- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Nálatok megy a messenger?
-
Tiger.
nagyúr
Sikerült helyre rakni de ez a lg smart thinq app nem megy
-
Tiger.
nagyúr
Tud valaki jó romot, ami olyan mint a gyári? Jelenleg viper van rajta, de amikor el akarom inditani az lg appot akkor azt írja, hogy a gyökeres eszközön nem érhető el.
-
Tiger.
nagyúr
Tud valaki ajánlani olyan kamera appot aminel a mentést be lehet állítani sdre? A gyári kaneranal nincs ilyen lehetőség. A telefon HTC desire 816g 4.4.2 rendszer van rajta.
-
Tiger.
nagyúr
Édesanyám játszik ezzel a pou nevezetű játékkal felraktam én is az m7-re és eszméletlen szarul megy, hogy lehet ez?
Ő egy samsung y játszik és nála jól megy én meg egy ilyen erős készülékkel és nem. viper rom van fent 5.02 -
Tiger.
nagyúr
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
Én anno az m7-et váltottam le az m9-re de az m7 megmaradt, volt azért különbség, most eladtam az m9-et sajnáltam is de 10-es lesz, az m7-et örökre megtartom. nekem viper rom van fent és nagyon gyors még mindig hibátlan az állapota csak a kamera lilulása van de csak este látható, akkor meg amúgy sem lehet normális képeket készíteni mással sem.
-
Tiger.
nagyúr
Van valakinek G-shock GB 5600AA órája? Bluetoothos.
-
Tiger.
nagyúr
Van egy haverom ehhez a telefonhoz keres romot htc mini 2-höz official magyar 5.x rom-ot hol találok? Hol lehet ilyet találni.
-
Tiger.
nagyúr
használja valaki az időkép nagy új widgetjét? Nálam nem rakja fel rendesen kb a közepére teszi.
-
Tiger.
nagyúr
Az m9 az meg 90% lett hogy lehet hogy az rosszabb pedig újabb, igaz az m7 energia takarékos módban volt és sim kártya sincs benne ráadásul viper rom van rajta.
-
Tiger.
nagyúr
Az miért lehet ha emlékeztetőt irok be az m9 be, mivel az m7el egy fiokon vannak, és mikor megszólal az emlékeztető akkor az m7 nél úgy marad a képernyő, nem tűnik el olyan mintha kifagyna de nem, én ki tudom kapcsolni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #37326 üzenetére
A wifinel engedelyezve van hogy ne kapcsoljon ki ha alvo modba kerul a telefon?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
rooooland91 #37299 üzenetére
Ferob koléga sztem tud majd segíteni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
rooooland91 #37297 üzenetére
Magam sem tudom, de ha jól rémlik akkor nyomtam folyamatosan a bekapcsoló gombot és a hangerőle.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
rooooland91 #37295 üzenetére
Nekem az m9 csinált ilyet amikor egy tokkal kinlodtam, befagyott a bootloader, nem rootolt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
rooooland91 #37293 üzenetére
Lehet hogy a bootloader be fagyott.
-
Tiger.
nagyúr
Másnál volt már olyan hogy nem jön be a wifi rajta?
Meg jelenik a jel, de nem csatlakozik.
Ritkán kapcsolom wifire, már elég rég nem volt, most frissíteni akartam, de nem csatlakozott. -
Tiger.
nagyúr
Most már jó, újra raktam a romot, a másik ha nincs benne sim kártya akkor azért nem működik az időjárás része?
Lokációs beállításokkal fáraszt. -
Tiger.
nagyúr
Valaki jart mar ugy hogy nem tud a telefon a wifire csatlakozni, bejon a jel es ennyi, majd ki kapcsolja es vissza.
-
Tiger.
nagyúr
Rooot nélkül nem lehet automatizálni a repülő módot?
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Na m9 esek megkaptak az 5.1et
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok van itt olyan aki használja a build prop progit?
ro.product.model=GT-I9505
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=SM-900S
ro.product.device=SM-900Saz kéne ami it samsung, mert enyémen kiszedtem de azóta az eszközzel furán működik vissza kéne írnom ami volt.
-
Tiger.
nagyúr
Erre valami okosság lezárást mintára állitottam, de most vissza akarom állitani de nem engedi. Mi a megoldás?
-
Tiger.
nagyúr
Elég jó tesztnek felhívni egy ügyfélszolgálatot ahol nagyon sokára szokták felvenni a telefont, ott szinte biztos hogy kifog kapcsolni a kijelző persze míg hívod nem a fülednél tartod.
-
Tiger.
nagyúr
Érdekes annak idején kérdeztem hogy miért van az ha hívok valakit egy idő után kikapcsolja a kijelzőt a telefon, erre 1 esek nálam van a gond vagyis a viper rommal. Mostanában m9et használom és ott is tapasztalom ezt, a jó előbb végeztem a hívással és a kijlező sötét volt, a be kapcsgombbal feléledt és még hívásban voltam, ennyit az android 5,02 ről mert a 4,4,3 nál ilyen nem volt. mivel ez Új telefon gyári rommal érdekes lenne ha ez is rossz lenne nem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged