- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
válasz
Keeperv85 #17977 üzenetére
Jaja, ez komoly hátrány amúgy. Viszont lyukra futottam: úgy néz ki, mégsincs benne szenzor, de a Tasker mégis állít valamit a fényerőn, ha automatára teszem...
Sőt, még a TouchWiz is mutatja a fényikonban, hogy automata a fényerő.
A proximity két lyukas, tudomásom szerint. Elvileg ez csak egy sima infra, és visszaverődést néz, ha jól tudom. Bele lehet zsúfolni a két lyukba a fényérzékelőt is?
-
Garry84
tag
Egy pillanatnyi OFF még az Ace 3 kapcsán, csak hogy azért annak is vannak hülyeségei: fényszenzor van benne, de szoftverikusan nincs auto-fényerő lehetőség, csak egy (amúgy eltüntethető) fényerőcsúszka az értesítési panelen. A Tasker ezzel nem foglalkozik, ergo Auto-fényerő profil: Display On -> Auto-brightness On.
-
Garry84
tag
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Sajnos búcsúzom, megváltam szeretett/utált Grand X-emtől (egész pontosan a harmadik példánytól - is). Bánom kicsit a dolgot, mert amikor működött, akkor nagyon szerettem, de egyre gyakrabban fordult meg bennem a gondolat, hogy jégkaparóvá avanzsáltatom. Negyediket már nem mertem bevállalni belőle, elmúlt a bizalom.
Akinek jól működik, becsülje meg, ritka példánya van! :-)
További sok szerencsét minden GXI tulajnak, gyakori frissítéseket, egyedi ROMokat kívánok! :-)
(... ugyanitt fekete GXI szilikon tok olcsón eladó...)
-
Garry84
tag
válasz
Tigryss76 #17928 üzenetére
Az Allees T dolgozói elég nagy szórást mutatnak. Sajna nem tudod, kihez kerülsz. A legnormálisabb egy ötven körüli bajszos, szemüveges figura, ő nagyon segítőkész. Ha 20-30 éveshez mész, szinte biztos, hogy telefonokhoz nem vagy felületesen értő, arrogáns majom. Tisztelet a kivételnek, persze...
-
Garry84
tag
válasz
adamsz82 #17669 üzenetére
Az adatroaming is be volt kapcsolva, vagy csak a hívásokra értetted? Ha előbbit nem kattintod be a hívásbeállításoknál, akkor dobálni is fogja az üzenetet (meg a gatyádat is ráfizeted a netre, de ez más tészta...). Minden androidnál ez van. Blade legalábbis ugyanezt csinálta.
-
Garry84
tag
Hopp, kifutó készülék lettünk.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Gondolkodtam kicsit az NFC dolgon. Elméletileg ugye benne van a Grand X In-ben, de a hátlapi antenna hiánya miatt nem működik. A legutóbbi ezzel kapcsolatos beszélgetés konklúziója itt asszem az lett, hogy a szolgáltatók nem rendelték meg az NFC-s hátlapot, ezért nincs - gondolom nem fért volna bele X összegbe. Viszont a Grand X-nek van kismillió (na jó, 4-5) változata, nagyon sok szolgáltatónál. A kasztni elvileg mindnél ugyanaz, ergo a hátlap is. Egyikhez sem készült NFC hátlap?
Nagyon rossz nyomon járok?
-
Garry84
tag
válasz
tonyqa23 #16346 üzenetére
Alapesetben nincs is gond, de pl. a Grand X valószínűleg érzékenyebb a hálózat minőségére. Egy 3310-es szerintem hibátlanul működik rajta. Gondolom a hálózatok korszerűsödésével egyre kisebb tűrésekkel tervezik meg a telefonokat, ami valahol érthető is. Egy régi Cadillac elmegy akkor is, ha a tankba pisálsz, de egy modern benzinmotor kissé érzékenyebb az üzemanyag minőségére - ami nem is feltétlenül baj, mivel szinte minden kultúrországban normális benzint kapsz.
A 3G-vel nekem sincs semmi bajom, az hibátlan. Valószínűleg - mivel minden telefon 3G képes már - nem foglalkoznak annyit a 2G háló korszerűsítésével. Most, hogy nyakonkon a 4G, ez szerintem így is fog maradni. Azt a logikát, hogy ha már 3G telefonod van, 3G hálón használd, mert az jobb-szebb-gyorsabb, valahol értem is. Annyi homokszem van csak a gépezetben, hogy az akksik nem követték a mobiltechnológia fejlődésének iramát, a 3G meg jóval többet eszik. Szerintem senki nem azért használ 2G-t, mert az hű de jó, hanem azért, hogy ne feltétlenül kelljen naponta tölteni a telefont.
-
Garry84
tag
mate3553: Nem, cseréltettem azt is. Ugyanúgy nem jó. Nem használhatatlan, de azért kellemetlenül sokszor kell visszakérdeznem. A dobálás amúgy jellemzően hívás befejezése után közvetlenül van. De végülis Pesten belül sem ugyanolyan mindenhol a háló...
Tényleg, nincs valakinek esetleg normális felbontású képe a budapesti lefedettségről? Hátha látok összefüggést.
89BDave89: Alleeban. Egy idősebb figura volt, normálisan állt a dologhoz.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Menet közben újfent cseréltettem a készüléket (lilásodás). A tapasztalatok a harmadikkal:
- lilásodás nincs, az újat és a régit egymás mellé rakva a T-s figura is meglepődött a különbségen (az első csak pár hétig volt nálam, arról nem tudom, lilult-e)
- WiFis lockscreen fagyás mindháromnál van/volt, de Regponozok, plusz Llama profilok, így kényelmesen lehet használni
- érintő az elsőnél túlérzékeny volt, a második és a harmadik jó
- szar 2G hálózat és 2G dobálás szintén mindháromnál, kártyacsere után is - a legegyszerűbb megoldás a konstans 3GEz utóbbiról egy észrevétel. Biztos, hogy a telefon is ludas valamennyire, már amennyiben az, hogy normális nyugat-európai hálózatokra tervezték, az ő hibája lenne... :-) Szerintem egyszerűen nem fekszik neki a T pocsék hálója. Tényleg rossz minőséget amúgy érdekes módon csak Budapesten tapasztaltam, Bonyhádon pl. hibátlan volt minden hívásom. A saját háza táján körülnézhetne kicsit kedvenc magentánk, lehet, hogy ennyire elavult, vagy zavarérzékeny a pesti hálója...
Szóval úgy néz ki, végre lett egy (kis korlátozásokkal) kényelmesen és jól használható telefonom.
YEAH!!!
-
Garry84
tag
válasz
Lazarus911 #15907 üzenetére
Ugyanez, valószínűleg a legutóbbi Facebook frissítés nem sikerült tökéletesen. Remélhetőleg javítják.
-
Garry84
tag
válasz
heidricha #15281 üzenetére
Az első készülék nekem is ezt csinálta, annak csere lett a vége. Az új nem szakadozik, csak simán pocsék a hívások minősége 2G-n. Páran itt azt tippelgették, hogy annyira neccesen van belőve a 2G rádiója, hogy a T pocsék hálóját nem tolerálja a készülék.
Ez utóbbihoz egy kérdés: ugyanazon a környéken szakadozol, vagy véletlenszerűen? Nekem pl. mindig melóhelyem környékén dobálta, próbált GPRS és EDGE között váltogatni, majd megunta, és eldobott mindent. Szóval valami összefüggés biztos van...
-
Garry84
tag
válasz
Joe Cockroac #14779 üzenetére
Kipróbáltam én is, jó ötlet volt. Ugyanígy sikerült reprodukálnom.
Viszont akkor fölmerül a kérdés, hogyhogy nem csinálja mindegyik? Ha csak az IPS panel az ok, akkor nem értem...
-
Garry84
tag
válasz
kelzsoca #14771 üzenetére
Akkor mi a megoldás?
Nem kekeckedésből, de tényleg meglepődnétek, ha látnátok a kijelzőmet. Teljesen jogos, hogy ne rohangáljon mindenki minden szarért cserélgetni, ezt én is el akarom kerülni. Az elsőt sem cseréltem volna, ha nem dobálta volna el szinte minden hívásnál a 2G hálót. A készülék legtöbb hibája szoftveres, amit előbb-utóbb remélem javítanak. Ezt sem akarom cserélni, ha nem muszáj. Ezért akarom letesztelni, hogy másnak ez mennyire durva. Az enyém nagyon.
Keeperv85: Pár napja ex Blademmel hasonlítgattam össze, olyan helyzetben, ahol azt még simán látom, a GXI megfekszik. Pedig ezt leszámítva nagyságrendekkel szebb a kijelzője. Tényleg nem pár fokos tartományról van szó. Ha utcán vagyok, muszáj teljesen hátat fordítanom a napnak, és bevállalnom azt, hogy az erős fény miatt gyengén ugyan, de látom. Mondom, nem szőrszálhasogatok, napfényben nem lehet egyszerűen látni sok mindent. Nem ez a legfontosabb, de pl. névjegyzékben a neveket épphogy, a számokat (kicsit szürkébbek) már sehogy nem tudom kivenni.
Az járható, hogy beviszem ZTE-hez, hogy nézzenek rá, láttak-e már ilyesmit?
Ja, enyém az a kétes dicsőség, hogy elsőként említettem meg a fórumban a lilulást! :-)
-
Garry84
tag
válasz
Keeperv85 #14747 üzenetére
Simán lehet, hogy vannak szar szériák, és mi ebből fogtunk ki egyet-egyet. Neked mázlid volt. Megpróbálok meló után benézni az Allee T-Pontba, hogy jöjjön ki velem valamelyik szervizes egy Grand X-szel, és nézze meg az enyém mellett.
Örülni fognak! :-)
Azért rugózom rajta ennyit, mert ezt (és a szar 2G hálót meg lockscreen fagyást) leszámítva jó a telefon (már cseréltem egyszer). Az elsőnek nem volt teljesen jó a kijelzője, ez a Playben a mintaképeknél látszott leginkább, remegett össze-vissza. A mostani ilyen szempontból hibátlan.
El akarom kerülni a cserét, ha tehetem. Nem tudom, milyent fogok ki. Ha mindegyik ilyen, akkor így jártam, de nem cserélek. Ha nem, akkor addig hisztizek a T-nél, amíg ki nem cserélik. Ha 30 dobozt kell kibontaniuk, akkor annyit.
Próba? Valaki?
-
Garry84
tag
válasz
Keeperv85 #14738 üzenetére
Tudom, sem erről, sem másikról.
Nézd, nem ez a baj. Nem kell hozzá sem max fényerő, sem nap felé fordított telefon. De olyan helyzetben, ahol BÁRMELYIK másik telefonról leolvasok akármit, erről nem tudok, mert lilul és szőrös lesz. Ne mondd, hogy ez normális. Ezért kellene kideríteni, hogy mind ilyen, vagy csak pár példány. Erre jó egy összehasonlítás ugyanott, ugyanúgy tartva.
Az erős fény miatt szűkebb tartományban használható minden LCD kijelző. De ez a lilulás még tovább szűkíti, néha már a használhatóságon túl...
-
Garry84
tag
válasz
Keeperv85 #14733 üzenetére
Akkor Neked miért nem lilul?
Persze, hogy gyengébben látszik napsütésben a kijelző, nyilvánvaló. Ez nem amiatt nem olvasható. LILA, nagyon lila. EZÉRT nem olvasható. Eddig akármilyen telefon volt a kezemben, mind gyengébben látszott napfényben, érthető is, de ez RONDA SZŐRÖS LILA és OLVASHATATLAN lesz!
Ezét is javasoltam, hogy találkozzunk valakivel, akinek nem lilul. Akkor kiderül. XI, kerület, akár ma napközben is.
-
Garry84
tag
válasz
csill4g #14728 üzenetére
Nekem majdnem ugyanez, pár hete jött elő. Minél erősebben süt a nap, annál durvább. Mittomén, UV vagy fotonszám függő... :-)
Szkeptikusoknak: nem, nem mánia részünkről, konkrétan olvashatatlanná válik ilyenkor a kijelző. Főleg a menükben mászkálva, sötét háttér, szürke/fehér betűk - kb. semmit nem lehet belőle látni.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Egyszerű megoldás annak kiderítésére, hogy a lilulás mindenkinél van, általános hiba, vagy csak pár embernél: napközben a XI. kerületben vagyok, most éppen szikrázó napsütés van. Találka valahol valakivel, akinek NEM lilul? Nekem lilul, akár ma is összefuthatunk valakivel. Ugyanott megnézve két - elvileg - ugyanolyan telefont, kiderül a turpisság...
Ja, ahogy a múltkori listát nézem, mindegyik 3217-es. A sorozatszám vége lehet mérvadó.
-
Garry84
tag
válasz
illes.bence #13927 üzenetére
A készülékre elérhető egyik JB ROM-ban sincs hiba.
Bocs... :-)
Szóval, nincs rá JB. Talán egyszer lesz, ha lesz forrás...
-
Garry84
tag
válasz
szobipeti199 #12745 üzenetére
Elvileg igen, nem nézik, kinek a nevén van.
-
Garry84
tag
válasz
.:T.H:. #12435 üzenetére
Épp ez az idegesítő, hogy látnám, ha nem lilulna. Ha telibe kapja a napot, persze, hogy nem látom, egyiken sem látom normálisan. Per pillanat ha süt a nap, alig lehet használni, még ha nem kapja telibe, akkor sem. És ez az utóbbi az idegesítő. Eddig bármilyen telefonomat lehetett napsütésben használni, ha nem kapta telibe. Ezt nem.
-
Garry84
tag
Nem ráértem, és nem pontos szögek, csak érzékeltetni akartam, hogy egy viszonylag széles tartományban olvashatatlanná válik a kijelző. Ne engem cseszegess, kérlek, hanem bízz benne, hogy a Tied nem ilyen.
Amúgy fenntartom, hogy a hibák 99%-a mindenkinél megvan, csak az eltérő felhasználási szokások miatt nem jön elő. Ez mondjuk lehet, hogy nem ilyen, hanem valami sima gyártási gebasz. Nem hiszti részünkről a dolog, hanem egy olyan hibajelenség, ami a telefon használatát NAGYMÉRTÉKBEN korlátozza. Nem tudsz mindig máshova/árnyékba menni.
A fentről egyébként azt jelenti, hogy a telefont "felfelé" tartva, ahogy az ember pötyög rajta, pl. Azért lényeges, mert ha ugyanígy tartva a telót megfordítom (nem úgy, hogy pofával lefelé), hanem jobbra/balra 180 fokkal, akkor nem csinálja, pedig a kijelző és a nap szöge nem változik. Nem tudom jobban elmagyarázni.
-
Garry84
tag
válasz
heidricha #12419 üzenetére
Megnézegettem kissé jobban ezt a lilulás dolgot (jeleztem már két-három hete is, de akkor csak páran reagáltak). Akkor lilul, ha nem merőlegesen, hanem olyan 30-60 fokban éri a nap a kijelzőt, és csak ha fentről. Ha forgatom a telefont, akkor gyönyörűen lehet látni, ahogy változik. Ha háttal állok a napnak, nem csinálja, még ha nem is árnyékolom le (ilyenkor csak szimplán nehezebben látható, de ez minden telónál így van). Nem kicsit zavaró, mert szinte olvashatatlanná válik a lilulás miatt. Hülye egy hiba...
-
Garry84
tag
válasz
Tomacko #12369 üzenetére
Nemrég szedtem le a gyártási fóliát, azzal is csinálta, nélküle is, meg új fóliával is. Olyan, mintha minden második-harmadik pixel behülyülne, mert ilyenkor - ahogy a képen is látható - szemcsés is.
Lehet, hogy találtunk még egy komoly hibát? Zseniális koncepció ez a telefon, "elvileg" imádom, de úgy tűnik, hogy minőségileg egy kalap sz*r.
-
Garry84
tag
válasz
Joe Cockroac #12150 üzenetére
A visszafele dőlő ékezetek nem.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a kijelző erős napfényben gyakorlatilag lilára vált? Nem a fényérzékelő okozza, mivel ahol leárnyékolom a kijelzőt, ott normális a kép, ahol telibe kapja a napot, ott "szőrös" lesz, és mintha minden második pixel lila lenne. Nagyon hülyén néztem rá tegnap...
-
Garry84
tag
válasz
Winchester95 #10982 üzenetére
Srácok, akkor most kellene megosztanotok a routerek beállításait, szolgáltatót, mik vannak még a routeren, ilyesmi. Hátha kijön valami infó.
-
Garry84
tag
válasz
gonger #10389 üzenetére
Nem a 3G zabálja ennyire az akksit, hanem a Regpon, de egyelőre nincs jobb megoldás. Már vagy másfél hete használom, azóta szó szerint egy fagyásom sem volt (régi és új telóval előtte is napi 3-4, főleg itthon, de néha munkahelyen is). Regpon előtt WiFi/3G kombóval különösebb gond nélkül megvolt a két nap, Regponnal egy nap, viszont nincs fagyás, ez nekem azért így jobb. Mondjuk nem csoda, hogy merül, akkustatban látszik, hogy bekapcsolt WiFinél szó szerint soha nem alszik. Ma ráadásul vettem egy SE LiveViewt (ajánlom amúgy mindenkinek, prostituált jó), így még a bluetooth is zabálni fog... :-) De mindegy, majd Llama-val optimalizálok kicsit.
Apropó Llama! (Off jön)
Érdemes róla Taskerre váltani? Megéri az árát?
Off vége
-
Garry84
tag
válasz
atillaahun #10312 üzenetére
Nem általános a képernyő túlérzékenysége, nekem az előző csinálta (pl. Play áruházban a remegés), ez hibátlan. A többi hibáját leszámítva, persze... :-)
A fagyásokra eddig (kb. 1 hete) megoldásnak látszik a Regpon Keep WiFi Alive progi, a szakadozó hívásokra pedig a 2G hálózatok teljes mellőzése, állandó 3G kapcsolat.
Mondjuk az akksim nem szereti ezeket a "megoldásokat"...
-
Garry84
tag
válasz
heidricha #9601 üzenetére
Mintával zárom én is, nem az lesz a bűnös. Lehet, hogy a router beállításai, vagy nem tudom. Mondjuk ez otthon nem para, mert átállítom, de ha valami publikuson vagyok, akkor nem megoldás.
Mindenesetre szívás nagyon, mert azért van csak 100 megás csomagom, mert mindenhol WiFin vagyok, így viszont szinte mindig kikapcsolva kell tartanom, mert mi van, ha nem tudom felvenni, vagy hasonlók. Így meg elkajálja 5-6 nap alatt a kvótámat, utána jön a lassítás.
-
Garry84
tag
Éééééés... az új is fagy. Hogy azt a csikóbőrös kulacsát nekíjje.
Valahogyan fogjuk meg ezt a mumust, mert agyhúgykövet kapok tőle. Router típusa esetleg? Szinkronizálni akaró (akár gyári) program? Google szerver elérhetetlensége? Adótoronyváltás? A Duna vízállása Passaunál?
Megfogható szerintem, mert ha az új is csinálja fél nap után, akkor valami egyéni beállítási/helyszíni/szociális probléma lesz ez. Még csak pár programot raktam fel, nem laktam be igazán a telefont, szóval tudok kísérletezgetni vele.
Ötletek?
-
Garry84
tag
válasz
Winchester95 #9572 üzenetére
Mi másra gondoltál még? :-)
-
Garry84
tag
válasz
kelekyle #9568 üzenetére
A korábbival is szerencsém volt (ilyen szempontból), és ezzel is, mindkettőben megfelelő, nem érzek különbséget. Viszont a kijelző érzékenysége mintha jobb lenne. Az előzőnél azért volt egy kis túlérzékenység, ez - úgy tűnik - jobban be van lőve.
Mondtam amúgy a srácnak, hogy itt a fórumon agyon-vissza kiveséztük a problémákat, de néhányra nem találtunk megoldást. Erre: "Hát igen, fórumokon írogatnak össze-vissza minden hülyeséget!" :-)
Apropó problémák! Eddig 55 telefon adatai kerültek be a táblázatba. Lát bárki bármilyen összefüggést?
-
Garry84
tag
Meguntam a szakadozást, kicseréltettem. Eddig hibátlan, remélem, így is marad. Ezt is felvittem a táblázatba.
-
Garry84
tag
Szerintem én vissza fogom vinni, de ettől függetlenül:
Keeperv85, kelzsoca!
Láttok esetleg valami mintát/összefüggést a táblázatban? Nem csak Lock fagyás, hanem bármi kapcsán? Már 30 felett vagyunk, talán kialakul valami.
Illetve: vegyünk még fel újabb hibákat/megkérdezendő dolgokat?
-
Garry84
tag
válasz
#40993792 #8680 üzenetére
Jaja, ahogy néztem, eddig a tényleg kevés mintából a 22952XXX a leggyengébb, a 22651XXX már jobb, de a 23XXXXXX eddig hibátlan.
23XXXXXX számúak, elő a telefonokkal és az infókkal! :-)
Amúgy nincs valakinek T-s ismerőse? Gondolom valahol jegyzik, hogy milyen sorszámú készülékeket cseréltek...
-
Garry84
tag
Beírjátok a táblázatba? Hátha lejön valami minta...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnKG6ykggMHVdFNtOEpmaXRhZ0dPMS1yV2Yyelc1Mnc
-
Garry84
tag
Egyébként új észrevétel a GSM szakadozással és a GSM-WiFi összeakadással kapcsolatban: ha bekapcsolva hagyom a WiFi-t (soha policy), és berizikózom, hogy néha fagyogat, akkor nem szakadnak meg a hívásaim. GSM modul lesz ez...
-
Garry84
tag
Csináltam egy Google táblázatot, amit bárki, aki tudja a linket, módosíthat, hozzáírhat. Benne vannak az általam tapasztalt hibák, bővítsétek, hátha rájövünk valamilyen összefüggésre. Ha látjátok értelmét, berakhatjátok az első hozzászólásba is.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnKG6ykggMHVdFNtOEpmaXRhZ0dPMS1yV2Yyelc1Mnc
Próbáljátok ki, légyszi, hogy működik-e.
-
Garry84
tag
válasz
Keeperv85 #8515 üzenetére
Mások nevében nem nyilatkozhatok, de nekem 30-as kártyám van. Nem tudom pontosan, mennyi idős - vagy 2007/09, vagy 2009/07. Az említett 70-es szerintem csak példa volt, gondolom kontrolcékontrolvével került a hozzászólásba, a kártya kódjait magyarázandó.
Más: írtam a ZTE-nek a hálódobálás-rezgővisszajelzés miatt (tudtommal ez a hiba még csak nálam fordult elő), hogy közvetlenül velük szeretném felvenni a kapcsolatot, a T-t lehetőleg kihagyva, hátha gyorsabban lesz megoldás. Várom a válaszukat, remélem gyorsak lesznek.
Mit javasolsz amúgy, SOS kártyacsere, hátha?
-
Garry84
tag
http://mobilarena.hu/teszt/amit_a_sim_kartyakrol_tudni_erdemes/azonositok_kodok_szamsorok.html
Nekem nem pont ilyen a kódom, de frissebbet nem találtam. Az eleje stimmel. Ebből kiindulva az enyém (van ugyan előtte a 30 után még két számjegy, de sztem az nem az, a gyártást valószínűleg külön négyes osztásban tüntetik fel) 0709, tehát 2007 szeptemberi.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Új hibát produkál a kis drágám, konstansul megszakadnak a hívások, van, hogy háromszor-négyszer is oda-vissza fel kell hívnunk egymást valakivel, ha be akarunk fejezni egy mondatot. A furcsa az, hogy amikor megszakad, akkor néha nem dobja el a mobilhálót, csak "Hívás nem indítható"-val bemutat nekem, néha egy-két percre eldobja, pirosan villog a LED, nincs mobilháló - és ami nagyon furcsa, hogy ilyenkor a teló ugyan működik, tudok navigálni, akármi, de a rezgő visszajelzés nem megy. Amint visszamászott a hálózatra, megjön a rezgő érintés is.
Mivel a lockscreennél is felmerült, hogy a WiFi és a GSM modul akad össze, lehet, hogy itt meg a GSM modul akad össze a rezgőmotor vezérlésével? Előfordulhat, hogy a WiFinknek semmi baja, a GSM modul a ludas.
Karácsony óta megvan, eddig csak lockscreen fagyásom volt, de soha WiFivel ez újabban nem jön elő, most meg záporoznak a hibák. Megjött a két másodperces késés is. Újraindítás után is szarakodik, plusz alvás közben felébred félóránként. Valami nagyon összetett hiba lesz ez...
-
Garry84
tag
válasz
keep2000 #6808 üzenetére
Elkiabáltam, megint kezdi. Szóval az eddigi tippek, amik még működhetnek: B/G/N váltás a routeren, esetleg a lockscreen maga. Ez utóbbi szerintem nem, Holo Lockert használok, annál is csinálja. Kipróbálom a routert, hátha. Vagy tényleg marad a B05, talán abban megcsinálják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged