- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watto1991
senior tag
válasz
Winchester95 #92177 üzenetére
Nem, következő hónaptól indul.
psajti: Bullshit. Rossz ügyintézőhöz kerültél ,ilyen nincs, hogy meglévő ügyféltől előleget kell kérni.
-
joelke HU
őstag
válasz
Winchester95 #91290 üzenetére
Jól mondják. Hívd fel a konkrét üzletet. Mert sajnos az semmit nem jelent, hogy a honlap szerint van az adott üzletben. Nem egyszer jártam én is úgy, hogy elméletileg volt, gyakorlatilag nem és csak a helyszínen derült ki.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
külön van a webshopos készlet, azaz ebben a 6 telekom üzletben van webshop számára is foglalható készülék. El kell menni s meglátod, a telefonos üfsznek semmi köze a bolthoz.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Miért nem hívod fel a preferált üzletet? 🤔
-
viera
őstag
válasz
Winchester95 #91068 üzenetére
Én iPad-re várok több mint 2 hónapja,hogy végre legyen abba az üzletbe ahol meg szeretném venni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Winchester95 #91068 üzenetére
Nem nevetséges. Minden évben így volt.. 1-2 hét. Vannak viszont Apple értékesítésben kiemelt üzletek, ahova ennyi idő után más üzletek lehet kicsit később kapják meg. Az eddigi összes Apple terméknél ez így volt.
-
válasz
Winchester95 #90821 üzenetére
Szerintem sajnos simán lehet, hogy az első 1-2 hónapban nem nagyon lesz bolti készlet. Sőt az is benne lesz, hogy szín és méret kombinációk nem lesznek. Azaz pl lesz majd 256-os, de csak olyan színben ami neked nem tetszik.
Én általában hagytam lemenni a rohamot és decemberben vettem meg. Januárra pedig már általában szín - méret választék is van. Addig meg csak kibírod. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Winchester95 #90823 üzenetére
Ha odamész valahova, ahol lesz start (Telekom szokott éjfélkor startot tartani), akkor tudsz venni szerintem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Winchester95 #90821 üzenetére
A webshop külön készletről dolgozik, így a bolt nem onnan gazdálkodik.
-
válasz
Winchester95 #89704 üzenetére
A hűségidő lejárta előtt 3 hónappal vehetsz új készüléket erre az előfizetésre.
Egyébként új előfizetés, vagy dominó csomag, vagy listaáron vehetsz készüléket a szolgáltatótól. -
raziel01
veterán
válasz
Winchester95 #26566 üzenetére
-
1430
senior tag
válasz
Winchester95 #26544 üzenetére
Próbáld meg ez alapján.
Cipituning
Ha csak SIM-et rendelsz, akkor havidíjas SIM esetén a kosárba tétel során Te döntöd el, milyen méretű legyen (normál+micro vagy nano)Ha viszont Domino-t rendelsz, az "normál" méretű lesz. Micro (vagy nano) SIM csak az ahhoz passzoló készülékekhez jár (ott viszont automatikusan).
-
Beca1990
senior tag
válasz
Winchester95 #26557 üzenetére
akkor lehetséges hogy Domino -ba lett vásárolva..
de privibe átküldheted. veszek rá egy pillantást. -
Beca1990
senior tag
válasz
Winchester95 #26546 üzenetére
ha a számla alatt van egy olyan szöveg hogy "a számla a mellékelt részletfizetési dokumentummal együtt érvényes " akkor az részletre lett vásárolva.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Winchester95 #26546 üzenetére
Le. Az havidíjas. Mix típusú szerződés, vagy fun aranytárskártya. Teljesen mindegy, h. egybe fizette, vagy egy összegben, abból nem derül ki, h. melyik, mivel elsőnek van egy szumma összeg, majd a számla mellékleteként a részletfizetés.
-
blueye
veterán
válasz
Winchester95 #26544 üzenetére
A számlából nem derül ki???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest