- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
no more #37434 üzenetére
Ez sajnos úgy általában igaz mindegyikre, mivel amit egyszer szétszednek az sose lesz már olyan, mivel ha olyan embereket alkalmaznának ilyen feladatokra, akik aprólékosan odafigyelnek erre, akkor nem haladnának a munkával és rövid úton megszűnne a munkaviszonyuk.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy mivel a biztosítás keretein belül kerül javításra, ezért olyan szerződött cég fogja végezni, akinek konkrétan semmi köze a HTC márkához vagy a hivatalos szervizhez. -
ferob
őstag
válasz
no more #37432 üzenetére
A vállalt jótállás és a készülékbiztosítás teljesen független egymástól, így amíg fizeted, addig nekik kötelességük a vállaltakat betartani, valamint sajnos ez várható volt, hogy lesznek gondok.
Ha teljesen lecserélték az elejét a kerettel együtt, akkor nem szabadna recsegjen a hangszóró, az inkább csak akkor, ha valami közé kerül vagy szerelés közben teszik tönkre, de ugyanez igaz a hátlapban található lencsére is, mert bele van ragasztva, hacsak nem konkrétan a modulra gondoltál.
Az illesztési hibákat biztosra venném, hogy meg fognak maradni, mivel nem fognak tökéletes munkát végezni, valamint ha a végén csak az marad, akkor le fognak rázni azzal az indokkal, hogy az a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja. -
ferob
őstag
válasz
no more #37416 üzenetére
Ha lötyög, az nem feltétlen biztos, hogy a kábel hibája, mert kophatott el a telefonban lévő csatlakozó is, így ezért azt előbb nem árt kipróbálni.
A hálózati adapter és a kábel vásárlásával kapcsolatban kérdés, hogy mi a cél, mert biztos forrásból beszerezni gyárit nem olcsó, esetenként még a HTC gyorstöltőjével egy árban kapható, sőt ha pl. valaki később tervez venni olyan telefont, ami támogatja a QC2.0 vagy QC3.0 szabványt, akkor célszerűbb egyből egy ilyennel ellátott adaptert vásárolni, amit lehet drágábban a készülékkel azonos márkában vásárolni, míg olcsóbban lehetőség van a Blitzwolf, Tronsmart, Aukey stb. márkákból választani.
A Blitzwolf vonalon lehetőség van kétoldalas kábelt beszerezni, aminek nem számít, hogy milyen irányból dugjuk a készülékbe, valamint fonott, ezért sokkal nehezebben törik meg és a csatlakozók feje is fémből van, valamint ez a megoldás kényelmesen kijön 4-5 ezer forintból.
A kábel és a hálózati adapter alább látható is a képen. -
Mano66
senior tag
válasz
no more #37324 üzenetére
Még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Mert akkor más csapatnak nem is kellene dolgozni csak az ARHD-nek.Nálam az ARHD útóljára a Desire HD-n volt fenn és nem is rakom fel.Nekem túl gyári.A Viper meg már túl van bonyolítva a használhatóság rovására.Így marat az ARTMOD v10 vagy az Insertcoin 7.1.3-as.
-
benfolds
őstag
válasz
no more #37260 üzenetére
próbálj meg feltenni egy régebbi verziót.
-
no more
veterán
válasz
no more #37245 üzenetére
Megvan a ludas... az ES File Explorer. Amint letöröltem helyre jött a rendszer, és a képernyőzár is visszaállt normálba... Pedig szerettem azt az appot. Tudtam, hogy nem tesz neki jót, ha telefossák reklámmal, meg mindenféle hülye móddal. Mindegy, a gyári HTC-s app is tudja az alapokat, szóval akkor ebből is marad a gyári.
Szinte vicc, hogy normális appot csak a HTC tud írni.
-
benfolds
őstag
válasz
no more #36781 üzenetére
részvétem, a héten nekem is a zsebemből csúszott ki a telefon, de szerencsére nem közvetlenül az aszfaltra, hanem előtte a vádlimra, úgyhogy nem koppant akkorát, csak szétnyílt picit alul, ami könnyedén vissza tudtam pattintani, az a kis karc az alumíniumon meg semmiség. ha úgy jártam volna, mint te, eléggé mérges lettem volna, mert még nincs meg két hónapja a telefon. viszont az eset óta igencsak gondolkodom, hogy veszek a telefonra valami tokot, bár nagyon utálom őket.
-
benfolds
őstag
válasz
no more #36771 üzenetére
hát, töltögetem, töltögetem...ki is bírja az egy napot, ha nem nagyon nyúlok hozzá, de pl. sports trackertől nagyon hamar kifekszik. tegnap délután 2-kor 100%-ról indultam, és este 8-kor teljesen lemerült. hozzá sem nyúltam, egy egy perces hívásom volt a hat óra alatt.
-
-
ferob
őstag
válasz
no more #36675 üzenetére
Töröld le az alkalmazást, valamint esetleg, ha hozott létre fájlokat a belső memóriában, akkor azokat, majd a recovery-ben, ami lehet gyári, ürítsd a cache-t és indítsd újra a készüléket.
Ha nem javul meg, akkor csak a gyári beállítások visszaállítása segít, de ez nem a rendszer hibája. -
szegto
senior tag
válasz
no more #36197 üzenetére
Ez szomorú.
BTW valaki itt nyomkodott már M9-et?
Mennyire lesz megérős készülék ha kicsit mérséklődik az ára?
pár hónap mulva 120 környékén már elgondolkoztató használtan.... márha lesz használtan mert egyelőre elég gyér a használtpiaci kínálat.
Máskülönben nem nagyon tudom mi lenne az M7 utóda, egyelőre egyik gyártó új mobilja sem fogott meg... esetleg G4, de LG-m sose volt, bár a támogatás eléggé előremutató. -
-
Valkűr
addikt
válasz
no more #36021 üzenetére
Nem hallottam még a Pistont de látatlanban is kilehet mondani, h a Sennheiser biztos jobban szól...Ez nem a CX széria, a tesztek is nagyon jókat írnak róla. Az megint más kérdés, h megéri e kiadni rá a 25 ezret, illetve igényli e a felhasználó füle. A shure esetében is a Cowon jobban kihozta a minőségét mint a a telefon, de úgy gondolom a HTC ezt a 20-25 ezres kategóriát kitudja szolgálni.
-
Flyme
senior tag
válasz
no more #35828 üzenetére
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mivel régebbi modell, régebbi benne a proci is, stb.
Ezzel semmi gond nincs, vásárlás előtt is tudtam, de ezért érdekelne hátha van valami megoldás amivel gyorsabb lesz. Igen, az FB-t felesleges volt írnom, az volt az egyetlen app, ami M8on akadt, sz@rul van megcsinálva sajnos..
-
Xaels
félisten
válasz
no more #35755 üzenetére
Nálam az M7 stabilan hozta a 3,5-4óra közötti SOT-ot. Ugyanazokkal a felhasználási szokásokkal ritkán sikerült 3óra fölé menni N5-el. Volt olyan nap amikor elindultam otthonról és mire hazaértem, 2,5óra SOT-nál jártam amikor 5%-on volt az akkum... Lollipop alatt sem javult a helyzet, egyik nap jó, másik nap meg titaniceffekt és nem csináltam semmit. Fényerő meg lehető minimumra húzva.
(#35756) kárátékutyá: nekem az tűnt fel nagyon, hogy betekintési szöggel nagyon fakul az N5. 5.X alatt már nem indult újra egyszer sem, de úgy belassult néha, hogy földhöz tudtam volna csapni, egyszer majdnem buktam egy fontos hívást miatta.
-
ferob
őstag
válasz
no more #35718 üzenetére
Nincs vele gond és általában minden kezdő ezt választja elsőnek, majd hamar rájön, hogy van, ami többet nyújt, mint pl. az M9 portok egyike, de mire te odáig jutsz, hogy lecseréld a ROM-ot, addigra csak valamilyen M9 port jön szóba, mert az ARHD csak hivatalos frissítéseken alapszik, így abból már frissebb verzió nem lesz.
A jelenséget a kamerával nem kötelező megvárnod, ha ki akarod cseréltetni a régi modult, akkor csak add be ezzel a problémával, mert kezdetben csak hő hatására jön elő, ezért amúgy sem mindig jelentkezik, de a szervizben ezzel nem is foglalkoznak majd, mert megnézik, hogy a régi van-e benne és automatikusan cserélik.
Ha netán egy kukacoskodó ügyintézővel futsz össze leadáskor, mivel mindig van 1-1 olyan átvevőhely, ahol egyből HTC szervizközpontnak hiszik magukat, akkor szimplán mondjad meg neki, hogy egyelőre melegedés után jön csak elő. -
kárátékutyá
őstag
válasz
no more #35655 üzenetére
Igen, nekem is jobban tetszett. Amikor bejött a Nexus-ra ez a 'fjúcsőr, eléggé nagy lett a "felháborodás", mindenki sírta vissza a régit.
Nekem a híváslista laggolgat, minden más mint a vaj lett. Ha nem lett rosszabb az akkuidő, akkor ez egy igen jó kis frissítés lett.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #35525 üzenetére
Én meg pont azért azért szerettem mert olyan színes sz.r volt
imádtam hogy amikor feloldottam a telefon bejöttek a teljes képernyős animációk ( az esőset nagyon szerettem mikor bekapcsolt az ablaktörlő is
, de a havazás is nagyon szép volt ) . Mennyi embernek vagánykodtam
Nekem már nagyon letisztult lett én pont a csicsa miatt szerettem , kár hogy nem lehet valahogyan portolni
-
ferob
őstag
válasz
no more #35460 üzenetére
Lassan elérhető lesz az említett frissítés az OTA szerverről, ami méretben sem lesz annyira kicsi és elhozza többek között a Sense 7-ben már alapértelmezettként létező jelzéseket úgy, ahogy az a gyári androidban is megtalálható (Nincs/Prioritás/Összes), így a Sense 6 alól is száműzik a HTC saját Ne zavarj módját.
Mivel ezzel nagyjából minden funkciót átültettek a Sense 7-ből, ezért elég valószínű, hogy több frissítést már nem fog kapni hivatalosan a készülék, kivéve akkor, ha valamilyen rendkívüli hibát kell javítani.
-
gyraph
tag
-
ferob
őstag
válasz
no more #35338 üzenetére
Engem jelenleg semmilyen alkalmazás frissítése nem vigasztal, mert amit az elmúlt hónapban művelt a HTC, az egyre inkább felháborító.
Április elején Mo Versi bejelentette, hogy az M7 és az M8 is megkapta a jóváhagyást, hogy frissítsék a GPE variánst 5.1-re, így az M8-on elérhető is lett, majd teltek a napok és hülyének tettette magát, hogy nem érti miről beszélnek mások Twitter-en, hogy az M7 mikor kapja meg, ugyanis az már rég meg kellett kapja.
Aztán ismét teltek a napok azt várva, hogy elmondása alapján utánanézzen, hogy mi lehet a probléma, de azóta csak annyit tett közzé, hogy keményen dolgoznak a Google-lel, hogy végre elérhető legyen a frissítés, holott már rég megkapta a jóváhagyást és mondanom se kell, hogy azóta ismét hetek teltek el.Szánalmas, hogy direkt visszatartják a frissítést és semmit nem hajlandóak kommunikálni azzal kapcsolatban, ami történik, így már kezdem úgy hinni, hogy direkt nem fogják frissíteni csak azért, mert már nem egy új készülék, annak ellenére, hogy ott a lehetőség és már belefektettek egy csomó energiát és a jelenlegi GPE ROM hemzseg a hibáktól.
Ennél már csak az volt nagyobb meglepetés, hogy a nem is olyan rég megjelent HTC One mini 2 nem kap több frissítést, így Lollipop-ot se, mert a HTC elmondása szerint, az már nem nyújtana tökéletes élményt azon a készüléken.
Egyre inkább kezdik átvenni az ovális logós gyártó hozzáállását, de úgy néz ki csak így lehet előrelépni, aztán majd meglátjuk, hogy sikerül-e.
-
Bdanyy
addikt
válasz
no more #35332 üzenetére
Nálam a lock unlock simán van, hogy 3 masodpercig tart, máskor meg egyből csinálja. Leginkább azt utálom amikor irok, nem látom miket nyomtam be, és utólag írja csak be a lenyomott betuket, közben végig rezegve. Érdekes, mert játékokon belül sosem lassul be, appok közti váltás viszont nagyon nehezen megy. Pl google mapsben egy városra rakeresni simán 20 másodperc néha.
Nekem az utóbbi 14 évben nem volt olyan telom ami egy napot kibirt volna
Mondjuk rengeteget használom, 4-5 órát biztos. Van valami app ami logolja az aktív használat idejét (telefonálás illetve aktív kijelző osszeadva)?
-
ferob
őstag
válasz
no more #35219 üzenetére
Nekem személy szerint sokkal jobban bevált a Swype, mert egyrészt vannak külön ékezetes billentyűk, másrészt már olyan régóta használom, hogy a saját szótáram miatt sokkal egyszerűbb és hatékonyabb, arról nem is beszélve, hogy én ezt a behúzós módszert használom az íráshoz, mert minden egyéb esetben biztos, hogy mellégépelnék.
-
madgie
titán
válasz
no more #35213 üzenetére
Ja, tényleg. Akkor már csak a finomabb rezgést kéne megoldani, mert ha lerakom az asztalra a munkahelyen, akkor egy-egy eseményt jelző rezgésnél szinkronban pattannak fel a székről a kollégák
Ferob: én megvettem, de visszakértem a pénzt
Elindulni elindul most is, akkor most melyik csoportba tartozom?
Swype, Swiftkey meg van véve, de a gyári nagyon tetszik nekem (mondjuk a felesleges ékezeteket jó lenne kigyomlálni belőle)..
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #35186 üzenetére
Néha van már tapasztaltam
De lehet csak véletlen volt
madgie Miért nem akarok?
Az a baj hogy már kicsi a kijelző
Badboys nem tudom hogy a kamerán kívül cserélnek-e valamit de ha már csak a házat cserélik az is jó mert a sarkai kopottak ( vagyis az előző tulaj jó párszor kavicshoz bszta -.-" )
madgie a másik kiszemelt a Meizu MX4 Pro
-
ferob
őstag
válasz
no more #35158 üzenetére
Nem csak a fekete színnél, de a feketéhez közelinél is rózsaszín lesz, mert a fekete a fekete alapon nem látszana, ez direkt van így kitalálva, viszont egy kis hozzáértéssel és módosítással meg lehet oldani, hogy fekete legyen az is, de én magam kipróbáltam és lényegében sötét színeknél használhatatlan, mert nem látszik és az értesítési sáv lehúzásánál vehető észre leginkább.
Azt javaslom, hogy állíts be egy sötétebb szürkét, ami nincs annyira közel a feketéhez, az látszik is, valamint el is fogadja és el tudod menteni az oldalon.
-
vakqaag
tag
válasz
no more #35033 üzenetére
hiába jönnek be inkább a sötétebb telefonok ez feketében nem fogott meg... v ezüstöt v ezt akartam(tudtam h ritka a kék de h ennyire azt nem
)
nekem először azt hitték h lefújtam valamivel egy szürkét. aztám mutattam h eredeti akkor koppant az áll mindenkinél.Olyan kérdésem lenne hogy a beats audion kívül van benne más eq beállítás v csak külső appal?
sennheiser hd 25 tel érdekes a hangzás,nekem kevés a mély.
mondjuk rendeltem eredeti htc urbeats headsetet hozzá. -
Nightfall75
tag
válasz
no more #34909 üzenetére
Bocs, akkor pontosítanék, Sense 7-ben nincs már Ne zavarj mód és került be a Prioritások. Ezek szerint, aki megkérdezte is főzött Sense 7 romot használ, ez okozta a félreértést.
(#34910) Kiskopika
Nem tudom akkor, lehet ez is egy Lollipop bug, próbálj meg esetleg egy gyári visszaállítást.
-
Nazara
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged