- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kelkaresz #9943 üzenetére
Ilyen körül mennek a tokok, szóval az ár valós!
Csaknem 600 eladása volt és abból mindössze kettő negatív véleményt kapott, de egyiket sem szállítási gond miatt! Ha elveszne, akkor az inkább a posta miatt lenne, mint őmiatta!
Top-rated seller-ektől sztem nyugodtan rendelhetsz!Keress rá, több ilyen tokot használó is van itt köztünk és ők szeretik!
(#9944) dReFiX
Én sem értem mi értelme van, de látod mégis milyen népszerű! -
gonger
senior tag
válasz
kelkaresz #9938 üzenetére
alszik a telefon valószínűleg.
nekem bekapcsolt (szürke) wifivel a Regpon wifi keep alive app oldotta meg ezt a problémát. mióta ez fut a háttérben csak egyszer láttam szürkének a wifit és nálam biztos, hogy ez volt a probléma.(#9937) feelurself - amikor jó a hangminőség akkor is nagyon halk. maxra felvéve a hangerőt is zavaróan halk. de az utóbbi néhány viberes hívásnál wifi router mellett is rossz volt a hang. le is tettük, mert nem értettük/hallottuk egymást.
-
-
ojsoldier30
csendes tag
válasz
kelkaresz #8828 üzenetére
Én is tegnap este kaptam meg a telefont,illetve tegnap délután,de igazából a gyári szoftvert nem is használtam,hanem egyenesen fel a V2-t
Eddigi tapasztalataim.Este elég sokat wifiztem rajta, mivel az összes appot frissítésekkel onnan szedtem le róla,így nem csoda,hogy gyorsan merült a telefon.Viszont este azért még 32 %-on állt,hajnal 3-kor már csak 13%-akkor tettem fel töltőre.Szóval gyorsan merült.Ámde reggeli töltés után,ma már használtam rendesen a telefont,persze leginkább telefonálásra,de abból már legalább egy másfél óra volt,reggel egy kevés wifi, meg nap közben egy kevés mobilnet, vagy 3-4 db sms- és most állok 9 órás használat után 65 %-on,úgyhogy talán érdemes neked is megpróbálni a második töltés után mit csinál.Ami tapasztalat a telefonnal,nekem vödörhang,fagyás,kikapcsolás nem volt még egyáltalán,pedig a wifi otthon éjjelre is be volt kapcsolva.Recsegést a hangszóróból eddig egyszer tapasztaltam,amikor a haver hívott vodás S3-ról.De máshol eddig nem tapasztaltam.Viber szaggatott egy kicsit,legalább is aki hallott,de az lehet a 3G nem mindig rendelkezésre állása miatt is.Röviden ennyi,ha van tapasztalatom még megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest