- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
válasz
gonger #10832 üzenetére
Tegnap bevittem a T-hez a telefont, mondván gyakran kikapcsol, lefagy a kijelző, főleg wifi mellett.. erre még 100x megkérdezte, hogy köthető-e valamihez a fagyás.. igen mondom a WIFI-hez.. pötyögött valamit a gépén, mondta, hogy elviszik bevizsgálásra.. mondom hány nap? erre a válasz: 15.. mondom akkor hagyjuk, majd legközelebb..
Most egy ismerősön keresztül próbálom elintézni, hogy beszéljen a másik szervízessel, akit ismer és okosabbnak is néz ki, mint ez volt..#atillahun:
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.Látod nekem is ezt kellett volna tennem.. akartam mondani, hogy nincs is szervize a ZTE-nek, cserélni szokták.. remélem sikerül cseréltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest