-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
janeszgol #135991 üzenetére
Családi mobil opcióval beszél a két telefonszám egymással ingyen (ha a választott hangcsomag éppenséggel nem korlátlan hálózaton belül, akkor jöhet jól ez az opció).
-
SzGee
aktív tag
válasz
janeszgol #125598 üzenetére
én is maratonozom, sőt amióta cégesem van, csak minimálisan használom a netet, a 4 GB-ot amit két éve töltöttem még nem forgalmaztam le, 2,5 GB van még, telefonra egy fillért sem költök, cégesről beszélek, ha meg olyan magánügyes telefonom van, akkor voip, megnéztem 2 éve nem fizettem a Telekomnak egy fillért sem, csak növekszik az egyenlegem évi 2500 Ft-tal
szóval nem ördögtől való a maratonozás, szerintem ilyen használatra teljesen felesleges az előfizetés -
Kaba
veterán
válasz
janeszgol #125587 üzenetére
A legcélszerűbb a régi csomagodban maradni.Ezt az árat még leginkább a Magenta 1-el tudnád megközelíteni,de még úgy is 2400 Ft lenne.
A legjobban az járt aki Magenta 1-esként 1400 Ft fizet a 6GB-s régebbi csomagjára.
Az új alapcsomagok drágábbak a nagyobb csomagok olcsóbbak lettek.
"Zsarolni"nem fogsz tudni. -
-Maci-
addikt
válasz
janeszgol #88459 üzenetére
Hát ez zseniális!
1.) Járok motorozni. Sokat. Navigálok online (tudom van offline is, de ezt most hagyjuk). Sűrűn böngészem a térképet és frissítgetem az időjárást, ha olyan van. Eddig, ha elfogyott a netem, legalább a navi meg a térképen kotorászás megmaradt, nem állt meg az élet. Viszont akkor kvázi applikálhatom vissza a térképzsebes tanktáskát...
+ki a ráknak hiányzik, hogy azon parázzon egy szép túra napon, hogy hó vége van, mi lesz ha elfogy a mibilnet?!2.) Hétköznap nagy részében sokkal gyorsabb volt 4G-n böngészni, mint az elérhető tré wifin. Akkor itt is hátra arc. Remek!
3.)Ha már úgyis azon kell parázni, hogy mi van ha elfogy, akkor fizessen a rózsaszín ***anyjuk 4GB netet. Ha nem is azonnal, de szezon végén mondom le **csába, mert így úgysem merem használni.
4.) Telenor hello data start. 6000 ft, korlátlan net, hűségidő nélkül. Viszont a részleteket az ördögnek sem találom. Lebeszélhetőség, tarifák..?!
(egy linknek is örülnék)
P.S.
Szerencsére nincs alàírt hűségem és független vagyok. Kezdem úgy érezni, hogy a vége felé battyog huszonéves telekomos "pályafutásom". -
-
taip
senior tag
válasz
janeszgol #48518 üzenetére
Én 1x próbáltam ilyet használni, de az volt a probléma, hogy a kódot tartalmazó levelet később kaptam meg, mint ahogy a határidő lejárt. Tehát az 5 nap (vagy mennyi) nem a levél kézhez vételekor indult, hanem hamarabb, a levélben egy fix határidő volt, függetlenül attól, hogy mikor kapod kézhez.
Szóval nekem letiltották a kártyát, személyesen kellett visszakapcsoltatni. Attól tartok, ilyenkor elveszhet az egyenleg, szóval én megvárnám a véglegesítést a pénzköltéssel. Amúgy nem volt rajta kezdő egyenleg (pl. 1 giga)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged