- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #117821 üzenetére
Csak kérdés meddig tart ez az 50% kedvezmény akció a korlátlan csomagokra.
Át váltanék rá 3 számmal, aztán 1-2 hónap múlva meg vége akciónak....
-
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #117821 üzenetére
Mert kb olyan égés lenne mit a gomb.
-
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #117760 üzenetére
Új?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
enginev3.0 #117760 üzenetére
Én nem vettem észre változást, de llegalább +3 városban kapcsolták be az 5G-t
az elmúlt 1 hónapban
-
válasz
enginev3.0 #117746 üzenetére
Szolgáltatás esetén ugyan úgy él
Vásárlás esetén nyilvánvaló, de ez nem olyan, amit részleteiben ne ismerhetne meg az előfizető. No de holnap meglátjuk, gondolom tesz egy próbát a kolléga.
(#117747) kakuk.tamas
Persze, hogy most van karbantartás, amikor számlát néznék...
Ugye ezt most nem komolyan írtad? Holnaptól új tarifák lépnek érvénybe, ilyenkor azért kicsit bíbelődnek szerintem a rendszeren.
-
válasz
enginev3.0 #117743 üzenetére
14 napig visszavonhatja
Ezt miből sejted így? Elég érdekes lenne, mondjuk 10 napig használná orrba-szájba és utána visszavonná. Nem kevered az eszközök nem személyesen történő vásárlásával?
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #117711 üzenetére
Én nagyon sokat használom a mobilnetet, nekem a mobilom az elsődleges számítógépem. Nem is foglalkozom sokat a netfogyasztással, van tartalékban másik simen is 4 giga, csak még nem kellett átváltani, pedig megy a spotify amíg navigálok, és nem telik el úgy egy óra nálam, hogy ne neteznék valamit, meg szinkronizál is egy csomó fiókom.
Attól még az 5 gigás keretem nem fogy el, és nem fogok magasabb adatcsomagra váltani. Ha olyan szolgáltatást szeretnél, amelyik a hálózati fizikai korlátokkal nem nagyon törődve olcsón szórja az óriási adatcsomagokat, arra is van megfelelő szolgáltató Magyarországon.
Csak Téged tudlak idézni: "próbáljunk már el elszakadni a saját szokásainktól, mert én lehet nem úgy használom mint te".
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #117697 üzenetére
Szerintem ezt (#117679) enginev3.0 hozzászólására akartad válaszolni.
Ott hangzott el az, hogy ami nem a Te szokásaidhoz illeszkedő csomag, annak értelme sincsen, mert csak majomkodás.
-
Renwick
őstag
válasz
enginev3.0 #117697 üzenetére
Nyilván nem vagyunk egyformák, csak a szolgáltatóipar, azon belül a telkók érthető okokból erősen a mainstream kiszolgálására vannak ráállva, illetve most már tudatosan felé is lőnek kicsit (lásd minimum 4 GB mobilnet holnaptól a Telekomnál), hiszen annál jobb üzlet nincs, hogy fizetsz egy szolgáltatásért, amit aztán nem használsz (ki).
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #117679 üzenetére
Nekem nem szokott elfogyni az 5 giga, pedig elég sokat használom. Navi, böngészés, alkalmi youtube, gyakorlatilag az a típus vagyok, aki azonnal utánanéz online, ha kell valami, volt már másfél órás skype meeting is mobilnetről wifit adva a gépnek...
-
sifarr
senior tag
válasz
enginev3.0 #117669 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a legnagyobb csomagokat igazították talán a többi szolgáltató felé, de azért sikerült emelni is
Ez így igaz, teljesen egyetértek.
Én eredetileg, a tippemben is a legnagyobb csomagokat hoztam példának. Ebben az legfontosabb ügyfélszegmensben kellett mindenképpen valamit lépnie a Telekomnak. Ezt meglépte. Nekem az is egyértelmű, hogy ez a díjszabás a nagyobb csomagok felé akarja terelni a havi díjasokat.
A kisebb csomagok valóban rosszabbodtak, olykor drasztikusan is.
Viszont a kisfogyasztóknak ott a Domino. Az opciókkal nagyon kedvező költséget lehet kihozni a valóban keveset használó fogyasztóknak. -
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0 #117669 üzenetére
Akkor még ma kell kötni korlátlan 30 --as hívásra díjcsomagot legalább.. és kedvezménnyle 27xxft .. ha van több szolgáltatás. és 2GB net.
Vagy mi a fene van most.,Nekem 2 számom horgász flottában vann a 3. 0ft +3GB ban.
-
kkee
tag
válasz
enginev3.0 #117632 üzenetére
Hát sajnos ilyenek a képek
-
válasz
enginev3.0 #117616 üzenetére
Van korlátlan opció multiSIM-nél, igen, köszi. Amúgy megvolt ez nekem, de pár nap tesztelés után nem találtam értelmét átállítani. Egyénként az egyik 990.- a másik 3990.- ft. Kivéve XL, ott nulla forint mindkettő.
Egyébként weboldalon ezt nem lehet bekapcsolni, csak inaktiválni/aktiválni lehet a multiSIM-et.
-
glacious
addikt
válasz
enginev3.0 #117616 üzenetére
AZ XL-hez van kettő, azok közül az egyik mindig lassítva van.
-
Top cat
addikt
válasz
enginev3.0 #117589 üzenetére
B+
kakuk.tamas
Biztos lesz olyan is akinek jól jön. -
Caranita
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117571 üzenetére
pedig nem fog
-
sifarr
senior tag
válasz
enginev3.0 #117559 üzenetére
Szerintem elsősorban alap lesz az 5G szinte minden csomagban
Ha ez lenne a fő változás, akkor emiatt felesleges lenne az összes csomagot lezárni.Én másban látom a változtatás indokoltságát. Lényegében a Telekom csomagjai túlárazottak a másik kettőhöz, főleg a Vodához képest. Ezt már nem indokolja sem a Telekom nálunk kissé magasabb presztizse, kissé jobb hálója.
Pl. a Voda Go talk+ 7990.- (Telenornál is van ugyanennyiért) 2 GB nettel (Telenor 5 GB). Ez a Telekomnál 10.240.-, azaz közel 30 %-kal drágább. Ez sok, túl sok. Ennyiért már érdemes váltani. A többi díjcsomagnál is hasonló a helyzet.
Igaz, Magentában 30 %-kal olcsóbb, de a Magenta a telekomos mobilelőfizetők minimum 50-60 %-a számára nem elérhető. A Voda viszont sok már vodás vezetékes előfizetőnek - köztük nagyon sok telekomos mobilosnak - még olcsóbban kínálja pl. a Talk+-ot. A Voda Family vezetékes előfizetés nélkül is komoly kedvezményt kínál.
Szerintem beindulhatott a vándorlás a Voda felé, megjelent a UPC felvásárlásának a hatása, s erre a Telekomnak lépnie kell.Az én tippem az, hogy a díjcsomagrendszer átalakításába rejtve némi árcsökkenés lesz, tereléssel az előnyösebbé váló nagyobb csomagok felé. A mostani összeollózós rendszer helyébe a többiekéhez hasonló fix csomagok lesznek.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
enginev3.0 #117546 üzenetére
De szeptember 1-től elérhető lesz (remélhetőleg) az októberi ÁSZF, és lehet csemegézni.
-
Winne
nagyúr
válasz
Kíváncsi vagyok milyen visszhangja lesz.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Értem, köszi az infót.
-
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0 #117483 üzenetére
Nem rosszak ezek a csomagok, csak hát nem mindenki Telekomos. Ha a hálón kívüli percdíjat levinnék legalább a Domino Most szintjére, szimpatikusabb lenne sokunknak.
Szerintem.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #117483 üzenetére
Mindig van átmeneti időszak, míg lehet szerződni a régi csomagokra az új megjelenése után. Legfeljebb csak telefonon és üzletben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
enginev3.0 #117248 üzenetére
Nyugi nekem a 3GB tovább tartott eddig napi szinten ingázva netezve mint tart szünidőben állandó wifi mellet és néha GPS - re használva. Érdekes....
-
laabom
tag
válasz
enginev3.0 #117204 üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek.
Még egy. Ha a feleségemnek a szülei vannak a kártyáján adategyeztetésnél azokat is át kell rakni egy másik számhoz?
-
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #117155 üzenetére
A telefonok is számolják helyben, nézd meg, mi mennyit fogyasztott.
A rendszer, frissítések, app letöltések is sok adatot fogyaszthatnak, mint a beágyazott nagyfelbontású videók amik gyakran automatikusan, nagyon gyorsan betöltődnek. Vannak reklámok, amik nagyfelbontású videók.
Mint sok más oldal is, a háttérben (előtöltés), ha megnézik, ha nem.
A weboldalak is sok mindent letölthetnek a háttérben.
Használhatod a Chrome Lite mode-ját, ami sok adatot tud megspórolni, most már HTTPS-en is. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
enginev3.0 #117155 üzenetére
Valószínűleg a Telekom is levette a videók/képek 'gyengítését', és teljes adattal dolgoznak. De az oldalak már szinte biztos.
A kérdés, hogy januárban-februárban is így fogyott a neted?! -
blackmajesty
aktív tag
válasz
enginev3.0 #117147 üzenetére
TVGO-t vagy HBOGO-t nem használsz? Mert az a 4GB csomagban nem korlátlan, a 3-ban az volt.
-
Nordik
őstag
válasz
Én is ezt tapasztalom. Nekem a 3Gbbol bőven szokott maradni 1Gb, most alig jöttem ki. És semmivel se neteztem többet. Valami nem kerek. Olyan mintha az ingyenes appok is fogyasztananak. Vagy valami turpisság van a dologba, hogy a nagyobb csomagok felé tereljék az embereket. De ebből bünti lesz ha így van...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Nem ismerem a tartalom fogyasztási szokásokat, de nem lehet, hogy az általad látogatott oldalak kezdenek visszaállni a karantén előtti (esetleg még fel is túrbózott) nagyfelbontású üzemmódra?
Esetleg valamelyik korlátlan partner új IP range-et kellett nyisson és elfelejtett szólni, emiatt ami az új IPn megy, nem korlátlanként számolódik.Persze az is lehet, hogy eddig nem a kiírás szerint mértek, hanem számodra kedvezőbben, most pedig csiszoltak, hogy valóban ÁSZF szerinti mérési egységnek megfelelően mérjenek.
-
4Grider
félisten
válasz
enginev3.0 #116743 üzenetére
Sok értelme nincs, a monitoring rendszerük az ilyen túlterheléseket jelzi.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #116477 üzenetére
De miért nem olvasod el az előzményt?
Végig új előfizetésről volt szó....
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #116471 üzenetére
Én nem vásároltam készüléket...
Csak simán dijcsomag módosításra mentem.De az tény, hogy sokszor rendellenesen működik az oldaluk.
-
válasz
enginev3.0 #116244 üzenetére
Már ha nem int be az előfizetők egy része és kis megszorítással megy inkább 2 GB-ra a 4 GB helyett.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0 #116244 üzenetére
A hűségidő őket nem köti?
-
válasz
enginev3.0 #116172 üzenetére
2 GB = 1290 Ft így 645 Ft/1 GB
3 GB = 1890 Ft így 630 Ft/1 GB
4 GB = 2390 Ft így 597.5 Ft/1 GBHa kinyírják a 3 GB-ot, akkor akinek kevés a 2 GB, de elég volt a 3 GB, feleslegesen fizethet többet, aki viszont kihasználja a 4 GB-ot, jobban jár kicsivel az ár-érték arány tekintetében.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #116169 üzenetére
Át fogja venni a helyét.
-
válasz
enginev3.0 #116169 üzenetére
Egyelőre csak a jobb ár-érték arány a 2 és 3 GB-hoz képest.
Nem lepődnék meg, ha később lenne valami csavar a dologban, kiiktatnák például a 3 GB-ot, vagy ilyesmi... -
SV21
tag
válasz
enginev3.0 #116167 üzenetére
Ez olyan, mint a 3 és 10 GB net, hang csomag mellé és önállóan is rendelhető, ennyit tudok én is.
-
milkabrams
őstag
válasz
enginev3.0 #115579 üzenetére
Nem látom hogy lenne, belinkelnéd? Szerintem ez ennyi volt, már nen kapnak újabb készletet.
-
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0 #115569 üzenetére
Nem jött be a tippem.
-
Marcsello31
őstag
válasz
enginev3.0 #115383 üzenetére
Szia! Ezeket melyik menü pont alatt találom? Nekem teljesen más, de nekem dominóm van, korlátlan net 9900ftért de az nem egyszeri 30napos hanem havidíjas. bár nem tudom mi a külömbség gondolom ha nincs rajta pénz akkor nem kapcsolódik be.
-
Marcsello31
őstag
válasz
enginev3.0 #115383 üzenetére
Szia!Ment üzi!
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #114798 üzenetére
Ez még mindig egy speedtest-es mérés, nem egy valós ping teszt.
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #114796 üzenetére
Két külön dologról beszélünk, ill. háromról is.
1. A tesztelés technológiájáról írtam (speedtest.net alkalmatlan a valós pingtesztre), egy sima ping parancs kell hozzá.
2. Te most arról írsz, hogy mit kellene pingelni, hogy valós eredményt kapjunk. Igen, a valós eredmény a másik oldalon lévő alkalmazásszerver lenne, nem a bix.hu
3. Ez viszont már technológiafüggetlen kérdés - a 4G vs 5G közötti különbséget közeli szerveren tudjuk tesztelni, távolabbi szervereken már nagyon sok idő hozzáadódik rajtunk és a szolgáltatón kívül álló technikai okok miatt (pl. távolság). Ez a rész majd az implementáció felelőssége lesz, hogy ahol valós idejű alkalmazás kell, a szerver is közel legyen és jó válaszidővel és gyors kapcsolattal rendelkezzen. -
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #114794 üzenetére
Egy rendes ping tesztet például? Mondjuk a bix.hu-ra pár percen keresztül hagyni menni a pinget, aztán megnézni az átlagot.
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #114670 üzenetére
Azt a speedtest.net-es mérést sebességmérést nevezed ping tesztnek? Ugye nem?
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #114670 üzenetére
Majd az 5G SA rendszernél talán. Az 5G NSA rendszerek, amiket most vezetnek be még a 4G core-ra épülnek, szóval válaszidőben nem lesz itt még akkora ugrás (csak a rádiós rész változik most, így inkább sebességben lehet előrelépés).
-
MadMancs
veterán
válasz
enginev3.0 #114188 üzenetére
Nem vót. De a telefonszámot csak kitakarnám.
-
válasz
1200/50=24 -> 35*50=1750 helyett, hát nem tudom, végül is van létjogosultsága.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ma az appban jött szembe. De nem érdekel.
-
atosan
veterán
válasz
Tegnap láttam felvillanni, mikor 0 hanghívás+3gigára néztem a telókat, de azóta sem találtam.
-
Atus85
aktív tag
válasz
enginev3.0 #113967 üzenetére
Ha jól értelmezem az előző oldalon linkeltek alapján, akkor nem lesznek új díjcsomagok hanem a move-osok a jelenlegiket kapják meg olcsóbban.
De ezzel azokat büntetik akik naprakész díjcsomagokkal rendelkeznek. Valaki linkelte , hogy ők megkapják a 3gb netet 50 perccel 2240ft-ért. Amúgy ugyanez 3090ft lenne. -
anadroid
senior tag
válasz
10 óra körül szoktak felébredni. Majd jön.
-
atosan
veterán
válasz
Azt lestem én is, nem találom.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
enginev3.0 #113603 üzenetére
összeolvadás
bocsánat, nem hagyhattam ki
-
szalai112
senior tag
válasz
enginev3.0 #113603 üzenetére
Igen is
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #113509 üzenetére
1414 mit mondott rá?
domino/havidíjas? -
válasz
enginev3.0 #113309 üzenetére
Minden családtag Telekomos, de még a rokonok, barátok és az ismerősök jelentős része is, így alig van havonta más irányba kimenő - ha nem felejteném el és filléreskedni akarnék, akkor utóbbit a cégesről eszközölném, úgy teljesen ingyen lenne, de az a havi néhány perc egyáltalán nem számít.
A céges is Telekomos, így a kollégák is mind azok, ezért még arra sem kell figyelnem, hogy a privátról vagy a cégesről hívom őket, mert mind a kettőről mehet korlátlanul.
Az adatcsomagot is lenyomtam a priváton a legkisebb 2 GB-ra, de sokszor ahhoz is alig nyúlok, a céges havi 406 GB bőven sok mindenre. -
válasz
enginev3.0 #113307 üzenetére
Akkor túl jó lenne, de a szolgáltató nincs annyira megszorongatva, hogy olyat dobjon ki.
Azt nem tolerálják, ha valaki nem Telekomos, így ha sok olyat hívsz, akkor nem jó ez a legolcsóbb csomag.
Korábban többe került ez a csomag, illetve nem volt benne a vezetékes Telekomos korlátlanság. -
válasz
enginev3.0 #113304 üzenetére
Nekem/nekünk bejött a tavalyi, rendesen kihasználjuk azóta a legolcsóbb díjcsomagban is adott Telekom mobil és vezetékes irányú korlátlanságot.
-
StLui
veterán
válasz
enginev3.0 #113199 üzenetére
Hogy tudna elállni, ha nem tudja visszaadni amit vett?
-
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111962 üzenetére
Ja, nem ugyanott mérted?
Akkor nem derült ki, hogy a 152 Mbps-nél volt-e 4G+. -
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111959 üzenetére
Köszi, itt már látszik a 2 band (CA).
Így a tegnapi Speedtest során a cellakapacitas 50%-át kaptad meg letöltéskor.B3+B20-ra tippelek az adatok alapján.
Ezt a Cellmapper app egyértelműen kiírja. -
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111951 üzenetére
Szia,
nincs összefüggés.
Mindkettő esetben LTE-n voltál.
A 4636-os screenshotokat a Speedtest mérések letöltési része közben csináltad?
Nem látom egyiken se a CA/4G+-t.
Pedig kellene. -
anglergab
addikt
válasz
enginev3.0 #111938 üzenetére
Ezt CA-n (4G+) mérted?
A kis 4G ikonon látszik (akkor 4G+ lesz), illetve a *#*#4636#*#* tárcsázós menüben az első menüpontban (a band-ok felsorolva). Speedtest mérés közben nézd ezeket. -
Dency01
aktív tag
válasz
Miskolcon LTE+ -al kb 50 Mb-et mértem. Falun 20-30 közt jellemző. Egyszer mértem egy rekord 70-est.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Uhhh...
Konkrétan a toronyban laksz??? -
Zeki
nagyúr
válasz
Soha sehol nem mértem még ennyit.
Amerre én járok , ott a 7-40 mbs jellemző. -
Huroq
senior tag
válasz
enginev3.0 #111596 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #111596 üzenetére
Látom igen :D
-
sopruk
senior tag
válasz
enginev3.0 #111070 üzenetére
Most igen, de reggel óta próbálgatom és minden 5.-re ha beengedett, de volt, hogy csak pár percig aztán lefagyott...
Mindegy, már megoldottam vele amit akartam... -
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #110559 üzenetére
Nem olvastam végig, de hirtelen ezt találtam. Nem mellesleg mobilon torrentet engedélyezni... Szerintem az aláhúzott részt nem nehéz objektíven igazolnia egy szolgáltatónak sem p2p esetében.
Internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során e szolgáltatások nyújtóinak minden internetes forgalmat egyenlően, megkülönböztetéstől, korlátozástól vagy beavatkozástól mentesen, a feladójától vagy a fogadójától, a tartalmától, az alkalmazástól vagy a szolgáltatástól, illetve a végberendezéstől függetlenül kell kezelniük. Az uniós jog általános elveivel és az állandó ítélkezési gyakorlattal összhangban az összehasonlítható helyzeteket nem lehet eltérő módon kezelni, a nem összehasonlítható helyzeteket pedig nem lehet azonos módon kezelni, hacsak ez objektív módon nem igazolható.
Az ésszerű forgalomszabályozás célja, hogy hozzájáruljon a hálózati erőforrások hatékony felhasználásához és az átviteli minőség összességében való optimalizálásához, tekintettel a szolgáltatásnak a forgalom – és ennélfogva a továbbított tartalom, az alkalmazások és a szolgáltatások – meghatározott kategóriái esetében elvárt műszaki minőségére vonatkozó követelmények objektív különbségeire. Az internet-hozzáférési szolgáltatók által alkalmazott ésszerű forgalomszabályozási intézkedéseknek átláthatóknak, megkülönböztetéstől menteseknek és arányosaknak kell lenniük, és azok alapját nem képezhetik kereskedelmi megfontolások. Az a követelmény, hogy a forgalomszabályozási intézkedések megkülönböztetéstől mentesek legyenek, nem zárja ki, hogy az internet-hozzáférési szolgáltatók az átviteli minőség összességében való optimalizálása érdekében olyan forgalomszabályozási intézkedéseket hozzanak, amelyek különbséget tesznek a forgalom objektíven különböző kategóriái között. A minőség és a felhasználói élmény összességében való optimalizálása érdekében bármely ilyen különbségtételt csak a szolgáltatásnak a forgalom meghatározott kategóriái esetében elvárt műszaki minőségére vonatkozó, objektíven különböző követelmények (például késleltetés, késleltetésingadozás, csomagvesztés vagy sávszélesség) alapján lehet alkalmazni, kereskedelmi megfontolások alapján nem. Az ilyen különbséget tevő intézkedéseknek arányosaknak kell lenniük a minőség összességében való optimalizálásának céljával, és az egyenértékű forgalmat azonos módon kell kezelniük.
Meg kell tiltani minden olyan forgalomszabályozási gyakorlat alkalmazását – az e rendeletben meghatározott, indokolt kivételektől eltekintve –, amely túlmutat az ilyen, ésszerű forgalomszabályozási intézkedéseken azáltal, hogy bizonyos tartalmakat, alkalmazásokat vagy szolgáltatásokat, illetve azok meghatározott kategóriáit letiltja, lelassítja, módosítja, korlátozza, azokba beavatkozik, gyengébb minőségben nyújtja vagy hátrányosan megkülönbözteti. Az említett kivételeket szigorúan kell értelmezni és azoknak meg kell felelniük az arányossági feltételeknek
-
Huroq
senior tag
válasz
enginev3.0 #110555 üzenetére
Olvastam valamelyik oldalon, hogy fellebbeztek ellene. Gondolom még nem jogerős.
-
válasz
Szerintem nem engedik majd a korlátlan torrentet, nincs mobilhálózat - egyik szolgáltatónál sem -, ami arra maradéktalanul alkalmas.
Van amúgy jó kiskapu a szolgáltató számára, de ne én adjak már ötleteket... -
válasz
Csinálniuk kéne egy 1MB-os csomagot, amiben semmi sem csökkenti az adatot, csak a torrent
ha már ilyen érdekes ez a "semlegesség"...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #110510 üzenetére
Teljesen más a két eset. Egyikben lassítják a torrentet, másikban plusz szolgáltatást adnak...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #110513 üzenetére
Nem szólnak, mert szabályosan működik.
Addig van pl korlátlan Waze-d amíg van a netcsomagodból.
Azaz minden Waze versenytársat elérsz az elérhető max. sebességgel, csak a Waze nem csökkenti az adatkeretedet, de nem éred el gyorsabban. -
Zeki
nagyúr
válasz
enginev3.0 #110510 üzenetére
Az is megkülönböztetés. Mind a 3 mobilszolgáltatónál van ilyen.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
enginev3.0 #110480 üzenetére
Ez hihetetlen egy ekkora cègtől.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #110256 üzenetére
1414et ingyen hívod
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #110254 üzenetére
A 10GB csomagra tudsz váltani.
A 2017es 0 perc csomagot már lezárták, így maximum a 2019es 0 perc csomagra tudsz váltani, amihez a netet is módosítani kell 2019esee: 10GB(+Magenta duplaadat 10GB)
-
jani071
csendes tag
válasz
enginev3.0 #110093 üzenetére
90napon belül csak akkor, ha veszel készüléket is.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #109466 üzenetére
Próbál meg úgy kérni, hogy a csak adat mobilinternet csomagra szeretnél váltani, a mostani hang+adatról.
-
kory24
őstag
válasz
enginev3.0 #109466 üzenetére
-
kalanchoe
senior tag
válasz
enginev3.0 #109445 üzenetére
Ez igaz, ha szerencsed van es kifogsz egy jo ugyintezot, jol jarsz. Nekem is volt mar olyan, h 6x kapcsoltak, mire az egyik ugyintezo tudott egy ertelmes valasszal szolgalni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #109401 üzenetére
Akkor 1414-en vagy online chat-en kérd a váltást.
Ha a kiszemelt új csomagban is elérhető (volt) a 15 GB, akkor válthatsz -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #109393 üzenetére
Domino? Havonta 1x ingyenes, ha nem változott időközben. Mennyire visszamenőleg? És az megint más eset, ha reklamáció keretében visszamenőleg.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #109395 üzenetére
Igen, pont ez a lényege ezeknek a Hang+Adat csomagoknak, ha változnak az igényeid tudod csak ezt vagy csak azt módosítani, a vállalt költési szinten belül
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #109393 üzenetére
Lakossági ügyfélnek díjmentes a részletező számlamelléklet.
A visszamenőleges igénylés nem tudom, hogy díjmentes-e? -
bozsozso
őstag
válasz
enginev3.0 #109330 üzenetére
Nekem nincs jelenleg hűségidő akkor azért nem ír semmit? Illetve így akkor bármire válthatok szabadon igaz? Ha most váltok egy drágább csomagra hűség nélkül akkor elvileg következő hónapban visszaválthatok kisebbre igaz?
szerk.: vagy ezt akkor írja majd amikor a díjcsomag beállításra kattintok?
-
válasz
enginev3.0 #109178 üzenetére
-
simpley
őstag
válasz
enginev3.0 #108473 üzenetére
a vodásom: 06703210xxx
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #107641 üzenetére
igen, de csak készülék nélkül, úgy tudom.
[link] 6.oldal -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0 #106856 üzenetére
A tegnapi válaszom kiegészítéseként...
Látom most nem ez a téma az új tarifák miatt.
Dominónál nem zárták le a korlátlan tematikus opciókat, inkább csak elrejtették őket. Azért írtam tegnap a 1777-et.
-
goop
őstag
válasz
enginev3.0 #106885 üzenetére
Vagy ha korlátlan neted van mellé, és a nem sebesség korlátos multi sim is kérhető. (Ami amúgy 4k lenne) Különben tényleg nem sok értelme...
-
Takato
csendes tag
válasz
enginev3.0 #106875 üzenetére
Köszönöm akkor nyugodt szívvel kötök májusban :)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
1777
-
törölt tag
válasz
Azért írja, mert van olyan opció.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #106799 üzenetére
Ja várj akkor a 2500 lebeszélhetőben már nincs benne más? Az úgy szar!
Eddigiben 80 perc és nem kell figyelni vodásat hívok
Újban 2500 alapból és ha hívok vodásat 80*35 pluszban és 2500+2800 lesz a számla? Jól értem?
Ha így értik akkor az úgy szar ügy leszarom ha hálón belül korlátlanLehet még az eddigi 80 perces Mobil S-re hűséget kötni? Nekem az jobban megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest