- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Midway
senior tag
Én is megnéztem , nekem sem . 🤷
-
Imike20
senior tag
Jó reggelt. Ma jelezte a telefon.
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Jazz
veterán
válasz
huliganboy #1448 üzenetére
De érdemes, vagy felesleges mert teljesen jó ez azaz os is minden szempontból?
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a hyper os 1.0.10.0 umbeuxm az gyári rom? xiaomi.eu romot rálehet tenni utólag, és érdemes?
Köszi
free your mind
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!gondolkodom egy ilyen teló beszerzésén.a13pro meddig kap frissítést? Belteri kevés fénynél jó fotókat készít?ez lenne az első xaomi telóm,samsung s20fe-ről váltanék.de ha esetleg valaki gondolkodik eladáson ami magyar garis akkor írjon.
-
max1965
tag
válasz
huliganboy #1440 üzenetére
Az első írásos emlékek a Ming - dinasztia idejéből származnak.
Nálam be van kapcsolva a zsebmód.
[ Szerkesztve ]
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
Shamli86
tag
Sziasztok. Volt már olyan valakinél, hogy be van kapcsolva a zsebmód de akkor is be hozza pl. a tárcsázót és benyomódnak számok? Közelség érzékelő probléma?
-
Shamli86
tag
Sziasztok. Van aki használja esimmel a telefont?
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnék a telefon töltéssel kapcsolatban. Külföldön nyaraltunk 2 hétig, ott kint adaptert kellett használni a töltéshez mert nem a hazai szabvány konnektorok vannak. Viszont azóta nem tud gyorsan tölteni a telefon. Semmilyen beállításon nem változtattam sem előtte sem utána. Az akkumulátor rendben van, problémát nem jelez a rendszer. Csak csiga lassan tölt.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
max1965
tag
válasz
huliganboy #1429 üzenetére
Szuper!
Akkor örülünk Vincent, örülünk!
Amúgy, nekem is + tapasztalatom van a TMX-el, velem is nagyon korrekten jártak el.
Nálam, "Különösen ajánlott+ plecsnijük van.Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1425 üzenetére
Sziasztok!
A sztori vége:
A TMX elvitte a készüléket! Pár napig "Új igény - elbírálás alatt" státuszban volt a dolog, majd "alkatrészre vár" státuszra várt.
Csütörtökön "megjavítva" státusz jelent meg, hétfőn hozta a magyar királyi posta a csomagot.
Mikor kézbe vettem és ki bontottam, nem értettem a dolgot, mert se kábelt se töltőt nem küldtem el, a most vissza küldött dobotban meg vadi új volt, plusz a telefon is gyári csomagolásban volt.. még ekkor csak kapkodtam a fejem, majd hiányzott a kameravédő is róla...
Hozzá kell tenni a munkalapon az volt fődarab csere.... Itt azt gondoltam a kijelzőt jelenti ez..Aztán jobban megnéztem és az IMEI számokat nem stimmeltek....
Gyorsan munkalap... Fődarab csere: Sales Item-Xiaomi 13 Pro-EU EEA-12GB+256GB-BlackÉn a hibajegybe le íírtam nekik őszintén mi történt.
Cserélték egy új készülékre!
Rengeteg rosszat és jót is olvastam a TMX-ről, de nekem ez meglepetés!
Köszönöm nektek a tanácsokat és nekik a hozzáállást!
-
max1965
tag
válasz
huliganboy #1427 üzenetére
Lehet, hogy vissza kellene csinálni leadás előtt.
De, hogy?Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
huliganboy
addikt
További kérdés, hogy nyitva bootloader és xiaomi.eu szoftver van rajta.. Ez vajon befolyásolja most?
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1425 üzenetére
36 hónap van rá...
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pár napja egy vedér víz borult a telefonra, ami azonnal elromlott! Valszínüleg a kjelzője rossz, mert rezek hangot is ad stb.
IP68 védelemről ennyit. A teló nem volt javítva eddig és mechinakiai sérülés sincs rajta.
Van rajta UV üveg és tok is volt rajta!
Be akarom küldeni garanciába!űűMit javasoltok?
Írjam le nekik a teljes igazságot? Az üveg fóliát mivel UV vegyem le? Stb?Bátrr most nézem 1 év jótálást adott a Telekom! Létezik hogy nem 2 év?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Midway
senior tag
Elég magas az ára még sajnos , lehet várok inkább vele .
[ Szerkesztve ]
-
Midway
senior tag
12 pro váltanék.
Megéri a plusz kb 100 eft a 13 pro a 13t pro- val szemben ?
Hátha valakinek volt , van mindkettő. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1418 üzenetére
+1
Amúgy meg minek raksz rá, mindenféle romot?
Nekem, fizikai és lelki fájdalmam lenne, ha gyári romon lennék.
Jelenleg, Xiaomi stabil eu romon vagyok, amit kicsit átírtam magamnak.
Akkor leszek gyári romon, amit a kolléga emlegetett, ide nem illő stílusban, ha normálisan üzemelő, gyári romot csinálnának. Ha nem éreznek késztetést arra, hogy a telefonomon, ne legyek a Google kalitkájába bezárva. Ha, a telefon kamera szoftvert, nem kellene mókolni a normális videókhoz.
Egyszóval, egy telefonos fórum, pont arról szól, hogy a problémák megvitatása megtörténjen.
A kolléga szavaiból, azt is kivettem, pontosan tudja, hogy nem gyári romon vagy, ezáltal, nem is tévesztesz meg senkit a hozzászólásoddal.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
huliganboy
addikt
Hűha.. Azért fogd vissza magad! Nem tudom mit képzelsz magadról, de a fórum egy helyszín ahol meg lehet vitatni dolgokat, véleményformáló és segítő tér!
Ráadásul engen oktatsz itt ki 2db hozzászólással, meg kérsz új topikot.. Hát hozz létre és hajrá
Nem is értem minek vagy itt ha nem a telefonról írsz, így a hozzászólásod offtopic!!
[ Szerkesztve ]
-
tozsde
újonc
válasz
huliganboy #1416 üzenetére
Ezért nem kell minden szar ROM-ot felrakni. Utána meg jössz sírni és tele fingani a fórumot hogy ez se jó meg az se működik.
Ráadásul rohat zavaró mert aki beleolvas egy telefon forumba hogy mi újság a telefonnal, mik a hibái erre csak azt látja, hogy ez se jó meg az se működik, és nem tudja hogy azért mert vérpistikének első dolga a bootloader nyitása és nem jó neki a gyári ROM és minden szart felrak rá ...utánna meg telefingja a forumot és sir hogy nem jó.
jó lenne erre egy külön topikot nyitni és ott úgy cseszitek el a gyári telefont ahogy akarjátok.
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
válasz
Shamli86 #1411 üzenetére
Én pár hete küszködök vele... Egyszerűen halálra idegesít... Telekom mobil néznél legtöbbször..
megye jogú városban, jó lefedettséggel.. De ami legjobban bosszant, hogy autóval rengeteget megyek, és korábban sose állt meg. Most meg mint ha minden toronyvlátásnál illetve 5Gről 4Gre való váltáskor megállás minden akár percekre..
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
Shamli86 #1411 üzenetére
Pont ma szitkozódtam miatta.
Amúgy többször előfordul, de nem a telefon hibája, hanem a weboldalé, amit néznél.
Nincsenek felkészülve az új kódolásra, amit alkalmaznak.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Shamli86
tag
Sziasztok. Valaki találkozott olyannal, hogy néha lelassul a mobilnet vagy meg is áll? Néha wifinél is csinálja. Szoftver probléma? Mióta Hyper os van azóta csinálja.
-
Cunaja
addikt
válasz
Imike20 #1407 üzenetére
Jól!
13-nap múlva, még jobban.
2-hónapig a telefon, izzadni fog a sok fényképezéstől és videótól.
Megyünk nyaralni. Most következik az, amiért kiadtam, fél millát a telefonért. Jöhet az igazi tudása.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Watch_Dogs 2 (PC, Xbox One, PlayStation 4)
- Villanyszerelés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest