- Bemutatkozott a Realme 14x
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
kb 6 hete cseréltettem le sim kártyámat nano simre. De most megint cserélni szeretném szintén nano simre, de olyanra ami mobiltárca képes. Ez is ingyenes vagy ezért már fizetni kell?
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
szeretnék csomagot váltani, akár szolgáltatót is.
Nagyon keveset telefonálok egy hónapban, ezért arra gondoltam, hogy előfizetésről váltanék feltöltő kártyára, viszont az jó lenne ha internetezni azért tudnék vele.
A domino surf úgy látom csak 150mb-t ad.Tudnátok mondani jobb verziót?
Köszönöm!
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap bementem egy T pontba elintézni a számhordozást a Telenortól
és amikor mondtam, hogy Dominót akarok azt mondta kiscsávó, hogy nem lehet csak előfizetésesre váltani.
Ez igaz?
Mi a megoldás?"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
vonyarc
tag
válasz kovacsmi_74 #80641 üzenetére
köszönöm
-
vonyarc
tag
Nem tudná kipróbálni valaki?
-
Arcképgyáros
-
vonyarc
tag
Ha megrendelem a "Korlátlan böngészés és e-mail opciót", azt meg tudom osztani tabletre?
-
Chris.G
tag
A domino fix díjcsomagról hol van tájékoztatás?
-
veterán
Tartalmazza. A számot is és az összeget is.
Időnként használom. Ha valaki arra lusta hogy elolvassa mit okéz le, az már az ÍJ kategória.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nimda
addikt
válasz vgyuri #80628 üzenetére
Biztos, hogy nem, mert nem használtam a kártyát, csak beletettem egy készülékbe és bekapcsoltam pár órát, ennyi idő alatt nem fogy el 1GB adat.Emlékszem, még a netpluszt is aktiváltam, jelzett is 800MB-ot de az sem fogyott el.Pár hétig nem kapcsoltam be a készüléket és most ott tartok, hogy 0KB-ot ír a webes felület.
[ Szerkesztve ]
-
-
tlac
nagyúr
Korábban írtátok, hogy a napinet és a maraton együtt beállítható, de ebben az esetben minden nap levonja a napinet díját. Viszont itt egy pár napja meg volt egy hozzászólás, hogy mégsem vonja le.
Ez tényleg megváltozott? Vagy valamit trükközni kell hozzá? (Régen valami technikai netről is volt szó.)
Szóval hogy van ez?Venni szeretnék egy egyszeri 1 gigát és nagyon jó lenne ha ezen kívül más költsége nem lenne. Szerintem ez nekem fél évig simán elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #80622 üzenetére
S6 vagy P8. Igazából egyéni preferencia kérdése. Én P7-ről váltottam S6-ra, mert kellett egy kis változatosság Elvileg április elején céges teló csere és maradnék is Samu vonalon S7 edge-et választva. Nekem nagyon bejön az S széria, de a Huawei és Honor készülékek is rendben vannak. Csak ne a lite verziókat szerintem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Beca1990
senior tag
válasz Mr.Csizmás #80622 üzenetére
ár érték arányban P8.
van szép fehér-arany színben is. -
SUPREME7
addikt
Sziasztok,
Jelenleg céges (T-s) flottában lévő telefonszámot valahogy össze lehet hozni online megrendelt havidíjas előfizetéssel? Konkrétan ha most megrendelem, valahogy át tudják cuccolni az egészet a meglévő telefonszámra?
(nincs hozzáférésem az online ügyfélszolgálathoz, csak céges meghatalmazással tudnék személyesen ügyet intézni)
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz MittuDomain_ #80557 üzenetére
Néztem én is. De szerintem egy "elavult" telefonért nem érdemes annyit se adni. Számoljunk azzal, hogy az s8 jön 2 hónap mulva. S6 még kap ergy verzót aztán le lessz tojva.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
tsteve
senior tag
válasz 313313 #80612 üzenetére
a félrement tranzakciók esete valóban érdekes.. gondolom ennek kezelése a belső szabályzatok eltérésén is múlik...amúgy sztem a telekom túl szabálykövető lehet talán ezen a téren, s addig nem csinálja vissza az ilyen feltöltéseket, amig valamilyen hatóság fel nem szólitja...amugy -elvileg- csak peres uton rendezhető az igény, ha csalás történik, kivéve ha a belső szabályzat erre lehetőséget ad már korábban is...talán a telekomnál épp ez a lehetőség hiányzik, s pont azért szeretik annyira a csalók ezt a módszert
[ Szerkesztve ]
-
-
Zeki
nagyúr
válasz tsteve #80611 üzenetére
Tényleg ilyen egyszerű feltölteni valakinek a kártyáját?
Akkor engem hívogathatnak a csalók, mindig 1000Ft alatt van az egyenlegem.A hívó azt kérte, hogy az adategyeztetéshez az általa megadott számra (30 344 4500) küldje el sms-ben a következő számsort: 3084378441500
Nem jöttem rá, hogy ez egy telefonszám az utolsó 5 szám pedig az az összeg, amit majd kicsalni igyekeznek tőlem.
Valóban kapott egy sms-t a Telekomtól, amire válaszként írt egy OK-t. Ekkor derült ki számára, hogy egy kártyafeltöltést hajtott végre 15 000 forint értékben a számsorként előadott szám első 9 számára.Fura ez nekem.
-
313313
addikt
válasz tsteve #80611 üzenetére
Már említettem korábban is, hogy Telenornál a "félre ment" feltöltést tranzakció szám alapján át tudják(és szokták is) rakni A számról B számra. Na a Telekom ezt nem csinálja meg, tehát ha te feltöltöd valaki számát, így jártál...
Nyilván ha Telenoros számokat töltögetnének, trazakció szám alapján a szolgáltató "visszaadná" neked az összeget....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tsteve
senior tag
http://index.hu/gazdasag/2017/02/09/telefonos_csalokra_figyelmeztet_a_tesco_15_ezret_bukhat/
telekom-os számra küldették itt is az sms-t, s telekomos volt a csalók által feltöltött telefon is.. szeretik a csalók a telekom-ot
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz matthewKER #80607 üzenetére
Pontosan, next S vagy next S atk ami megéri ill. ez felett, a többi felejtős, szinte olcsóbban kijön domino kártyával.
@enginev3.0: *102#
[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
válasz enginev3.0 #80608 üzenetére
Persze, mobilalkalmazásban vagy az internetes felületen bármikor megnézheted, semmilyen költsége nincs.
Update: Ja, és még ott van a *102# kód is.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz matthewKER #80607 üzenetére
Aranyszintű előfizetés van, most is Move M aranyban vagyok
Ha dominos lennék, tudnám nyomon követni hogy mennyi pénz van még a kártyámon?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
matthewKER
tag
válasz enginev3.0 #80604 üzenetére
Viszont tudod, mikor mennyit és miért fizetsz, és 9Ft/19Ft-ért beszélsz nem 40/43Ft-ért.
A Move XS nem tudom elképzelni, hogy kinek érheti meg. Aki ilyen keveset beszél és internetezik, amit az a csomag tartalmaz, az maximum 1500Ft-ból kijönne Domino Surf-fel és Domino Most opcióval és még jóval többet internetezhetne.
A Fun S-nek nincs értelme a Domino Most opció helyett az általad említett érvek alapján, ha az 1970Ft elfogy, ott is ugyanúgy fel kell töltened a kártyádat. Pontosan emiatt új SIM-kártya is kell hozzá, mert a Fun S-hez Domino-s SIM-kártya kell.
Ráadásul a Fun S Aranytárskártyás díjcsomag, ahhoz kell még egy meglévő aranyszintű előfizetés.
Ha van aranyszintű előfizetés már, akkor a Next S Aranytárskártya alatt szerintem nem érdemes előfizetésesnek lenni. Ha nincs, akkor a Next S alatt én jó szívvel nem ajánlanék semmit.
Viszont nem beszél mindenki annyit, hogy ez megérje, én sem, ezért vagyok Domino-s. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz enginev3.0 #80604 üzenetére
Korábban sokáig dominós voltam, mindig nagyobb összeget tettem rá, úgy nem kell havonta foglalkozni vele. Egyébként a Most opció óta gondolkodom, hogy visszaváltok, és ki tudja milyen lesz a Domino Fix... Sokszor a havidíjat sem beszélem le. Amúgy feltöltésre bónusz is jár regisztráció után.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/feltoltesi-kedvezmeny
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #80603 üzenetére
Ha jól számolom amit Te írtál megúsznám 3ezer forint alatt havonta, vagy is havi 3ezerrel tölteném fel, akkor az bőven elég lenne hogy minden opciót bekapcsoljak
Mondjuk azért nem vagyok a feltöltős csomagok híve, mert sosem lehet tudni mikor lesz egy hosszabb beszélgetés akármilyen okból kifolyólag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #80602 üzenetére
Ha 03.26 jár le, akkor a 4. hónap elején kapod az utolsó számlát.
Díjcsomagot már 03.27 válthatsz kisebbre, időarányosan lesz számlázva a 2 eltérő csomag.Dominoba is átmehetsz, 02.15 jön az új Domino Fix csomag, lehet az pont jó lesz neked.
Részleteket sajnos még nem tudok, de remélem valami Most opcióhoz hasonló.Esetleg Domino5+Domino Most+NetPlusS+Korlátlan böngészés és email is alternatíva lehet, ha a Fix csomag nem lesz elég ütős.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ha 3.26.-áig van hűségem, akkor 3. hónapban lesz az utolsó számlám, vagy 4. hóban? Amint lejár, szeretnék kisebb díjcsomagba menni
Ha jól nézem akkor Move XS díjcsomag, és mellé egy korlátlan böngészés opció a legolcsóbb ha alig telefonálok és sokat netezek
Vagy a Fun S lenne még, de ott nincs 4G[ Szerkesztve ]
-
vonyarc
tag
Egy ilyen WI-FI FON-os hot spotnak mekkora lehet a hatótávolsága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest