- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32770 üzenetére
Korábban én is sokáig használtam az ARHD-t, (főleg HOX-on), de most mást kerestem...
Lemondtam az insertcoin-ról is és ahogy (#32771) ferob kollega javasolta feltettem a maximus-t.
Jónak tűnik, viszont most már csomagolást kapott, ünnepekkor jön a teszt! -
kvojnovics
tag
válasz
s3nsitivity #32766 üzenetére
Ehhez a részhez sajna nem értek! Gépen is kell valaminek lennie/működnie, hogy a telón működjön ez a Sideload?
Gépem felismeri! Elméletileg jó a driver!
Egyáltalán örülök, hogy idáig eljutottam vele!
-
hurrikan
addikt
válasz
s3nsitivity #32712 üzenetére
Értsd úgy. Nincs benne több hiba mint a One szoftverében volt.
1-2, a használatot nem befolyásoló apróság. Ilyen meg minden szoftverben van.
És eszméletlen gyors, mikrolaggoktól mentes. Akárcsak a One volt. Csak éppen mindezt minimum dupla üzemidővel.
3 évet kellett várnom míg vágre kijött a Sonytól egy minden tekintetben jó telefon. Hasonlót várok a HTC-től is -
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #32707 üzenetére
Akkor lesz sírás ha Sony/Apple féle frissítés lesz.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
s3nsitivity #32699 üzenetére
És ezt hol lehet bekapcsolni? Kijelző és mozdulatokban?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32672 üzenetére
Hát 2 szer már nekem is sikerült le ejteni de hála az otterboxtoknak semmi baja nincs pedig kijelzővel lefelé volt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32670 üzenetére
Hát aki már le ejtette az nem ezt mondaná.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #32668 üzenetére
Ja, de annál sokkal jobb
-
Balazska15
senior tag
válasz
s3nsitivity #32655 üzenetére
Köszi mindenkinek
És igazatok van, nem is lehet pontosan megmondani, hogy melyik a jobb telefon.. De azt hiszem jól döntöttem, hogy a Note 2-met elcseréltem egy M7-re!!
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #32661 üzenetére
TROLL ON
Milyen a G2?
TROLL OFF
És most komolyan is megkérdem hogy milyen?
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31775 üzenetére
Mert miért ne lenne baromság? A 16 Gigás telefonoshoz veszel 60 ezerért egy 128 gigás SD kártyát és szembesülsz vele hogy az ég világon semmit nem másolhatsz a méregdrága SD kártyádra csak a szar fényképeket amit a telefon csinál. Hát ez remek!
"Tényleg nem baromság..."
-
Stunts666
őstag
válasz
s3nsitivity #31751 üzenetére
Szép karácsonyunk lenne.
-
Giovanny
őstag
válasz
s3nsitivity #31743 üzenetére
Húha..én azt hittem hogy még az idén megkapjuk...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #31578 üzenetére
Remélem visszatér a HTC majd a kapacitív gombokra... bár kétlem. Kapacitív után nem tetszenek a kijelzős gombok azt kell, mondjam... Nyomkodtam az M8-at a napokban, vagy fél órán át nyüstöltem, imádnivaló készülék!
Nagyon jól kézbeillik, áhh... az a rendszersebesség! Félelmetesen gyors a kis dög, és szerintem nem csinál rossz képet. Viszont a kijelzőjén meglepődtem! Szebbek a színek mint az M7-nél, pedig elvileg ugyanúgy SLCD3, nem? Jah és a fél óra folyamatosan püfölés alatt 1%-ot nem merül. xD
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Koszi szepen! Az akksi nem para, ugy is minden este tolton lesz. Az akksi se letfontossagu. Az a lenyeg, hogy akkor stabil es doccenomentes a telo
-
KBP
csendes tag
válasz
s3nsitivity #31555 üzenetére
Ne is foglakozz vele.
Nálam 3 hét elteltével közölte a vevő, hogy nem az eredeti htc kábelt adtam, hanem egy szamszngét.
Életemben nem volt szamszungom, de még a cégnél sem szeretik, mindig is htc-t használtam(tunk).Papírt mi írtunk, amiben le volt írva, hogy mindent átnézett és hiánytalanul átvett, de ennek ellenére napokig csesztetett.
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #31555 üzenetére
Biztos átvágtad! Úgy adtad el hogy rossz volt a töltése, és csak most derült ki, mert három hétig nem kellett töltenie a vasat, olyan jó a fogyasztása!
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #31553 üzenetére
Nálam az akksi alig merül...éjszakánként 2-3%.....de volt olyan,hogy egész nap hallgattam a zenét a telefonon + nyomkodtam ,ha szükséges volt....és estére még 25% akkumulátor kapacitás maradt. Normál használat mellet nálam 2 napot simán elmegy a telefon egy töltéssel. Szóval az akksi kapacitás felhasználó függő.
A kamera is vállalható képeket készít bár én csak Facebookra és Instagram-ra fotózok. -
Skilly
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31520 üzenetére
Aham, utana valami ilyesmire gondoltam en is. Bar nem gondoltam volna, hogy azt a zene kategoriaba sorolja....
Amugy koszi!
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #31471 üzenetére
na és az nem opció, h legyen a G2-d helyett egy hTc-d...?
(a G2-től simán jobb az M7...de ez csak az én véleményem, azt+ ki nem sz@rja le)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
-
Bdanyy
addikt
válasz
s3nsitivity #31474 üzenetére
Igen, az jó, ha amikor nem kell, akkor nem latszodik feleslegesen a többi gomb. Mondjuk az m8 vicces lett, mert a htc felirat két oldalára simán elférne a back meg home.
-
Bdanyy
addikt
válasz
s3nsitivity #31469 üzenetére
Tudom nem ez a kép lényege, de a virtuális gombok alul nekem borzasztóan nem jönnek be. Ráadásul a material design óta meg gagyibbak.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nexus 5-nél figyeltem főként a Sense portokat, de G2-re is kísérleteztek. Ha jól emlékszem ott is kb annyit tudtak működésre bírni, mint N5 alatt. Hajrá!
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #31469 üzenetére
Jól látom, hogy ez egy AOSP? Vagyis tényleg, hát váltottál G2-re
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #31461 üzenetére
Megnezem majd.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #31456 üzenetére
Azt tudom facebook,skype ilyenek vannak ki kapcsolva.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #31450 üzenetére
Amúgy nem vészes a tablet árazása.
Azt hittem brutálisabb lesz.The Nexus 9 comes in 16GB, 32GB and 32GB LTE models and will be available for worldwide pre-sales from the Google Play™ store beginning Oct. 17, shipping and available in retail outlets beginning Nov. 3.
The Nexus 9 is priced as follows: 16GB for $399 USD, 32 GB for $479 USD, and LTE for $599 USD.
-Inside HTC
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31404 üzenetére
Taps. Lapoz.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31400 üzenetére
Egészen elképesztő ahogy a valóságot csűrőd,csavarod.
Én sem járok katonai, sokzsebes nadrágban, még is el tudok rakni egy kis kompaktot akármikor. Ezt a szegény vagyok baromságot meg hagyd már, ha van egy DSLR-ed meg egy 140k-s telefonod akkor ne add már elő itt a csórót. Persze,tudom, kéregettél rá...
Azt is felejtsd már el hogy mindenki gazdag akinek tellik egy 20-40k-s szaros kis kompaktra. ( Látod, nekem egy olcsó bridge-m van, neked DSLR, de te csóró vagy engem meg Rotschildnak állítasz be.)
Ha meg bármi reális fogalmad lenne a fotózásról, akkor tudnád hogy semelyik telefon nem képes hozni még a közepes kompaktok szintjét sem. Nem, a Nokia 1020 sem. -
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31398 üzenetére
Neki macerás. Ez mitől támasztana alá téged? Lol. Amúgy bármelyik zsebben elfér. A 10+ éves olympus c5050-em (5mpx) akármelyik mai telefonnál jobb képet csinál. És egy mai lumix vagy finepix, coolpix, oda vissza és keresztbe meg hosszába is porba gyalázza akármelyik mobilt. A páromnak Nokia 920-a van, ami híresen jó márka a fényképezéshez (szándékosan nem fótózást írtam) de esélytelen a kis z28-as (20k HUF volt használtan) bridgemhez képest. Képtelenségeket állítasz kedves felebarátom, ne ragaszkodj már ilyen butaságokhoz.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31392 üzenetére
Saját magadnak mondasz ellent....100 ezer van telefonra, de fényképezőre nincs 40-50 ezred? Szeretsz fotózni és inkább veszel 100 ezres telefont. Hol itt az összefüggés, és hol ebben a logika? Ez a teljes káosz : )
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31387 üzenetére
Ja de 140 ezres telefonra futja? Ugyan már... Ha pedig tanultál a fotózásról, ami már ne haragudj meg, h ezt mondom de a hozzászólásidból nem derül ki, sőt a teljes hozzá nemértést tükrözik. Bármelyik normális kompakt sokkal jobb képet csinál akár 5 megapixelben is mint egy IPhone vagy Nokia. Ha tisztában lennél vele mitől jó egy kép, illetve mitől lesz jó akkor nem csak a megapixel háborúra támaszkodnál. Egy normális kompakt gép 5 megapixele elég egy A4-es fotó kinyomtatásához. A lapkaméretekről már nem is beszélve. JA és akkor egy szót sem emlitettem a DSLR gépekről, amiből szintén van használtan a telefon fele áráért használható darab. De úgy látom egyre értelmetlenebb veled erről beszélgetni, mert vagy nem érted vagy nem akarod megérteni miről beszéltem, beszélünk.
-
capulet75
addikt
válasz
Hogy a logkia mentén maradjuk, 16mpx és egy saccra 3,5 cmes kamerába biztos hogy jobb szenzort és optikát tudnak beletenni mint egy 1cm-es (néha még annyi sem) telefonba ami tele van minden mással. De szigorúan csak a logika kedvéért.
És a logika kedvéért a 40k-s kompakt annak fér bele aki bele akarja hogy férjen. És még mindig a logika kedvéért, senki sem beszélt a telefon mellé még félmilliónyi vasról csak te. Ez szimpla kis kompaktról vagy olcsó bridge-ről volt szó.
-
Loboda
senior tag
válasz
"Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb"Jobb mint az M7 vagy az M8, tudom , mert én árulom!
Viszont a feleségemnek nem kell, mert macerás cipelni az M7-ese mellett, és inkább a telefonnal fényképezget!
Neki bőven elég mindenre! -
capulet75
addikt
válasz
Apróban találtam 1 perc alatt, 45-ért odaadná, kompakt, és semmiféle csúcskategóriás telefon nem ér a nyomába. Zsebben elfér. Azt hiszem ezt le is zárhatjuk.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Mondjuk én használok mp3 lejátszót a telefon mellett...
Szóval maradjunk annyiban hogy mindenki igénye szerint.
Továbbra is az a véleményem okostelefonnak mind méretileg mind teljesítményileg kiváló.
Fényképezőnek nem tökéletes, de én is beteszem a zsebbe a Pana TZ30-at ha olyan helyere készülök, valami 40K-ért vettem az aprón és biztos vagyok benne hogy a következő 3-4 telefonom mellett is ki fog szolgálni és nem sokkal nagyobb súly és helyigényű mint egy telefon.
Ha meg el kell kattintani valamit hirtelen (kátyú, gyerek első lépése, hívókép stb) arra bőven elég ez a telefon is.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31385 üzenetére
Szerintem ha valakinek belefér egy top telefon akkor nem fáj egy sima bridge gépért kiadni mondjuk 80k-t. Azzal már lehet értékelhető minőségben fotózni, nem kell oda csillárd dolláros dslr. Én ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol esélyes a fotózás, akkor viszem a gépet. Amúgy meg tizenpárért kapsz az aprón olyan kompaktot amelyik az összes telefont oda meg vissza kegyetlenül elveri.
Én a célhardverben hiszek.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31382 üzenetére
Nyilván nem mindig, de speciál én célirányosan indulok el fotózni. Oda pedig viszem a tükrös gépet. Amikor a telefon van nálad és hirtelen fotózni kell valamit, arra a célra még a HTC kamerája is bőven megteszi, mert ott nem a minőség, hanem a megörökített pillanat lesz a fő szempont. Egyéb iránt a vélemény az nem vita, legalábbis a véleményem én nem vitaindításnak szoktam elmondani.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity #31378 üzenetére
Az lehet, de egy telefon fotói nem erre valók. Aki erre akarja használni, legyen az bármilyen telefon annak baj van a fejével... Erre minimum kell egy jó tükrös gép, h az a kivágott rész értelmet nyerjen. De ez persze csak az én véleményem.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #31371 üzenetére
Ha nagyitasz a többi is elèg csúf.
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31371 üzenetére
Tényleg, és a G2 hozza a brutál üzemidőt?
Mert mint mondtam azon is agyaltam, és ez is egy szempont lenne, de haverom akinek a telefonját volt lehetőségem nyomkodni, meg élménybeszámolót kérni Ő nem használ adatkapcsolatot állandóan, +letekeri a fényerőt, nem fotózgat stb... (minek is neki ilyen telefon)
Állandó 4G-vel, Autó fényerőn,sok zene + nettel kibírja a 2napot?
Az 5C-mnek sikerült már 2nap 6,5óra screen on-nal.A One-os képeid meg tényleg szépek, G2 veri?
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #31369 üzenetére
Hangerõ gombal valamennyit lehet.
-
capulet75
addikt
válasz
s3nsitivity #31363 üzenetére
Nekem munkaidő alatt végig megy a zene vagy a neten a Tilos rádió, a Clash of Clans meg a hírportálok, plusz kb napi 1-2 órát telefonálok rajta, este még néha az ágyban megnézek valami sorozatot róla és kb 80-90%-ban merítem le nap végére. Azt hiszem ez elég korrekt hogy ezt kibírja. Amúgy is rutin már az összes cuccnál, este fel, reggel le.
-
Flickering
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31346 üzenetére
Erre nem gondoltam, hogy az jobban kihajtja, elnézést
Gondolkoztam, hogy megvárjam és nyáron M8-at venni, de szerintem ez is elég erős.
SP-ben az a legnagyobb bajom, hogy 2 lap után elfogy a memória, van vagy 250 mb ram om jó esetben, újrahúzás után.Ebben reménykedem, hogy multitaszk is sokkal jobb az M7 esetében..
-
Flickering
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31344 üzenetére
Mert jelenleg SP-m van, és ugyanaz a adreno 320 van benne, vajon megéri-e, mert játékokban nem-e lassabban muzsikálna fullhd-ban?!
Erről lenne szó, remélem nincs gyengébb-erősebb One M7.
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31333 üzenetére
A G2-n nagyon agyaltam, de a design, illetve az optimus UI nagyon nem jön be.
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31314 üzenetére
Mi a kiszemelt?
Csak kíváncsiságból.
Amúgy nagyon hasonlítunk abban hogy az már épp elegendő indok egy készülék lecseréléséhez hogy már egy ideje megvan
Erősen gondolkodom hogy lecseréljem-e (az egyenlőre teljesen tökéletes szolgálatot tevő, igényeim minden tekintetben kielégítő) iPhone 5C-em egy fekete M7esre.
A távirányító meg a kijelző (no meg az unibody fémház elég bejövős). -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #31311 üzenetére
Én is, simán
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #31309 üzenetére
Én is ezért gondolkodtam cserén, de majd jövőre inkább m9
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #31306 üzenetére
Viszont nagyon szép a képernyő. Köszi srácok! Ha találok akkor jelentkezem, szép estét mindenkiinek!
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #31299 üzenetére
Plusz a socon sincs már támogatás.: aha lumia 820 meg felfele ugyan ez , soroljam? Azok megkapták?
Na neviceljünk már. A htc tény elég jó flagshipeket gyárt , de a többi? A mostani telefonjaikat láttátok?
Van amin még sense sincs.
Szóval nyílván jó gyártó , de azért kicsit tisztában kell lenni a dolgokkal.
Igazából hogy hülye kérdés hiszen ez htc ! szúrta a szememet és erre reagáltam.
Szóval nyugodtan befejezhetjük ezt a vitát, nem fikázni jöttem hanem konkrét kérdéssel.
Lévén m8ra nincs pénz így m7 van kinézve. -
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #31295 üzenetére
De de one x akku idő pl.
Szóval köszi de nem vagyok hülye.
Kamera app is az a ami az m8ba van?
Azért a hátécét se kell félteni. A 8xre mér nem lesz több wp update? Azért adtam el. -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31295 üzenetére
Jah én is ezt akartam, vagy valami hasonlót írni, csak kicsit keményebb megfogalmazásban... Aztán mondom inkább okos leszek és hallgatok!
De azért komolyan, ilyen hülyeséget kérdezni!
Ide azt a képet tudnám elképzelni, ami körbejárta már a fészbúkot, a 300-ból, mikor a Spártai király üvölt, mielőtt beleb@szta a fickót a kútba! Csak azzal a szöveggel, hogy: Ez itt a hátééécééé!
-
becenevem
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31285 üzenetére
Megpróbálom akkor a reinstallt.
Úgy megakasztottam az elmúlt két napban párszor a ONE-om, hogy csak az újraindítás segített.Ami lehet még baj, Nova Launcherem van és Popup és Zooper widgetek. De ebből mindegyik Pro verzió. Azokban is rendet rakok.
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31279 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, sikerült.
Kérdésem az lenne, hogy nincs esetleg valakinek (kölcsön/eladóba) Y-alakú otg-je? -
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31276 üzenetére
A firmware-t csak simán CWM-ből?
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31273 üzenetére
S-off van, de valamiért mindig brick a vége.
Esetleg linkelnél nekem olyan rom+kernelt ami tuti jó és megbízható?
Gondolkodtam azon is hogy ezt az RUU vagy CID Recovery-s megoldáson is.
Csak igazából nem tudom hogy azt hogy is kéne. -
Helltak
őstag
válasz
s3nsitivity #31258 üzenetére
Rendben, megpróbálom
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #31251 üzenetére
Double Exposure – Step Out from Behind the Camera
RE: A Remarkable Little Camera
RE is a small handheld camera that allows you to capture and fully experience every moment, through video and photography, without the hassle and awkwardness of grabbing your phone or camera and missing the moment because you were too busy capturing it.
RE was made to fit comfortably in your hand and features a built-in grip sensor that instantly activates the camera on pick up, eliminating the need for a power button. Its single shutter button allows one-tap to capture photos and a longer press for video recording for seamless switching between modes.
Key specs:
SIZE: 96.7 x 26.5 mm
WEIGHT: 65.5 grams
8GB microSD included. Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage.
Connectivity: BLE (Bluetooth® 4.0), Wi-Fi® (802.11 a/b/g/n), micro-USB
¼” tripod connection
16MP camera with 1/2.3” CMOS sensor with ultra wide angle: 146° lens (f/2.8)
1080p, 30fps FHD video and 720p, 4x slow motion video
Time-lapse video recording
IP57 Dust & Water Resistant
Compatible with Android 4.3 and above (BLE equipped); and iOS 7 or later
820 mAh rechargeable battery (1,200 16MP photos; 1 hour 40 min of continuous FHD video recording)
RE will be available in the US starting in November, with other regions to follow. Learn more about this remarkable little camera at recamera.com.HTC Desire EYE: Simply the best selfies
This year has seen the evolution of the HTC Desire family. Today, we introduce you to a new, top-of-the-range Desire model, the HTC Desire EYE. Featuring the best front-facing camera available on the market today and software that puts you at the center and looking your best, the HTC Desire EYE is the phone for capturing big and small moments in perfect clarity. Plus, it’s a gorgeous phone.
Sporting market-leading 13MP front and rear cameras for detailed image quality that allows you to zoom, crop and print without compromise, the HTC Desire EYE is fully equipped for those who love to take great photos, videos and selfies.
More specs – full list in the attachment below:
SIZE: 151.7 x 73.8 x 8.5 mm
WEIGHT: 154 grams
DISPLAY: 5.2 inch Full HD 1080p
Qualcomm® Snapdragon™ 801
Total storage: 16 GB, available capacity variesi
RAM: 2GB
Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage (card not included)
IPX7 Durability
Rear camera: 13MP , BSI sensor, f/2.0, 28mm lens, wide angle, with HDR capability; 1080p Full HD video recording; dual LED Flash
Front camera: 13MP, Auto-focus with zoom capability, BSI sensor, f/2.2, 22mm lens, wide angle, with HDR capability; 1080p Full HD video recording; dual LED Flash
HTC Eye™ Experience with Face Tracking, Screen Share, Split Capture, Face Fusion, Live Makeup, Auto Selfie, Voice Selfie, Photo Booth, Crop Me In
HTC BoomSound™
Battery Capacity: 2400 mAh
The HTC Desire EYE will be available through mobile operators and major retailers across EMEA, Asia and the US starting in October.HTC EYE Experience: Designed for you
It’s not just about the hardware though. The HTC EYE Experience takes mobile imaging software into a new league with unique features guaranteed to make you look your best.
Taking video chat and conference calls to a new level of quality and performance, the HTC EYE Experience’s face tracking keeps you perfectly framed at all times. And because staying in touch means more than just talking to a single person, up to four people in the same room can also be tracked comfortably, with each face cropped and positioned on the screen for maximum clarity. So enjoy the freedom and flexibility of services like Skype without worrying about exactly where you or your friends are standing, as the camera will follow everyone.
The HTC EYE Experience opens up a new world of creative opportunity, thanks to the new Split Capture function. Combining simultaneous photos and videos taken on the front and back cameras into one split-screen image or video, this creates a new selfie experience, allowing you to document your journey and your reaction without relying on thumbnail views.
Crop-Me-In places you at the heart of the action by cropping you from the image or video taken with the front-facing camera and positioning it within the scene captured by the main camera, opening the door to more extreme, exciting selfies and videos.
Voice Selfie removes the need for awkward hand contortions by enabling you to trigger the shutter release with a simple command. Simply “say cheese” as soon as you’ve struck the perfect pose or trigger the video recording with “action” or “rolling” commands.
Popular additions to the HTC Desire 820 are also included in the HTC EYE Experience such as face fusion technology, allowing you to merge your face with that of a friend or celebrity for a completely original look and Live Makeup, where you can set the desired level of skin smoothing and preview the effect in real-time before the image is captured.The HTC EYE Experience features will roll out to the following models in the coming months: HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 and HTC Butterfly 2. Learn more about HTC EYE Experience and its features, here.
Zoe: Life as you experience it
In August, we launched Zoe (beta) and later this year, we’ll release Zoe 1.0, bringing flexibility to the community, enabling short, medium and long Zoes that can be made up of just a couple of still images, or an entire series of video clips, with its new content engine (coming later this year), making it easy to present small numbers of clips or even individual images in an interesting, visually stunning way.
Integrating fully with RE, Zoe video highlights are automatically generated and ready to share. There is no need to edit, no need to sync to your computer, just simply upload them with a single touch.
Zoe is a free app available on Android now, and coming on iOS later this year.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31238 üzenetére
Tuti tavaly forgatták.
Vagy még az M8 megjelenése előtt.
A Taken 3 is még csak most fog menni a mozikban, és abban is "csak" M7 van.
Az Amerika Kapitány 2 is idei film és abban is M7.
Szerintem ezek tavalyiak és jövőre találkozunk az M8-al a filmekben. -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31229 üzenetére
Igen, most érnek ide a tavalyi év filmjei, amiben a HTC-k vannak.
Volt az Amerikának a kapitánya kettőben. Akkor most a Taken 3-ban.
Még valamiben láttam, sorozatban. Akkor most ebben is.
Azt hiszem benne lesz a Hobbit új részében is! -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #31229 üzenetére
Sam-sung?
Amúgy a HTC lesz az Apple melett, ahogy látom a filmipar új Nokiája vagy Motorola v3-ja, annyira ráfeküdtek erre a témára.
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
válasz
s3nsitivity #31057 üzenetére
Ok, köszönöm. Akkor a hangszóró az nem hibás, tényleg nagyon szép hangja van, ezt aláírom. Ilyen hangot telefonból kijönni...
Egyébként tényleg nagyon jó telefon, 60ért vettem, gyorsan és utána vettem észre hogy nem teszteltem jól le, kamerát utána vettem észre. De hát 60ért ez a 2 hét szervízidő még belefér, meg az a fényesedős csúnya karc is. Valakinek van tapasztalata hogy ha kiveszem a tokból akkor még kacosabb lesz, vagy inkább segít neki, hogy nem szorul be a por? Esetleg másmilyen tok? (sima fekete szilikon van) -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31035 üzenetére
One Plus One-is képben volt mert van magyar forgalmazó és hazai garis szerviz (Extr Digit.), de 5,5 nekem már nagy. 4,7 épp határeset a még nem kicsihez.
Mi4 -en is gondolkoztam, de a kínai garancia miatt nem merem. A hazai forgalmazónál drága és ő is kínába küldi szervizbe. Extr. Digit.-ban meg még csak Mi3 van. -
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #31038 üzenetére
Mondjuk lehet a kijelző miattam 6" is, viszont akkor ne legyen szél sem oldalt akkora sem alul felül. Az M8 többek között ezért az egy dologért nem tetszik
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #31035 üzenetére
Nekem ez még épp, hogy elfér a zsebemben, de van amikor már kényelmetlen. Imádom a HTC "flagship"-jeit, de ha drasztikusan növekedni fog a méret nem tudom mihez fogok kezdeni
Értelmetlennek találom az ilyen méretű telefon kijelzőt. Mert ez ugye telefon
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31032 üzenetére
Na szép...
De más alternatíva nagyon nincs . -
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #31028 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31023 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31019 üzenetére
-
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #31014 üzenetére
Újabb bőr az M8ról?
-
Steelheart2
őstag
válasz
s3nsitivity #31010 üzenetére
Hát pont ez a gond. 10 Gb használhato és ez tudjuk hogy nem a legtöbb.
Emiatt nézek helyette mást.A bövithetösek közül nem jön be egy sem.S4 röl váltottam G2 re és nem bántam meg.Igy vissza nem lépek.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30964 üzenetére
Elméletileg igen, majd este ránézek még. Többi részről elég pöpec lett, úgy 8 órát nyomkodtam huzamosan, minden oké volt eddig, szóval marad így nagyrészt.
-
szegto
senior tag
válasz
s3nsitivity #30947 üzenetére
Épp ez a problémám, hogy nincs bekapcsolva semmi ami tiltaná.
Mindent próbáltam már de csak nem akar rezegni.
Eddig 3 HTC telóm volt, ez az első amelyik gariba megy ha a FR nem segít.A HTC szervíz még itt van?
1102 Budapest, Szent lászló tér 20 ? -
kirkri
addikt
válasz
s3nsitivity #30852 üzenetére
Edigital már forgalmaz Mi3-at, szerintem csak idő kérdése és lehet náluk venni Mi4-et is.
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #30861 üzenetére
Ez igaz!
De mivel Ők az ország ÉK-i csücskében vannak, vissza kell nekik postázd kivéve ha a környéken élsz. És nyilván nem gyors a kínai ügyintézés sem...
Ettől függetlenül én is szemezek a Mi4-el. -
XatiZ
csendes tag
válasz
s3nsitivity #30861 üzenetére
ami Ruu-t ráakartam rakni az régebbi de Kitkat, viszont a legújabb Ruu-t azt nem találom, gondoltam, hogy OTA-ról majd frissít.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
s3nsitivity #30848 üzenetére
A kep jobb also sarka tisztara be van lilulva, csak engem zavar?
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30831 üzenetére
Ugyan így vagyok vele, hogy, okádék mind, aztán megtaláltam ezt, és azóta mindenen ilyen van, nem az az ótvaros nagy cucc, tényleg nagyon pofás, és ahhoz képest védi is a telefont, gondolom nem úgy mint a bumperek, de alapvetően vigyázok a telefonra, nincs rá szükségem, csak sajnálom, h tiszta karc legyen a hátulja, mert úgy rezeg, h fúrni lehetne vele.
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok hozzá, poton pénz, viszont élőben szép, és nagyon vékony, alig lehet észrevenni rajta, + bézs szerű tapintása van, nem csúszik, nem karcolódik, és jól védi a sarkait a telefonnak:
http://skyphone.hu/jekod-super-cool-matt-muanyag-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-htc-m8-one-2-hoz-fekete
M7-en is ez volt, én szerettem nagyon, 1-2 mm-el hosszabb felfele + lefele, mint a telefon, ezért ha odavered valaminek (volt rá példa) akkor nem sérül a telefon.
Másik nagy előnye nálam, hogy meg sem moccan benne a telefon, mert az M7-en szilikon is volt, de mozgolódott benne, és szépen karcolta a keretét a belekerült por, stb.
Ebből kb 3 percig szedem ki olyan passzos, de semmi piszok nem megy be alá, na meg fólia meg tok 1300-ért, szerintem nem pénz érte, 2-t vettem, ha ezen érzem, h már gyengül a tartása, cserélem, és nincs vele gond
Ebben nem veszti el, a jó fogását, kialakítását a telefon, messziről nem is látszik, hogy van rajta tok, mert ami jár az M8-hoz tok, szép, meg jó, de akkora tőle a telefon, hogy 2 farmer zseb kell neki
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Az m7 is csúszós, vagy is úgy emlékszem
Kb mióta megvan fólia van rajta...
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #30816 üzenetére
-
balzs12
tag
válasz
s3nsitivity #30807 üzenetére
Igen
Meg lett csinálva a
BL-ből a factory de semmi ! Ott is egyébként látni a verzió számot BL-be!? -
balzs12
tag
válasz
s3nsitivity #30805 üzenetére
Akkor factory reset az bl-en keresztül van így bekapcs +hang le!
És esetleg simán a firmwaret nem lehet felrakni mint update? -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30775 üzenetére
Akkor kapják be!
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #30769 üzenetére
A PFC-n már elég sok mindent össze szedtünk M7-el kapcsolatba, főleg nteeb !
-
Gino20
őstag
válasz
s3nsitivity #30763 üzenetére
Nem gondolnám:
néztem már a teló tulajdonságait és egyezik a gyári leírással.
SIM-ek is aktív módban működnek (Kínai telókra nem jellemző)Oh. Király lenne ha enyire penge lennék, hogy nyitok egy BL-t?? aztán recovery ?? és felpattintok egy romot?
-
i400
senior tag
válasz
s3nsitivity #30738 üzenetére
Ahhoz képest gyorsabb lett és bárhol fel lehet oldani nem kell a lakatot megfogni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #30613 üzenetére
A probléma konkrétan magáé a rendszeré, gyártótól függetlenül.
Itt és itt is írtam róla, de már az 1.5ben is benne volt.
Hiányzik egy beállítási lehetőség, amivel sms íráskor az unicode karaktereket tiltani lehet.
Ez a régi butatelefonokon alap volt, androidból pedig hiányzik.Egyetlen megoldás a másik irányba hajló ékezetek használata, és akkor rendesen 160 betűt enged.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30613 üzenetére
Sonyknál van olyan opció, hogy karakterek tömörítése, vagy valami ilyesmi. Akkor lehet írni ékezetes karaktereket és ugyanúgy 160 karakter lesz az SMS.
-
net84
őstag
válasz
s3nsitivity #30604 üzenetére
Igen is, meg nem is.
Nem szívesen cserélném le más alkalmazásra a HTC saját mail progiját.Már túlságosan hozzá szoktam. Sajnos nekem most nagy macera lett. A beállított két mail cím miatt nem egyel kell többet "kattintanom".
De majd megszokom.(#30605) Steve1207 - akkor adott volna lehetőséget a BlinkFeed-ben a mail-ek értesítésre (tudom, azt sem erre tervezték) és gyors elérésére. Megszokás kérdése lesz az egész
.
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30598 üzenetére
de ami neked jó fícsőr az a nőknek hogy az =)
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30590 üzenetére
Vagy egy ébresztőóra
ON: valaki jártas abban, hogy lehetne az alap témákat eltávolítani egy stock rendszerből? Vagy legalább az alapértelmezettet átállítani, mert nem találtam a fájlokban erre utaló sorokat.
Másik: hülye kérdés, mert mindenki elkerülni szeretné, de hogy tudom belilásítani a kamerát?
-
szekra
addikt
válasz
s3nsitivity #30586 üzenetére
Nem ébreszt? Akkor nem is kell..
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30586 üzenetére
Haha, a hét kommente! Francba, lassan már mindenki jobban trollkodik nálam!
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30577 üzenetére
jah volt egy időszak mikor én is ugy telefonáltam, de csak az egyik fülembe volt a másikba azért a telot felemeltem, hogy mégis na =)
amugy ezt előszőr valami csajnál láttam a busz megállóban jóó pár éve, addig nekem nem is merült fel hogy így is lehet =)
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30577 üzenetére
Értem, köszi az infót!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30575 üzenetére
Értem, tehát fülessel is bedugva ugyanúgy működik a telefon fő mikrofonja is?
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
Ajaj, most már a HTC is ellenség lesz az apple fanok számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest