- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Majd előbb megvárjuk a teszteket. Mostanra illene tudnotok, hogy ezek a nagy-akkus csodák kb. sosem adnak annyival több akkuidőt, amit arányosan a számok sejtetnének (tisztelet a kivételeknek).
Az előző Magic V-k sem voltak jobbak a Foldoknál, pedig mindnek nagyobb akksija volt. -
válasz
LosBlancosRM #11 üzenetére
Jaja..
-
Valamivel promózni kell, hogy a Samsung a "jobb". vastagságban az eltérés kevesebb mint 1% . Azt persze nem promózzák, hogy akkuban viszont legalább 30 százalékkal vékonyabb a Samsung. Lehet, hogy a hétköznapi használatban az akkuméret vékonysága sokkal fájóbb lesz mint a pingponglabdával kimutatható készülékvékonyság
-
blueye
veterán
Én inkább annak örülnék ha a Fold7en lenne gyárilag fólia a külső kijelzőn.
-
Shyciii
veterán
Viszont a Honornak 6100mAh-s akksija van, úgyhogy a Samsung kb a kiny.lhatja kategória azzal a kb 1mm-el
-
Matus26
csendes tag
Ez akkor lenne nagy dolog ha a 8,9 mm az a kameradudorral együtt lenne.
-
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Így van. És a kamera terén is ugyan ez, bár csak a fő szenzor, de legalább már az.
-
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Jó sokáig elhúzták, de végre meglépték. Megnéztem élőben. Határozottan tetszik.
-
Eléggé vissza jöttek és mivel az USB-C sem sokkal vastagabb ennél véknyabb nem tudom hogyan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest