- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
válasz
laabom #92969 üzenetére
Szia!
Lehet 2 év hűséggel, akár részletre is. (Tegnap este rendeltem egy telefont, 2 év hűség hosszabbítással.)
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem megfelelő az előfizetésed és a rendszer nem kínálja fel, olyankor talán csak boltban lehet részletet intézni.
Van arany, netán platina az az előfizetésed, amivel nézted? Vagy teljesen új előfizetéssel próbáltad?norberto_th: Valami 4 vagy 6 óra rémlik régebbről.
-
glaci
őstag
válasz
laabom #56243 üzenetére
Ha Ők (akiktől nyerted) vásárolták (tehát volt hivatalosan értékesítve), akkor náluk van, tőlük kell elkérned.
Ha esetleg ők maguk forgalmazzák, akkor már kérdéses, mert akkor nem volt értékesítés.
(Én is nyertem egyszer a JVC Magyarországtól egy JVC terméket, ahoz sem volt semmi, mert nem volt értékestve.) -
válasz
laabom #56246 üzenetére
elolvastam végig, és annak megfelelően válaszoltam.
egy szóval sem írtad korábban, hogy már nézted ott, ahová eredetileg szokás feltölteni.
amennyiben nem online lett rendelve a készülék - ezt viszont nem tudni -, úgy nem lesz online elérhető hozzá semmi, amennyiben online rendelték és megfelelő feltételekkel, úgy pedig a megrendelő fiókjába kerülnek feltöltésre. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
laabom #56243 üzenetére
Szerintem sehogy.
A nyereményt biztosító szervezet oda kell, hogy adja neked szerintem.
Online, akkor tudod letölteni, ha megvan a hozzá tartozó SIM kártya s a vásárlás pillanatában be lett aktiválva, pl elektronikai boltban vett készülék+SIM csomag, amit telefonon lehetett aktivalni, nem jelent meg a telefon garanciajegye. -
.bruszli.
senior tag
válasz
laabom #22977 üzenetére
Ha nincs készülékbiztosításod akkor azt garanciában nem cserélik a T-szervízben sem...szóval érdemes utánanézni,hol és mennyiért csinálnák meg a legolcsóbban. Általában független szervízek gyorsabban és talán picit olcsóbban is dolgoznak...bár ez nyilván függ attól is milyen készülék és helyileg hol vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged