- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz
berbatov2 #137796 üzenetére
Nem látni már olyan infót, hogy ne számláznák ki..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-roaming/roaming/dijak?country=Ukrajna -
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
berbatov2 #99715 üzenetére
Ott kattints az elfelejtett jelszóra, add meg a kért adatot, tán email cím, és egyszerűen kreálsz egy új jelszót, majd azzal belépsz. Én, emlékeim szerint így tudtam hozzáadni a mobil előfizetésekhez az alkalmazásban a Magenta1 csomagom, vagyis otthoni net, telefon, iptv előfizetések.
-
Soulfly842
addikt
válasz
berbatov2 #92827 üzenetére
Ezzel kezdtem... nem spec-vel, hanem PIACI Magenta 1-vel...
Az sajnos úgy van
(#92822) csako
Az eddigi metódus szerint a saját tartalmak amik a külső oldalakra mutatnak nem tartoztak bele, de a saját felületű videók igen. Ezt erősíti meg az is, h. a leírásokban szerepel, hogy a nagyobb internetes csomagokban (6/15 GB) benne van a messenger tartalmakhoz az is korlátlanul, ha valaki videó tartalmat küld feltöltve (s nem külső oldalra linkelve).
Így furcsálnám, ha máshogy lenne.. de majd valaki leteszteli nekünk biztosan!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
berbatov2 #75688 üzenetére
Lemondtam az 1GB-ot , de még nem engedi az új megrendelését.
Ezt találtam böngészés közben (nekem ilyen díj nincs és a net havi díjra sem annyit vont le ami írva van a megrendelésnél...) direkt a saját előfizetés felületre belépve nézem, hogy az aktuális árakat mutassa. A részletes számla kimutatás (levélben jön, postás hozza) elvileg 1 ft-ba sem került tudtommal... mikor megrendeltem ügyfélszolgálaton, akkor rá is kérdeztem, hogy ingyenes-e és mondták.. igen!)
Erre ezt találom
(akkor hogyan is van ez?)
UI.:
Közben meg tudtam rendelni a 200 MB -os csomagot is.L
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
berbatov2 #71017 üzenetére
Elvileg a linkelt dokumentumban csak az a feltétel, hogy olyan csomagot rendelj, ami 3 hónapja nem volt aktív a számodon.
Ha pl. NetPlusz M csomagod van 2015 szeptembere óta, akkor most az S csomagra megkapod a 200+600MB keretet.
Tehát jelenleg olyan csomagokra érvényes, amik az előfizetéseden december 1 előtt voltak utoljára aktív.
-
Teko001
őstag
válasz
berbatov2 #61624 üzenetére
Ahogy nézem, egyik díjcsomagnál se adott az akció esetében a részletfizetés. A hivatalos feltételek szerint:
"A készülékajánlatok 2015. június 1-től az akciós készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe. Kizárólag lakossági előfizetők részére, online vásárlás esetén új, vagy lejárt hűségidejű Move vagy Next díjcsomaggal (kivéve: Next L és társkártyás díjcsomagok), 2 év díjcsomagra és előfizetésre vállalt hűségidő esetén. Üzletben történő átvételekor a készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet."
Viszont ennek ellenére a legkisebb díjcsomagnál elég az előfizetésre vállalni hűséget a felület szerint. Azt, hogy online vásárlásnál hogy működik a számhordozás, passzolom. A feltételek szerint lehetne, mivel új előfizető, de sose néztem/próbáltam, így ezt más tudja megmondani
-
1430
senior tag
válasz
berbatov2 #26188 üzenetére
Ha aranykártyás, nagyjából azon az áron kap készüléket az üzletben, mint az új Domino-s árak (illetve ha van havidíjas T-Mobile vagy T-Home is a nevén, akkor annak a pontjait beszámíthatják a Domino készülékváltásba).
További kedvezmények >>
Feltöltési bónuszok >>Rosszarcu01
Esetedben a legegyszerűbb megoldás szerintem az lesz, ha bemutatod a SIM-et, a személyidet (+lakcímkártya) és 30 napon belül ha nem jelentkezik az eredeti tulaj, akkor végleges Domino Felhasználó leszel. Megjegyzem a Domino Előfizető továbbra is teljes joggal fog rendelkezni a hívószám felett. Továbbá megjegyzem, hogy WebShopból díjmentes házhozszállítással 2790 Ft egy új Domino SIM, amiből 2700 lebeszélhető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest