- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Nahát, visszatértem a sötét középkorba, One-om elkelt, úgyhogy Galaxy minire váltottam, míg nem jön az M9, fúúúúhúhúúhúhúúhhhh de szar.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy észrevettem, hogy el tudom érni a felső lehúzható beállításokat úgy is, hogy van beállítva minta képernyőzár. Ezt hogy lehet letiltani? Így nem túl biztonságos.
-
CptAdamica
veterán
Melyik felhasználó mondta itt, hogy a Sony Z3-nak szebben szól a hangszórója, mint a One szériának?
Vessétek elém kérlek.
-
CptAdamica
veterán
Nekem megoldódott az ébresztési gond. Kitöröltem minden korábbit és létrehoztam egy újat. Most már pöpec.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy nem rossz az aksi használat, ma reggel 10 körül töltöttem fel, azóta 5%-ot merült. Energiatakarékos funkció van bekapcsolva, plusz nem nagyon játszottam rajta.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy érdekes ez a kártya nézet, eddig nekem is akadozott, most nyomtam egy újraindítást és úgy fut, ahogy annak lennie kell.
-
CptAdamica
veterán
Majd ha minden jól megy, itt lehet nyomon követni az HTC bemutatót.
-
CptAdamica
veterán
Eddig nagyon tetszetős az egész. Frissítés utána eléggé akadozott még, háttérben töltött cuccokat, de most már szép sima.
-
CptAdamica
veterán
Nekem is megjött. TMOB-101-es CID.
-
CptAdamica
veterán
válasz
HUTCHDB #33652 üzenetére
Ilyen kinézet is napvilágot látott már evleaks jóvoltából, szóval én akkor leszek csalódott, ha nem ilyen lesz.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Volt már?
Remélem a phablet változatát is bemutatják és akkor lehet hezitálni, hogy melyik legyen.
-
CptAdamica
veterán
Egyre több helyen bukkan fel ez az M9 speckó. Ha valóban így lesz, akkor nagyon impozáns telefon lesz. Főleg, hogy nem kap QHD kijelzőt, ami a legfeleslegesebb dolog lenne, plusz marad az 5"-nál, ami szintén üdvözölendő.
Azt hiszem, ilyen paraméterekkel nagyot húzhat a HTC.
-
CptAdamica
veterán
Most a telenornál ingyenes hipernet van Karácsony alkalmából, mit kell beállítani a telefonon, hogy LTE hálózatra váltson?
Elméletileg lefedettségen belül tartózkodom.
-
CptAdamica
veterán
Ajánlanátok egy jó külső aksit?
-
CptAdamica
veterán
M8-ra már nem jellemző a kamera lilulás, tehát azt sikerült végleg megszüntetniük?
-
CptAdamica
veterán
Talán M9?
-
CptAdamica
veterán
Pont ezt szeretném ismételten elkerülni. Sokan megkaptak még plusz két frissítést M7-hez, az elmúlt egy-két hónapba. Én még semmit se, a sense 6-os frissítés is nekem plusz három hónap volt a német T-mobile -nak köszönhetően. Valahogy feltüntetik azt, ha szolgáltatótól veszik és nem gyári független?
-
CptAdamica
veterán
Expansys-tól mennyire biztonságos rendelni, garancia milyen a HTC telefonokra?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Klaus Duran #32387 üzenetére
Azért remélem az ilyen pulzusmérő, vérnyomásmérő, vércukorszintmérő, ujjlenyomat olvasó marhaság nem kerül bele.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Klaus Duran #32376 üzenetére
Remélem hasonlóan gyönyörű lesz. Nagyon várós.
-
CptAdamica
veterán
Hol vagy hogyan érdemes amúgy venni telefont, hogy elkeruljem a mostani állapotot, miszerint utolsóként kapom meg a frissiteseket?
-
CptAdamica
veterán
Ez mind jól hangzana, ha valóban hasonló megjelenés/paraméterek lennének. Gondolkoztam, hogy jövőre megválnék az M7-től, tavasszal lesz 1 éves a telefonom, akkor még el is lehetne adni normális áron.
-
CptAdamica
veterán
Szerintetek mikor fog érkezni az M9?
Most valami oknál fogva nagyon rápörögtem, szerintem ő fogja váltani a szép M7-met, ha nem szúrják el.
-
CptAdamica
veterán
Szerintetek mi mennyit fogunk tapasztalni az új android 5-ből, értem ezt úgy, hogy ugye ott a Sense 6, mennyire fogja elnyomni az eredeti design-t?
-
CptAdamica
veterán
Srácok, senki nem kapcsolja be a TalkBack módot, ha nincs szüksége rá. Kíváncsiságom most okozott némi fejtörést, alig tudtam kikapcsolni, csak a képernyő feloldás volt 5 perc.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Steelheart2 #31538 üzenetére
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de mondjátok már meg miért nem jó a sima gyári Sense 6 felület?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Klaus Duran #31446 üzenetére
Alján van, csak azon a képen nem látszik
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0 #31443 üzenetére
Nekem ez az első tablet, ami tetszik, nem feltétlen copy az.
iphone 6 előtt is volt már kiálló kamera.
Lehet benevezek egyre, még megvarom a teszteket.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #30735 üzenetére
Amúgy ez a feloldási képernyőt frissíti?
-
CptAdamica
veterán
Német T-mobilosokra is megjött a 4.4.3, végre valahára.
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
Ajaj, most már a HTC is ellenség lesz az apple fanok számára.
-
CptAdamica
veterán
válasz
func93 #30501 üzenetére
Én ezt a tokot ajánlom. Hibátlan!
-
CptAdamica
veterán
válasz
Red Bull fan #30455 üzenetére
Igen, szeretik fikázni a kameráját, gondolom az a sok ember, rengeteg képet készít a saját kis telefonjával...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Millerchris #29870 üzenetére
Ha vállalt rá garanciát és az érvényes papír is megvan, akkor kutya kötelesség javítani. Nyilván azért nem ijedt meg a fogyasztó védelemtől, mert sokan mondták már neki és kevesen cselekedtek.
Ha meg parasztba tolja, akkor neked is váltani kell hangnemet, vagy bemenni személyesen.
-
CptAdamica
veterán
Nos, egy hónap eredményeképp kézhez kaptam a hőn áhított Poetic Flip tokomat, amit egy közvetítő cégen át sikerült Magyarországra juttatni a ebay-ről.
Kicsit azért izgultam, hogy megérte e ennyit várni egy tokra, de jelentem, hogy igen! Ez a tok maga a gyönyörűség, előző flip tokomhoz képes ég és föld. Telefont annyira fogja, amennyire kell, nem kell beleerőszakolni, kivételnél is pikk-pakk megvan, hátsó tapintása nagyon kellemes, elő lapja textúra mintás. szépen kivágott kamera hely. Gombok benyomásában sem akadályoz a tok, szóval ez a tokok tokja!
Néhány kép a tokról: [link]
-
CptAdamica
veterán
Akinek német T-mobilos a telefonja, (T-MOB101) az nagy valószínűséggel, ezen az oldalon tudja követni a Sense 6 frissítési állapotát. Elég tré, hogy nem csipkedik magukat. Közben már a magyar t-mobil is megelőzte.
-
CptAdamica
veterán
HTC Magyarország facebook posztja: [link]
-
CptAdamica
veterán
válasz
Tiger. #27560 üzenetére
Bla, bla, bla... Annyira semmit mondó cikk, nulla egész nulla tartalommal. Körül-belül olyan, mintha most kijelenteném, hogy az Android a legjobb rendszer és kész, pont! Meg ez a nyáladzást szeretem, hogy mindenki az apple-t másolja, az apple is ugyan úgy másolja az androidot, csak ezt a sok fanboy nem látja. Két hónapja vehettem volna iphone-t is, de pontosan ezért kerülöm nagy ívben az egészet, sznob emberek telefonja, persze tisztelet a kevés kivételnek...
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Itt azt írják, hogy mi is meg fogjuk kapni még a 4.5-ös Androidot.
-
CptAdamica
veterán
Hogy tudom a google picasa plugin bejelentkezési kérelmeit letiltani? Minden nap itt keregeti, már az alkalmazás ertesiteseit is kikapcsoltam de csak csinálja...
-
CptAdamica
veterán
válasz
SeatLeon08 #27162 üzenetére
Nekem német HTC azt írta, hogy május végén. De ők sem tudnak pontos dátumot írni. A jövő hét még egy nap kivételével májushoz tartozik, szóval reménykedjünk.
-
CptAdamica
veterán
Azért a HTC is nagy troll, az új M8 Ace műanyagházas modell-t szánják az S5 riválisának.
-
CptAdamica
veterán
Örülök, hogy megkaptátok, nekem azt írja, hogy naprakész, szóval majd három hónap múlva talán megkapom.
-
CptAdamica
veterán
Azt írtja, T-MOB101, ez mit jelent frissítés terén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- OLCSÓ MONITOROK
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest