- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Viszont, szept 1-el, ha elfogy az adatkereted, akkor nem lassítanak, hanem lelövik a neted. Ezt is vedd figyelembe a váltásnál.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
válasz [P]laci #86793 üzenetére
ezek valóban fontosak, és egy rendkívül különös hatás is lesz: Ausztriából pl. Ausztriába vagy akár Angliába a percdij jóval olcsóbb lesz így, mint Magyarországról pl. Ausztriaba. Utóbbi esetben ugyanis a nemzetközi 99 Ft-os percdijat fizeted, míg előző esetben a belföldi 25-35 ft körüli díjakat... meg kell szokni ezeket a változásokat, s ezek pl. az uj "mobil" csomagok esetén már korábban életbe léptek...
-
Keem1
veterán
válasz tsteve #86791 üzenetére
Az mit jelent, hogy bukom a hűség kedvezményt? Jelenleg kéne ilyennek lennie? Mert nem tudok róla. A díjcsomagváltás az újakra már bőven hűségidő alatt történt, hisz tavaly júniusban írtam alá (Move XS volt az akkori csomagom).
Bocsi, de le vagyok szerintem egy körrel maradva... -
MK VII
veterán
Next S csomagban vagyok jelenleg és még van egy év hűségem rá illetve az előfizetésemből..
Nagyon izgatja a fantáziámat a nyári korlátlan net a Mobil L csomagnál ami elvileg szinte ugyan az a csomag mint a Next S csak pepitában. Viszont... Ha már nem lesz korlátlan a net a csomagban, mármint letelik a nyári szezon akkor már vissza nem léphetek a Next S-be, ha jól gondolom. Next S azért lenne opció nálam még, mert ott csak lassítanak, ha elfogy a net...
Szóval váltsak vagy ne váltsak? -
quailstorm
nagyúr
válasz lugosi #86789 üzenetére
Már túl vagyok rajta, Árkádban megcsinálták pár perc alatt.
Tudom, hogy elveszik ha nincs megcsinálva, undorító féreg dolognak tartom az egész lebonyolítást, időseknek ez rémálom. Főleg vidéken.
Hogy lehessen érteni, családban mindenki dominos, két ilyen fost megcsináltam weben már, 2 csettintés.
Eljött nagymamám, csináljuk meg (lehetőleg 1 másodperc alatt, de inkább -2).
3 böngészőben plusz telefonon szar volt, én meg agyrákot kaptam. Ez a hiba max akkor érvényes ha 0 egyenlegre rátöltés után azonnal próbálod, legalábbis a Telekomos ügyfélszolgálatos szerint.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Pár "apró" változás azért történt az elmúlt pár napban és még nem volt róla itt szó.
1. Felkerült a weblapra az Összefoglaló az EU roaming 2017. június 15-étől életbe lépő változásairól, itt minden díjcsomagra le van vezetve, hogy mi és hogy lesz vele innentől.
2. Változás történt a mobilinternettel kapcsolatban az EU díjzónában, erről itt részletesebben, valamint az EU díjzónán kívül is, erről pedig itt.
Pl.: Travel & Surf EU L (EU 1 GB/1 hét + Telekom Wi-Fi Fon Prémium) 2017. június 1-jétől 5560 Ft helyett 2790 Ft.
Travel & Surf World S (EU zónán kívül 640 Ft 10 MB/24 óra) helyett Travel & Surf World (EU zónán kívül 1990 Ft 100 MB/72 óra).[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
ha van 20 vagy 25% telekom kedvezményed, az érvényes lesz a váltás után is, csak a hűség kedvezményt bukod... én majdnem ugyanezt jártam végig tegnap.... mobil S-ről mobil L-re váltottam hűség alatt, az adatot pedig lecsökkentettem a minimális 400 megabájtos csomagra... utána a telekom applikációban már be is tudtam kapcsolni a korlátlan netet...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz quailstorm #86784 üzenetére
"Nekik fontos ez a szopatás oldják már meg, engem marhára nem érdekel"
Nem, sajnos neked fontos, utána kell menni.
Én a telefonos ügyfélszolgálaton megnyomom, hogy ügyintéző kapcsolása és az elmúlt időben nemigen volt várakozás, kapcsolják is. -
[P]laci
senior tag
válasz quailstorm #86787 üzenetére
sztem próbáld meg később (vagy holnap), ha neked nem megy előfordulhat, hogy ott se megy éppen nekik valamiért, így megspórolsz magadnak egy fölösleges utat.
nem a 1430/1414 számon kell adatot egyeztetni, hanem a +36-80-630-045-ös ingyenes telefonszámon!
Milyen egyéb módokon tudsz még adatot egyeztetni?
- Telefonon a +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között. Ez a telefonszám belföldön díjmentesen hívható. Kérünk, hogy arról számról telefonálj, amelynek az adatait egyeztetni szeretnéd! Külföldről hívd a +36-30-344-0861-es számot!
- Üzleteinkben. Fontos, hogy legyen nálad a SIM-kártyád egy mobiltelefonban. Modem, riasztó vagy más nem SMS-képes készülék esetén kérd munkatársaink segítségét.
- Országszerte számos postán személyesen.[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
mivel a költési szintre vállalsz hűséget új portfólió esetén és nem csomagra, mint régen, így nem látom akadályát miért ne tehetnéd ezt meg.
új portfólió esetén, mondjuk ha vettél mobil S + 400 mb-tal valamit és kötöttél hűséget, de a következő hónapban korlátlan beszéd kellene, akkor egy hónapra fel tudsz akár váltani mobil XL + 30 GB-ra is és utána vissza a következő hónapban az eredeti költési szintre (minden hónapban egyszer lehet ilyen módosítást végrehajtani) nekem például pont ez tetszik a legjobban ebben az új portfólióban, mert ilyen szabadság sztem soha nem volt egyetlen szolgáltatónál se. ha elfogy az eredeti vállalt netem, nyilván vehetek extranetet bővítő gyanánt, de ha akarok simán feljebb tudok lépni egy netcsomaggal nagyobbra, ha meg nincs már rá szükség,
visszalépek eredeti költési szintemre.ha meg te is régi csomagról váltottál újra, akkor is ugyanúgy létezik ez a költési szinted, az meg ott van az eredeti hűségszerződésedben leírva, akkor mindig ahhoz kell igazodni.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz quailstorm #86784 üzenetére
1430.
-
quailstorm
nagyúr
Hello!
Adategyeztetésnél ha a telekom hülye, akkor mi a teendő?
"A megadott számhoz tartozó Domino előfizetés egyenlegének felhasználási ideje lejárt, így nem tudtunk rá SMS-t küldeni
Az egyenlegedet újra feltöltheted a weboldalon vagy bármely T-pontban. Feltöltés után tudod megkezdeni az adategyeztetést."
Ilyen marhasággal fogad, 2018-ig érvényes a feltöltés, 3400Ft van rajta.
Nekik fontos ez a szopatás oldják már meg, engem marhára nem érdekel én csak használni szeretném.
-
Keem1
veterán
Hozzáértők...
Korlátlan Nyár a Telekomtól"Meglévő csomagok esetén
Amennyiben Mobil L vagy XL hang díjcsomaggal és két év hűséggel rendelkezel, akkor a Telekom alkalmazásban egyszerűen bekapcsolhatod a korlátlan belföldi mobilnetet."Ez azt jelenti, hogy ha most 2 év hűségem van (amiből pontosan 1 év van hátra), és Mobil S-ről L-re váltok 3 hónapra, akkor megkapom ezt a plusz opciót? Nyár végén meg simán visszaválthatok a mostani csomagomra? A hűségem csak az előfizura van elvileg, nem a díjcsomagra.
Tehát, hogy egyértelmű legyen, mit is szeretnék tudni:
- nem kell hosszabbítanom hűséget mostantól további 2 évig, csak elég, hogy most 2 éves hűségben vagyok (a felénél épp)?
- simán díjcsomagot váltok és igénybe vehetem az opciót?
- szeptemberben vissza fogok tudni váltani a mostani csomagra?Előre is köszi!
Szerk: ahogy látom, volt már ilyen kérdés, de abból még mindig nem szűrtem le a rám vonatkozó infót...
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz bepe79 #86773 üzenetére
olyan teló létezik (nekem is van ) ami képes arra , hogy wifin és m.interneten egyszerre kommunikáljon, így gyorsítja a sebességet ( külön kapcsoló van a beállításokban ). Persze a wifi nem mobilnetről fut, nálam optikáról.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
balint82
senior tag
válasz 7Heads Drago #86753 üzenetére
Jól értelmezem, hogy a futó hűséggel rendelkező NEXT csomagos ügyfelek megint nem kapnak semmit?
Google Pixel 4a
-
Diák66
őstag
válasz TomPack #86774 üzenetére
A példád szerintem rossz. Mert lehet van két tál borsód, de a hálózat úgy fog működni, hogy egyszerre csak az egyik tálból tudsz önteni. Szerintem nézzetek utána a hálózatok működésének, forgalomirányításnak (Ip forgalomirányítás - útválasztás - interfészek - protokollok - metrika stb.....)
-
TomPack
őstag
-
bepe79
addikt
válasz szalai112 #86749 üzenetére
Hát persze.. Én meg otthon rádugom a 100 megabites digi LAN kábelt az UTP portra, meg szed wifi-ről is netet a gép, meg USB hotspoton rádugom a hellodatás telenoros korlátlan hipernetem, és lesz 300 megabites netem, mert az ugyebár összeadódik... Hagyjuk már. Ez nagyjából akkora blődség, mintha azt mondanám, hogy van egy octaviám, meg egy mondeóm, mindkettőnek 180 a végsebessége, de összeadódik mindkét kocsinál, mert mindkettőnek én vagyuk a tulaja, és így mindkettő innentől 360-al tud menni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
-
g0dl
addikt
Két hete rendeltem a webshop-ban domino sim-et, és még csak nem is kerestek telefonon, és azóta is elbírálás alatt státuszú. És büszkén ki van írva e mellé, hogy másfél hete volt a kiszállítás dátuma.
Ez most komoly? Hol lehet érdeklődni, vagy most akkor ne is számítsak már rá? -
csabyka666
veterán
válasz janeszgol #86769 üzenetére
Igen, de úgy kevesebbet kapnának vissza. Eléggé fű alatt megy ez, nem verték nagy dobra, nem hagytak 1 évet az egyeztetésre, fura ez az egész nekem.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
janeszgol
félisten
válasz csabyka666 #86766 üzenetére
Hát igen, a kecseg öregek csángópusztán is inaktívak. Frankó ötlet valóban. Inkább úgy kéne kiszűrni, hogy amit nem töltöttek egy éve, azt visszaszedni.
-
-
csabyka666
veterán
Ez az adategyeztetős dolog szerintem azért van, hogy kiszűrjék az inaktívakat. Akinek fontos a telefonja, úgyis megcsinálja a procedúrát, a többi kártyáról pedig jogosan mondják, hogy érdeklődés hiányában visszavonják - felszabadul 3 millió telefonszám, amit kiadhatnak újra.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
tomiii.
aktív tag
Üdv!
Részletre vásárláskor kell külön vinni kereseti igazolást vagy elég bevinni az elmúlt, mondjuk 3 hónap bérpapírját? Holnap kellene vennem valamit második telónak új előfizetéssel, de csak jövőhéten tudok bemenni az irodába.
-
tsteve
senior tag
válasz #71835392 #86758 üzenetére
ebben viszont igazad van, a júniusi Ászf-ben még többletdij felszámitást jelez a Telekom a lezárt csomagokra, de a júliusiban ez a mondat már nincs ott...sikerült jól összezavarni most megint mindenkit a Telekomnak... mi van akkor júniusban?
elvileg többletdijas ez a hónap...
erre szokás írni: Ászf-szintű már a zűrzavar...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tsteve #86690 üzenetére
ezért -elvileg- ez már június 1-től kell, hogy érvényes legyen a Telekomnál
NEM. 2017. június 1. és július 1. hatályú változások az EU Roaming szabályozással (hatályos 531/2012. EU rendelet, 2016/2286. EU rendelet) összefüggésben A felhasználhatóság az EU szabályozás által előírt 2017. június 15-i dátumra minden előfizető esetében beállításra kerül.
-
törölt tag
válasz tsteve #86690 üzenetére
- lezárt csomagok keretei nem használhatóak roamingra
Nem éppen, mert a júliustól érvényes ÁSZFben már a lezárt csomagoknál is megjelent az "EU Roaming helyzetben" jelölő és amit néztem az ugyanúgy felhasználható roamingolva mint belföldön.
Az 5/a mellékletet keresd végén a "lezart_20170701_rendes"[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Kicsit furcsa dolog történt.
12 nap alatt lement 4 giga netem....úgy, hogy monitorozom mennyi időt, és alkalmazásoknál mennyi időt netezek mobilnetről, és mégis...máskor ilyen felhasználás mellett a 25-26. nap körül fogyott le, ha lefogyott egyáltalán.ez mitől lehetett? főleg, hogy most suli se volt az utolsó hetekben, szóval még kevesebbet is használtam mobilnetet.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
reddoors
tag
Kicsit olyan érzése van az embernek ezzel a korlátlan ajándék nyári nettel kapcsolatban mint mikor év végén céges buli van és a dogozó bebas... mint az ökör , csak azért mert ingyen van a sör. Még akkor is ha előtte alig , vagy csak néha ivott alkoholt . De mivel itt ingyen van ,igaz jól sem igazán esik , de azért iszok mint a gödény.
Úgy látom itt is hasonló a helyzet , hiába van otthoni vezetékes netem nem érdekes , kitépem a kábelt a falból és már csak azért is a telefonról nyomom a torrentet meg a youtube videókat.
Nem tudom azért ennek a korlátlan dolognak is el fog jönni egyszer a kultúrája .
Nekem igazából 2 dolog hiányzott a T-Mobile tematikus opciói közül ( "korlátlan böngésző és email opcióból " ) , az online tv,és rádió lehetőség azért is tértem át azonnal a telenoros csomagra ami a legjobb döntés volt .
Mondjuk nem túl igazságos ,(szerintem) hogy a két legdrágább díjcsomag előfizetőit támogatják ezzel a lehetőséggel.
-
7Heads Drago
veterán
KORLÁTLAN NYÁR A TELEKOMTÓL
[link]
Ki is nyomtam a Wifi+ a telon, csak mobil net mindenre.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest