Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liller7
tag
Frissítés érkezett.....😁
-
mogyi2634
újonc
válasz
mgTerminator
üzenetére
1.
Az óra EKG funkciója olyan, mint a lakásban a füstjelző: nem oltja el a tüzet, de időben jelez, hogy baj van. A pitvarfibrilláció és a magas vérnyomás gyakran tünetmentes („csendes gyilkos”), és sokan csak akkor szembesülnek vele, amikor már megvan a baj (pl. stroke). Az óra nem diagnosztizál, de ad egy esélyt, hogy időben orvoshoz fordulj, mielőtt komolyabb károsodás érne
2.
Azért fontos, mert a szívpanaszok (pl. hirtelen bedobbanás, szédülés) ritkán pont akkor jelentkeznek, amikor az orvosi rendelőben ülsz. Az órával abban a pillanatban készíthetsz egy felvételt, amikor érzed a tünetet. Ezt a PDF-et később megmutathatod az orvosnak, ami aranyat érhet a kivizsgálásnál, mert nem csak bemondásra kell elmesélned, mit éreztél.
3.
Lehet, hogy az esetek 99%-ában feleslegesnek tűnik, de abban az 1%-ban életet menthet. Nem kütyü-funkció, hanem egy korai előrejelző rendszer a csuklódon. Aki volt már kardiológián, az tudja, hogy a folyamatos adatgyűjtés és a trendek figyelése mennyivel pontosabb képet ad, mint egyetlen jó esetben háromhavonta végzett orvosi mérés.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
crazyman
üzenetére
Nagyon érdekes, teljesen ugyanezt tapasztaltam, azt hittem már elromlott az óra. Nálam a gyári visszaállítás teljesen megoldotta a problémát, üzemidő is rendben van azóta. Valami nagyon beakadhatott......... Nálam annyira drasztikus volt a lassulás, hogy semmit nem tudtam csinálni a bebootolást követően.
-
ACE-
addikt
Én azt vettem észre, hogy ha elveszti az óra a kapcsolatot a telefonnal, és átvált mobilnetre, akkor nagyon durván belassul, és a Wallet app ilyenkor el sem indul, szóval így sok értelme van, ha csak a telefon mellett hajlandó működni. Akad ilyenkor mint állat. A telefon mellett nincs vele gond, patentul működik...
-
crazyman
csendes tag
Legutóbb még azt írtam, hogy elfogadható az UI8 felület sebessége (kicsit döcögött néha, de használható volt).
Na, tegnap óta már nem...
Reggel még feltöltöttem, felvettem az órát, pin kód, rendben működött.
Egy órával később nézem, hogy megint pin kódot kér... ilyen előfordult máskor is, talán rosszul illeszkedik a csuklóra. De most a pin után "Starting..." üzenet, szóval láthatóan restart is volt előtte. Ez már gyanús volt.
Kicsit később megjelenik a Gemini felülete, pedig eddig direkt nem kértem semmilyen asszisztenst az órára.
Gemini működik (lehet vele beszélgetni), illetve a home gombra visszatér az óralaphoz. De ennyi, semmi másra nem hajlandó az óra!!!
Alkalmazáslista, értesítések, csempék... egyik sem érhető el. Néha villan a képernyő de újra az óralap látszik csak.
Dupla-homera a wallet elindul.
Restart nem segít... ott megint Geminivel indul :-) de semmi változás.
Cache partició törlés nem segít.
Gyorsan merül, tegnap 10-15 között lemerült 100%-ról 60-ra. Aztán este 10-ig 30%-ra. De reggelig kitartott a kézen, kb. 8% volt ma reggel 7-kor.Most jön majd a gyári állapot, de előtte megkérdezem, hátha van valakinek ötlete, mi ez?
-
-
Robi86
senior tag
Sziasztok.
Az tényleg feature, hogy ez után a csodálatos frissítés után nem használja a teljes kijelzőt? -
sfefe
addikt
válasz
crazyman
üzenetére
Ez az új felület szerintem elég béna...kisebb a felület is amit megjelenít..
Ha rányomok akkor persze a régi felületű mérési kép/felület jön be... De amit lapozunk oldalra az nagyon gagyi... Amin pl egyszerre.itatka a lépést meg kalória meg még valamit ( 3at) az is full kicsiben van..
Az egész olyan szarul össze van nyomva vagy mi... -
crazyman
csendes tag
Nekem tetszik az új felület... valóban kicsit darabosabb néha, de nem nagyon zavaró. Az első pár órában a frissítés után valóban rosszabb volt, de kisimult.
Sajnos így viszont elbuktam az EKG/vérnyomásmérő funkciókat. Mivel nem Samsung telefonnal használom, a dante63-féle SHM MOD-ot használtam. A frissítés előtt pedig elfelejtettem, hogy már itt is szó volt arról, hogy az UI8-cal már nem működik ez a hack...
Van valami módszer, hogy visszaállítsam az előző UI verziót az órán?
-
hcs57
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Igen. Volt a Kiemelt számlapok között, ami tetszett, pl. a klasszikus sportos. Na az merítette, vagy valami más.. mióta vissza tettem a széthúzott számok számlapot, újra jó az akku.
-
slice14
veterán
Én eddig azt verrem észre hogy bekapcsolásnál lassabban térne magához, illetve mintha gyorsabban merülne.
-
sfefe
addikt
One UI 6ot nem lehet visszatenni?
Ez az új dizájn Nekem nagyon gagyi...
Plusz kisebb "buborek"" lett így kisebb betűk...
Legközelebbi cuccom nem Samu lesz az biztos..nagyon rossz irányba megy akár órán akár telón is... Teló is szinte ugyanaz a kiadás mint 4 éve majdnem semmi újítás fejlődés... Órán is ez minden csak nem fejlődés...
Ááááá kezdem utálni ezt a márkát.... -
ACE-
addikt
Na nekem most nem indul el a Wallet app az órán...
-
sfefe
addikt
Hát ezaz új kinézet marha dedós lett...nagyon gagyi...a régit nem lehet vhogy visszacsinálni?
Pl pulzus is ha rányomok akkor a régi felület van de ez a kicsinyített akármi marha béna...meg fölé írva pl szív... Hát bakker.... nagy újítás... -
hcs57
addikt
Nekem már lejött, települt és máris gondom van egy számlappal: "széthúzott számok" a neve.
Ha azt választom, akkor nem működik, mert az 1. és 2. alkalmazás ki lett választva: barométer és lépések.
Ha nincs plusz alkalmazás kiválasztva, akkor semmi gond. -
sfefe
addikt
Na most tölti
-
sfefe
addikt
Nekem sem jött még....
( Samuból vásárlás ) -
ACE-
addikt
Na most kiprbáltam az asszony sima 5-ösét, azzal sincs semmi gond sokkal fluidabb mint volt, sőt korábbivan volt sok akadás ennél nincs.
-
modd3r
őstag
Most raktam fel sima 5-re (LTE), elképesztően darabos, nagyon nem jó használni.
-
ACE-
addikt
Nekem első érzetre jobb az üzemidő, és fluidabb az egész, a bankkártyák is rendesen megjelennek, és nem kell fél évet várni. A hívás is mintha gyorsabban megjelenne. Bár elsőre furi, hogy az értetéseket ha felfele húzom rögtön törli is, úgy tudod a funkciókat elérni hogy először rá kell bökni. Többször töröltem így valamit, amit nem akartam, meg kell szokni...
-
ACE-
addikt
Nálam megjött sima 5 40mm-re és Pro-ra is.
-
Érkezett a One UI 8.
-
jani220
csendes tag
Tegnap a Galaxy Watch5 plugin frissült és nálam azóta nem frissíti az időjárást. Nálatok jó?
-
sfefe
addikt
One UI 8 nem lesz mostanában? Nagyon megálltak..
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Mostanában az órán mindig előjött a Google digitális asszisztens engedélykérés.
Annyira idegesített, hogy kényszer leállítást nyomtam neki most...
Ez befolyásol vmi mérési eredményt?
Köszi -
Ernesst
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Ugyanez nálam is. Töltés után elég sűrűn előjön, a "trükköm", hogy ha már a csuklómon van újra legalább 5 perce, akkor oldom fel és úgy már nem szórakozik. Vagy újraindítás, de azt inkább hanyagolom, mert akkor meg másnap reggel a futásnál nem akar GPS jelet találni (újraindítás nélkül egész gyorsan megtalálja általában, ha ugyanonnan indulok). Pedig összességeben szeretem ezt az órát, de azért pár dolog tud bosszantó lenni.
-
zsoltix
tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Nekem is csinálja, néha.
-
doongoo
addikt
válasz
AndrewBlase
üzenetére
egy újraindítás eesetleg segíthet...
-
Blac1
aktív tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Szia!
Egy időben nekem is csinálta. Aztán ahogy jött el is múlt. Nem tudttam rájönni hogy mitől csinálta és mitől szünt meg. -
AndrewBlase
senior tag
Sziasztok!
Az órán be van állítva a bankkártya fizetés, így ha leveszem az órát, a feloldáshoz pin kódot kér. Ez idáig rendben is van.
Viszont, újabban ha felrakom a csuklómra, feloldom, vissza is zár az esetek nagy százalékában. (Akár megnyitok valamit az órán, vagy lapozgatok, vagy nem csinálok semmit se, tehát ez nem releváns)
Most éppen egymás után negyedszer kéri már a kódot, ami kezd rohadtul idegesíteni.

Csak engem szórakoztat ezzel, vagy mást is? Lehet ezzel valamit kezdeni? A szíj nem laza, nem lötyög a csuklómon az óra. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Sima watch5 topicot nem találtam ezért itt kérdem hátha.
Bevált képernyővédő üveget vagy fóliát tudtok ajánlani?
köszi! -
ACE-
addikt
Kicsit mintha gyorsabb lenne ettől a legutbbi frissítéstől. Néha a Wallet olyan lassan jelenik meg hogy már nem is szoktam használni, mert mire bejön csak hogy fizessek addigra rég előveszem a telót és már fizettem is... Most pikk-pakk pár mp. és megjelenik. Mondjuk lehet csak azért mert újraindult. Csodálkozom hogy órán miért nincs olyan, hogy automatikusan újraindul néha, mint a teló...
-
Liller7
tag
Érkezett egy pici frissítés....

-
gyalu 1
aktív tag
Akit érint
SHM MOD-dal kapcsolatos (nem jó) hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- VLC Media Player
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

ha mást nem is az egyenetlenséget ha van azt jelzi...