Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Lehet lerágott csont, de akkor sem normális a lilulás, és igenis szoktak este fotózni. Én például a város fényeit is leszoktam, de nem lehet, mert tiszta lila az egész. És amiért ez az egész bosszantó, annak az az oka, h senki sem ismerte be, h gyári hiba, az lett mondva, h szoftveres és majd ad ki a gyártó erre javitást. Én türelmesen vártam, ellenben mire megjött a szoftver, ami mint kiderült szart sem ér, mert nem az a baja, a garancia lejárt a telefonra. Most itt állok mint egy fax egy olyan telefonnal amin a kamera rész szinte használhatatlan xar. Fizessek én a szerviznek akik munkája kérdés egy olyan gyári hibáért ami nem miattam keletkezett, csak mert lejárt az egy év garancia.Hol itt az igazság egy olyan telefonért cserébe amit az év telefonjának tituláltak, és amiért 150 ezret pakoltam le az asztalra!?
Ez a kép a nappaliban készült az előbb automata ison, a másik meg ISO100-on. Ha ez valakinek használható akkor eladó a telefonom. Mert ez egy kalap xar ahogy van. És itt nem arról van szó, h milyen a minősége, mert ez messze meghaladja ezt a szót. Megjegyzem a szobában világos van, nem sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest