Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Lehet lerágott csont, de akkor sem normális a lilulás, és igenis szoktak este fotózni. Én például a város fényeit is leszoktam, de nem lehet, mert tiszta lila az egész. És amiért ez az egész bosszantó, annak az az oka, h senki sem ismerte be, h gyári hiba, az lett mondva, h szoftveres és majd ad ki a gyártó erre javitást. Én türelmesen vártam, ellenben mire megjött a szoftver, ami mint kiderült szart sem ér, mert nem az a baja, a garancia lejárt a telefonra. Most itt állok mint egy fax egy olyan telefonnal amin a kamera rész szinte használhatatlan xar. Fizessek én a szerviznek akik munkája kérdés egy olyan gyári hibáért ami nem miattam keletkezett, csak mert lejárt az egy év garancia.Hol itt az igazság egy olyan telefonért cserébe amit az év telefonjának tituláltak, és amiért 150 ezret pakoltam le az asztalra!?
Ez a kép a nappaliban készült az előbb automata ison, a másik meg ISO100-on. Ha ez valakinek használható akkor eladó a telefonom. Mert ez egy kalap xar ahogy van. És itt nem arról van szó, h milyen a minősége, mert ez messze meghaladja ezt a szót. Megjegyzem a szobában világos van, nem sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OTP Bank topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest