Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
heidricha #7629 üzenetére
Szeretett Blade-emet lecserélném...
Legutóbb elgondolkodtatott a GXI választás helyett a Samsung S Advance. Eldöntöttem, hogy visszamegyek és megnézem mindkettőt.
Na megjártam a T pontot ma. kb fél órát nyomogattam Az S advance-t ill a GXI-t és lehet, hogy a Blade miatt elfogult is vagyok, de simán az utóbbi oldalára billent a mérleg nálam
-4 vs 4.3"-os képernyő. Minimális különbség, talán a 4" kicsit jobban átfogható, de GXI képe tényleg sokkal szebb!!!!
-érintőképernyő: a Samu sokkal érzékenyebb,de most volt idő próbálgatni a GXI-t, így a Blade után kicsit még jobb, nem olyan jó mint a Samsung, de most azt mondom meg lehet szokni simán, azzal nem lesz baj.(Inkább az zavaró, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat és az egész felület olyan szutykos izé lesz...(talán fólia segíthet rajta)
-Android felület: érdekes, néhol látványos a Samsung-é, de Blade után furcsa, nem tudnám megszokni egyhamar, a GXI-t meg mintha már 2 hónapja használnám, egyből mindent megtaláltam rajta.
belső: lefuttott 2 teszt program is mindkettőn, GXI sok helyen veri a másikat.
külső: Samu csak fehérben van: szép-szép, de mivel irodai öltönyös munkám van, a fekete akkor is jobban illik hozzám :-)most még egy dolog jutott eszembe:
a GXI-n felül a kis zöld Led átvált más színre vagy villog is ha esetleg van nem fogadott hívás vagy üzenet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest