Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
aktív tag
válasz laabom #22977 üzenetére
Ha nincs készülékbiztosításod akkor azt garanciában nem cserélik a T-szervízben sem...szóval érdemes utánanézni,hol és mennyiért csinálnák meg a legolcsóbban. Általában független szervízek gyorsabban és talán picit olcsóbban is dolgoznak...bár ez nyilván függ attól is milyen készülék és helyileg hol vagy.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
anadroid
senior tag
válasz laabom #53411 üzenetére
17-én Galaxy Alpha+JBL füles előfizetéssel, szóval már 100%.
Forrás a szokásos.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz laabom #56243 üzenetére
Szerintem sehogy.
A nyereményt biztosító szervezet oda kell, hogy adja neked szerintem.
Online, akkor tudod letölteni, ha megvan a hozzá tartozó SIM kártya s a vásárlás pillanatában be lett aktiválva, pl elektronikai boltban vett készülék+SIM csomag, amit telefonon lehetett aktivalni, nem jelent meg a telefon garanciajegye.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz laabom #56246 üzenetére
elolvastam végig, és annak megfelelően válaszoltam.
egy szóval sem írtad korábban, hogy már nézted ott, ahová eredetileg szokás feltölteni.
amennyiben nem online lett rendelve a készülék - ezt viszont nem tudni -, úgy nem lesz online elérhető hozzá semmi, amennyiben online rendelték és megfelelő feltételekkel, úgy pedig a megrendelő fiókjába kerülnek feltöltésre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
glaci
őstag
válasz laabom #56243 üzenetére
Ha Ők (akiktől nyerted) vásárolták (tehát volt hivatalosan értékesítve), akkor náluk van, tőlük kell elkérned.
Ha esetleg ők maguk forgalmazzák, akkor már kérdéses, mert akkor nem volt értékesítés.
(Én is nyertem egyszer a JVC Magyarországtól egy JVC terméket, ahoz sem volt semmi, mert nem volt értékestve.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
elekreg
tag
válasz laabom #92969 üzenetére
Szia!
Lehet 2 év hűséggel, akár részletre is. (Tegnap este rendeltem egy telefont, 2 év hűség hosszabbítással.)
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem megfelelő az előfizetésed és a rendszer nem kínálja fel, olyankor talán csak boltban lehet részletet intézni.
Van arany, netán platina az az előfizetésed, amivel nézted? Vagy teljesen új előfizetéssel próbáltad?norberto_th: Valami 4 vagy 6 óra rémlik régebbről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Router gondok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Az ADATA is CUDIMM DDR5 memóriákkal készül az év végére
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen