- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már az eMAG-tól készüléket ,garanciális szempontból milyenek? -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31148 üzenetére
Szerintem inkább az a problémád vele,hogy azt hiszed van 1 Ferrari 458 italia a kezedben,de az M8 pedig 1 458 spider, azért van ez az érzésed.Egyébként engem sem fogott meg mikor elsőnek ezüst színben kézbe fogtam de Én megvenném.Amúgy ezek a szolgáltatók is basszák meg, a tré is 2 htc modellt forgalmaz! az m8 -ból pl. csak 1 szín van,hol a többi idei készülék ???
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Frissítés óta ha gépelem az smst. mindenféle értelmetlen szöveget ír ki ha nem kattintok rá 2-szer a zöld sávra,mit lehet vele kezdeni? -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
s3nsitivity #30433 üzenetére
Az a baj,hogy nagyon sok ember kezébe lehet rakni1020 at is ahoz is béna lesz,amúgy szerintem is jó a kamerája az m7 nek csak divat ócsárolni 1-es embereknek.........
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos úgy néz ki,hogy a töltőm elromlott,t-nèl mennyi rá a garancia? Ezzel is felküldik a telemaxhoz v. helyszínen cserélik? -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat,hogy a blink feedben az instagram minding leál ha megnyitja? -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29647 üzenetére
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan hibával,hogy frissítés óta a felvett videókat nem játsza le a smart tv? -
Red Bull fan
aktív tag
A BlinkFeed -nèl,hogy lehet átállítani a zöld színt,vagy csak ez van?
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
A hívásoknàl a nèvjegyekre ha rákatintok ès van kèp berakva akkor megjelenik picibe a kèp körbevève lyukas ràccsal ezt,hogy lehetne eltüntetni? -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tapasztalt hangminőség romlàst szervíz utàn ,beats kikapcsolás után jobban szól visszakapcsolva pedig megint rosszabb? -
Red Bull fan
aktív tag
Loboda ,hurrikan!
ha megkérhetnélek benneteket akkor rakjatok már föl pár képet amik m8 -al készültek, nagyon kíváncsi vagyok, gondolkozom a cserén.Előre is köszönöm! -
Red Bull fan
aktív tag
Valaki hallott vmit az m8 megjelenéséről szolgáltatóknál?sztem. Trènèl míg le nem cseng az s5 adding Nem is foglalkoznak vele! Pfeeejjjj.
-
Red Bull fan
aktív tag
Uraim!
1 kicsit meglepő ,hogy ezek a mobilarenás fiatalemberek a HTC-röl még 1 hírt sem raktak föl mióta kint vannak. -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valahol be lehet állítani a freemailt,hogy jelezzen ha emailem jött? -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Silversting #21800 üzenetére
Èn is így jártam,próbáld meg máshol wifivel, ha ott sem lesz jó márpedig nem lesz akkor gyári visszaállítás fog segíteni rajta.
-
Red Bull fan
aktív tag
Hang sztem. Is jobb de a kamera sokkal rosszabb.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sajnos ez a kamera a frissítés óta 1 nagy foskupac lett.Eddig lehetett is vele boldogulni de most......
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok! valaki járt már úgy,hogy fölajánlotta a frissités telepítést aztán megy 2-3 másodpercig és leáll azt írja ki letöltés sikertelen.
-
Red Bull fan
aktív tag
Szerintetek mi lehet a gond,frissitenék de elkezdi és megszakad,amúgy T-s vagyok?
-
Red Bull fan
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat ,akkor törlöm aztán újratelepítem.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Nektek az mx player pro aki használt ilyet annak 4.3 alatt is működik? -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,a távvezérlő programnál 4.2 alatt be lehetett állítani több típust de 4.3-nál csak 1 lehet mindig azt írja, hogy távvezérlő cseréje, ha másik tvt. akarok beállítani.Nektek is így van? -
-
Red Bull fan
aktív tag
Jön a cucc nekem is lefelé
-
Red Bull fan
aktív tag
Köszönet:Jorus és GALARDO
Akkor még ez nem aktuális a számomra. -
Red Bull fan
aktív tag
Lenne 1 kérdèsem, arcképét,hogy lehet illetve honnan lehet beállítani ami nincs benne a mobilarenás lapon az adatoknál,mivel látom 1 pár embernek olyan van ami nincs benne.
-
Red Bull fan
aktív tag
Egyébként mindennapos használatra a Demon ah510r-t használom tökéletes minden zenei műfajhoz.
-
Red Bull fan
aktív tag
Zack,Xaels: 50 ohm-ost még gyönyörüen elhajt háromnegyed hangerőn,de próbáltam 300 ohm-os fejhallgatóval csutka hangerőn szinte élvezhetetlen,halk.A 65-ohm-os valószínüleg még jó lesz hozzá.
-
Red Bull fan
aktív tag
http://viewitem.eim.ebay.hu/PQI-Connect-201-32GB-32G-USB-Flash-Drive-2-Heads-Disk-Mobile-OTG-Android-PC-Mac/151094263214/item
http://viewitem.eim.ebay.hu/Verbatim-OTG-32GB-32G-USB-30-Flash-Drive-Disk-Mobile-Android-PC-Tablet-Black/350859564791/item
Rem. most sikerűlt.
Ezek jónak tűnnek. -
Red Bull fan
aktív tag
PQI Connect 201 32GB 32G USB Flash Drive 2 Heads Disk Mobile OTG Android PC Mac
Verbatim OTG 32GB 32G USB 3.0 Flash Drive Disk Mobile Android PC Tablet Black
-
Red Bull fan
aktív tag
Akkor inkább Sennheiser.
-
Red Bull fan
aktív tag
Hali Xeals!
A kűlső micro sd tárolódba mekkora kártyát raktál , írtad,hogy rendeltél hozzá nagyobbat,ha zsebbe beleteszed a tárolóval együtt akkor nem zavarò v. Vigyázni Kell as micro usb- re...? -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
F_Gergely #11622 üzenetére
Csörgöt a telefon aztán kiakartam venni a zsebemből de amilyen béna vagyok kicsúszott a kezemből mentsègemre szóljon,hogy csúszós a műanyag Keret mondjuk jól is nèz ki vele...na aztán repűlt a telefon a sarkára utánna természetesen előlappal lefelè csúszott legalább 2. métert mocskos rücskös betonon....ha nincs a keret sztem. szarrátörik ,a műanyag keret 2sarka összetört kuka.A telefonon meg a hangszóróknál alul 1 Pici karcolódás felűl a sarkán mintha kèssel bele lenne vágva.
-
Red Bull fan
aktív tag
Nakérem megvan az első elejtős tesztem....jót szolgált a műanyag hátlap csak sajnos nem minden részét védte
aztán ennyit erről,hogy kell e védelem a telóhoz v. sem.
-
Red Bull fan
aktív tag
Ezt elbaszt......
http://auto.indavideo.hu/video/KTM_Xbow_Racing -
Red Bull fan
aktív tag
Kötelező darab,kiadja a tudását a one minden téren....
https://lh6.googleusercontent.com/proxy/f_e0TCTbiru_BrduRXJJdbTuq1AVIr3vFpbmQFFdP_jwI-ix5U3j2lpUEsBFDtJKIv5wzQjclKg_0OaEJv4sKvQgJA=w120-h120
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nightfall75 #10641 üzenetére
Jónak néz ki,rem. Lesz mihamarabb.
-
Red Bull fan
aktív tag
Nálam sem volt mobilnet,t-s .Szolgáltató probléma volt sztem.
-
Red Bull fan
aktív tag
Úgy néz ki a neutron győzött,a jet is nagon jó de az nem viszi ezt a nagy kiterjesztést,a neutron mintha halkabb lenne a gyárihoz képest.
KÖSZÖNÖM:Adodanielnek és Zacknak a válaszokat!
szerintetek nem kavar be ha több lejátszó van fönt a telón? -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna olyan zenelejátszót ajánlani ami flac zenéket pl. 1,5-2 gigás albumokat is lejátszik? -
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna olyan daydreamos progit ajánlani amibe a saját képeimet bele lehet rakni? -
Red Bull fan
aktív tag
Nem tudom mièrt de elèg sokaknak nem tetszik az a 3 pötty szerintem semmi gond vele,a zenét olvastam,hogy az S4 vetekszik vele hát nem tudom s3 hallgattam de a 8s szerintem szebben szólt de az one az etalon eddig.Engem inkább az android zavar sokak azt mondják,hogy a windows rendszer nem jó nincs elég program hát sajnos azt tapasztalom az androidnál,hogy tele van reklámmal szinte minden ,még 1normális műsorújságot sem tudtam letölteni......de ez van a teló miatt váltottam.
-
Red Bull fan
aktív tag
Nyugodtan rendeld meg ,semmi baja az enyémnek.
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Devil Smile #7327 üzenetére
Köszi! Amúgy Beats vagy csak sima Htc?
-
Red Bull fan
aktív tag
A T-mobilnál volt benne füles?
-
Red Bull fan
aktív tag
Amúgy igazad van.
-
Red Bull fan
aktív tag
Köszi szépen,hogy Te is emlékeztetsz a -20 bukóra....
-
Red Bull fan
aktív tag
Rohadékok pár napja rendeltem meg, 20 bukó......
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok! érdeklődni szeretnék,hogy milyen képeket készít a teló főleg rosszabb fényviszonyok közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest