Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Nekem is volt ilyen bajom, megállt a töltés, mutatta a folyamatot hogy tölt, mégsem mozdult, vagy csak 1-2%-ot. Aztán volt itthon egy Nokia Lumia adatkábel, azt dugtam be a HTC töltőbe, azzal hibátlanul feltöltötte. Így vettem egy új gyári HTC kábelt a Gigatelben... Most azzal hibátlanul tölt.
Próbáltad már a kábelt kicserélni?
-
TechData
tag
Töltő miatt?!...miért nem tölt a készülék vagy rossz a töltője?
"..lehet lecserélem egy nagyobbra"
Csak nem egy HTC One Max-ra?Balról One mini,középen One (M7)...és jobb szélen One Max
-
-
iday
aktív tag
A tartozékokra mindig 1 év garancia van(töltő, headset, akku), csak a készülékre van 2 év garancia.
Redplee
Én úgy jártam a htc (desire z) telefonommal, hogy volt szervizbe, visszakaptam, és alig akart nekem is GPS jelet találni.
Miután lejárt a garancia szétszedtem, és láttam hogy a GPS antenna érintkező picit be volt nyomódva. Kihajtogattam, összeraktam és mint újkorába olyan lett. Persze az ONE-t ne akard szétszedni. -
Nuada herceg
őstag
Én talán még egyszer sem töltöttem a gyári töltőjével.
Már most úgy azt sem tudom hol van. Az előző Sony-m 1 A-es töltőjével etetem.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy baja nem lesz, ha más töltővel töltöd.
Én nem csinálnék ebből akkora ügyet.De hát ki mennyire ragaszkodik a gyári dolgokhoz.
-
-
BenHans
addikt
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam az hogy kiszedték azt a megmaradt kevés animációval operáló időjárás kezdőképernyőt.
Ezen kívül viszont nincs vele bajom, és nem fogom csak ezért egy korábbi verzión tartani a cuccot. Pedig nekem az etalon időjárás az a Desire-ben volt ahol ha esett egy autós ablaktörlő lapát le is törölte a cseppeket. Nagy hiba volt a HTC részéről hogy ezt kukázták, és remélem hogy egyszer visszakerül. Ezen felül viszont maga a rendszer egyre tökéletesebb lesz /van összehasonlítási alapom, és a HTC pont nem az aki a nevével akar bármit eladni mint ahogy a haterek mondani szokták, hanem külcsín és belbecs, és bár a külsőn lehet vitatkozni de az optimalizáltság túlmutat a konkurencián, ráadásul teszi mindezt egy kiválóan használható és átlátható szép felülettel ami minden fölöslegtől mentes/
-
Feribacsi555
senior tag
Igen, sajnos az ilyen.
Nálam viszont nem az a gond, hogy akadozik, hanem a telefon nagyon lassan érzékeli a visszagombot és a homegombot. Rányomok a visszagombra és vár vagy 6 másodpercet és akkor a kijelző is leblokkol.Plusz, amit elfelejtettem megemlíteni, hogy a kamera szoftvere is rossz. Oldalra fordítom, ráállítom vakura fókuszálok egyet, majd mikor rányomok a fotó gombra és kilép az alkalmazásból. Ekkor átfordítom a másik oldalra, úgy lő egy képet, a következőnél viszont ugyan így kilép. Elég érdekes ez a gyári szoftver...
-
BenHans
addikt
A voda nekem felajánlotta a cserekészüléket a javítás időtartamáram még One X... Először kaptam egy éppen hogy használható Huawei-t, de rossz töltőt adtak hozzá, így a HTC töltővel töltöttem.
Második alkalommal egy valami rommá koptatott pici piros Samsungot akartak adni, mert csak az volt de nem fogadtam el, mert tényleg olyan volt, mintha egész héten keresztül betonon kacsáztak volna vele. Inkább felébresztettem a Desire-t úgyis eleget aludt már a fiókban.
-
HUTCHDB
nagyúr
Én ezzel a gmail fel nem ismerési szindrómával már találkoztam.
Kb. a 4. factory reset segített.
A mentést is valószínűleg azért nem találja, mert a másik fiókodhoz tartozó helyre mentette.
Én csinálnék ismét factory resetet és újból próbálkoznék!
De ahogy egy új mentés végez a rendszer, az előző tőrlődik, így vigyázz, az automatikus mentési funkciót kapcsold ki minél hamarabb! -
Erre van külön topic
De G2-re azt mondják undorító anyaghasználattal rendelkezik, samsungot tőlem ne várd, hogy ajánljam
Padfone 2 pedig rendkívül tetszetős, főleg hogy tablet is egyben, bár azt mondják hogy ahogy behelyezed a tabletbe, karcolódik a telefon kijelzője ... szóval erre vigyázni kellEzek közül mindenképp a Padfone
Szoftver és egyéb dolgokat nem tudom -
azzal semmi gond, a következő munkanapon történik a futáros kiszállítás, amennyiben adott napon 13 óráig adod le a rendelést, kivétel lehet a non-stop pick pack pont, nekem budapesti átvétellel volt olyan, hogy pénteken délelőtt rendeltem, és másnap - szombaton - hajnalban jött az sms és e-mail értesítés, hogy lehet menni átvenni, így át is vettem még szombaton délben. nem volt munkanap akkor a szombat, tehát ppp esetén szombaton is van kiszállítás, csak házhoz nincs.
a konstrukcióval viszont fenntartásaim vannak, miként tartatják be a 2 év díjcsomagos hűséget, ha magára az előfizetésre csak 1 év van?!?!
mindegy, majd kiderül... -
a szerződés megkötésének a pillanatától változik a díjcsomag - bár a módosításra tágabb intervallum adott számukra -, a drágább árat viszont nem csak a kiszállításkor tudod meg, hanem hamarabb tájékoztatnak.
érdekes kontrukció, az előfizetésre 1 év hűség, a díjcsomagra viszont 2 év.
biztos, hogy hibázik a rendszer - az árazással is -, vélhetően hívnak majd, hogy nem okés a dolog, de ha netán átcsúszik és megkapod ennyiért, akkor főnyeremény volt, még a 24 hónapig kötelező 5400 ft-os díjcsomag terhe mellett is!
semmi esetre sem tudsz bukni, hiszen netes vásárlás esetén van 8 munkanapod az indoklás nélküli elállásra, tehát adott intervallumon belül visszajuttatod - személyesen vagy postai úton - a cuccot, és visszaállítják a szerződés előtti állapotot, 30 napon belül küldik vissza a vételárat is.
a linkelt képen is írják alul, hogy árak tájékoztató jellegűek, nyomd tovább az utolsó előtti lépcsőig, hogy egyáltalán engedi így, vagy már közben elhalálozik?!?! -
amennyiben vissza is igazolják adott áron - nem csak a rendszer által adott elsődleges visszaigazolásra gondolok -, úgy igen, elíráskor is kiszállították az elírt olcsóbb áron, pedig volt olyan telefon (xperia z), ahol ~140 e ft helyett ~40 e ft volt az ár, és rengetegen megkapták annyiért!
próbálkozz be, hátha szerencséd lesz, ellenkező esetben legfeljebb módosítják az árat, te pedig drágábban nem kéred.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest