- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SafE84
tag
válasz
Nightfall75 #37623 üzenetére
Királyság!
Nagyon szépen köszönöm!Üdv.: SafE
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Nightfall75 #37287 üzenetére
Be van kapcsolva és ki van választva, hogy csak a partnerek hívhatnak, de már a kedvencekkel is próbáltam, úgy is jelez mindenkit.
-
sipy888
aktív tag
válasz
Nightfall75 #37287 üzenetére
Így már stimmt köszi szépen
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36520 üzenetére
ezzel el leszek egy darabig, úgy nézem
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #36519 üzenetére
Meg csináltam ahogy javasoltad. Teljesen át alakítottam a tárcsázó alatt is az a kép van amit kijelöltem a gépen. A telefonon viszont nem úgy jelenik meg ahogy a gépen át szerkesztettem. Lehet,hogy csak a sense 7 el működik a teljes testre szabás? A sense 6 tal meg csak részben? Kijelentkeztem a telón a szerkesztőből ezzel eltüntek az eddigi letöltéseim és saját szerkesztéseim.Vissza jelentkezéskor sem jöttek vissza.
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #36516 üzenetére
Onnan az a probléma,hogy nem tudom miként kell át tenni a telefonra. Valószínű,hogy csak ha meg osztom a tömeggel azt meg igazán szeretném. Végül is ott is átszerkeszti úgy ahogy én szeretném a telefonon is úgy van csak a végeredmény marad el. Azért gondoltam,hogy a szoftver hibás vagy én vagyok a balfék. Csináltam már saját részre párat kísérletként,de az eredmény elmarad.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36117 üzenetére
Köszi a választ , akkor valamelyik nap majd neki is állok .
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36115 üzenetére
Hmm akkor ezen már a RUU sem segít. S-OFF-ra most nincs pénz sajnos, ingyenes meg jó tudomásom szerint nincs 5.0.2-re. De mikor még 4.4 volt a telón akkor sz.arakodott a recoverykkel mert csak a TWRP 2.6.3.3 volt hajlandó működni ( de az sem mindig ) semmi más. Se sima CWM se a Touch verzió . Régebben találtam XDA-n egy srácot akinek ugyan ez volt a problémája és ott írták EMMC hiba lehet az oka
Hangrögzítőm van és működik is illetve a csengőhang vágó is és a számológép is widgetről
Furcsa dolog ez
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36113 üzenetére
Nyitottam igen de a gyári rom van rajta annyi hogy rootolva van. Gyári recovery van rajta és jelez nekem egy 7.19.401.22-es frissítést de ha telepíteném a feléig eljut aztán megáll és piros figyelmeztetés. Ez valószínű a root miatt van. Csak az a furcsa számomra , hogy pár hete ( 1-2 max 3 ) még használtam mindkét alkalmazást s a zseblámpát tegnap előtt a számológépet pedig ma vettem észre.
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #36065 üzenetére
Eddig is megvoltam nélküle, ezután is megleszek. A külső forrásból származó appokat meg majd külön úgyis ellenőrzöm.
Köszi még1x
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #36063 üzenetére
Azért annyira nem vagyok hülye hogy egyből kattintsak és letöltsek valamit.
Bár egyre trükkösebbek mert a vibrálás mellett a telefont is felismeri de azt már nem tudom hogyan.
Csak utána play-ről szedtem le az avastot az nem talált semmit, majd az eset-et és az sem talált semmit.Akkor úgy néz ki nincs baj. Mondjuk eddig minden hasonló elkerült talán ezért is nem figyeltem fel ezekre és nem vagyok elég felvilágosult a témában.
Egyébként érdemes az ESET-et vagy más hasonló programot fennhagyni a telefonon?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36056 üzenetére
Sajnos a gari már lejárt.
Jogos még a másik kábel eszembe sem jutott. Később rápróbálok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36054 üzenetére
Win 8.1 Pro teljesen legális rendszer. A beépített Windows Intézőt.
Ha mappával együtt akarom másolni sem történik semmi. Elkezdni másolni de az elején meg is áll a folyamat. Nem fagy le meg semmi csak nem halad tovább.
Újabban egy fájlt sem akar átmásolni gépről. Van h a kisebbeket átmásolta de most már azokat sem.Az nem lehetséges h a csatlakozó rossz? Mióta visszajött szervizből azóta produkálja ezt. Ha jobban megmozgatom a telefonban a csatlakozót elveszti a kapcsolatot a géppel egy másodpercre.
Mostanában a mikrofonom is rossz az meg ugye egy nyákon van microUSB-vel.
Nem lepne meg ha lenne valamilyen összefüggés a kettő között. -
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36049 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült feltenni egy stock romot és hozzá való kernelt.
Viszont a sunshine.apk hibát ír ki így nem tudja csekkolni h a készülékemre van-e s-off.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36044 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor EZT nyugodtan telepíthetem TWRP-ből? Telepítés előtt boot.img parancssorból, majd az előbb linkelt .zip-et recoveryből és kész is?A firmware közül egyiket sem kell telepíteni?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36042 üzenetére
És azután ha úgy van bármikor lehet s-off-olni??!! Egyenlőre gondolom egy MaximusHD megteszi. Azt hittem kell a root rom telepítéséhez. Annyi minden változott M7 mókolással kapcsolatban h már semmiben nem vagyok biztos.
Csak mert nekem a végleges cél egy rendes GPE rendszer lenne.Ahhoz meg ha jól tudom kellene az s-off és superCID.
De köszönöm a tanácsot.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Nightfall75 #35603 üzenetére
zaibatsu, B@ldi Thx! Sense 6 van fent, gondolom nyitni kéne a bootloadert, és úgy tudnám ráflashelni a sense 7-et?!
Nincsen tárcsázó színe menüpont
-
törölt tag
válasz
Nightfall75 #35559 üzenetére
Van S-off is,meg root is,esetleg privátban feltudnál világositani,kérlek?
-
ferob
őstag
válasz
Nightfall75 #35321 üzenetére
A MID alapján pl. developer edition vagy GPE készülülék, de mivel M7UL készülékről van szó, ezért ez teljesen lényegtelen, sőt a SuperCID miatt bárminek fel kell mennie, ami M7UL variánshoz való.
(#35320) Zsoca_D: Az S-OFF miatt simán vissza lehet állítani a bootloader állapotát.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nightfall75 #35310 üzenetére
ez az király, na azt nem néztem
)))
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #34933 üzenetére
Gyári rendszer...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nightfall75 #34935 üzenetére
Múltkor felraktam a sense7 modot amit a viperesek csináltak de katasztrofális volt, akadozott és 500mb ramom volt szabadon ami amúgy 1.1gb szokott lenni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nightfall75 #34933 üzenetére
Én igen.
-
Stunts666
őstag
válasz
Nightfall75 #34925 üzenetére
Amit létrehozok, azt hogyan tudom használni???
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34925 üzenetére
Ezt nagyon jól eltalálta a HTC, gyakorlatilag mindenkinek egy full egyedi telefonja van most. Nem lehet majd látni 2 ugyanolyan HTC-t.
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34911 üzenetére
Jah, így már érthető, azt hittem nálam nem okés valami.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nightfall75 #34903 üzenetére
Viber, mail, minden ami ertesitessel jar. Foleg a viber ami idegesit, mert az viszonylag surun jon. Es a viberbe kikapcsoltam a rezgest mar reg eddig nem is rezget, most viszont hiaba kapcsolgatom csak rezeg. Nem szeretem mikor az akaratom ellenere cselekszik a telefonom
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nightfall75 #34907 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom, én eddig csak a sima google fiókba mentettem a névjegyeket stb. Most átváltottam a HTC fiókra, igazából a névjegyek, emailbeállítások amik nekem fontosabbak. Meg a navigációnál a címlista.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nightfall75 #34902 üzenetére
Bootloader módban is világítanak a gombok, fénynél próbáltam de a telefonnak tökmindegy, világít minden esetben, viszont érdekes mert a kijelző fényerejét meg szabályozza a fény erősségétől függően. Marhara nincsen kedvem resetelni
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Nightfall75 #34903 üzenetére
Sajnos akkor sem.
-
ferob
őstag
válasz
Nightfall75 #34498 üzenetére
Sense 7 alatt is frissült az óra és a böngésző alkalmazás, szóval magasabb verzió érhető el az áruházból, mint ami az M9-en van jelenleg, így elképzelhető, hogy nem csak azt, de sok más dolgot is javítottak.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nightfall75 #34498 üzenetére
Az "internet" is frissult
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34283 üzenetére
Megcsináltam az általad javasoltat is, tehát most egyetlen egy ébresztésem van, amit én állítottam be és ugye töröltem az óra alkalmazás adatait is. Ma reggel ébresztett a telefon!
Még pár napig azért beállítom a cégest is.
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75 #33003 üzenetére
Itt a diagnosztikai tesztben csak azt ellenőrizte hogy a hangsórók szólnak-e meg, hogy mikrofon rögzít e hangot, de nem :S akkor szerviz :S
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75 #33003 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Holnap felhívom a szervizt, ha nagyon drága, akkor inkább magamnak megpróbálom otthon!
Lumiánál nem volt baj, itt meg akkor veszítenivalóm nem lesz ha a szervíz méregdrága!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nightfall75 #32996 üzenetére
én semmiképpen nem állok neki, mert 1. nincs hozzá türelmem, 2. a finom mozgásokat nem az én kezemnek találták ki
szervíz lesz belőle...
-
kvojnovics
tag
válasz
Nightfall75 #32991 üzenetére
A leírtak első felével egyetértek! Valóban! Igazad van! Nekem is ezért van még mindig HTC a kezemben! Viszont nem hiszem, hogy a rengeteg (jó néhány valóban haszontalan) widget közül éppen pont két olyan alapvető is eltűnjön a repertoárból, mint az e-mail, vagy az üzenetek! Aztán a továbbiakkal is egyetértek, ugyanis szeretem az egyszerű, letisztult, jól átlátható dolgokat! Azzal sincs semmi gond, ha bizonyos éppen trenden lévő dolgokat követ a fejlesztésekkel, ha mindezt úgy teszi, hogy mellette megőrzi az egyediségét a tömegben!
További szép napot és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Krisztián
-
gidion90
tag
válasz
Nightfall75 #32996 üzenetére
Mikrofonhibát könnyű orvosolni? A másik fél telefonáláskor nem hall, csak ha kihangosítod a One-t Ez gyakori hiba nálatok is? Hova fordulhatok? Szétszerelés szempontjából mennyire szétszedhető ez a része, ha nem a kijelző a probléma?, hogy amikrofonig eljussak? Szedtem már szét lumiámat meg laptopomat! SZóval felszerelés van! Köszönöm
-
kvojnovics
tag
válasz
Nightfall75 #32989 üzenetére
Sejtettem! Ezzel csak az a baj, hogy így a HTC azon sajátosságait veszíti el, amik kiemelték Őket a tömegből! És így fog lassan velem együtt sok más embert is elveszíteni, akik ezen pozitív másságok miatt eddig kitartottunk és szurkoltunk a HTC mellett, a HTC-ért! Nagyon sajnálom, hogy ebbe az irányba megy el a HTC! Bármennyire is bíztam abban, hogy kijönnek a gödörből, most úgy érzem, saját maguk ássák azt! Szomorú!
-
Diokhan
addikt
válasz
Nightfall75 #31977 üzenetére
Bár még mindig nem tiszta mit is jelent az S-OFF, nagyon körülményesen, de sikerült képet csinálni a bootloaderről... Ime: http://kepfeltoltes.hu/141115/1416072771403-449158950_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
ferob
őstag
válasz
Véletlenül sikerült elküldeni háromszor.
-
ferob
őstag
válasz
.
-
ferob
őstag
válasz
Mivel már előzőleg leírta, hogy piros figyelmeztetés van a névjegyben, ezért biztos az S-OFF és ilyen esetben ugye az egyből nyitja a bootloder-t, viszont nem szükséges a gyári állapothoz a zárt bootloader, így ezt megnézheti, de előrébb nem jut.
Az, hogy miért nyúltak a telefonhoz, ha új volt, azt az magyarázhatja, hogy nem volt független vagy olyan régióból származott, hogy meg akarták változtatni a rajta levő szoftvert, ezért akár esetleg függetlenítették és S-OFF-olták Javacarddal.
Ami viszont előrébb vinné a dolgot, ha megnézné a jelenlegi szoftver pontos verzióját és a bootloader-ben a CID-et, hogy SuperCID-re van-e állítva vagy esetleg másra, így a megfelelő RUU letöltésével minden problémát meg lehet oldani egyszerűen.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Nightfall75 #31761 üzenetére
Csak még minden angol hangsávval érhető el, és magyar felirat is csak hébe-hóba...
-
Gino20
őstag
válasz
Nightfall75 #30707 üzenetére
Köszi a tippet
. Gyári visszaállítástól meggyógyult a kamera viszont nem tudom magyarosítani.
Dual SIM-es 802w -m van ami kínai szoftos és gyári visszaállítás óta a morelocale valami beállítási problémát ír.
Amúgy is jó lenne szóval a kérdésem az lenne hozzátok, hogy erre a dual simes 802W-re létezik magyar szoftver?
Ha igen honnan tudnám letölteni és nem utolsó sorban, hogy kell telepíteni?(sajna nem igazán értek hozzá)
Köszi
-
Mano66
senior tag
válasz
Nightfall75 #30197 üzenetére
Nálam is meg jött.Töltöm lefelé.
T-Mobilos,függő.
-
LUCKY78
tag
válasz
Nightfall75 #30197 üzenetére
most jött... (gyári független)
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #29654 üzenetére
Elhiszem neked, nekem valahogy nem sikerült lockedet bármikor tudtam unlockolni .
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #29652 üzenetére
Tapasztalat fél napig szenvedtem vele.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #29596 üzenetére
A root az csak a jelenlegi systemre vonatkozik semmi köze a bootloaderhez.
(#29598) ferob
Ez szép meg jó, dobnál egy sourcet?
Csak mert ez egy sima echo ami átír egy bizonyos stringet így nem értem ,hogy miért van írva, hogy „nem csak vizuálisan ”
Nem azt mondom, hogy hülyeség csak érdekel ,hogy melyik az a string amivel így lehetne operálni.(#29600) g.gergo
Semmi, csak ronda. -
Nightfall75
tag
válasz
Nightfall75 #29593 üzenetére
Rootolni kell a telót a bootloader nyitásához, elég egy temproot is. Ez a firewater féle módszer elvileg fut 4.3-as androidon. Itt az "Instructions (temp-root method)" rész a fontos és azon belül is csak a temproot fájlt kell felmásolni a telefonra és futtatni. Ha lefutott és megvan a root jog, akkor ugyanabba a parancsablakba erről az oldalról bemásolod a megfelelő utasítást, attól függően, hogy locked vagy unlocked bootloadert akarsz (az adb devices, adb shell és su utasítást már nem kell beírni). Mivel hosszú parancsokról van szó, és elég csak egy karaktert elrontani, ezért FONTOS, hogy copy-paste-el csináld.
(#29595) s3nsitivity
Amit írsz csak s-on telóra igaz. s-off telón mindent lehet, csak root is kell.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #29593 üzenetére
A telefon nem az enyém én csak közvetítek.
De köszönöm a segítséget. Ezt a törléses dolgot már próbáltuk sajnos nem jött be. A recovery gondolom gyári ha eddig szépen lefrissült.
Persze S-OFF maradna a telefon a biztonság kedvéért.
De egyébként lehet h a relocked kavar be. Azt hogyan lehet eltüntetni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #29544 üzenetére
Igen, igazad van , rosszul irtam.
markyy18!
olvastam korabban, hogy resetelni kell a bootloadert . azt esetleg nezted ? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #29534 üzenetére
Minden leiras, ami ruu-hoz tartozik, azzal kezdodik, hogy ellenorizni kell, hogy locked-e a bootloader.
Szoval zarni kell ruu-hoz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Az ruu.zip recovery-bol telepitheto.
Nincs mukodo recovery.markyy18!
Amit eddig elfelejtettem az a hboot 1.44-re allitasa.
Az megvolt? -
markyy18
aktív tag
válasz
Ugyanezt írja nekem is csak unlocked helyett relocked van. A több mind stimmel.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #29493 üzenetére
Köszi. Így igaz.
-
Jolet
őstag
válasz
Nightfall75 #28892 üzenetére
Sorry, azt hittem már a 4.4.3-nál tartunk
-
shadowcam
tag
válasz
Nightfall75 #28693 üzenetére
Köszi a tippet, megneztem a diagnosztikában, nagyon vacakul hallom vissza magam. Koszt nem látok sehol, de azért mégpróbálom kicsit megpiszkalni. Nem nagyon voltam poros helyen mostanság. Remélem nem halt be ez is.. :/
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nightfall75 #28585 üzenetére
Ha nem teszem a fülemhez, akkor rezzen. Ha fülemnél van, akkor nem.
-
Nazara
őstag
válasz
Nightfall75 #28585 üzenetére
Köszi, sikerült, 760 óránál tartottam reggel!
Root sajnos nincs, akkor ez most kimarad, eddig is kibirtam...
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #28588 üzenetére
HDR mikit hogy lehet lecsekkolni, hogy jelenleg az van-e benne?
4.4.3-nál lehet tudni, hogy az ART alapértelmezett már jelenleg? Google csak arra alapoz a későbbiekben, hogy az maradjon, de ez nem tudom a 4.4.4-től jön-e vagy már itt is jelen lesz HTC vonalon.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #28581 üzenetére
Köszi. Két hibát fogok jelezni, a kamera mellett a beszéd kezdetén lévő két-három másodperces némulást (ugye engem nem hallanak).
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #28588 üzenetére
Nem legújabb.
Tegnap kidobta a Gugli a 4.4.4-et. -
lacos84
csendes tag
válasz
Nightfall75 #28577 üzenetére
nagyon köszönöm!!!!!!! de jó, hogy írtam ide, működik
-
lacos84
csendes tag
válasz
Nightfall75 #28571 üzenetére
Szia,
Android 4.3
Sense 5.5
Szoftverszám 3.62.401.1
HTC SDK API 5.65 -
jozso1989
őstag
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nightfall75 #28353 üzenetére
Ohhh
Nagyon szepen koszonom a tippet.
Lementek mindent a telorol, nehogy bena legyek es elszalljon rola minden. Utana ki is probalom!!
Koszike meg egyszer!
-
hunika1
tag
válasz
Nightfall75 #28295 üzenetére
Kösz a választ. Megnéztem, a P-Sensor mindig jól működik, ha elhúzom a kezem felette. Most meg ,legalább is a 1777 szám hívása közben, ha eltartom, visszakapcsol a képernyő. Ez a diagnosztika kalibrálja (javítja) a problémát, vagy csak egy véletlen egybeesés?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #28251 üzenetére
Tudom, de sokkal kényelmetlenebb azt a kis bigyót bogarászni jobb oldalon. Elszoktam tőle
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #27859 üzenetére
Ja, valami hasonló válaszra számítottam, csak mondom azért hátha van remény..
De mindegy akkor, kivárok, nem sürgős.
Steve: Ez a telefon még csak egy éves! Ne öregítsük már..
Mentségedre legyen mondva, 2 évesen is ugyan ilyen jó lesz..
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #27821 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
Nightfall75 #27810 üzenetére
Mindegy is,mert holnap viszem szervízbe. Csórikám kamerája megadta magát. Olyan lila mint az állat. Igaz nagyon ritkán forptóztam vele
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #27250 üzenetére
Nincs.
Basszameg...
Akkor valoszinü ezert nem tünt fel eddig sosem, mert nehany hettel ezelöttig mindig be volt kapcsolva az energiatakarekos funkcio..
Csak miota frissitettem kikapcsoltam, mert a proci orajelre ugysincs hatassal, a többit meg ne allitgassa, plusz igy csak gyülnek az allando ikonok fönt.BenHans: Esetleg probalgasd a kamerat, ha melegebb a telefon, hata sikerül elöcsalogatni a lilulast. Illetve akksit erdemes beprobalni szerintem mindenkeppen, ha mar egyszer szervizbe megy es megbontjak. Azzal en is azt fogom tenni..
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nightfall75 #26634 üzenetére
44 font lenne kb átszámolva, e öbölben is 86 a legolcsóbb, rendelésre fel
-
Steve1207
veterán
válasz
Nem bírtam ki, én is berendeltem egyet
-
spawn21
veterán
válasz
Fuck, na mindegy. Amugy is csak a csekkeket mentem befizetni
Ott hevert, szegény nagyon szomorú volt. Megvettem.Brutálisan jól szól.
-
karesz72
csendes tag
válasz
Köszi a linket már meg is rendeltem 😉
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nightfall75 #26493 üzenetére
Második teszt során a második mikrofonba beszélve az is rendben.
Most egy gémkapcsot nyomtam az alsóba és kifújtam, elvileg javult, gyakorlatilag meg majd meglátjuk.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nightfall75 #26493 üzenetére
Erre az esetre is volna megoldás: nem kell mást tennünk, mint időben szépen visszalépkednünk. Konkrétabban: a 2013. nov. 25-ös szériájú VD6869-es tulajok fellélegezhetnek egy picit, mert kameralilulást (hónapokkal a vásárlást követően) sem tapasztaltam. Úgy emléxem' a problémák a vásárlástól számított 3. hónap körül kezdtek jelentkezni.
Van valaki akinek 2013. november előtti a ONE-ja és még problémamentes a kamerája...?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nightfall75 #26476 üzenetére
kezdjük azzal hogy nálam ilyenek nincsenek es explorer van fenn
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nightfall75 #26458 üzenetére
Jó volna ezt a felvetést azoknak is igazolni, akik már megjárták a szervizt kameralilulás miatt, h tényleg megkapták-e az OmniVision féle OV4688-ast. (Ennek megtaláltam a részletes specifikációit -> itt). Ha így van, akkor nagy eséllyel meg is határoztuk a lilulós szériákat.
Mindezek után már csupán egy apróságot volna érdemes tisztázni: van olyan, akinek a vd6869(1.0) cinesensor után évet-hónapot-napot ír ki a telója és van olyan, akinek csak 0000-00-00-k vannak. Ez mit jelenthet vajon?
Az enyém 2013. nov. 25-i széria és nálam nincsen dátum.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nightfall75 #26445 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy az audio rész a mikrofont is nézi.
Fura, mert az első az rendben van, a második meg nem, de akkor annál nem rendesen kéne tartani a készüléket?
Mert a kép mást mutat.mocsyzozi: köszi neked is, ezt délután majd meg is nézem.
Kétszer cserélt kamera adata: ov ov4688 4m
Egyelőre még nem lilul, de akkor ez még mindig nem az új modul?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Én nem találtam ilyen mappát, letöltöttem mind a kettőt file menedzsert. Lehet rejtve vannak? Nincs unlockolva a teló.
-
Steve1207
veterán
válasz
Köszi, nem tudtam, hogy írja
Akkor jól sejtettem, VD6869. Csak az tűnt fel, hogy kamera képben a közepe vörösebb kicsit, de az elkészült képeknél még sose tapasztaltam.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #26458 üzenetére
Kilehet valahogy deríteni, hogy gyárilag melyikkel szerelték? Nem a gyártási időből saccolva, hanem konkrétan.
Konkrétabb Sense6 infók: nincs T2W, nincs ART
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #26359 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek, sikerült megmentenem a cuccost.
-fastboot parancsal Bootloaderbe OMM törlés
-majd szint fastbootba lépve úgy indítottam az RUU ZIP-et, ami így nem az elején, hanem a legvégén szállt el 566-os IMAGE FATAL ERROR hibával. (valószínűleg az S-ON miatt de legalább rnedbebaszta a Hbootot)
-ekkor a 4sarokba 4felkiáltójel és semmi más nem volt a telefonon, se szoftver, se működő HBOOT)
-ezután XDA-s tanácsnak megfelelően az ennek a ZIP-nek megfelelő RUU EXE jött előbb simán, majd a bootoladerből indítva, ami bár végig ment kiírta hogy hibás a telepítés, immár volt hboot, de a 4felkiáltójel még ott volt és a szoft nem indult, ezután az exe felajánlotta hogy valamilyen javítást csinál mert a készülék egyik alapvető része sérült, válasszam le, stb. majd csatlakoztassam újra
-csatoltam a felkiáltós képernyővel, elindult végigfutott,minden oké, teljesen gyári állapotba került, lett recovery minden
-innentől kezdve simán nyitotta a renove legelsőreNem könnyítette meg az életem a HTC
a Sonynál mennyivel egyszerűbben végrehajthatók mindezek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #26229 üzenetére
Ez jonak tunik, holnap kiprobalom!
Koszi a tippet, linket -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #26171 üzenetére
Már nem egy filmben látom hogy fejjel lefelé fogják a telefont, de most komolyan szerintem direkt csinálják, hogy "na vajon majd ki veszi észre " .
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nightfall75 #26171 üzenetére
jah, azt néztem, fura, de nem hogy fejjel lefelé hanem még úgy is tudnak hogy csak a home van =)
de amugy a sorozatokban amit nézek azért régóta megy a htc, pl hd2 is láttam már
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nightfall75 #26137 üzenetére
Nem, de kipróbálom. Köszi!
A múltkor Dropboxból sem ment most a drive sem csinált semmit.
Így sem megy. A HTC fiók szinkronizálás kikapcsolva. És nem is tudom bekapcsolni.
Újra beléptem 3-szor, de inaktív. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25808 üzenetére
Igazad lehet, (vagyis más hiba is bekavarhat) viszont ami nálam is kiverte a biztosítékot, az az, hogy a hTc szerviz azt állította, hogy az osztrák telefonon az LTE CSAK 2600-on megy, ami egyszerűen NEM IGAZ!
Csak egy példa.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Nightfall75 #25808 üzenetére
Az én telefonom független, Telenoros simmel használom. Csak egy T-s SIM volt az enyémben, azzal sem ment, LTE-s Telenoros telefont nem találtam ismerősközelben hogy belepróbáljam én kártyám más telóba.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25774 üzenetére
No én erre a "lépj előre egyet, majd vissza hármat" dologra biztos nem jöttem volna rá...
Én már telepítettem így is, úgy is a kernelt, de semmit nem vettem észre színek terén. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25352 üzenetére
Ok., köszi a tanácsot.
Rátolom ismét a romot wipe-ok nélkül, hátha visszaáll az eredeti rend. -
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #25302 üzenetére
Pff, hát ezt jó tudni. Erre nem is gondoltam hogy a fájlokat is lekódolták. A régibe MP3-ba voltak kiterjesztés nélkül és a winamp simán lejátszotta. Akkor kár volt régen megvennem, torrentről keresek régi verziót. Köszönöm szépen a hasznos infót!
-
Balinov
titán
válasz
Nightfall75 #24959 üzenetére
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #24825 üzenetére
"Tipp HDR fotózáshoz manuális fókusz kiválasztásával az M7-en. Manuális Ufocus effect az M7-en."
Ez tök jó, csak ha jol megnézzük a képet, látszódik a digitális efektezés, hogy csak egy karikába elhomályosította. Úgy lenne a jó ha átmenetes az életlenítés és akkor látszódna a mélységélesség. Ezt mégis csak az M8 tudja szépen megcsinálni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #23795 üzenetére
S-On
Majd ha lesz egy kis időm kicsit belemélyedek a dolgokba itt is.
Note 2 meg a One között vacilálok, itt van mind a kettő mellettem.
Aztán majd holnap kiderül ,hogy muzsikál a One, melyiktől "szabadulok meg" -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #23793 üzenetére
Persze TWRP, van rajta.
Most raktam fel az új ARHD-t (53) hátha, épp bootol.Amúgy 1.55-ös Hboot tampered unlockkal.
A TWRP verzióját most így nem tudom.Persze, nem vagyok már kezdő.. sőt
Megoldotta, öröm és bódottá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest