- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Szia!
Először is azért írok félkövérrel, mert így kiemelem a hosszú mondatok közül a kérdésem lényegét! Tiltja ezt itt valaki/valami a fórumon? Akit nem érdekel, vagy nem tud/akar válaszolni, az továbbmegy!
Másodszor Javasoljatok lszi (lszi-re később kitérek) véleményem szerint nem sértő felszólítás, inkább határozott,de még udvarias kérés.
Harmadszor a "Nekem" és további személyes névmások nagybetűvel írása egyre elterjedtebb udvarias levelezésben, vagy egymást nem ismerő emberek körében, például fórumozás közben. Gondolom az "Ön"-t sem írod kis ö-vel? (Igen! kellően egosita vagyok)
Negyedszer a "lszi" a légy szíves / legyetek szívesek rövidített (szleng) változata. Most már ezt is tudod! (Munkám során napi 100-150 emailt váltok, rám ragadt ez a hasznos rövidítés; úgy gondoltam ebben a körben ezt használhatom, de igazad van, nem helyes. Sajnos a mai fiatalok az interneten nőnek fel és ezt látják, így most Én sem mutatok nekik jó példát. Bárcsak ez lenne a legrosszabb amit az internetről összeszednek)
Ötödször Grand X In-hez keresek autós tartót! De ha Te is tudod (és Én is), hogy a Grand X és a Grand X In egyforma méretű, akkor ez nem értelmetlen kukacoskodás? - szerk. Most látom az eredeti hozzászólásban lemaradt a D(az csak elütés volt, kukacoskodóak véllek! De szépen fejeztem ki magam :-))
Hatodszor az eredeti kérdésben írtam, hogy a 4.900 Ft-os Nokia tokot sokallom, akkor a normális ár ez alatt van. Ha tudsz javasolni ez alatt, akkor azt megköszönöm.
Hetedszer, lásd hatodszor :-)Ja! Te írhatsz félkövérrel? És mi az a "T"? Biztos, hogy mindenki tudja ezt értelmezni?
-
gonorrea
senior tag
Csak az online rendelés szűnt meg, kínálatban még ott van, a weblapon legalábbis!
Én már a kezdetek óta használom a Next V3-at, semmi gondom vele, bár nem lógok folyton wifi és mobilneten, csak ha szükségem van rá! Használattól függően 2-4 nap az akksi, legtöbbször 3. nap végén töltöm este, de akkor még általában 15-20 % körül mozog
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest