Hirdetés
Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Azért futott a 450 és a 900 MHz együtt is, ezt ne feledjük.
albiosz:
Volt egy koncessziós pályázat, amelyen a Westel 900 és az akkor még Pannon GSM néven futó két társaság (akkor talán még kft) nyert, így ők építhették ki Hazánkban a 900 MHz-es rendszert. Mivel ez egy teljesen új szolgáltatás volt (műszakilag értem), gondolom így kellett egy teljesen új "körzetszám" is neki, ezek lettek a 20-as és a 30-as. (S ugye kicsivel később csatlakozott a harmadik társaság Vodafone néven, 70-es előhívóval.)
Bővebben ezen a linken tudsz olvasni erről!
Jó szerencsét!
-
addikt
Szerintem meg az egész mondat nagyon értelmetlenül van megfogalmazva...
Az igazi gyöngyszem ez a mondat: (bár az első sem semmi... )
A díjcsomag igénybe vételére valamennyi lakossági aktív, nem társkártya típusú előfizetéssel rendelkező Magyar Telekom előfizető jogosult.
Majd jön 1430 és rendet tesz köztünk...
Jó szerencsét!
-
addikt
Akkor most Des1gnR válthat Fun-ra vagy sem? Vagy csak akkor, ha van vezetékes telefonja, illetve másik T-s havidíjas előfizetése? És akkor Domino-ból hogyan lehet Fun, minden egyéb nélkül? Mert az már meglevő előfizetésnek számított? Én milyen feltételekkel válthatnék Fun-ra?
(Egyre távolabb kerülök a dolog megértésétől...na, de majd hétfőn... )
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
Ez milyen díjszabásban szerepel ? Mert, hogy a mai naptól érvényben lévőben nem az biztos.
-
qfm
senior tag
És ezt hol írják hogy kisebb havidíjúra nem lehet váltani? Mivel alapból direkt olyat vettem ahol csak telefonra vállalok hűséget, és mellé bármit választhatok, még előfizetéses vagyok, pofátlan húzásnak tartanám, ha nem válthatnék lefelé. Az más kérdés hogy ha azt mondják hogy csak MIX-ről lehet, azt kénytelen vagyok elfogadni.
-
Dave1984
őstag
válasz sifarr #12076 üzenetére
Nálam ezekkel a folyamatos aremelesekkel csak azt erik el,ha lejar a husegem,atvaltom feltoltokartyasra,es kevesebbet fogok telefonalni.Nem szeretek MSN,Skypolni,de szinte rakenyszerit a szolgáltató.Ha nekik ez kell,legyen.Csokoltatom mindhármat!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
domerator
veterán
válasz sifarr #12096 üzenetére
Bocsáss meg, de egyáltalán nem volt sem erős, sem személyeskedő, ezt külön hangsúlyoztam az elején és a végén is.
Amit pedig leírtam, az véresen komolyan így van sajnos.
Nem bántottam meg senkit. Nem szokásom, amíg engem nem bántanak.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz sifarr #17577 üzenetére
és 1430: köszönöm!
Jól értem, ha apám beregisztrál, mint felhasználót, akkor 18 évesen köthetek majd elöfizetést és akkor enyém lesz a szám?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
addikt
válasz sifarr #18073 üzenetére
Rosszul értelmezed amit írtam,azért drukkolok, hogy meg tudjak szabadulni az eltúlzutt havi és percdíjak következtében 40-45 ezer Ft számlától. Ami Vodafonne előfizetőként rögtön a harmadára csökkenne.
A adó áthárítása érdemes-nem érdemes kérdés nem kérdés,mert képtelenség lenne egyébként is annyi pusz ügyfelet gyűjteni, hogy józan racionális számítás szerint is megérje.
Óriási pénzről van szó,és a T igen nehéz helyzete, nevezetesen a beígért és égetően fontos hálózatfejlesztések elmaradása óriási presztizs és előfizetői létszám csökkenéshet vezetnének.A Vodafone bontott, néhány ezerre tehető ügyfele nem a jól fizetők közül került ki.
Majd meglátjuk mi lesz a vége, de a hallgatás nagyon nagyon ellenszenves mind a két T részéről.
A Telenorról nem is beszélek,mert szerintem a helyzetük éppen hogy ..................
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz sifarr #18080 üzenetére
Háát ez a négyeske.....
Semmi pénzért nem választanám abból kiindulva, hogy az állami komcsi csökevény cégeg mit művelnek.Posta hm. az számos külföldi cég nem postáz csomagot magyarországra mert..........
Bemegyek egy postára a gyomrom összeszorul olyan balkáni állapotok vannak.
A személyzettől az infrastruktúráig.......
Egy nyomorult csekket hat helyen iktat szkennel pecsétel brrr.Postafon bizonyított, egy csőd az egész.
Na mindegy nem fejtegetem tovább."Aki ad,az nyer"
-
lafaty80
őstag
válasz sifarr #18438 üzenetére
Ráadásul úgy tudom mondjuk nem első kézből, de telenorostól, hogy kemély 10misik mentek el pl náluk fejlesztésekre, hogy a kormány valagát kinyalják. Aztán emelték az árakat, és most fel lettek jelentve és kemény misiket fognak még elveszteni.
Mondjuk nem sajnálom őket, de azért a T sem angyal, szóval tőlük ez inkább kivárásra ment, hogy ki hogy reagál a dolgokra állam/szolgáltatók.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sifarr #18709 üzenetére
Nem személyes célzás volt, akit érint, és magára veheti, az magára veszi. Vodás topic-ban volt többször erről szó, hogy a T biztosan nem fog emelni, mert már módosított ASZF-et, és k*csögök, mert Ők emelnek..
Hát, valahol azt mondom, hogy a Voda opciója úgymond a "megegyszerűbb". Plusz, mint ott írtam is korábban, akiknek FIX csomagjuk van, ők jártak a legjobban, mert ők lebeszélhetik az emelés díját is (mivel ott a havidíj 100%-ban lebeszélhető).
Én akkor is azt vallottam, hogy felesleg duzzogva elmenni a szolgáltatótól, mert úgyis mindenki ezt fogja tenni, és mostmár tényleg ez történt. Tehát, aki most ez miatt ment a Vodától a T-hez, mert Neki azt mondták, hogy Ők nem fognak emelni, az most valszeg anyázik magában... Én meg azt mondom, hogy így járt. Persze azt megértem, hogyha valami nagyon xar csomagja volt, és így lemondhatta, de akkor sem kellett volna még másik szolgáltatóhoz rohanni, amíg nem derül ki mindenkinél, hogy pontosan mi is lesz.
Nah meg arra leszek kíváncsi, hogy meddig fogják hagyni bontani az ügyfeleket. Ebben eddig a Voda volt a "legrendesebb".
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
1430
senior tag
válasz sifarr #19542 üzenetére
Ne kérj tőle ilyet, hiszen BM-es csomagot használ a család, ami még a Telekom dolgozói flottánál is kedvezőbb...
Next Win ®
Jut eszembe, a Domino feltöltési bónusz továbbra is él és évek óta változatlanok a feltételei, tehát ha Édesanyád jogosult a bónuszra és a feltételek adottak voltak, akkor meg kellett kapnia (erről csak a feltöltést követően leküldött SMS "árulkodik", mivel a bónusz összege nem lekérdezhető, de addig nem csökken az egyenleg, míg tart a bónusz).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Next Win ®
tag
válasz sifarr #19542 üzenetére
Ha, most a T-s Relax, és a Voda Mátrix csomagokat hasonlítod össze tényleg nem sok eltérés van közöttük. Mindkettőben volt részem. A T-vel az a gond, hogy, igazából kedvezményt, vagy bármi extrát soha nem kínáltak fel és sok esetben mondjuk a Relax 100, anno amikor nekem volt, 3200 Ft volt, elvileg. De, akaratom ellenére is, és minden igyekezetem ellenére, annyi + vacak volt kapcsolva a csomagra, hogy soha nem jött ki annyiból, még ha a 100 percen belül voltam. Azóta úgy látom nemhogy csökkentek volna a költségek, jóval drágábbak lettek. Telefonadó ide, vagy oda. Ez akkor is jelentősen drágább lett. Relax
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Next Win ®
tag
válasz sifarr #19550 üzenetére
Lehet konkrétan nem azzal kellett volna összehasonlítanom, "elnézést kívánok".
De, mint mondottam hiába 3200 Ft volt anno* pl az előfizetési díj, ha nem léptem túl is többet fizettem, mert akaratom és kérésem ellenére is, sok-sok vacak lett rá aktiválva,
a kérésem nélkül. Nos, nem akarok senkivel vitába szállni, de úgy gondolom , hogy minden szolgáltató megéri a pénzét.Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
gergo0007
tag
válasz sifarr #19541 üzenetére
"
A T a havidíjasoknál valójában nem árat emelt, hanem díjat! Ugyanis pár százzal emelte a csomagdíjakat, de a benne foglalt szolgáltatások egységára nem változott, azaz a több havidíjért arányosan több szolgáltatást kap az előfizető.
Míg a másik kettőnél a havidíj emelkedése mellett a lebeszélhető percek száma nem változott (ez pedig áremelés)"pl. a vicces voda, amely 1600 ft-tal emelte a vállalkozói csomagok havidíját, ami nem lebeszélhető, így a 2 ft-os telefonadót jelentős kedvezménnyel 15x mértékben terheli át, mivel kb 50 percet használom azt a kártyát
ezért megyek át én is egy T flottába, remélem annál nem lesz később sem emelés.
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
aktív tag
-
djculture
félisten
válasz sifarr #23014 üzenetére
Ha már nincs hűség és tartozás akkor simán lelehet mondani.
A folyószámlán lévő egyenleg rendezése (lejárt határidejű és tárgyhavi számlák), a megszüntetni
kívánt szerződéshez tartozó akciós kedvezményből származó, nem esedékes részletekkel és
minden egyéb kötelezettségével (felt .kedv ., kötbér, társkedv, w'n'w, notebook akció) együtt .
A szerződés nem állhat Számhordozási folyamat alatt .
Ha rendesen megvannak ezek a feltételek akkor 8 napon belül megtörténik.[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz sifarr #24607 üzenetére
Én nem találtam olyat ÁSZF-ben, hogy a sim lock feloldás azt jelentené, hogy nem müködik minden szolgáltatónál a készülék.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
luke.
aktív tag
válasz sifarr #24617 üzenetére
Nos ez felvet némely problémát. A héten kedden rendeltem egy SGS Advance-t (5 napja arra nem méltatnak, hogy felhívjanak), későbbi terveim között van a hivatalos függetlenítése. Ha a hivatalos úton sem lesz független akkor az eléggé aggályos ha az ember kifizeti az árát. Így lesz pár kérdésem ha netán fölhívnak az egyeztetés ügyében.
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Meta Oculus Quest 2 128GB + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest