- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ScrapUnit
aktív tag
Lehet, hogy véletlenül hozzáérsz a képernyőhöz hívás közben....nálam elég sűrűn előfordul bárhogy is tartom a telefont, a hívás végére megvan nyitva 1-2 app
De ez a normál tárcsázóra is igaz, nem csak viberre, vagy messengerre pl. Ha más hibát nem észlelsz, akkor szerintem a telefonnal nincs gond. Esetleg próbálj meg kihangosítva beszéni és figyeld, hogy ha akkor nem érsz hozzá, rezeg-e közben.
-
toeki
senior tag
"- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll"
Itt egy picit leragadtam. Jól értelmezem, hogy ha megszűnik a telefonod és az autód közötti bluetooth kapcsolat, megáll az autód egy percen belül?
-
szegto
senior tag
Vagy csinálsz egy backupot a google fiókodba (Biztonsági mentés és visszaállítás), majd FR után restore.
A programok adatai el fognak veszni, pl játékokban a mentések, stb, de a programokat újra le fogja tölteni a play-ről, valamint az összes beállítást visszaállítja.
A zenéket meg képeket addig átmásolod egy gépre, aztán vissza... vagy az előző hozzászólás szerint jársz el. -
Nazara
őstag
Minden alkalmazást letöröl a belső tárolóról, de a factory reset elinditása előtt van egy opció, miszerint: összes adat, zene, fénykép törlése - ha ezt nem klikkeled be, akkor meghagyja őket. (szerk: mármint a fájlokat, zenéket, hangokat, és csak az appokat és a beállitásokat dúrja le
)
-
-
Kiskopika
senior tag
En meg az elso hullamba frissitettem, akkor minden ok volt. Par napja tunt fel hogy mint ha jobban merulne, azt jott ez az elnemulas a zsebbe szindroma.
Volt hogy a youtube beragadt de azota semmit nem latok ami idegen app lenne es szivna, lehet megeret a reset nalam is, de ugy utalom 😖 -
LUCKY78
tag
-
Bdanyy
addikt
írjatok ti is a supportnak, ha elegen írnak akkor talán visszaállítják, legalábbis ezt írta az ügyintéző. magyar nyelvnel rohadt idegesítő ez a hiba, régen a ragozasnal direkt nem javított be a ragba, most meg visszatorolve már igen, így baromi sok kallódó ragom van már a szótárban
-
hurrikan
addikt
Persze hogy nem mivel a 4.3 hibája.
Ha custom ROM-ot teszel fel akkor semmi baja, tehát egyértelmű hogy szoftver hiba.
Továbbá ha root jogod van apk csere is megoldja ahogy korábban linkeltem. Ha hardveres gond volna nem lehetne megoldani ilyen praktikákkal. Így kizárt hogy az legyen.
De ezt tudjuk már régen mi is meg a HTC is. Pont ezért dolgoznak rajta. -
Skilly
aktív tag
Igen!? Bar ettol akkor is tartok, hogy elkuldenek melegebb eghajlatra. Meg kicsit paranoias is vagyok, mi van ha nem a kicsi szeretett telomat kapom vissza, hanem valami szoftverserult gagyit?!
Tudom, ez mar csak ilyen hulyeseg...
Szoval keressem fel a biztositot aki a szerzodesben szerepel vagy menjek be a szolgaltatomhoz szemelyesen? -
Nuada herceg
őstag
Hát ezt kajak nem értem...
Csak be vagyok lépve, ha megnyitja a drive-ot, és tudok fel/le tölteni...
Vagy én nem tudom, hogy hova gondolod.Na nem akarok itt értetlenkedni, ne offoljuk tele a topicot, lehet hagyni kéne.
Be vagyok lépve a driveba, ha rámegyek hogy saját meghajtó, elő is hozza az
email címemet a képemmel. Vagy a google + ba kell belépni?
Vagy esetleg rámenjek hogy plusz tárhely vásárlása? Ott 15 gigát ír. -
Kiskopika
senior tag
Csak azt nem értem ha ez szoftveres probléma, akkor akkor egy gyári visszaállítás mért nem orvosolja? A másik meg az ár/érték arány, végtelen bosszant, hogy ennyi pénzért kapok egy hibásat, majd a szerviz vissza küldi mint ha minden rendben lenne.
És nyilván nem fotókiállítást rendeznék a félhomályba elkészített képekből, de a reklámban az ultrapixel nem erről szólt volna, a többi mellett?! Kicsit becsapva érzem magam.ui.: nekem mindegy milyen iso, vagy milyen beállításon van, mindenhogy előjön. Az előlapi kamera viszont hibátlan.
-
Giovanny
őstag
A komám hozta 2 telefont,mind kettő új T-mobilos, Sony Z1 és One,néztem mind kettőt egy ideig,és One mellett döntöttem,a z1 túl nagy volt nekem,pont a méretei miatt anno eladtam a Samsung Note2 is,One megtetszett minden téren,a kamera számomra nem olyan fontos szempont.De a hírek alapján úgy érzem ha "vége" lesz a HTC-nek,akkor gondolom a támogatás illetve értéke is jóval csökken ennek hatására.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Legfőképpen ebay. Néha fellelhető 1-2 darab GSM boltokban illetve hirdető oldalakon. Kétféle van eddig ami sima víztiszta kemény tok. A Spigen féle ami drágább és az olcsóbb kínaiak mint az IMAK. Ezek túllógnak a kijelzőn ~1mm-t, de egy komolyabb esés esetén ha telibe kapja a kijelző ezek sem tudnak csodát művelni valamint ez utóbbi kínai csoda nem egy csúcs minőség, ilyet használok. Könnyen karcolódik és a sarkoknál meg van repedve már, de arra jó hogy ne a koszba rakjam natúr a telefont a melóban.
-
zack
nagyúr
Rég volt az már.
Azóta volt S2, Note2, S4...BKV-t nem kalkuláltam be a tok kérdésbe, mert nem BKV-zom. amikor pedig A-ból B-be megyek ott a headset, és mivel a forgalomra figyelek, nem gond ha a tokban pihen.
Tény, hogy BKV-n nem az általam ajánlott megoldás az ideális, de egy általános kérdésre, részleteket nem közölve nehéz megmondani mi a jó. -
Xaels
félisten
Szerintem egy jó minőségű sima átlátszó műanyag kemény tok elég. Nagyon nem csúnyít és ha alámegy valami kosz azt látod így hamar ki is tisztítod onnan ezért kevésbé lesz esélye összekarcolni a hátlapot. Amúgy meg nem karcolódik olyan könnyen. Amikor nem megyek dolgozni akkor tok nélkül hordom.
-
zack
nagyúr
Én puha belebújtatós bőrtokot javaslok. Ha tudsz ügyelni arra, hogy asztalra és kemény felületen mindig alá teszed, akkor így lesz a legtovább karcmentes eddigi tapasztalataim szerint, és használat közben nem lesz nagyobb a térfogata, és a dizájnból és az anyagminőségből adódó prémium érzésről sem kell lemondanod.
Speedshop-ba bemész, megmondod, hogy One-hoz szeretnél belebújtatós bőrtokot, és még a pénztárcádhoz is kíméletes lesz a választék. Az enyém 2k volt, 3 hónapos, és semmi baja. Nem kell a védelmet túlmisztifikálni.(#14525) engine88
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest