- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Ez az most ez az óra 50 e Ft, ha szép állapotú talán eltudod adni 45 ért.
Ez a baj ezekkel. Pedig az új ára elég magas.garmin apple ebből jobb.
A titán meg felesleges divat hóbort sztem amikor "puhább" mint az acél, pontosabban ha egy acél sérül ott a titán is de a csuklónak is vége. A karcokat acél jobban bírja. Ok nehezebb, és a grammok csökkenése nagyon jó marketing duma.
A következő marketing a kerámia lesz. :) -
waszabi07
aktív tag
válasz
mgTerminator #4594 üzenetére
igen, csak ilyenkor tudom hogy az volt több mint 300 ezer, ha veszek egyet 60-80ért akkor az nem fáj annyira ilyenkor ha sérül
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
waszabi07
aktív tag
A fekete óra mennyire kényes? jobban látszanak rajta a karcok meg a kopás?
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
szilrobi
aktív tag
Nem tudja valaki, miért kapcsol ki rendszeresen az "Ébresztés csuklóemeléssel" a kijelző beállításokban? Mostanában elég sok apróság van már, ami zavar az órával kapcsolatban. Eltűnő, random elállítódó dolgok, nem dobja fel az értesítéseket, csak a narancs pötty jelenik meg, lassúság...Lehet direkt, hogy vegyek másikat
[ Szerkesztve ]
-
Liller7
tag
Ez fogadott EKG méres után.....a health monitor appban.Nem mód verzió.
Ezek szerint megérkezett ide is 😁Galaxy A54+Galaxy Watch 5
-
$atirka
őstag
válasz
waszabi07 #4574 üzenetére
5pro lte-n nekem minden be volt kapcsolva, állandó pulzus aod gps multisim stb, az 100%-ról reggel 7-től másnap késő estig bírta, ezért inkább 40-80% között tartottam és reggelente töltöttem kb 20 percet, vagy valamivel többet.
A 7-es ma reggel véletlenül 100ra ment fel és most 66%on van.
Ha jól emlékszem 110ért vettem 2 év Samsung garival...[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
dionaea
őstag
-
waszabi07
aktív tag
válasz
$atirka #4572 üzenetére
az mondjuk érdekes de gondolom lehet vele élni. bekapcsolt aod-vel is meg van a 2 nap kb?
Szoktam használni ha már van, nézek teszteket majd hogy milyen de használtam 40-60 ezerért szerintem nem rossz vétel ez. Azt nem tudom akku-t meg lehet e nézni valahogy hogy milyen állapotú.Samsung Galaxy S24 Ultra
-
BossBoss
őstag
válasz
BossBoss #4570 üzenetére
3 nap körül. De annyira nem figyelem. Előtte apple watch-ot naponta kellett. Nem vagyok heavy user. Értesítések, fizetés.
$atirka:
"Nemrég adtam el, csak egy dolog miatt, mert 4-5 mp csúszás volt a bejövő hívásnál, mire kijelezte, hogy ki hív. Engem ez zavart."Valóban így van, van egy kis késés. Újabb szériáknál ez nincs már? Ultrán gondolkodok. Csak nem tudom mivel adna nekem többet.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
őstag
válasz
waszabi07 #4569 üzenetére
Jó választás!
Nemrég adtam el, csak egy dolog miatt, mert 4-5 mp csúszás volt a bejövő hívásnál, mire kijelezte, hogy ki hív. Engem ez zavart. Aod nélkül 2-3x 24 órát simán kibír, ha jó még az aksija.
Amúgy szerettem, strapa egy óra..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
waszabi07
aktív tag
hello
szerintetek használtan van a watch 5 pro-nál jobb választás most samsung vonalon?
Nem akarok 100 ezreket kiadni most egy órára.
Apple watch u2-m volt az iphone mellé, most s24 ultra mellé szeretnék valamit és 5pro-n gondolkoztam. Igazából nekem kb értesítésekre kell meg fizetésre és nem baj ha ki bír egy töltéssel 3-4 napot is akár.
jó választás ez vagy van már jobb alternatíva?Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Decske
senior tag
válasz
AndrewBlase #4566 üzenetére
Ha Samsung telefonod van, akkor a Modes&routines a megoldás erre. Abban tudsz driving módot létrehozni, majd vagy a telefonról vagy az óráról kiválasztva indítani.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
A vezetést, mint tevékenységet be lehet valahol/valahogy kapcsolni az órán?
Munkám során sokat vezetek, és a kormány tekergetését is lépésnek veszi, ezáltal fals értéket mutat a nap végére.
Én vagyok a vakegér, vagy nincs ilyen opció az órában?Miért mindig én???
-
válasz
ruszi_tomi #4563 üzenetére
Én a hang és rezgésnél némítom (néma módba rakom), akkor az ébresztő mindig szól.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok!
Nem zavarj módban is kapok értesítéseket hanggal, ami este elég zavaró. Ha a hangrerőnél az értesítéseket teljesen offolom, akkor meg nem ébreszt. Találkozott már valaki hasonló anomáliával?Samsung Galaxy S23 Ultra
-
dionaea
őstag
Elég durván esett a w5 pro árra. (Használt) Lassan bagót fog érni. Mondjuk ennyiért ez a legjobb választás sztem.
-
Decske
senior tag
válasz
$atirka #4556 üzenetére
Jó, de ez megint bemondás, nincs hivatalos infó mögötte.
Mondjuk ezzel a 10-zel én még sehol sem találkoztam.
De szvsz maradjunk annyiban, hogy bizonyos szám után muszáj újra netre csatlakozni, hogy újra lehessen fizetni.
-
bodeesz
tag
Sziasztok. A gboard másnál is szórakozik? Emojik megnyitásánál konkrétan mintha kifagyna, miután mintha egy felbontás hibás ablak nyílna meg.
-
bordi10
senior tag
válasz
kmarci25 #4548 üzenetére
Nem. "Sima" BT-s órával is lehet fizeni, ha azon a kártyádat már hozzáadtad korábban. Úgy képzeld el, mintha nálad lenne egy "NFC-s" bankkártya fizikailag.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
bcl
senior tag
-
Decske
senior tag
Valahogy így lehetne összefoglalni, igen.
A másik amit nem említettem, hogy a gpay miatt nem kell mobilt vagy kp-t vinni a strandra, vagy egyéb rizikós helyzetben könnyen elérhető helyen tartani. Volt, hogy nagyon szemeztek a telefonommal, viszont a csulómról kisebb eséllyel tudják ellopni az órát.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
$atirka
őstag
Nekem például bringán nagyon hasznos a maps, hogy mondjuk értesít egy rezgéssel, hogy eksön van, felemelem és látom, hogy 200m múlva jobbra. Aztán ha odaérek, akkor rezzen még egyet. Telóval nem szeretek tekerni..
-
Decske
senior tag
Az üzemidő az felhasználás függő. Nekem e-Simes verzióm van, aktív mobilnettel. A tényleges üzemidőim 6 óra és 3 nap közé szokott esni, úgy, hogy az automata edzésindítás ki van kapcsolva, de AOD és a többi figyelést használom. Az új Wear OS verzióval konkrétan másfélszeres üzemidő javulást tapasztaltam.
A Wear OS funkcióit nem mindig használom ki, de amikor kell akkor nagyon hasznos.
Pl. GMaps-en tudom nézni mikor jön a következő busz/villamos, mert van úgy, hogy nem mindig előnyös elővenni a telefont. A hívás tök jó, sokszor otthonhagyhatom a telefont, de ha kell elérnek. Ahogy a chat alkalmazás is. A böngésző is olyan, hogy nem használom, de volt már olyan, hogy strandon Forma1 időmérőt rajta követtem.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
siege5
aktív tag
válasz
dionaea #4542 üzenetére
Köszönöm, szép részletes tapasztalat. A w7 pont a még kisebb üzemidő miatt esett ki. A w5pro kapcsán olvastam egyedül az elérhető 2, 3 napot. (Wearos vonalon meg ebben az összegben a oneplus watch 2r, de az meg már megint más)
Szóval köszönöm az összegzést és megerősítést. -
dionaea
őstag
Az én tapasztalatom W5 pro val. 2 nap "kényelmesen"hozható. AOD al. Ez kb 48 óra. Úgy hogy éjszaka az oxigén, horkolás, börhönérséklet mérések nincsenek.
WearOS nál,szerintem ami hasznos azokat le lehet tölteni garminra, huaweire de még sztem Amazfit re is. (Egy órán mi hasznos).Okokos otthon vezérlés nem biztos hogy van azokra. Telefonálni lehet vele e simmel de akkor naponta tölteni kell( vagy fél naponta) Hogy mennyire pontos? Nekem instinct 2 m volt mellette utoljára és kb ezeket az értékeket hozta az is. De nem vagyok sport ember. 5-8 órás túrát végig navigál és oda vezet amit beállítottam. Nekem van rajta tok fólia. Fólia nem kellene mert zafír de,így nem zavar ha oda koppan valahova. A feketéröl kopik a festék picit, szerintem nem jobban mint más gyártók órájánal. Eljutott oda a Samsung hogy ennyi pénzért ez a legjobb választás mert ettöl minden drágább. Mondjuk 100 környékén van új w7 ami gyorsabb, picit más., ha inkább sportol az ember akkor suunto, Garmin lehet jobb választás.
-
siege5
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék az óráról. Épp most tervezem megvenni úgymond első ilyen jellegű órámat, és 100 környékén ez az egyik opció.
Ahogy olvastam a témában (és ebben kérnék megerősítést vagy helyesbítést) a következőket látom.
2, 3 napos üzemidő hozható vele?
Ahogy látom inkább a közepesen pontos órák közé tartozik, de alapvetően a séta, futás házon belüli kardió edzéseket szépen nagyjából pontosan leköveti?
Sokan alapvetően a wearos platformot azért hozzák előnynek, mert nyílt sok a 3. féltől származó playes program. De van olyan ami konkrétan jó, ha beszerzi rá az ember, amit mondjuk garminra, vagy huaweire nem lehet, de jó ha van? (Nem messengerre meg pizzarendelő appra gondolok, alapvetően sem chetelni sem netezni nem akarnék, de el nem tudom képzelni mi az amivel többet nyújtana a wearos, mint egy zártabb platform)
Mennyire sérülékeny az óra? És emiatt mennyire kell vigyázni rá? Ők hogy zafír meg titán de ruha újja, cipzár stb "érintését" hogyan bírja?
Köszönöm, ha segítetek.[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
Egy kicsit gyorsít, és talán tovább is bírja:. (csak hozzáértőknek)
1. Az órán lépjünk a következő menüpontba: Beállítások-->Óra névjegye-->Szoftver adatai-->Szoftververzió
A szoftververziót kezdjük el nyomogatni, amíg ki nem írja, hogy bekapcsoltuk a Fejlesztői módot. (ha fizetésre is használod, akkor kér pinkódot)
Itt görgessünk le, amíg meg nem találjuk az animációkkal kapcsolatos pontokat:
Ablakanimáció tempója, Áttűnési animáció tempója, Animáció tempója.
Mindegyiket állítsuk "Ki" állásba.
2. Kapcsoljuk ki a Google Segédet, ami még befolyásolhatja az üzemidőt. A telefonon a Wearable alkalmazásban: Óra beállításai-->Alkalmazások-->Segéd
A képernyő alján kattintsunk a Kikapcsolás opcióra.[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
mgTerminator
veterán
válasz
$atirka #4537 üzenetére
Egy idő után megszokja az ember és fel sem tűnik. Én minden nap zuhanyzásnál szoktam feltenni 50-60%-ról és amikor leveszem általában 97%-on van. A következő napot így simán kibírja. Bízom benne hogy nem lassítják be és nem csökkentik le az üzemidőt mint anno az 5-ös szériánál.
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4536 üzenetére
Akkor passz, ezt nem tudtam.
Így akkor marad az, hogy 15-20 perccel több időt kell rászánni a töltésre."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
dionaea
őstag
Az a vicc hogy EKG nél már a Samu eljátszotta ezt, hogy nem kap engedélyt. De mi tart ennyi ideig. Ok EU, de akkor is ez a Samu hibája is főleg hogy nem az első eset. A watch 9 et majd 6k ért fogja árulni mert lesz benne vércukor mérő csak a user várjon 3 évet hogy megkapják az engedélyeket. De van benne. Tipikus mai világ hozzáállás. (Megemeltük a fizetéseket? Meg..........)
-
$atirka
őstag
válasz
mikrofon #4531 üzenetére
Tök egyszerű megcsinálni, feltenni a Health mod-ot és nem hiszem, hogy ez szoftveres problémát okozna későbbiekben.
Lehet rosszul értelmeztem valaki írását, de elvileg azért tölthet lassabban a 7-es, mert kisebb az aksija. Kis kapacitást lassabban lehet tölteni...?"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mikrofon
veterán
válasz
Rigormortiis #4525 üzenetére
Nekem jól jönne. Így én megörültem mikor jött a hír, hogy frissítéssel tudni fogja, de aztán elmaradt ez a plusz frissítés....
-
mikrofon
veterán
válasz
$atirka #4524 üzenetére
Próbáltad az 5pro töltőjével tölteni? A töltője lehet lassú vagy lassabban veszi a töltést?
Az hogy vékonyabb az szerintem nagy előny, nagyon nehezen szoktam meg ezt a vastagságot. Így nekem ez nagy előny lenne. Viszont ha tényleg lassabb a töltés az nekem nem túl jó, mert én rendszeresen sok rövidet töltök bele. Amúgy nekem 2 napig bírja vagyis, hogy másfél. Ha reggel feltöltöm akkor elég másnap este, de ha ez kimarad, akkor reggelig nem bírja ki. Ez nekem nagyon jó mert egy éjszakás távollétekhez nem kell töltőt vinnem. Ebből is nehezen engednék....
Amúgy szeretem az 5pro-t és igen ellenálló is a háza.
Így valószínűleg én akkor cserélem majd, ha már az aksia gyengül.
Van erről tapasztalat, hogy mennyi idő után történik meg ez? -
Blac1
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4525 üzenetére
Bocsi de hogy érted azt hogy senki nem tudott róla.
-
$atirka
őstag
válasz
dionaea #4522 üzenetére
A nagyobb, 44es 7-est vettem, nem az ultrát. Kb most kezd értelmesebb üzemidőket hozni, de még mindig nem tudok pontosan válaszolni, mert elég mocorgós az életem, újév-túrázás-meló stb...
Volt egy túra, ~23K lépés ~14km, 95%ról 50%ra merült délelőtt 11- este 5ig. Jó, nem nyomkodtam szét, de azért jóval többször nyomkodtam. Persze nyilván telefonról ment a gps, tehát ez nem egy stressz teszt...Ja meg azért még váltogatom a számlapokat, mert ez az óra kissé más stílus, ez sportosabb az 5pro-hoz képest. De az már látszik, hogy kevesebbet bír és lassabb a töltés, ez egyértelmű. Viszont így is simán ki lehet jönni vele egy napra, csak az a gond, hogy míg az 5-ös reggelre 45-55%ra merült 80-90%-ról, ez 90-100ról ~40re merül (most még 🙏), aztán kevés neki a reggeli gyors zuhany/készülődés, hogy kellően feltöltődjön. Szóval most úgy tűnik több idő kell, hogy arra a szintre töltődjön, ami kell, hogy meglegyen a napi ciklus.
Amúgy szeretem. Jó a fényerő és gyors. No meg könnyebb és laposabb! Nem zavart a pro súlya, de ez azért határozottan kellemesebb, főleg éjjel.
Hívás szinte azonnal megjelenik, az új age index működik, írja, hogy milyen öreg vagyok
Health-ban nagy eltéréseket nem látok. Véroxigén most sem mutat 98% körülit, mélyalvások kb ugyanaz, futópadon stabil a pulzusszám......
Ja a health monitor mod ugyanúgy megy, alvás apnoe-t ugyanúgy nem érzékelt 2 nap figyelés után.[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4520 üzenetére
Fel kell telepiteni a health monitor mod-ot abban van benne. A küldött linken regisztrálás után letőltheted és ott le van írva minden lépésről lépésre.
-
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4519 üzenetére
WhatsApp nagyon jó, ~15 éve használom
.
A wearos.hu-n nagyon jól le van írva, hogy hogyan kell feltenni a Samsung health monitor mod-ot. Negyed óra alatt fel lehet pattintani, W5Pro-ra is feltettem, most a 7-esen is fenn van már.
link
link"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Azt néztétek, hogy a most már a Viber értesítés is olvasjató, leszedték a glow-t a betűkről.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Ünnepek között tönkrement a telefonom. Utána derült ki hogy nem készült biztonsági mentés az óráról, csak jó régen. Ráadásul az korábbi OS verziójú volt így nem tudtam visszaállítani. Pedig nekem úgy tűnt működik a Backup, de kiderült mégse. Hogy tudom ezt megtekinteni, hogy most rendben működik-e a Backup?
Másik problémám, hogy Samsung helyett Redmi lett az új telefonom. Nem akartam, de céges megszorítás eredménye....
Igazából most ami feltűnt, hogy a vérnyomásmérés így nem működik. Kiírja, hogy csak Samsung telefonnal működik.
Van még ilyen funkció ami nem fog működni, mert nem Samsung a telefon? Erre van valami lehetőség, esetleg valami trükk? -
ACE-
addikt
nektek nem tűnt fel hogy messengeren ha érkezik valamilyen üzenet arra a válaszolva az órán nem küldi el az üzenetet?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
kmarci25
veterán
Köszi a válaszokat! Érdekes, hogy van, ahol előjön a lassulás, van a hol nem.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
Decske
senior tag
válasz
kmarci25 #4503 üzenetére
Semmi hasonló. Inkább gyorsabb lett az egész óra. Még akkor sem lassul be olyan mértékig, ha fellép mobilhálózatra.
kmarci25
A pin-t eddig is legalább kétszer kellett töltés után beírnom, viszont utána már nem kéri. Pedig van szőr a csuklómon rendesen. Most per pillanat klasszikus csatos óraszíjat használok vele, a negyedik/ötödik lyukba rögzítem, de a gyári gyorskioldós mágneses szíjjal sem tapasztaltam, hogy napközben újra fel kellett volna oldanom.Nem csináltam se gyári beállítások visszaállítását, se nem volt cache törlés a nagy frissítés után.
-
válasz
kmarci25 #4503 üzenetére
Előjött nálam is sajnos, van hogy szinte teljesen megáll 1 óra edzés után, alig bírok navigálni. Most töröltem egy halom egyéb csengőhangot, képet, ami csak helyet foglalt, meg nem használt számlapokat, kíváncsi vagyok javul-e.
A pint most kikapcsoltam, mert már ritkán használom a fizetést és nagyon idegesített, hogy állandóan be kellett írni ha csak megmozdult a csuklómon a szíj vagy levettem tölteni. -
kmarci25
veterán
Nekem a legutóbbi frissítés óta eléggé lelassult az óra, főleg ki-bekapcsolás után. 4-5 alkalommal kéri a pin kódot, és kb 5 perc, mire akadás nélkül reagál az érintésre. Másnál is van ilyen, vagy ez egyedi?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ACE-
addikt
Én is azt vettem észre, hogy pl. messenger üzenetre hiába válaszolok az órán, nem küldi el... pedig látszólag azt mutatja.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest