- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Köszönöm még egyszer mindenkinek az eddigi segítséget és (bár root-ot és custom romokat nem próbáltam) a készülék javításáért/fejlesztésért tett erőfeszítéseket!
A kitartóaknak további legjobbakat kívánok!
-
zannor
tag
válasz
snyper990 #18942 üzenetére
Nem teljesen.
Hétfőn voltam benn, a Westendben mondták, hogy csere (de előtte kérnek még egy GXI-t).
A Dunában (aznap) újrarakták a B04-es szoftvert (az is szar volt, visszavittem még aznap), mondták, hogy szerdára rendelnek GXI-t, ha nem lesz akkor csere. Erre kijöttek nekem az ACE 3-al és majdnem lebasztak, hogy mit akarok a 30-40 eFt-ért vett szar telefonommal. (Megjegyzem többért vettem és még 2 év hűséget is vállaltam - platinakártyásként - az amúgy nem éppen olcsó csomagomra...) Majdnem elküldtem a bús pi**ába.Szerintem már unják ezt a sok hibás készülék cseréjét... De ebben vastagon benne van a T is, mivel nem kérték a szoftverjavításokat a ZTE-től. Az legalább egy részét orvosolhatta volna.
-
zannor
tag
Jelentem ezúton búcsúzom a ZTE Grand X In tulajok táborától és fórumától! A mai napon egy kisebb kálváriát végigjárva sikerült Alcatel Idol S-re cserélnem a telefont.
Ma visszatértem a Duna Plázába, ahol jelezték, hogy rendelnek GXI-t, ha pedig nem lesz akkor cser. Reggel beértem (direkt emiatt kértem ki magam a munkahelyemről), mondta az egyik szervízes, hogy a másik kolléga már ki is készített nekem egy ACE 3-at
. Mondom mivan? Erre azt a választ kaptam, hogy a telefonom ér vagy 30-40 ezer Ft-ot, úgyhogy örüljek ennek a nagyon frankó cserekészüléknek.
Kérdeztem, hogy más opció nincs? Erre mondta, hogy Samsung Advance, sima Idol lehet még. Kérdem valami más, mondjuk LG vagy Sony? Hát csak LG férne bele, de ebből is csak az L7. Mondtam nekik, hogy írják fel, hogy mik vannak aztán végiggondolom, aztán ott is hagytam őkt (jah a listát meg sem nézhettem, mert az egy TITKOS belső anyag
). Bezzeg tegnap és múlt héten is kérdés nélkül kiadták az Xperia SP-t.
Átmentem a Westendbe, ott mondta a srác, hogy csere. Felsorolta, hogy mikre lehet (101 eFt +-5 eFt Xperia Sp 1500-al több, mint ami lehetne...). Nem erőlködtem, jó az Idol S is, csak legyen már müködőképes a telefonom
. Mondta, hogy ok, de nincs náluk készleten, de megnézi, hogy hol van a környéken. Duna Pláza (mondom az nem esik útba
), Mammut (mondom az ok). Fel is hívta őket és félre is tetette a nevemre (maximális respect a szervízes úriembernek!).
Azonnal átmentem a Mammutba. Beérek a boltba, erre szólnak, hogy azonnal hagyjam el az épületet, mer BOMBARIADÓ! Mondom anyám!!!! (elment 3,5 óra a munkaidőmből....
Végül fél 6-kor visszamentem és épp sorra kerültem. Megkaptam a külön félretett készüléket és 5 perc alatt végeztem is.Meg kell valljam, hogy nem volt egy egyszerű kör ez a gariztatás, remélem többet nem kell ezt eljátszanom. Nem vagyok nagy híve (egyébként, ha itt nem olvasom, hogy lehet ilyet is, akkor kihúztam volna a csereidőmig vagy kp-ért veszek egy G2-t /ehhez már igen közel álltam/), az előtte léveő SE Vivazom kérdés nélkül lehúzott 2,5 évet. Pedig az kapott hideget meleget, betont is
.
Ui: Szerettem a GXI-t, mert jó telefon volt (erős hardver, viszonylag jó multimédiás képességek, jó ár és piszok masszivitás /ez tetszett benne a leginkább!
/), de volt egy jópár hibája is. Az biztos, hogy többet nem veszek a megjelenés napján telefont, inkább várok fél évet éás olvasom a fórumokat. Reméltem, hogy lesz FM rádió driver, NFC megoldás, custom rom, de sajna nem jött össze. Ez van, majd talán legközelebb...
-
zannor
tag
válasz
dtomas #18939 üzenetére
Értem. Remélem velem is ilyen korrektek lesznek holnap és felajánlják az SP-t. Jah és reménykedem, hogy lesz is raktáron, mert így is macerás munkából eljönnöm a gariztatás miatt (viszont az is gáz, hogy a főnököm nem ér el, vagy nem tudok vele beszélni mert megszakad a vonal...).
-
zannor
tag
Ma voltam az Arénában. Elmondtam a hibát amit tapasztaltam, mondták, hogy csere (szervíz nincs), de most elfogyott a cserekészülék (azt nem értem, hogy most náluk vagy mindenhol?) és, hogy majd csak jövő héten tudják megmondani, hogy mire lehet cserélni (mert a T mondja meg, hogy mire lehet). De jövő héten nyugodtan menjek be bárhová és kicserélik.
Voltam utána a Corvinban, ők mondták, hogy csak közvetítenek, azaz leadják a készüléket.
Szóval holnap bebattyogok az egyik T-pontba (nem értem teljesen, hogy csak a T-pont jó vagy bármely másik hely is amelyik szervizt m
űködtet). -
zannor
tag
Szervíznél szükség van a készülék garipapírra, vagy imei alapján kikeresik a rendszerükből? (csak mert nem találom...)
-
zannor
tag
válasz
callmeakos #18888 üzenetére
Neked hol cserélték?
-
zannor
tag
Meg tudnátok mondani, hogy a GXI-re mennyi a T-nél a cseregarancia ideje (ráfizetéssel másik telefon)? 2012. novemberben vettem és telefonálásnál előfordul, hogy én nem hallom a hívó félt, de ő engem igen.
-
zannor
tag
Üdv!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a telefonja nem hajlandó usb kapcsolatot létesíteni? Az enyém sajnos több gép esetén sem hajlandó rá. Egyszerűen azt írja a telefon, hogy nincs usb kapcsolat, pedig korábban tudtam adatokat mozgatni a gépem és a telefonom között. Továbbá a drivere is fel van telepítve.
Tudtok rá valami megoldást vagy csak a droid újrahúzása segíthet?
-
zannor
tag
válasz
atillaahun #7997 üzenetére
Köszönöm! Így már sikerült!
-
zannor
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám: A gmail fiókomból akartam letölteni egy file-t de elsőre nem sikerült. Azonban a notification bar-ba beragadt a letöltést jelző ikon, továbbá ha lehúzom, akkor azt jelzi, hogy tölti (már vagy 10 órája csinálja). Próbáltam újraindítani, minden programot kilőttem, stb...
Nagyon idegesít már és örülnék, ha valaki tudna egy megoldást mondani a problémára.
-
zannor
tag
Sunspider: 1302,8 ms +/- 5,4%
Triangle Texture Test: 28,379382 Millió/sec
Egypt HD Offscreen 1080p: 13 fpViszonyításképpen (jobbat nem találtam):
-
zannor
tag
Valaki találkozott azzal, hogy az MX player x86-os kódekje más programmal való osszeakadasra hivatkozva nem települt ?
-
zannor
tag
Sokakkal ellentétben hála az égnek, nálam semmi gond a microfonnal, de...
A rezgőmotor valóban elég gyengére sikeredett, beszélgetésnél pedig néha-néha recseg a hangszóró (maxra tolva).
Ettől függetlenül szerintem teljesen rendben van a készülék és teljesen megérte az árát.
Már csak a mobilaréás tesztet várom róla
-
zannor
tag
Frissítést követően, eltűnt a "Gyors kifogyasztású mód". Vagy csak én nem találom...
Egyébként én idáig nem találkoztam semmi komoly hibával
-
zannor
tag
Arra kíváncsi lennék, hogy 600 Mhz-en, powersave módban hány pontot érne el Antutu-ban? /Ha van valakinél fenn progi és ráér, akkor megnézhetné. Én próbálom még a Vivazról áthozni a névjegyzékemet.../
Egyébként az Aktív üresjáratban szereplő módok miket jelentenek? Nekem kínai az, hogy Imp3, Ipi1 és hasonlóak.
-
zannor
tag
Tudnátok nekem javasolni hozzá olyan programot, amivel usb kapcsolaton keresztül tudok pl. névjegyzéket szerkeszteni? Korábban ajánlottatok többet is, amelyek közül az Air Droid nagyon bejön, de én inkább az usb-s kapcsolatot preferálnám
-
zannor
tag
Android rendszerre vagy a ZTE-nek nincs valami windowsos szinkronizáló programja?
Anno a SE Vivaz-om, ha rádugtam a gépre akkor azonnal telepítette a PCSuite-ot és a SE PC Companiont, amivel tudtam fileokat másolgatni, biztonsági mentést készíteni, névjegyeket szerkeszteni, hasonlóak...
Valami ilyesmire lenne szükségem.
-
zannor
tag
válasz
#40993792 #1388 üzenetére
Köszönöm (kézsocának is)! Én úgy tűnik, hogy nagyon leragadtam a symbiannál és a windowsnál.
A cikk a rámhasználatról szólt elsősorban.Ha jól értem, androidon elsősorban ez számít és a processzorhasználat nem? Tehát, ha fut egy program és már nem kell, akkor elég, ha csak kilépek a főmenübe? Attól nem fogja plusszban zabálni a procit és legfőképp az aksit?
-
zannor
tag
De ha a feladatkezelőben a háttérben fut a program akkor nem eszi az akkut? De most komolyan, hogy lehet bezárni a zenéléjátszót?
-
zannor
tag
Eléggé bonyolult ez a rendszer... Segítenétek abban, hogy hogyan tudom pl a zenéléjátszót bezárni? Egy csomó programnál nem találom a bezárás funkciót és csak a feladatkezelőben tudom csak lelőni őket...
-
zannor
tag
Fúúú, a telefon nagyon rendben van, de hát nekem nagyon új ez az Android dolog...
Symbianhoz képest ég és föld! Úgy érzem egy pár nap el fog menni arra, hogy kisismerjem a dolgokat...
-
zannor
tag
Egy órája egy Grand X IN oldog tulajdonosa
-
zannor
tag
Köszönöm az eddigi infókat!
Megtennétek még, hogy leírjátok a kamera felvételi módjait? (az érdekelne leginkább, hogy milyen a megapixel/képarány) -
zannor
tag
Üdv!
Egy jó ideje a Sony Xperia P-n agyaltam (79 ezer lenne 2 éves hűséghosszabbítással), aztán két nappal ezelőtt megláttam a T-nél ezt a csodát (48 ezerért). Fél nap alatt eldöntöttem, hogy nekem kell egy ilyen. Tegnap a 8. kerületben a 3 boltból 2 zárva volt, Corvinban mondták, hogy náluk van. Elbattyogok, kivárom a sorom, erre jelzik, hogy pont előttem adták el az utolsót....
Elmentem az Alleebe, mondom a kishölgynek, hogy milyen telefont szeretnék, pislog rám, hogy mit magyarázok, ő erről még nem is hallott, árlistában nincs is, de raktáron megnézi.
2 perccel később kihozott egy példányt, de az árlistában nem találja. Mondom neki, hogy már napok óta fenn van a honlapon.
A kishölgy kérdése: - A x-mobile.hu_n???
Közel álltam hozzá, hogy azt válaszoolom, hogy a Vfonnál láttam.
A lényeg az, hogy nem adhatta oda, mert csak mátol árulják... AZt viszont nem értem, hogy a Corvinban miért árulták már tegnap is. Úgy érzem, inkább webshop lesz a dologból.
Véleményetek szerint az Xperia P-hez mérten mennyivel gyengébb a telefon (játék nem érdekel nagyon, jelenleg egy SE Vivazom van és azon sem játszottam)? Elsősorban a kamera és az üzemidő érdekelne (ezek a legfontosabbak). Akik már nyüstölik egy pár napja, azoknál kibír 2 napot (ez alatt azt értem, hogy reggel 7 és este 10 közötti használat, napi 2 óra 3g-s netezéssel/? Mikor várható mobilarénás teszt?
Ja és remélem valahogy megoldják majd rá az fm rádiót is (mi lesz velünk ha beüt a világvéve - érts lehal az interet - és csak a rádióban értesülünk a hírekről).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest