- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
erdeidaniii #111487 üzenetére
Felesleges hazudni, látják, hogy épp miről telefonálsz.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Szia.A szolgáltató specifikus szolgáltatások csak a szolgáltató által támogatott készülékeken működnek garantáltan. Ha egy készüléket nem forgamaz a szolgáltató, akkor 50-50% az esélye, hogy működni fog. Tehát,ha neked nem működik a VoWifi, azért nem tehetsz panaszt. Ha behazudtsz egy "támogatott modellt", akkor azzal semmit sem fog elérni, attól nem fog működni. A gyártó fele kell jelezni, hogy tegyék be a szoftverbe a szolgáltatói támogatást,aztán vagy beleteszik vagy a szolgáltatóra fognak mutogatni(az utóbbi jobban elképzelhető). Jelenleg csak 2 Xiaomi készülék ami a szogáltató által támogatott, a Redmi 7A és a Mi9 SE.
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
rákérdeztek*
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
erdeidaniii #111384 üzenetére
Szóval felhívtam megint őket, állítottak a "csomagomon", itt viszont már a telefonra is rákérdeztem, persze hazudtam egy szép támogatott modellt, de még mindig nem működik sehogy sajna a VoWifi..
Illetve rájöttem, hogy már a VoLTE ikonja sincs az állapotsávon, viszont aktív, mivel IMS-ben is írja. -
martonl
senior tag
válasz
erdeidaniii #111450 üzenetére
Mivel nekem nincs VoWifim, csak tippelni tudok. Arra tudok gondolni, hogy vagy még sincs valamiért aktiválva a szolgáltatás, vagy esetleg eltérő portokat használ a Digihez képest, amit a wifi router, vagy egyéb közbenső eszköz blokkolhat. Ha nem próbáltad volna, próbáld ki másik wifin is.
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
erdeidaniii #111384 üzenetére
Valaki?
-
törölt tag
válasz
erdeidaniii #103931 üzenetére
Vagy kisebb eszköz otthoni előfizetés mellé, sokszor meg sem látszik az ára. Amellé lehet venni telefont, TV-t, táblagépet, laptopot, stb.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
erdeidaniii #103916 üzenetére
Szerintem nem valószínű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest