Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Szia!
Először is azért írok félkövérrel, mert így kiemelem a hosszú mondatok közül a kérdésem lényegét! Tiltja ezt itt valaki/valami a fórumon? Akit nem érdekel, vagy nem tud/akar válaszolni, az továbbmegy!
Másodszor Javasoljatok lszi (lszi-re később kitérek) véleményem szerint nem sértő felszólítás, inkább határozott,de még udvarias kérés.
Harmadszor a "Nekem" és további személyes névmások nagybetűvel írása egyre elterjedtebb udvarias levelezésben, vagy egymást nem ismerő emberek körében, például fórumozás közben. Gondolom az "Ön"-t sem írod kis ö-vel? (Igen! kellően egosita vagyok)
Negyedszer a "lszi" a légy szíves / legyetek szívesek rövidített (szleng) változata. Most már ezt is tudod! (Munkám során napi 100-150 emailt váltok, rám ragadt ez a hasznos rövidítés; úgy gondoltam ebben a körben ezt használhatom, de igazad van, nem helyes. Sajnos a mai fiatalok az interneten nőnek fel és ezt látják, így most Én sem mutatok nekik jó példát. Bárcsak ez lenne a legrosszabb amit az internetről összeszednek)
Ötödször Grand X In-hez keresek autós tartót! De ha Te is tudod (és Én is), hogy a Grand X és a Grand X In egyforma méretű, akkor ez nem értelmetlen kukacoskodás? - szerk. Most látom az eredeti hozzászólásban lemaradt a D(az csak elütés volt, kukacoskodóak véllek! De szépen fejeztem ki magam :-))
Hatodszor az eredeti kérdésben írtam, hogy a 4.900 Ft-os Nokia tokot sokallom, akkor a normális ár ez alatt van. Ha tudsz javasolni ez alatt, akkor azt megköszönöm.
Hetedszer, lásd hatodszor :-)Ja! Te írhatsz félkövérrel? És mi az a "T"? Biztos, hogy mindenki tudja ezt értelmezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest