Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeidaniii
csendes tag
Sziasztok!
Valamilyen infó van róla, hogy bevezetik-e a OnePlus mobilokat a kínálatukba a közeljövőben? -
erdeidaniii
csendes tag
Annak éri meg aki magenta, vagy nagyobb csomaggal együtt veszi meg a nagyobb készülék kedvezmény miatt.
Fél-off:
Nekem úgymond "muszáj" volt onnan vennem, mert első tengerparti nyaralás volt tavaly, és ilyenkor nyilván kellenek a jó képek. 😁
Csak sajnos előtte pár héttel pacsizott a padlóval a Sony Z2-m,
Én meg a felső-csúcskategóriát preferálom mobil téren, és akkor épp nem volt meg még az OP 5-re a teljes keret, ezért lett egy LG G6 a Telekomtól.[ Szerkesztve ]
-
erdeidaniii
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég igényeltem a VoWiFi-t ügyfélszolgálaton, megvolt pikkpakk. Viszont valamiért nemigen szeretne működni.
Dual SIM-et használok, az volna a fő cél, hogy mindkettőt Wifi-ről operáljam. A másik (digis) SIM megy vowifi-vel, de a Telekomos nem akar működni, még szimpla 1 SIM-mel sem.
Bekapcsolom a VoWifi-t, beállítom, hogy WLAN-t preferálja, de csak VoLTE-re csatlakozik.
Készülékem Xiaomi Mi 9, valami tanács? -
erdeidaniii
csendes tag
válasz erdeidaniii #111384 üzenetére
Valaki?
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz erdeidaniii #111384 üzenetére
Szóval felhívtam megint őket, állítottak a "csomagomon", itt viszont már a telefonra is rákérdeztem, persze hazudtam egy szép támogatott modellt, de még mindig nem működik sehogy sajna a VoWifi..
Illetve rájöttem, hogy már a VoLTE ikonja sincs az állapotsávon, viszont aktív, mivel IMS-ben is írja. -
erdeidaniii
csendes tag
válasz erdeidaniii #111487 üzenetére
rákérdeztek*
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz st3v3np3t3r #111490 üzenetére
Elméletileg így van, gyakorlatilag meg.. Tudtommal van más Mi 9 tulaj itt, akinél megy ez a szolgáltatás.
Mondjuk még mindig nem tudom felfogni, hogy egy több hónapos témát még mindig igényelnie kell a felhasználónak, míg a másik szolgáltatónál működik bármi galiba nélkül szinte készülékfüggetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Új Lenovo LOQ 15IRX9 - i7-13650HX, WQHD (2560x1440), RTX 4050 TGP 105W, 16GB, 1TB SSD
- 900-939 Eladó Lenovo T490 laptop FHD Touch kijelző 256SSD 16GB RAM Gyári Magyar bill Face Id+LTE
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen