- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Shokkolo #35327 üzenetére
elvileg a térerő 2 évet ad,de valós az a 2 év?
az aprón vannak mások akik gyári garisat adnak el
a Speedshop tutira 2 év garit ad de nem kevés pénzért,szintén az edigital is 2 év garit ad
a GSMLine vagyis a GSMvonal-ban nem bízom!!!!bár az én volt HTC OneM7-s-re 1 év garit adott a simlis bolt de mégis kitudtam eszközölni a +1 év garit a márkaszerviznél,elfogadták,de ehhez kellett,hogy európai legyen a cucc,és minden igazoló számla is meglegyen hozzá,bár a HTC központilag megtudja nézni a gyári garis-e a cucc.
Amúgy ide látogassál el,több infót kapsz
Amúgy HTC One M7-s tulajoknak sok-sok örömet kívánok a használatában. Igaz rövid ideig volt nálam tényleg pöpec teló az.
-
-
jeni
félisten
hogy lehet 1000% tesztelni a telót,hogy valóban valós infót adjon arról,hogy ténylegesen az említett modul okozza a lilulást?
mivel ez van benne és szervizeléskor csak a lencsét cserélték ki.
ST VD6869 (1.0) cinesensor 3013-04-24 -
jeni
félisten
Megjött Happy
-
jeni
félisten
Készenléti állapotban az aksinak M7-s telónál mennyit kellene fogyasztania wifi on módban? Reggel 7-s este 1/4 9-ig? Mi az az érték ami elfogadható?
-
jeni
félisten
van valami trükk/infó,hogy az aksi milyen gyári számmal van meg? kiírható az LCD kijelzőre vagy sem,vagyis ellenőrizhető,hogy cserélték a szervizben vagy sem,vagy marad a vizuális figyelés,hogy meddig bírja üzemidőben?
-
jeni
félisten
válasz
beni121 #35007 üzenetére
,hogy nem szedhető szét.
vagyis aksit nem tudsz cserélni és nem tudod bővíteni a memóriát sem.nekem a 32Gb van meg,gondolom a többsége is 32Gb
egyeseknek kamera lilulást vettek észre de ezt gariban cserélik ha garis. más negatívról nem tudok.
az tény nem mai csirke,de jó készülék még ma is.
ugyanúgy jó teló ebben az árban ami az M7 kapható használtan garival vagy gari nélkül,van az a Samsung S4, a Huawei P7,stb...
esetleg ha van több lóvéd rá akkor az M8-s talán jobb lehet házon belül vagy a Samsung S5,a honor 6 is nagyon jó készülék! -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Hello
Besszarás!
Harmadjára csak kicserélték a HTC műanyag házat. Le a kalappal a szerviz előtt. -
jeni
félisten
válasz
Redplee #34861 üzenetére
ez alapján megtudod nézni.
a munkalapszámot ami 9 számból áll és az IMEI számot beírod az adott mezőbe és lám kidobja,hogy javítás alatt áll vagy sem? -
jeni
félisten
értem de mi van akkor ha a márkaszerviz azt mondja,hogy letelt a 30 nap és a gyártó nem tud alkatrész biztosítani így csere engedélyes a gép. na akkor hova is forduljon az illető ha a bolt 1 éve bezárt?
jobb esetben azt kéri az ügyfél a szerviztől,hogy nem kéri a csereengedélyt mert nem tudja beváltani így ragaszkodik a javításhoz. tehát ebben az esetben is a gyártói garancia sem ér sokat mivel a szerviz nem fogja kifizetni a gép árát,sőt a gyártó sem fogja kifizetni. -
jeni
félisten
Új fejlemény!
A GSMLine bolt helyett a GSMvonal lett amit a boltos erőteljesen TAGADJA,hogy az utóduk lenne! Azt mondta,hogy újként léptek be a piacra,illetve költöztek pár házzal odébb,csak a dizájnt vette át és bérlik!
Tagadják,hogy ők valaha eladtak egy M7-s telót!
Kíváncsi lennék,hogy a fogyasztóvédelem mit mondana?
A gyártói garisra ami EU-s forgalmazású (Spanyol) és azt 1 évre módosították 2 év helyett.
Az első leadásnál semmit se találtak. Második vissza jövetlénél amit az elsőnél másnap vissza adtam.Sajnos a Cseh szerviz csak megragasztotta az USB csati felett levő műanyagot,és meglepő módon FLEX panelt cseréltek. Más hibára nem is adtam le.Az biztos,hogy HTC-t sosem veszek. Sok a panasz rájuk.
-
jeni
félisten
válasz
SeatLeon08 #34835 üzenetére
Mivel garis a telód és ezért érdemes a jelzett chipet ellenőriztetni (pár sorral odébb) ,hogy melyik van benne ? Ha melegedésre hajlamos és ezért lilul a kép akkor gyári gariban cserélik az újabb chipet,ha pedig hamarabb lemerül a telód mint az átlag akár aksi cserével is beadhatod. ezek kijavítva többért lehet eladni,főleg,hogy a vevőnek ez jobb így a megvétele. ha még független akár az egy +10000Ft felár. Szerintem 50-65000 Ft közt.
-
jeni
félisten
válasz
Valkűr #34813 üzenetére
hivatalosan 2év gyártói garancia van rá
az enyémre a simlis GSMLine ma GSMvonal bolt (TŐLÜK NEM SZABAD SEMMILYEN MOBILT VENNI - nem,hogy csalnak hanem még a garancia időben sem segítenek a ügyfeleiknek -RÉGIÓT CSALNAK,GARANCIÁT TAGADNAK LE ÉS MAGYARKÉNT HIRDETIK A TELÓT) csak 1 év garit adott,holott Európai-Spanyol régiós a telóm,azt leadva a Cseh szerviz és a HTC elfogadta a számla alapján a 2ÉV garancia érvényességét. -
jeni
félisten
azért kíváncsi lennék,hogy ez a hiba jelleg garanciális-e vagy sem? ugyanis rendeltetésszerű használat során ha így eltörik,letörik az gyári hibának minősül.
ugyanis ez egyértelműen tervezési hiba.
ugyanis az USB csatlakozásnál a töltésre helyezésnél a vékonyabbik része felé esik a lengő micro USB csatlakozó ahol a fémkarmantyú van. véleményem szerint az sérti fel,koptatja el a műanyag rész a telón ott ahol a legvékonyabb a része. -
jeni
félisten
várom,hogy a VSP Data a cseh javító cég mit csinál majd a telómmal?
03.13-án adtam le ismét az előző nap átvétele után (az USB csatlakozónál a műanyag rész sérüléssel) amúgy fotóval szemléltettem,hogy az első leadáskor készült fotók alapján nem volt ott sérülés.
kíváncsi vagyok arra,hogy karcmentesen kapom majd vissza és cserélik majd a középső műanyag keretet?
ha ennyi ideig van ott akkor nyilván alkatrészre várnak (keret csere) -
jeni
félisten
válasz
no more #34651 üzenetére
közel 165000 Ft-t nem adtam volna érte kevesebb,mint 2 évvel ezelőtt a GSMLine boltban. a gari papíron csak 12 hó gari szerepelt,holott a gyártói az 2 éves,mert utána jártam,ennyit a GSMLine vagyis ma már GSMvonal bazár boltnak hívják ráadásként Spanyol régiós cuccot adták el utólagosan a magyar nyelvet rátelepítve,úgy,hogy a csaj aki megvette nem is tudott erről! kb. 3 hete vissza ment az üvegkalitkába (Garay Piac épületébe költöztek) és akkor megkérte őket,hogy tegyék rá a magyart,mert frissítéskor alaphelyzetbe állt,megtagadták hozzá nem értésre hivatkozva.
-
-
jeni
félisten
válasz
Greg-77 #34511 üzenetére
Nekem is gyorsan vissza jött egyidőben (ugyanazon a napon adtuk le és ma kaptam vissza) leadva. Aksit nem cserélték benne,hanem szoftvereztek újra.
Minden bizonnyal sosem veszek olyan telot amiben otthon nem lehetséges az aksi csere. Gyártó is erre gyúr rá. Minden fizetős legyen bármely javításra értve. -
jeni
félisten
A HTC-s előadóval beszélgetve kiderült a HTC One ami nálam van az Spanyol régiós. Hiába Európai ,nem a csehekhez tartoznak.
Garanciális amúgy a teló de hivatalosan nyugat Európában javíthatják.
Amúgy a GSMLine boltnak nem is lett volna szabad itthon forgalmazniuk a telót,sőt drágán is adták,amúgy a béka fenekén vannak most,beköltöztek egy üvegkalitkába ami a Garai piacon van a lakóépületbe ami alatt van a piac. -
jeni
félisten
van LED értesítés legalábbis egy picinyke zöld led jelez folyamatosan,de a viber és nem fogadott hívásokra még nem értesít.
play áruházból leszedtem az emlitett progit de hibára hivatkozva (a debug disable módból nem váltható át a setting>developer options menüben ott ki van pipálva az USB debugging) nem indítható a nyelv választás
a másik észrevétel,hogy merül rendesen
a telónál mennyi az egy töltéssel feltöltött működési ideje normál használat mellett? -
jeni
félisten
mobilon nincs értesítő LED vagy hibás lenne az ami nálam van teszten?
-
jeni
félisten
a morelocale 2 apps az 5.0.2-n passzív?
-
jeni
félisten
megnézettem a csajjal a 816G-t és ott LC-vel kezdődik és a gyártási nap nem stimmel mert 2014.dec.26-t mutat ezt még a One kikeresési útmutató alapján néztem
kérdés az LC mit jelent? és az Y lenne a régió? -
jeni
félisten
erre melyik a legjobb márkájú edzett üveg amit érdemes rátenni?
persze csak akkor tenném rá ha garis a cucc hátha cserélik a telót egy újra,mintha olvastam valahol van aki M8-t kapott cserébe.itthon ilyet kapni
ebayon olcsóbb lenne -
jeni
félisten
válasz
#41180928 #34152 üzenetére
igen és mivel az aksi sem erős benne,és ráadásul a frissítésre angol lett a telója,már nem kell neki mivel nem tud angulul.így eladná.
vett helyette egy HTC Desire 816G-t a tegnapi napon,oda van érte,abban a hitben volt,hogy 4 magos,de mondtam és mutattam a doboz hátulját neki,hogy az OCTA-core procis,bár azt nem tettem hozzá,hogy az MTK magos. azt kell,hogy mondjam az is magyarosítva van,kíváncsi leszek,hogy frissítés után milyen lesz neki,bár tegnap valami 170MB csomit leszedtem rá,szerencsére főbb vonalakban magyar maradt-abból derült ki,hogy angol eredetileg,hogy a kikapcsolásnál a menü angol. mintha olvastam a 816G topikjában,hogy az első SIM berakásnál automatikusan magyar lesz a teló,vagy ez nem igaz és mindenképpen a morelocale 2 progi kell hozzá? -
jeni
félisten
válasz
Badboys #34140 üzenetére
A HTC One M7 erősebb az S IV-nél?
Az SIV-re van Lollipop,vagy lesz. Ezért kérdezném,hogy érdemes-e még HTC-t venni?
Az aksi csere a gari után mennyibe kerülne a márkaszervizben és szépen megcsinálják? Esetleg máshol is vállalják?
Egy ilyen üveg fóliával használja-e valaki? -
jeni
félisten
Üdv
Ma a HTC One M7 hova tehető? Hardveresen hova tehető a többi gyártókhoz képest? Lesz továbbra is támogatottsága?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest