- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
addikt
válasz
dptrsk #108386 üzenetére
Köszönöm a választ.
A DOMINO NET 200 MB és a Maraton a panaszlevél válasza szerint kizárják egymást. (Felolvasták, a levél még nem ért ide)
Felhívtam őket, de se az ügyfélszolgálat se a háttér csoport nem tudta megmondani, hogy hol található ez az ÁSZF-ben, panaszt veltették 30 napon belül megválaszolják.Korábban biztos nem zárta ki, mert ismerőseim most is így használják (Maraton+ Domino 200MB + Korlátlan böngészés), ügyintéző arra tudott gondolni, hogy mostmár nem kell a maratonhoz külön díjcsomag, ezért már volt egy internetem így nem újjult meg Domino NET 200MB, viszont az ÁSZF szerint, ilyenkor adatkeret bővítőként kéne funkcionálnia.
Közben kikértem a hangfelvételeket, mert békéletető testület lesz ebből....
-
Huroq
senior tag
válasz
dptrsk #107856 üzenetére
Sajnos ahogy az utánam kommentelő kolléga úgy én is próbáltam hozzáadni újra, de azt írja már hozzá van adva. Ehhez a folyószámlához kapcsolódó további 2 előfizetéses hívószámhoz sem tudok belépni még SMS kóddal sem. Ma megint telefonálom nekik, mert szerintem sem normális.
U.i.:
Ebben a szent pillanatban beengedett a rendszer. -
Huroq
senior tag
válasz
dptrsk #107854 üzenetére
A régebbi korlátlan+korlátlan -ról váltottam az újra, hogy igénybe tudjam venni a 2 db ingyenes MultiSIM -et, amit most így 1/1 Mbit -el tudok csak használni. Tengap 10 körül volt a módosítás, azóta ugyan az a szöveg megy "TECHNIKAI HIBA MIATT AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL". Nekem ez azért furcsa, mert nem az első eset, hogy díjcsomagot váltok és eddigiekben csak kiírta, hogy "díjcsomag váltás folyamatban". A kiírás ideje alatt semmit nem tudtam változtatni az előfizetéssel kapcsolatosan, de a többi számomat láttam és tudtam velük bármilyen ügyet intézni (számlát is tudtam befizetni, most ezt sem lehet). Egyébként a Telekom appból nem csak ez a szám tűnt el hanem az összes ehhez a folyószámlához kapcsolódó is.
-
anglergab
addikt
válasz
dptrsk #107831 üzenetére
Akkor is egyedi alapon biztos be tudják kapcsolni, kérni kell.
Lehet, az egész flottára nem lenne megoldható, akkor is esélyes, hogy egy előfizetésre megoldható.A kapcsoló a telefonban a telefon szoftverétől és a SIM szolgáltatójától függ, semmi mástól.
Ha ezek rendben vannak (azaz Telekom HU VoLTE profilt tartalmazza a szoftver és Telekom HU-s a SIM), akkor megjelenik a VoLTE-kapcsoló a Telekom HU esetében, ha valamelyik feltétel nem teljesül, akkor nem.
A tényleges működéshez a fentieken túl az adott szolgáltató háttérrendszerében is engedélyezni kell az adott SIM-re/előfizetésre a VoLTE-t.
Ha bármelyik fenti feltétel nem teljesül (azaz nincs kapcsoló, van kapcsoló de nincs bekapcsolva, nincs az előfizetésre bekapcsolva a szolgáltatónál), akkor nem fog működni a VoLTE.
-
válasz
dptrsk #107155 üzenetére
A korlátlan mobilinternet is 0 HUF összeg a MultiSIM kártyánál. Nekem ezért érte meg a drágább havidíjú csomagra váltani, így nekem a drágább csomag az olcsóbb csomag. Már több éve csak mobilinternetet használok, vagyis már több éve nem használok vezetékes internetet. Már olyan szolgáltatásom van, amire nekem szükségem van és már több éve erre vártam. Így van korlátlan mobilinternetem a laptopomhoz* és a mobiltelefonjaimhoz. A korlátlan beszélgetés és korlátlan SMS is tök jó. Kb. 150 GB adatot használok fel minden hónapban. Ha lenne 1 TB adat 5.000 HUF összegért, akkor azt választanám a korlátlan mobilinternet helyett. Olyan szolgáltatás is jó lenne, hogy kifizetek 10.000 HUF összeget 1 TB adatért, de az 1 TB adat nem járna le minden hónapban, hanem használható lenne, amíg el nem fogy és ez a mobilinternet bármilyen hang díjcsomaghoz választható lenne. 2015. év nyár óta használok csak mobilinternetet, vagyis ekkor váltottam át teljesen a vezetékes internetről, ezzel a módszerrel bárhol, bármikor tudok internetezni, ahol van megfelelő térerő. A legtöbb helyen, ahol voltam, ott volt megfelelő térerő, pl. kórház**.
Jelenleg ez a fontossági sorrend:
1. Korlátlan mobilinternet
2. Korlátlan beszélgetés
3. Korlátlan SMS
*Dell Latitude 5491 (N005L549114EMEA_A) laptopom van és van benne LTE modem és beletettem az egyik MultiSIM kártyát.
**2018. évben kb. 3 hetet voltam kórházban, amit laptopon szoktam csinálni***, azt a mobiltelefonon csináltam a kórházban.
***HBO GO online videotékában filmek nézése, Spotify segítségével zenehallgatás, hírek olvasása (informatikai, telekommunikációs, világgazdasági hírek), stb. -
Ádyka
őstag
válasz
dptrsk #107003 üzenetére
Igen megtaláltam. Köszi. Akkor május végén veszek párat.
Amúgy ezeknek nem csökkenteni kéne inkább az árát?Azon sem csodálkoznék, ha azt csinálnák, hogy most az áremelássel besz@ratják a népet, akik gyorsan be is vásárolnak régi áron 4Gb ot. Amikor ez lezajlott, akkor meg lesz egy akció pl 4 Gb 2500 pénz.
-
válasz
dptrsk #106819 üzenetére
Az nagyon jó! Nekem is oda belépve írta az aktuális csomagárakat, amiről persze kiderült, hogy ja persze, az nem annyi, valami tévedés történt.
Persze ez a hivatalos oldal, nem tudsz mást ajánlani, de célszerű lenne megjegyzésben odaírnod, hogy az árak esetlegesek a honlapon. (esetleg tényleg annyi, amennyire ki van írva)
-
törölt tag
válasz
dptrsk #106325 üzenetére
Jó kérdés...
Egyedül az ügyintézős oldal megy, de onnan sem lehet megnyitni smit a másik használhatatlan ügyintézős oldalon kívül.
Mondjuk, az fura, h a szimpla domain nem megy, az aldomain meg igen.
Lehet, h igazad lesz...
-
törölt tag
válasz
dptrsk #106205 üzenetére
Elnéztem.
makoss: mivel említetted a flottát - ahol általában havi előfizetéses csomagok vannak - ezért javasoltam az említett havi díjas opciót. kártyásban az nincs, amit te keresel, viszont szerdánként néha adnak korlátlan fb-t és messengert. (social médiára a kék konkurens kínál megoldás feltöltősben, korlátlan fb-messenger-insta-whatsapp + 1 GB net.)
-
bernel
tag
válasz
dptrsk #106089 üzenetére
Pl. webshopnál használnám, ahol rendelésnél kérnek számot megadni, legutóbb is azon hívtak vissza, hogy véglegesítsék a rendelést. Ennél bőven elég lenne, ha 1-2 napig él a szám, amíg végigmegy a rendelés, utána nem kell, hogy meglegyen náluk a privát számom.
De ha nincs eldobható,akkor tényleg marad a Domino Fix, és akkor minden potenciális spam forrásnál ezt a második számot kell megadni, és csak addig betenni a telefonba, amíg végig nem megy a folyamat, és utána kivenni, kikapcsolni az átirányítást, és a polcra tenni a következő alkalomig, aztán ott hívhatják.
-
Krisz1000
tag
válasz
dptrsk #105857 üzenetére
köszi! nekem is nagyjából ez volt az elképzelésem csak gondoltam hátha. az anyagi része miatt nem izgatom magam mert havi pár ezernél többel bíztos nem húztak le minket.
inkább az elv zavart, hogy készülék nuku hűségre meg behúznak.
az írod, régebben - ez a mi esetünkben relatív, mert 95 óta vagyunk ügyfelek és régebben mindig komoly készülékkedvezményeket kaptuk, sőt hallottam olyat is, akik szinte ingyen vagyis töredékáron kaptak készülékeket.
most pont a szóban forgó kötés előtt pár héttel voltam bent személyesen, mivel a netes felületen annyira gyenge és nevetséges engedményeket adott csúcstelefonokra, h nem hittem el, azt hittem én csinálok valamit rosszul. és ott mondta a srác hogy de igen, ez ennyi.
pl 2 év hűségre 10e körüli engedmény 170körüli csúcstelefonra stb.
úgy hogy több mint 20 éve vagyunk ügyfelek több számmal és kb 5 évvel előtte volt az utolsó készülékvásárlás...
mondtam neki ha csak ennyit tudnak akkor részünkről bármilyen hűség jó időre elfelejtve és megyünk gsm boltba. (szerintem akkor passzolhatott le a marketingeseknek minket a kis genya)
mi a véleményed, hogy akkor ezeknek a dolgoknak az ideje lejárt? vagy akik sokat telefonálnak, 50-100e körül azok még kapnak? ez alatt valódi kedvezményt értek, tehát pl 50%. mi anno több telefont is vettünk ott így, tehát még a GSM bolti árnál is olcsóbban. és azért bevállaltuk persze a 2 évet.
-
kchris78
veterán
válasz
dptrsk #105760 üzenetére
nem csak hogy backup telefon de backup szolgaltato. nem veletlenul van a mento rendorseg etcnek sajat rendszere es hangsulyozzak ki mindenhol hogy a mobil nem 1000%os cucc, eletet erre ne bizzunk. fontos kft mukodeset se... csak az ember nem gondolja vegig hogy barmi okbol beszarhat a szolgaltatas... es ez le is van irva az aszfben, szerintem azert mert nem mukodik a telefon / szolgaltatas nagyjabol nulla karteritest fognak adni.
-
-
zaskar
senior tag
válasz
dptrsk #105360 üzenetére
Tehát akkor ne aggódjak, fogok tudni róla még telefonálni feltöltés nélkül? Csak alkalmanként akarom használni, nekem ez a 80 perc - ha tényleg rajta van - elég egy teljes évre. Sajnos nem vagyok otthon a feltöltőkártyák világában, 20 éve előfizetésem van...
ubyegon2: nem raktam még rá semmit.
-
hjanos1
senior tag
válasz
dptrsk #104943 üzenetére
A fo sim is ugyanannyi, iPhone XR-ben van a fo sim, multiSIM a OnePlus 5T-ben.
Kozben meglett hogy megis a wifivel lesz valami (annak ellenere hogy az androidon a WiFi Analyzer teljesen ok kepet mutatott).
OnePlus hotspotot atallitottam 5GHz-re es azon mar elheto volt a leosztott net sebessege. Nyilvan iPhone-on ezt nem tudom beallitani szoval igy jartam, remeljuk majd valamelyik iOS update-ben behozzak a lehetoseget.Kozben rajottem egyebkent hogy ez teljesen elheto sebesseg a legtobb dologra szoval ha siman nem foglalkozom vele, akkor jarok a legjobban.
-
Vangelis
félisten
válasz
dptrsk #104560 üzenetére
Most beszéltem velük.... azt mondták, hogy küldtek telefon számot a visszaküldött papíron és azzal vegyem fel a kapcsolatot Ők nem tudnak a garanciában segíteni.
...öööööö MIVAN???? .. mondom de én Önökkel állok szerződésben, meg kellene ezt oldani
De csak annyi, hogy hívjam a telefonszámot és mossák kezeiket.
Mondom, de Önök vállaltak 2 év teljes körű garanciát?!?!?... le se xarják. -
Aaron14
őstag
válasz
dptrsk #104485 üzenetére
Igen, csak ott sántít a dolog, hogy saját Telekom üzletbe vittem vissza és papírt kaptam róla, hogy 6-án átvették a sértetlen terméket. Az ügyintéző is azt említette, hogy ha gyorsítani szeretnék a folyamaton, akkor saját üzletbe vigyem vissza. Elég fura, ha ez nekik gyors, így 2019-ben.
-
Indiant
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dptrsk #104020 üzenetére
Sajnos nem. Pont ez a bajom....
" ...Szolgáltatásunk lehetővé teszi a havi díjas és Domino előfizetőinknek, hogy előre feltöltött egyenlegük terhére tartalmat vásárolhassanak a Google Play áruházból. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a szükséges adataidat, és elfogadni a vásárlási feltételeket. A szolgáltatás iOS operációs rendszerrel működő készülékekkel nem érhető el...."
Hol kell megadni "ezeket" az adatokat és hol kell elfogadni?
- Hitel- vagy bankkártya hozzáadása, illetve
- Ajándékutalvány beváltása a két lehetséges opció.Ha a Fizetési módok menüpontban az előbbi kettő alatt a További fizetésbeállításokra koppintok, akkor meg csak és kizárólag a bankkártya adataimat kérné...
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
dptrsk #103988 üzenetére
Szia! Köszönöm a kérdésemre adott kimerítő választ. Az előfizetésem egy 2018 szeptemberben kötött Mobil M előfizetés 3 gb nettel 1 év hűséggel, amire szeretném megvenni részletre előfizetés váltással az említett Samsung Galaxy S9+ telefont. Ha mobil előleget kellene fizetnem, azt a rendelés melyik fázisában írja ki a rendszer? A megrendelés véglegesítése előtt vagy után? Előre is elnézést kérek az ismételt kérdésfeltevésért.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #103890 üzenetére
Ilyen mobil esetében más szolgáltatónál van, a telekom esetében nincs (otthoni esetében van csak ilyen) de azt nem eszköz miatt kérik, hanem pl. bekötéskor.
(#103882) MaxxDamage
Gyakorlatilag majdnem minden tartozékot, ami 10-15E felett van (csak akkor, ha van készleten). Kamera, drón (pl DJI is vantöbb nagyobb üzletben), JBL, Harman kardon, hangszórók, fülesek, stb-stb...
Egy arany/platinakártyésnak egy ilyen részletfizetése lehet, ha kifizeti hamarabb a hátralévőt, akkor viheti is a következőt
-
kenwood
veterán
válasz
dptrsk #103492 üzenetére
az azert eleg nevetseges.
azt meg valahol megertem,hogy rogton ugy nem tudok rendelni (bar 2018ban mar az is elvarhato lenne),de azt,hogy errol egy szo sincs a megrendelesnel, es nem kepesek a megrendeles utan sem kezelni, mar nem tartozik az elfogadhato kategoriaba.szerintem az lesz,hogy megrendelem uj 30-as szammal,jelzem a szamhordozasi igenyemet. ha nem tudjak megoldani,akkor 13 nap utan visszakapjak a keszuleket hasznaltan.
ez igy egy egesz jo alkupozicio, mert csak jobb nekik,ha marad az ugyfel,fizeti ket evig a havidijakat,mint uj tulajt keresni egy tvnek,amiben van 1-200 ora uzemido
-
MaxxDamage
félisten
válasz
dptrsk #103342 üzenetére
Jahm hogy új SIMen lenne az egész?
Magyarul a régi SIM-ek eltűnnének? (Vodas biztos) a T-s szám (ami Vodás lenne) az meg új lenne? Bocs az érthetetlenségemet, de nekem ez így kicsit na
A jelenlegi T-s kártyám megmarad? A Vodás eltűnik? Mind2 kártyát fullra le kellene fogyasztanom, s majd azután elkezdenem a 70-es számom athordozasat kerni egy új Telekom SIM-re? Ha a Vodás számot viszem át T-s számra (újra) akkor a jelenlegi T-s SIMem megmarad, Vodás eltűnik/megszűnik (kártya külön) Az összeg ami rajta van, az elvész? Gondolom az a pár ezres költség az csak 1x-i és nem havi? -
MaxxDamage
félisten
válasz
dptrsk #103340 üzenetére
Ez jól hangzik. 30-as számon nincs lebeszélhető összeg, csak sok GB Net -2019 nyárig felhasználható- (fel szoktam tölteni és csak Netet szoktam venni, ami 1 évig használható fel, fennmaradó összeg meg sms-re felhasznált) a Vodás számon meg van lebeszélhető összeg (ezen csak beszéd, sms amire használom)
Ha a 2 számot össze vonják, akkor elsődlegesen Telekomos leszek és a Vodás számon fognak elérni (aki hív) és Netet fogok tudni tölteni a Telekomos programon keresztül a 70-s (meglevő) számomra?
-
válasz
dptrsk #103136 üzenetére
Egyébként pl. az EE-nél rugalmasan tudod szabályozni, hogy melyik kártyán akarsz hívásokat/SMS-eket indítani/fogadni. Ez a telekomos multisim még nagyon béta, ráadásul hibásan is működik bizonyos eszközökön.
Ha nem reagálnak a héten a hibabejelentő levelemre, havidíj jóváírást fogok kérni. Velem nem fognak szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest