Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Ha kevesebb számról van szó, akiket sűrűn hívsz, akkor domino 5 (itt szolgáltatótól függetlenül be lehet állítani öt kedvezményezett számot), ha Sok számról, nagyobb forgalommal akkor dominó aktív (bár ez utóbbi esetben már lehet célszerű megfontolni a havidíjas előfizetést is).
-
Soulfly842
addikt
Az igényléshez semmi extra nem kell. Abban az esetben, ha neten vásárolsz domino sim-et, akkor a fentebb tárgyalt 2790 Ft-os díj mellett most alapban a domino 5 kerül beállításra. Üzletekben egy Domino kártya 4050Ft-ba kerül, ha számodra ez egyszerűbb (2700 Ft lebeszélhető ugyanúgy, a többi a belépési díj). Feltöltésenként egyszer, ill. az aktiválást követően szabadon választhatsz díjcsomagot.
a 1777-es számon - IVR felülteten keresztül - akár te magad is módosíthatod.
A menütérképet is elérheted az alábbi linken (akár a domino 5 kedvezményezett öt száma is beállítható itt - későbbi ügyintézések során megegyébként is hasznos lehet):
-
n000rbi
senior tag
Pc Suite fent is van a gépemen, de nem sok mindenre használtam, bluetooth-on raktam rá a telóra ezt azt, ha éppen kellett.
Az tiszta sor, ha lementem pc-re dolgokat, de a majdani Xperia P (ezzel szemezek) mit tud vele kezdeni? (úgy értem a pc suite-os mentéssel - vagy nem nokia-specifikus formátuma van?)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
-
Cranberries
aktív tag
-
-
Zeki
nagyúr
válasz kutga #133332 üzenetére
Nem újat, hanem gondolom a meglévőt hosszabbítani. Persze az jelentheti azt, hogy valami másik jelenlegi csomagba kerültök, ha a meglévő régebbi.
De mivel a netet meg tv-t nem szokta cserélgetni az ember, tehát biztos még használod legalább 2 évet, akkor megéri. Sőt, kamatmentes részletfizetés is van, úgy meg mégjobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen