által adott szoftver garancia semmit nem ér, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy inkább hivatkoznak bármire, mint hogy önköltségen kelljen nekik javítani valamit, mert az veszteség.
Ott a másik kategória is, aki a hozzáértés hiányából fakadóan GSM szervizesként szétbarmolja a készüléket és utána magyarázkodik, mert próbálta olcsón megoldani azt, amit nem lehet.
Ha adott esetben egy cég megszűnik jogutód nélkül, akkor ugyanúgy nem tudsz mit tenni, ha hozzájuk szólt bármilyen névvel illetett "garancia", de úgyse lehetett volna vele sokra menni, mert ők maguk úgyse tudták volna megcsinálni a szükséges eszközök, technika és hozzáértés hiányában.
Nem akarom kizárni annak a lehetőséget, hogy van ebben a kategóriában olyan bolt, ahol előfordulna, hogy lenyelik a javítás költségét, amivel a hivatalos szervizt bízzák meg, de ez olyan ritka, hogy talán nincs is, mert manapság ilyen módon nyereségesen fenntartani valamit nem lehet.
-
enginev3.0
félisten
Ha GSM boltban vetted min leopdsz meg? Ha megszűnik egy GSM bolt es nincs jogutód akkor onnantól van egy telefonod garancia nélkül, tudom személyes tapasztalat
Ha pedig nem akarsz olyan telefont amivel sok a gond akkor egyik gyártótól se vegyél, mert szerintem a HTC-kkel van az egyik legkevesebb gond
-
Greg-77
aktív tag
-
ferob
őstag
Az egy pénteki nap volt, így már csak az azt követő héten küldték el javítani, szóval várhatóan hamarosan visszaér.
A HTC is fényképet szokott kérni az esetleges viták elkerülése érdekében, szóval ha előtte nem volt ott a repedés, akkor a kép tökéletesen elég ahhoz, hogy megjavítsák.
Persze arra szükség van, hogy a kép megfelelően beazonosítható legyen (EXIF adatok).Másnak is tanácsolom, hogy a készülék szervizbe küldése előtt készítsen fotókat, mert soha nem tudni, hogy szükség lesz-e rá.
-
Derrewyn
senior tag
Talán egyetlen olyan mobilgyártó van, aki 2 évnél régebbi készülékekre is nyújt támogatást.
Mondjuk abban sem sok köszönet van, 4S-en nem túl fürge az iOS8.Szóval HTC már így is kimagaslóan jó támogatást adott a One M7-re, ha még lesz update, akkor pedig kiválót.
vkp: Na így már szépen most eléggé hasít. Nekem sosem ment még 77 Mb/s-ig...
-
jeni
félisten
A HTC-s előadóval beszélgetve kiderült a HTC One ami nálam van az Spanyol régiós. Hiába Európai ,nem a csehekhez tartoznak.
Garanciális amúgy a teló de hivatalosan nyugat Európában javíthatják.
Amúgy a GSMLine boltnak nem is lett volna szabad itthon forgalmazniuk a telót,sőt drágán is adták,amúgy a béka fenekén vannak most,beköltöztek egy üvegkalitkába ami a Garai piacon van a lakóépületbe ami alatt van a piac. -
ferob
őstag
Az értesítést a beállításokban lehet állítani, hogy mire jelezzen, valamint a Viber-nél a saját beállításaiban.
A nyelv átállításához a téma összefoglaló elolvasása elég segítséget nyújt, de ha nem akarod végig elolvasni, akkor ebben a hozzászólásomban is megtalálod, ami neked kell.
A normál használat mindenkinek mást jelent, így ezzel kapcsolatban senki sem fog tudni neked érdemlegeset mondani.
Az én használatommal pl. simán kibírja a telefon egy feltöltéssel úgy, hogy közben 5 órát használom bekapcsolt kijelzővel.(#34213) Juliuska: Számomra nagy fájdalom a kiálló kamera, így lényegében tok nélkül használhatatlan, amit erősen éreztettek is az új Dot View tokok bemutatásával, de úgy meg a telefon kinézete egyből szinte lényegtelen.
-
Badboys
őstag
Bocs,de nem azt írta,hogy erősebb mert az One 600-as a samu 800 as processzorral jött ki. Azt írtam,hogy kenterbe veri a samut ez azt jelenti,hogy gorsabb,gördülékenyebb stb. Hiába erősebb a samu ,problémás az egész úgy ahogy van. A gyerek mindenáron akarja az One mat mert látja a ,hogy mindenben jobban teljesít az One. Megvárom milyen lesz az M9 aztán lehet megkapja az M7 et.
-
ferob
őstag
Nincs ilyen, hogy a SIM kártya behelyezésekor magyar lesz a telefon, mivel az első indításkor kézzel kell kiválasztani a használni kívánt nyelvet.
A GSM boltban vett szükreimportos HTC készülékeken nem is lesz soha alapból választható nyelv a magyar, de ez nem azt jelenti, hogy adott esetben nem tartalmazza az android, csak a listában nem jelenik meg, ezért is van az, hogy külön programmal átállított lokalizáció esetén a nyelv megváltoztatható.
Ha valami mégsem változik meg az adott nyelvre, akkor gyaníthatóan egy módosított ROM van a készüléken.
Viszont azon állításod teljesen téves, hogy hivatalosan semelyik prémium kategóriás HTC nem rendelkezik magyar nyelvvel, mert csak a szürkeimport áldozatául esett készülékek nem.(#34158) szegto: Az ébresztő probléma nálam egyáltalán nem jelentkezik, viszont én nem is állítottam vissza mentésből semmilyen adatot, hanem friss rendszert állítottam újra be, szóval ha neked vagy bárki másnak ilyen problémája van, akkor célszerű lenne úgy kipróbálni.
A biztonsági mentés meg egyszerűen történik a szinkronizálás során, szóval akár kézzel is rányomhatsz, hogy megtörténjen.(#34160) Sasa8 & (#34164) Kocsó: Várhatóan a jövő hónapban ti is megkapjátok a frissítést, de a pontos dátum függ a később felfedezett hibák javításától és a jóváhagyástól.
-
BenHans
addikt
Ez egy 2 éves készülék, és kb most 5 oldalon keresztül az új frissítésünkről beszéltünk, az 5.0.2-ről. Igaz volt egy kis csúszás ahhoz a 90naphoz képest amit a HTC ígért, de cserébe nem 5.0 vagy 5.0.1 jött hanem 5.0.2 ami egy csomó javítást tartalmaz. Valahol olvastam is hogy a HTC le is nyilatkozta hogy csúszás várható mert ki akarják javítani az összes hibát... Szerintem jobb ez így kicsit később mint azonnal egy bugos szoft.
De mivel a HTC többet hozott eddig szoftveres támogatásban mint ami kötelező, ezért 99.99% hogy a mostani Lolli volt az utolsó android főverziónk, de kisebb OTA frissítés(ek)re még lehet számítani.
Ha jót akarsz magadnak csak a gyári szervizben javíttatod, de pontos árakat nem tudok.
Érdemes egyébként olyat venni amin még van egy kis gyári gari, mert akkor ha bármi van 2 hét alatt problémamentesen visszakapod a szervizből.
szerk. Ja és HTC-t mindig érdemes venni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest