Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
TechData #36815 üzenetére
Teljesen felesleges 3 héttel ezelőtti hozzászólásokra végig válaszolgatnod, mert már mindenki megkapta a szükséges segítséget a legutolsó hozzászólásig bezárólag, sőt ezek a válaszok miatt teljesen feleslegesen kapnak azok értesítést, akik feliratkoztak a témára, arról nem beszélve, hogy 4 hozzászólást írtál 10 percen belül, ezeket simán lehetett volna egyben is.
(#36814) pedro7: Írtam neked privátot.
-
GyureX
tag
válasz
TechData #33806 üzenetére
Tobb helyen is irtak, hogy nem szukseges az s-on, mert gyarilag is volt nem egy pelda az s-offra. A gyari ruu, meg locked legyen tampered nelkul. Magyar meg kulfoldi forumokon legalabbis ezeket irtak.
Mindenesetre en a heten s-offal, de mindent gyarira visszaallitva adtam le a t-nel gariba. Meglatjuk, hogy mit csinalnak vele. -
no more
veterán
válasz
TechData #33586 üzenetére
Nem hiszem, semmi baja... csak úgy random fogta magát és kikapcsolt 8%-nál. Hazaértem, felraktam töltőre a telefont és azt írta, hogy 1%-on volt (tehát totál lemerült nullára). Ilyet még sosem csinált nekem... Összesen talán ment 6 órát 100%-ról. :/
Más: Olvassátok az M8 fórumot? Állítólag szörnyű a HTC-s Lolli, azért is késletetik a frissítést. Próbálják maguknak foltozgatni (fuck google
).
(#33587) Derrewyn: Azt első dolgom letörölni.
-
kirkri
addikt
válasz
TechData #33208 üzenetére
Semmi gond.
Valóban nem a VSP-ről szólt a hozzászólásom.Ugyanakkor, ha már felhoztad, a processzorok cseréjét kétkedve fogadom, illetve a nem-panel szintű javítást is csak maximum offline tudom elképzelni. (Ezt inkább nem fejtem ki, mert felesleges felháborodást váltana ki, bizonyítékom meg nincs róla, hogy így történik.) Ha megnézünk egy VSP munkalapot, akkor az is minden esetben panel szintű javítást mutat, ha alaplapot érintő bármilyen hibával lett szervizbe küldve a készülék. Tehát ilyen esetekben alaplap csere történik még akkor is, ha csak egy fülhallgató csatlakozó cseréje lenne szükséges.
Mivel különösebb jelentősége nincs, így javaslom lépjünk túl a dolgon.(#33209) datomi: A szolgáltató ad cserekészüléket a javítás idejére. Hogy milyen típust az attól függ, hogy milyen van az üzletben erre a célra.
-
-
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
TechData #31545 üzenetére
Leadtam szervizbe, ma egy hete. Mindig nézegettem a VPS javítás követését Kivéve hétvégén), kértem, hogy vizsgálják is be. Ma látom, hogy azt írják, hogy a gyártó utasítására javítás nélkül visszaküldve. Mivel a VPS-nek nem találtam email címet, így írtam a Telemaxnak és a HTC-nek, hogy azért szedjék szét és vizsgálják már be és írják le miért utasították el. Aztán ha valóban fizikai sérülés legalább küldjenek egy árajánlatot a cserére, hogy a garancia is megmaradjon. Esetleg valami javaslat vagy elérhetőség a VPS-hez. Köszi
-
F_Gergely
őstag
válasz
TechData #31568 üzenetére
2 hónapot volt a telefonom szervizben, teljesen feleslegesen, semmit nem csináltak rajta, mondván semmi baja. Azért adtam le mert a fehér oldal keret az fekete/barna/sárga színkombinációt vett fel.
A szerviz szerint ez még belefér a HTC alapelveibe, így nem csinálnak vele semmit.
Egy rakás panaszom, jegyzőkönyvem, fényképem van, mégsem csináltak semmit, még a HTC-s levelezést is kinyomtatták hogy semmi baja mehet vissza az ügyfélnek. Én a magam részéről mélységesen csalódtam a HTC szervizszolgáltatásában, és ha nekik belefér hogy egy 200 ezres készülék így néz ki akkor elválnak útjaink. -
s3nsitivity
addikt
válasz
TechData #31554 üzenetére
Nálam a normál használat is durva.
Mindig fel kellett raknom éjszaka töltőre.
Bár állandó volt a 4G kapcsolat és az autó sync.
Ha használja az ember akkor 1 nap, a szekrényben meg minden elmegy 1 hétig.
Képeben csak a megapixel számot mondtam, szerintem vállalható kamerája van, főleg sötétben.. a videózási élmény meg felejthetetlen!
flickr - HTC One SetMost a G2 mind a két téren jobb
És a saját CM hozzá az elvárt stabilitást.. de mégis hiányzik a Sense.Más,
ugye cseréltem a One a G2-re. Nálam tökéletes volt a One is, átadásnál is, nem írtunk róla semmit. Ez olyan 3 hete volt, valamelyik nap megkeresett az úr, hogy nem tölt a telefon.
Mondjuk eddig ez szép meg jó de nálam minden jó volt és most zaklat, hogy fizessem ki neki a javíttatást.
Igazság szerint úgyse fogok neki fizetni ennyi idő után de rohadt érdekes, hogy milyen emberek vannak. -
laverdadb
tag
válasz
TechData #31481 üzenetére
Ne keverjuk ossze a Snapdragon 800at a Snapdragon 600al. Volt M7em szerettem, de G2omet jobban szeretem, szinte minden teren jobb keszulek, kivetel az anyaghasznalat. Teny, vannak hibai a keszuleknek, de ebben az M7 se kulonb. Apropo, a HTC legalabb valamennyire probal kommunikalni a vasarlokkal, az LG kataaztrofa ilyen teren.
-
stilo18
addikt
válasz
TechData #31481 üzenetére
Azért az M8 szerintem érezhetően jobb telefon,mint a miénk...gyorsabb, jobb kijelző, szerintem a kamera is jobb, aksiban is powabb...
Amiben nekem jobb volt a G2:
-kijelző
-aksi
-kamera
-játékok jobban futottak
Ami miatt viszont jöttem vissza a HTC-hez, az maga a HTC...
Sense,minőség....ennyi nekem elég volt. -
-
robit74
tag
válasz
TechData #30191 üzenetére
Ha T-s vagy engedélyezned kell a dominós roaming-ot még itthon (mivel külföldön nem garantálja a Tré, hogy be fogod tudni kapcsolni): aktiválás a *104# kód elküldésével (felhívásával), deaktiválás a *105# kód elküldésével lehetséges.
Minden hívást a *101*telefonszám# USSD kódsorral kell indítani.
Még mód van a Domino Roaming Direkt szolgáltatás bekapcsolására is, ilyenkor nem kell előhívó kódokat alkalmazni, olyan roaming társszolgáltatók hálózatánál, ahol ezt ők engedélyezik.
Ja és nem árt a telefonodon is engedélyezni a roamingot
-
s3nsitivity
addikt
válasz
TechData #29882 üzenetére
Nem egyszer égette már az én kezem is.
Sőt nekem is volt, hogy hirtelen leszaladt az akku szint.Ha beakad valami az csak szépen lassan majszolja el az aksit. Viszont ha valami olyan akad be ami pörgeti mellé a procit akkor szépen leszaladhat az aksi és forró is lesz a teló tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egészséges életmód
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest