Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
válasz
Garry84 #17672 üzenetére
Helló, épp ez a gondom, természetesen KI volt kapcsolva az adatbarangolás, adatkapcsolat, a roaming, t-mobile esetén pedig a *104# megoldással át lett állítva. Adatkapcsolatot nem is szerettem volna kinn.. Ezért volt fura az állandó figyelmeztetés az adatkapcsolat megszakadt címszóval.. ahogy lenn írta a kolléga.. végül nem érdekelt, hogy ott a felkiáltó jel és nem "huzogattam ki", mert akkor újra és újra feljött volna a figyelmeztetés. (csak a szemem zavarta, meg tekertem rajta, hogy miért ugrál mikor direkt ki volt lőve az adatkapcsolat - adatbarangolás..)
Ellenőriztem, egy fillérem se bánta.. tehát valóban nem használt semmi adatkapcsolatot.. ez egy bug-nak tűnik. Nem feltétlen GXI, hanem inkább droid bug. (következő útnál már nem ér váratlanul ha meg lesz még a tel, vagy lesz köv. nyaralás külföldre..)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #17272 üzenetére
Engem a magyar T és a magyar ZTE nem igazán érdekel. Tisztelet azoknak a kivételeknek persze, akik ezúttal nem erősítik a szabályt és maximálisan korrekt a hozzáállásuk.
Nekem elég az, hogy az Orange pl. futtatja a készüléket, az SFR futtatja a készüléket stb. Nem kell nekem a magyar T-re várnom.
Ám ha a ZTE nem is készít semmit, még mindig ott van a testvér modell x900-as, aminek az összes frissítése kompatibilis ezzel is. Szóval...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Garry84 #16350 üzenetére
Csak már kezd uncsi lenni, h minden nap ezt olvasom,h milyen sz@ar a T hálózat meg ilyenek. Melyik jobb a Voda? Vagy a Telenor?
Minden korszaknak meg G hálózatnak megvannak a maga Cadillac-jei. Ezek a mai kínai cuccok valszeg nem azok.Sőt, inkább a hálózat sokkal jobb, mint amit ezek ki tudnak belőle hozni... -
golyós
addikt
válasz
Garry84 #16350 üzenetére
Lehet benne valami, mert nekem mikor 2G-n voltam Bp-Bp hivásnál töbször panaszkodtak, hogy nem hall rendesen.(konkrétan R2D2-hoz hasonlítottak)Átkapcsoltam 3G-re és azóta jó a hívás és ugyan az a hívó sem panaszkodik.
Viszont én aksi használatban semmit nem vettem észre, teljesen mindegy min van, este mindenképp töltőn van. -
tonyqa23
senior tag
válasz
Garry84 #16341 üzenetére
"nem fekszik neki a T pocsék hálója"
Megmondom őszintén, engem mostmár kezd idegesíteni ez a T-mobil szitkozódás...miért pocsék ez a hálózat? 2001 óta nem volt még olyanom,h szétkapcsol vagy nem hallanak vagy én nem hallok...előtte a 90-es években, mikor még westel 06/60 xxx xxx számok voltak, akkor voltak még zajosak a telefonok, de akkor sem produkáltak ilyeneket, mint amiket itt leírkáltok. Szar a hálózat, mert az 5000 km-re gyártott kínai telefonok nem működnek rajtuk, amiknek a fele alapból sz@r...
Másik:
Ma hívtak, nem tudtam felvenni a telefont, mert a kis karika a piros kagylón ugrált és akárhogy próbáltam a zöld kagylóra áthúzni, mindig visszaugrott és csak csörgött tovább.Power gomb kikapcs-bekapcs és hangtalanul már fel tudtam venni.Közben megjelent egy kis üzenet ikon is középen, eddig még nem láttam, vagy nem vettem észre.Az ott szokott lenni minden bejövő híváskor? Szal ilyen volt már valakinek? -
Mate
nagyúr
válasz
Garry84 #16344 üzenetére
Ez így igaz, pesten belül is lehetnek eltérések. Szerencsére leggyakrabban itthon használom a telefont és a szemközti házon van az antenna
89BDave89: Szerintem a legtöbb szervizes hagyja, hogy összehasonlítsák a készüléket. Nem nagy szám egymás mellé tenni a kettőt és nyomkodni kicsit. Allee-ban amúgy jó fejek a szervizesek, nekem még csak pozitív tapasztalatom volt. Legutóbb kijött velem áruház elé és napsütésben próbálgattuk a telefont.
-
golyós
addikt
válasz
Garry84 #16074 üzenetére
1 másodperccel sem lett több a készenléti időm tőle.
3 hónapig használtam 2G-n de nem találtam értelmét igy visszaálltam 3G-re.
Fagyasztva van a legtöbb program.
Ha akarok tudok 5 napot produkálni, nem töltöm fel teljesen csak rátöltök mindig , így számol tovább.Most 1 nap 12 órán áll és 67% az aksi de reggel 25 percet töltöttem.Rágyúrok és hétvégén berakok egy 5-6 napos aksi időt. -
heidricha
őstag
válasz
Garry84 #15300 üzenetére
Csak egy adott környéken dobálózik, ott is mintha lennének feltételek, amiket még nem látok teljesen tisztán.
Eddig az a sejtés, hogy csak akkor van dobálás, ha töltés is van. Itt megesik, hogy az USB a gépen lóg szinte folyamatosan. Otthon is (bár ritkán PC-n, de ami elég hasonló, jellemzően egy router USB portjára akasztom estére "szopizni"), de ott soha nem dobott még el semmit.
Tegnap fix 2G töltés mellett, az pont 3 reboot volt déltől 5 óráig, ez elég húzós. Most feltettem legalább ezt (https://play.google.com/store/apps/details?id=msd.n2g.n3g&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1zZC5uMmcubjNnIl0.) hogy észrevegyem, ha leszakad, mert ha eltűnök a család szeme elől, az ciki tud lenni! Szépen berreg, ha elvész a hálózat, ha meg nem vész el, akkor mutat pár hasznos adatot. Mindjuk épp tegnap, mire hazakerekeztem, ami vagy 35 perc, mutatott egy leszakadást, amit nem vettem észre, viszont visszakapcsolódott, ami teljesen eltér a munkahelyitől, mert ott biz' nem szokott visszacsatlakozni, legalábbis fél órát már vártam, és az sosem volt elég.
Nem váltogatja a 2/3G-t, az tuti, mert fix 2G-re van állítva. Illetve volt, mert most pont azt nézem, hogy ez okoz-e változást, ha visszateszem automatikusra, és még az USB-t se teszem töltésre.
-
kelekyle
őstag
válasz
Garry84 #15300 üzenetére
2G-t nekem is dobálgatta... Fertő-Hanság területén voltam pár napot és ott olyan, hogy 3G a TRÉnél nincs....
2G meg fos volt, folyamatosan szakadozott míg másnak teli volt a térerő...Amikor volt akkor egy helyben megálltam és a mobilnetet próbálgattam, hátha de sehogy se ment (pedig aktívnak jelezte), sőt egy idő után meg is szűnt a térerő
Budapesten békességben van a 2G hálózattal.
-
heidricha
őstag
válasz
Garry84 #15280 üzenetére
Hali!
Nem csak a netet dobja el, a teljes hálózatot, vagyis telefonálni sem lehet! Mintha repülőben lennék (persze csak a telefon szempontjából, mert a BT, vagy a WiFI marad). A repülő mód oda-vissza nem használ.
Érdekes, hogy olvastam ilyeneket, de többnyire Samus fórumokon. Azért megnézem az ottani javaslatokat, hátha valami univerzálisat találtak a srácok!
Amúgy többnyire 2G-re van korlátozva a net, hogy ne kelljen kapcsolgatni, és ne egye meg az akksit sem. Nagyon ritkán használom előtérben, inkább csak a háttér szinkron megy, ha nem vagyok WiFi-n, annak meg teljesen jó a 2G!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Garry84 #14767 üzenetére
Pedig, ő is csak a Ti érdekeitek védi, hiszen az senkinek nem lesz jó, ha tömegesen indulnak a userek cseréltetni a készüléket, aminek a következménye az lesz, hogy a valódi hibás készüléket sem fogják a jövőben senkinek kicserélni.
Jelzésképpen mondanám, hogy a múltban volt már példa, amikor a ZTE bekeményített ez ügyben.Tehát ne essetek egymásnak, mert nincs értelme.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #14767 üzenetére
Figyi, te nekem annyit nem tudsz fizetni, hogy Pestre menjek.
Szóval ez veszett ügy. Látom a képeket, csak nem érek egyet azzal, hogy ez hiba lenne és már kezdem unni, hogy vagy 10.-ikre írom le miért:
a, csak egy bizonyos szögbe lilul be, akinél lilul, másikban nem
b, csak napon lilul, ahol nem lehet amúgy sem látni. NEM az enyémet SEM lehet látni, hiába nem lila. Ki ne találd, hogy a tiédet bezzeg igen, mert akkor meg nincs miről beszélni.
c, a buszon/vonaton, kocsiba/repülőn/hajón/H.É.V.-en és minden más föld feletti járművön KIZÁRT hogy végig ugyan abban a szögben érje a nap. Opcionális: függöny, napellenző, sötétített UV szűrős üveg...Ez NEM hiba. Az S-LCD kijelzők számos példánya így lilul. Egy valaki elkezdte, most majd jön a bevizsgálás. De megszívjátok, mert nem fogják cserélni miatta. Azt sem, amelyik tényleg zavaróan sokszor produkál ilyesmit.
Megvan ugyanis a szabvány hogy kell őket nézni: 30-35cm, 60 fokos betekintési szög, 1000lux maximális fényerő... stb...
Életszerű helyzetben. Nos, a szervizben a neon alatt nem túl életszerű a környezet...
szerk: hát ez nem pü. lett. Szóval ennyit szerettem volna csak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #14734 üzenetére
Max. fényerőn lilás NÉLKÜL SEM olvasol te erről semmit, ha rásüt a nap és nem csak erről. Nem véletlen kezdték anno a tableteket is áttervezni, meg úgy elve, ahogy van az LCD technikát.
Mellesleg: CRT tv, ahol nem kicsit jobb a kontraszt ugye. rásüt a nap... mi lehet látni? Ló.. szt sem! Semmi sem látszik belőle. Pedig nem lilul be!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #14729 üzenetére
Baz' most mindjárt csúnyát írok!
Sz.r sem látszik verőfényes napsütésben!! Nem azért mert lilul, NEM! Azért nem látszik, mert nem led kijelző, nem hátulról van megvilágítva, hanem oldalról. Elnyomja a fényt a nap egy az egyben. Nem csak ennek: kb a kijelzők 70%-a ilyen. Ami nem, annál úgy kezdődik, az ár, hogy 10 és van utána még négy nulla...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Garry84 #10997 üzenetére
Inkább ne vsz. Nagyon el fogja vinni a topicot olyan irányba, ami erősen nem ennek a topicnak a témája. Majd ha megjött a csere telóm, fordítok egy friss WiFi modult (vagyis megpróbálok) mellé, hátha segít a bajok többségén. Az új libEGL is pörgette az UI-t rendesen. Kár volt lepucolni.
-
hoficsaba
csendes tag
válasz
Garry84 #10418 üzenetére
Sziasztok!
Új vagyok itt, és ez a lockscreen fagyás érdekelne. Én úgy vettem észre, hogy megvétel után
nagyon sokáig nem volt gond. Ilyenkor újraindítás után a wifi csatlakozás is gondot jelent.
Csak többszöri újraindítás után fogadja el a jelszót. Sőt, a teló totál lelassúl. Ha visszaállítom a gyárihoz közeli állapotot, egy napig
nem fagy.
Ja igen. Nem használok regpont, mert be lehet állítani a telót is, hogy állandó legyen a wifi. -
airwawes
tag
válasz
Garry84 #10319 üzenetére
A remegés nem azért van mert túlságosan érzékeny, hanem valami bug. Multitouch visualiser progival megnéztem.
Időnként (főleg játékok után) a telefon hibásan érzékel. Ha két pontot lenyomsz akkor képes arra is hogy néha bevillanjon egy harmadik és folyamatosan rezeg az egész (érdekes, tuti hogy vmi szoftveres hiba)
Újraindítás megoldja a problémát. -
gonger
senior tag
válasz
Garry84 #10246 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz a baj...Nálam a 2G mindig megy az email szinkornizáció miatt. 3G-t manuálisan szoktam kapcsolni, ha netezéshez nagyon kell, amúgy ha egész nap azon hagyom, hamar megeszi az akksit.
1-2 napja ezt felhoztam itt ezt a témát és kaptam egy javasolt alkalmazást.[(Toggle 2G + plugin)] Root kell hozzá, de azzal meg lehetne adni, hogy mikor rmilyen adatkapcsolatra álljon. (én arra gondolnék, hogy készenlétben legyen 2G-n és GSm hívás, VOIP hívás és netezés során álljon át 3G-re.)(#10248) Tomacko az előzőleg visszavitt készülékemen is ilyen gyenge volt a rezgő és mellette baromi hangos. a cseredarab ugyanilyen.
-
heidricha
őstag
válasz
Garry84 #9595 üzenetére
Nekem összesen egyszer fagyott. Eleinte használtam a Mi... lock-ot, épp azzal volt fagyás. Esetleg azt cseréld le, hacsak meg nem tetted korábban. Ez egyúttal a következő kérdésre is válaszolna:
Vagy fagyott bárkinek egyéb zárképernyővel? Nekem minta-zár van (céges policy, meg amúgy is ezt szoktam meg). Soha nem volt vele bajom.
Autós tartó: vettem egy ilyet: http://www.ebay.com.hk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110966558888
Akkor még rajt' volt a global site-on is ingyenes postával... kellemes meglepetés: Az érintéseket a GXI majdnem teljesen jól érzékeli a tartóban is. Egyébként érdekelne, ki mit tapasztalt, mert a Blade nekem (két, vagy 3 féle tartót is teszteltem) teljesen használhatatlan volt autós tartóban, hacsak közben nem tettem rá a töltőt is! Itt sokkal jobb a helyzet, az érzékenység 85%-a rendelkezésre áll, ezzel elboldogulok, annyit nem kell ezt nyomogatni menet közben - úgyis egyre inkább tiltanak minden ilyesmit!
Ugyanehhez: nem tud valaki olyan mikro USB kábelt, aminek 90 fokos könyök (pipa) a mikró-s vége? Persze a pipa szárának lefelé kellene nézni csatlakoztatott állapotban.
-
atillaahun
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
Garry84 #8672 üzenetére
És innentől akkor hogyan tovább?
Vissza kell hordani a T-be a telefonokat, lesz az a mennyiség, amikor a szolgáltató, vagy a ZTE megteszi a megfelelő lépéseket, és kivizsgálják, majd javítást adnak ki a problémára, amennyiben az szoftveres, bár szoftveres hiba esetén mindenkinél elő kellene jönnie ennek, tehát akár lehet hardveres a probléma.
Ez már ~60k-s készülék, kevesebb hibát-hiányosságot néz el a felhasználó, mint a fele ennyibe kerülő modelleknek.
-
andyTM
őstag
válasz
Garry84 #8491 üzenetére
- ohh, köszi így már világos
Az első két szám (89) a telekommunikációs szabványra utal
A harmadik és negyedik szám az ország kódját tartalmazza (36 - Magyarország)
Az ötödiktől és hatodik szám a szolgáltató száma (70 - Vodafone)
A következő négy szám a gyártás évét és hónapját jelöli (1200, tehát 2000. decembere)- az enyém:2400
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest