Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz lugosi #59099 üzenetére
Mi köze a mozgásnak a lépés számláláshoz? Illetve a kalória számolgatásához, ami baromira pontatlan és teljesen értelmetlen, hiszen egyik oldalát se lehet normálisan követni az egyenletnek?
Elképzelem, hogy az oroszlán is addig üldözi az antilopot, amíg megvan a 10e lépés, nem addig, amíg elkapja... Majd én is addig focizom, amíg össze nem jön a 20e lépés, nem pedig amíg vége a meccsnek.
Egyébként hol vannak azok a tudományos közlemények, ahol bőven 10+ évig követték a különböző lépésszámú embereket (akik között más paraméter nem különbözött)!, majd vizsgálták a különböző egészségügyi történéseket? Ezek alapján mennyi lépés és mennyi kalória bevitele/leadása az egészségesebb?
A kalória számolós alkalmazásoknak is annyi értelme van, hogy meg tudom nézni, kb. mennyi a fehérje-zsír arány, ha bizonyos dolgokat eszek. A kalória értékekre rá se szoktam nézni, mert nem ad hasznos információt.A legjobb aláírás a héten
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Like 300-ban vagyok,ami lejár a nyár folyamán, legalábbis a rendszer azt írja, bár hivatalosan szeptemberben járna le. Fognak zaklatni majd, vagy magamnak kell intéznem a csomagváltást?(hátha valakinek most járt le szintén, nagyjából esedékes a csomag bevezetése alapján.)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz motoflug #59102 üzenetére
A Telekom 2 évre ad neked jogosultságot a Like csomagra, ami egy alkalommal hosszabbítható(+2 évvel).
Az, hogy a te diákigazolványod mikor jár le lényegtelen a csomag szempontjából.
Az, hogy mikor vettél telefont, s ezzel vállaltál 2 év hűséget a Like jogosultságtól független.pl. Vettél egy Like 300 SIMet 2013 nyarán és 2014 nyarán pedig egy telefont.
A Like jogosultság 2015 nyarán jár le, míg az előfizetésre vállalt hűség csak 2016 nyarán fog lejárni.Ha nem teszel semmit, Move XSbe fognak tenni(úgy tudom, a legalacsonyabb havidíjas csomagba).
Ha 2 éve kötötted a Like csomagot, akkor ha bemutatod az érvényes diákigazolványod +2 évre megkapod a Like jogosultságot.
Ha online/telefonon csomagot váltasz, a váltás utáni napon az általad választott új csomag lesz aktív. -
motoflug
őstag
válasz dptrsk #59104 üzenetére
2013. szeptemberében vásároltunk készüléket, ezzel 2 éves hűséget vállalva, viszont most azt írja nekem az online felület, hogy júniusban már vásárolhatnék kedvezményes készüléket.
A csomagok közül nekem a hello holnap! hang&adat nyerte el tetszésem. Van valami oka,hogy ezt nem promózzák? Kb. ugyanaz,mint a Like 300,csak több nettel.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz motoflug #59105 üzenetére
Hello Holnap csomagok:
A díjcsomag megrendelésének feltételei:
A Telekom a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak biztosítja a fenti kedvezményeket, díjakat.Az, hogy nyáron vehetsz új telefont, nem jelenti azt, hogy a Likeból akkor kitesznek.
Csak azt, hogy hűség lejárta előtt 3 hónappal már vehetsz telefont.A Like csomagból csak szeptemberben fognak "kitenni".
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
T-s SIM kártyát kivág nekem micro méretűre a sarki gsm? Ügyfélszolgálat nem cseréli mert szegedi székhelyű telekom vállalaté a budapesti cég kártyája, ezzel természetesen az üzletben szembesültem, miután szépen előkészítettem a meghatalmazást és minden szükséges céges papírt. Csak néztem az ügyintézőre hogy mi van.
Let the Zone take me if I am.
-
MODERÁTOR
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tavaly elég sokat kerestek a JABIL Circuit Hungary Kft-től bár nem tudtam, hogy ott más néven ismernek.
Aztán ez valahogy feledésbe merült, erre azóta nem telik el hónap, hét, hogy időpontot ne kérjenek Szabó doktor Úrhoz.
Tegnap hív barátom, hogy keresett a saját számomon de ismét csak a klinika jelentkezett be. Most már felettébb érdekelne, hogy lehetséges ez? (más téridő-kontinuum-ban lennék.?)[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Teko001
őstag
válasz anonymus89 #59114 üzenetére
Ha valamilyen VoIP megoldást használnak, ami képes a hívásazonosítót meghamisítani, akkor lehetséges. Javaslom, vedd fel a kapcsolatot a céggel, és derítsétek ki közösen. Kétlem, hogy direkt csinálnák.
-
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni hogy a hirkozlesi hatosagnal hogyan tudnam bepanaszolni a telekomot? Levelet kell irni vagy ennek milyen formaja van egy link is segitene elore is koszonom -
Teko001
őstag
-
Intel fan11
őstag
ÜDV. T-mobilnál next s díjcsomagom van. elvileg 30ast korlátlanul hívok! Ha az illető kinn van németben akkor is?
Battletag: hojszi#2983
-
Teko001
őstag
válasz Intel fan11 #59120 üzenetére
Igen. Persze mivel ő roamingol, így neki költségei keletkeznek. De az téged nem érint.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
most már legalább két hete nem tudok pontokra vásárolni a telekom online felületén. kezd baromira bosszantani a dolog, mert kellene két ketyere is, és nem tudom kihozni. azt mondta a csaj múlt hét előtt telefonon, hogy tudnak a hibáról, bocsi, de most nem tudja megmondani, hogy pár nap, pár hét, vagy pár hónap, mire kijavítják. wtf? ez milyen hozzáállás?
valami javaslat, hogy a kosárba került termékeim hogy hozzam ki?
köszönöm előre is.
szerk.:
ezt a (sablon) hibaüzenet dobja, úgy, hogy évek óta platinakártyás a szám...
"Nem rendelkezel Kapcsolat program regisztrációval."
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Hívásátirányítást miért nem tudom kikapcsolni? Hiába ütöm ki, ha foglalt vagyok, vagy nem elérhető meg kell adnom egy számot (Lumia 630). Nekem elég a hívásvárakoztatás. Beírtam neki a hangpostát, de az sem kellene. Butatelefonban is próbáltam, ott sem lehet kilőni, legalábbis menüből. Nincs rá valami szolgáltatói parancs?
Let the Zone take me if I am.
-
Teko001
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz Teko001 #59124 üzenetére
nem a saját számomról van szó jelenleg, csak én menedzselem őket a családban. ez az ügyintézésnél gondot okozna, mert anno nem én írtam alá. ergo én nem mehetek be, hogy rendelje/fizessek/átvegyek. arról nem is beszélve, hogy 1000 óra, mire végzek egy telekom üzletben, gyűlölöm, évek óta nem vagyok hajlandó semmit sem csinálni náluk, csak online. plusz egy kupon kódot is beváltanék, amivel szerintem szintén lenne gond személyesen, bár fene tudja.
az elv attól még baromira felcseszi az agyam, hogy tudnak róla, de le se tojják hetek óta. panaszlevél lesz a vége, mostanában nagyon pipa vagyok rájuk.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz erdoke #59101 üzenetére
"Mi köze a mozgásnak a lépés számláláshoz?"
Komoly?
Hát szerintem annyi, hogy ha jár az ember (=lépked), vagy fut (=lépked csak gyorsan), akkor mozog.
Amúgy szerintem egy jó motivációs lehetőség, ha valami méri, hogy mennyit mozogtam adott idő alatt. Javul az ember erőnléte, több dologban pozitív hatással van a szervezetre a mozgás.
De mondom, lehet hogy ezeket már megcáfolták azóta, én még így tudom.
Az oroszlános példád korrekt, mivel mind az oroszlán, mind az antilop hobbiból, testedzés szintjén mozog, és úgy hallom újabban mind hordanak okosórát és/vagy fitnesz karperecet is. Tehát teljesen korrekt és életszerű vadon élő állatoknak a napi életbenmaradáshoz szükséges mozgását hasonlítani a civilizációban élő ember hobbi testmozgásához, mert ebből nem származnak fals dolgok!
Komolyra fordítva, biztos írsz néha helytálló dolgokat is, de az ilyen képzavaraid teljesen elhiteltelenítik a mondanivalód.
A kalóriás témákat szerintem ne keverjük ide, azt meg sem említettem. Csak a mozgásról volt szó. -
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Édesanyám 04.02-án próbaképpen aktiválta az előfizetése mellé a 190Ft-os akciós NetPlusz M-et. Küldték is neki az SMS-t, hogy a fordulónapja minden hónap 8-a. A honlapon belépve írja is a felhasználható adatforgalmat, és azt, hogy 05.07-ig lehet felhasználni. Ezek szerint a 190Ft csak máig volt életben, mától 05.07-ig meg 1790Ft-ot számolnak fel? -
legenda
válasz valaki_xy #59131 üzenetére
szia,
nem, a számlázás a hónap első napjától az utolsóig tart - hóközi aktiváláskor az aktiválás napjától a hónap utolsó napjáig -, az adatkeret fordulónapja van 8-án, de az a számlázásra nincs kihatással.
április 2-től 30-ig törthavi számlázás lesz a 190 ft tekintetében, május 1-től 31-ig pedig 190 ft - kivéve, ha közben kikapcsolásra kerül, mert akkor szintén törten kerül kiszámlázásra -, és csak június 1-től érvényes a nem akciós ár.
az adatkeret úgy néz ki, hogy április 2-től 7-ig megkapta a teljes adatkeretet - hiába csak törten kerül kiszámlázásra -, utána pedig minden hónap 8-án 0:00-tól a következő hónap 7-én a nap utolsó (másod)percéig.vwpolopg; lehet, hogy listát is tud mutatni, vagy mond valami érdemit.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
-
erdoke
titán
válasz lugosi #59129 üzenetére
A tudomány mai állása szerint a normál tesz-vesz tevékenység melletti heti 3*30 perc sport már hozza a pozitívumok nagy részét. Sőt, ennél is fontosabbnak tűnik, hogy ne üljünk(!) napi 6-8-10 órát, mert ezt semmi nem ellensúlyozza.
Ha lejársz háromszor focizni, kondizni, vagy bármi hasonlót sportolsz, illetve próbálod minimalizálni az ücsörgést, akkor tudod, hogy nem tartozol a nagyon problémás csoportba. A napi futkorászás nem tartozik a kiemelten egészséges tevékenységek közé, bármennyire is hihetetlennek tűnik. Éppen ezért a lépésszámlálónak nincs értelme. Hacsak nem debil valaki,és elfelejti, hogy volt-e már focizni/kondizni/stb. a héten...
A kalóriaszámlálást azért hoztam fel, mert rendszerint ez a másik dolog, amit a kar perének "tudnak". Kettőből kettőnek semmi értelme.
Szerk: OFF és vége[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Onderon
senior tag
Tök jó dolog volna, ha a trágyadomb webshopon lehetne rendelni is és nem csak dísznek lenneMea culpa. Isten bizony hatodszorra sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
tag
A párom szeretett volna egy pár éve ajándékba kapott Dominós telefont függetleníttetni, az ügyintéző 25k-t kért volna, a Dominó díjszabásban 15k szerepel. Mi az eltérés alapja ? (A készülék nem ér annyit).
-
Teko001
őstag
válasz anonymus89 #59141 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot ingyen hívod Telekomos hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone tokok (11 Pro Max/12 Pro Max/ 13Mini)
- Keychron Q9 knob ISO 40 százalékos, aluházas QMK/VIA billencs, barebone vagy kulcsrakészen eladó
- Dell 7010 SFF / i3-3245 / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CMK16GX4M2B3000C15 RAM
- Komplett 2.gen PC - CoolerMaster ház
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen