Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
laabom
tag
Üdv. Arra lennék kíváncsi hogy ha van mobilnet előfizetésem akkor egy Sony Ericsson K310i-n is tudom használni az internetet? Vagyis nem kerül nekem plusz összegbe?
Lehet nem jó helyre írtam de jobb ötletet nem találtam :S
-
laabom
tag
Hali. Ha van egy elfolyt kijelzős telefonom ami T-Mobilos annak hol tudják kicserélni a kijelzőjét? Érdemes bevinni a szolgáltatóhoz?
-
laabom
tag
Végül is kamatmentesnek kamatmentes csak rádobtak +30-50k-t lehet pár embert ezzel meghülyítenek. Az előfizetésemhez meg nem is tudok vásárolni új készüléket csak ha új előfizetést veszek. Havidíjas egy összegben fizetett készülékek árai viszont jobbak mint voltak. Remélem csak ma lesz ez ilyen mármint a részlet fizetés része
-
laabom
tag
Sziasztok. Prémium készülékek menyi eséllyel lehetnek benne az akciós kalendáriumban?
-
laabom
tag
Sziasztok. Ha ünnepek előtt veszek készüléket és ha valami hardweres gondja van akkor az 3 nap vagy 3 munkanap-ig tudok vele reklamálni? Gondolom 3 munkanap vagy legalábbis én úgy gondolnám
-
laabom
tag
Ha szállítás alatt van a csomagom akkor holnap megkapom?
-
laabom
tag
Végre meg vagyok elégedve némileg most a T-mob-al. Szerdán este 6 után rendeltem készüléket pénteken fél 10 kor meg is kaptam sőt még az ajándék akksit is (tudtommal sokan nem kapták meg). Igaz a karácsonyi akciójuk nagy kaka volt de mindegy majd talán 2 év múlva jobb lesz
-
laabom
tag
Sziasztok.Nyertem egy telefont egy rendezvényen. T-mobilos. Számlát illetve a garanciajegyet hogy tudom letölteni a honlapról?
-
laabom
tag
Hivatalos helyről mivel az elöbb be tudtam regelni a samsung oldalán a termékregisztrációba. De lehet holnap felhívom az ügyfélszolgálatot mit tud ebben segíteni. Mindegy mert senkinek nem adnak már papíron számlát szóval mindenképp le kell tölteni. Amúgy meg egy felajánlás volt egy rendezvényen. Nyertem más elektronikai cuccot is azokban van garijegy meg stb. Csak ez a nagy T-mobile újdonsága hogy nem adunk számlát inkább töltsd le...
-
laabom
tag
Sziasztok. Bocsi előre is de nem olvasom a topicot. Kérdésem az lenne, hogy milyen változás történt a telekom honlapján nem lehet már 2 év előfizetéssel részletre vásárolni? Mintha pár éve lett volna már ilyen egy darabig ha jól emlékszem.
Köszi a segítséget előre is
-
laabom
tag
válasz enginev3.0 #92968 üzenetére
Látom nem értetted a kérdést.
2 év hűséggel szeretnék készüléket vásárolni de részletfizetési lehetőséggel ami eddig évek óta lehetett de most nem lehet csak egy összegben.
-
laabom
tag
Sziasztok!
Feleségem jelenleg feltöltőkártyás. Át szeretne menni előfizetéses díjcsomagba, de viszont úgy gondoltam, hogy az én folyószámlámra rakni az ő előfizetését a +15% kedvezmény miatt.
Ez valahogy kivitelezhető?Köszi a segítséget előre is
-
laabom
tag
válasz enginev3.0 #117204 üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek.
Még egy. Ha a feleségemnek a szülei vannak a kártyáján adategyeztetésnél azokat is át kell rakni egy másik számhoz?
[ Szerkesztve ]
-
laabom
tag
Sziasztok. A Telekom kb hányadik nap vonja a csoportos beszedéseket mobil számláról? Ettől a hónaptól állítottam be és 20.-ig van a számlafizetés határideje.
Igaz a vodafone is a vezetékes előfizetésnél a határidő után vanja le.
Köszi a segítséges előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen