Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Withings órák és kiegészítők kedvezményesen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy hete tapasztalok vmi furcsaságot a telefonomon (Nokia E63 független).
A telefont kézbevéve megszűnik a térerő...van hogy rögtön, van hogy csak ha elkezdem nyomogatni, van hogy nem is csinálja de nagyon zavaró, legtöbbször épp amikor telefonálni akarnék nem tud kapcsolni.
A telű topikjában már feltettem a kérdést, érdekelne viszont nem lehetséges-e hogy a T-mobile hálózati szolgáltatásával van a gond?
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom egy előfizetéses díjcsomag váltáson, érdekelne létezik-e olyan a T-nél amelyiknél meghatározhatok egy számot (vagy kettőt) amivel ingyenesen beszélhetek?
Családban már volt ilyen, a nevére nem emlékszem, de ott mindketten azonos díjcsomagban voltak, fontos, hogy most csak én váltok.
-
kutga
nagyúr
válasz BobChemistry #7161 üzenetére
A Kaméleon tetszik.
Azt egyébként meg tudjátok mondani hogy ha készülékvásárlás nélkül akarok új előfizetést kötni, mikre lesz szükség illetve kell-e hűséget vállalni az előfizetésre?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy SE Live telefonnal szemezgetek éppen, ami a T-nél Domino kártyával 36k, egész jó árban van, a kérdésem annyi lenne hogy vajon mennyiért függetlenítik ki?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A T-nél létezik feltöltőkártyás mobilinternet?
És ha igen milyen néven fut?
Vodánál voltam de ott megszűnt.
-
kutga
nagyúr
Igen.
A Vodánál volt egy Instant Net nevű, amire nem volt 30 napos felhasználási korlát, de úgy látom ezekre mind van. Sajna a Vodánál is megszűnt és átrakták Netjegyre.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Domino Feltöltőkártyát a második telómba, amit főleg esténként és hétvégén használnék. Milyen díjcsomagot ajánlanátok?
Az ismerősök közt vegyesen van T-s, Vodás, kevés Telenor.
-
kutga
nagyúr
válasz Soulfly842 #20832 üzenetére
Köszi, ez tetszik. Mi kell igényléshez? Vagy csak bemegyek és kiadják?
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
3GS Iphone-t lehet még kapni T-nél? Webshopból már levették ahogy néztem.
-
kutga
nagyúr
válasz i7design #20974 üzenetére
A T-Mobile ikon díjcsomagok kizárólag iPhone készülék megvásárlása esetén vehetőek igénybe, ráadásul két év hűséget és két év díjcsomag hűséget kell vállalni.
Aki készülék nélkül szeretne szerintem ennél jobb ajánlatot is talál a tarifák között, de nem akarok elrontani semmit, remélem jelentkeznek rá.
-
kutga
nagyúr
válasz n000rbi #20991 üzenetére
Nokiánál könnyen meg tudod csinálni, úgy hogy telepítesz egy Nokia PC Suite programot, csatlakoztatot a telefont mondjuk USB-n, és a Névjegyek menüből kimásolod a kontaktokat PC-re.
Egyébként a legtöbbünk a telefon memóriájában tárolja a névjegyeket, mert ott legtöbbször nincs korlát míg a SIM összesen csak 250 darabot kezel belőlük.
De ha elmondod milyen készülékre váltasz, más megoldás is szóba jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Mexildos #21009 üzenetére
Gmailbe egyszer felszinkronizálod, és a Google Sync appal szinte az összes platformra le tudod szedni, és a legjobb, hogy oda-vissza működik a dolog, tehát bővíteni, törölni is nagyon kényelmes.
Én nem csak a kontaktokat, de a naptárat és a levelezést is így használom.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A Domino 5-ben van mobilinternet, hogy tudom ezt beállítani 6500 slide-ra?
Ezt már megtaláltam, de innen melyik oszlop kell nekem, GPRS WAP vagy GPRS NET?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Céges flottából szeretném kivásárolni a számom, Mozaik XS csomagba mennék át. Meghatalmazás, céges doksik megvannak, a kérdésem hogy ilyenkor a díjcsomagra kell-e hűséget kötnöm?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van a T-nél egy Domino5 kártyám, jelenleg ezt használom, azt szeretném kérdezni hogy ezt át tudom-e váltani egy havidíjas díjcsomagra (Mozaik pl.)?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Van valami olyan szolgáltatás Dominora ami minden reggel elküldi az épp aktuális egyenlegemet (vagy egy héten egyszer)? Vagy ez csak manuálisan megy?
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Domino kartyat tudok hasznalni 3g modemben netezesre?
-
kutga
nagyúr
válasz Totheground #23560 üzenetére
Hát igen, de online tudok igényelni nagyobbat, egy 100 megással mondjuk jobban elvagyok.
Egy a bajom, hogy 30 napra adják, én meg olyan ritkán használom hogy nem hiszem hogy azt kihasználnám egyáltalán.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
T-s SIM kártyát kivág nekem micro méretűre a sarki gsm? Ügyfélszolgálat nem cseréli mert szegedi székhelyű telekom vállalaté a budapesti cég kártyája, ezzel természetesen az üzletben szembesültem, miután szépen előkészítettem a meghatalmazást és minden szükséges céges papírt. Csak néztem az ügyintézőre hogy mi van.
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Hívásátirányítást miért nem tudom kikapcsolni? Hiába ütöm ki, ha foglalt vagyok, vagy nem elérhető meg kell adnom egy számot (Lumia 630). Nekem elég a hívásvárakoztatás. Beírtam neki a hangpostát, de az sem kellene. Butatelefonban is próbáltam, ott sem lehet kilőni, legalábbis menüből. Nincs rá valami szolgáltatói parancs?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!Black Friday akcióban kinéztem egy telefont, Domino díjcsomaggal. Én vodás vagyok, lehet kérni hogy egyből függetlenítsék?Most látom benne van az összefoglalóban.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha pick-pack ponton veszek át interneten rendelt telefont, akkor a garanciajegyet ki pecsételi le, csak mert azt a számlával együtt előre megküldték? Vagy már eleve úgy kapom?
-
kutga
nagyúr
Pick pack pontra beérkezett webshop megrendelést miképpen lehet lemondani? Ne vegyem át?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A Telekom vágja vagy cseréli a régi normál méretű sim kártyákat?
-
kutga
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104966 üzenetére
Szerintem is.
Fizetni kell érte? Rögtön odaadják? Saját néven van az előfizetés.
-
kutga
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #104969 üzenetére
A honlapon is ezt találtam közben, köszi.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Telekomtól listaáron vásárolt készülék alapból független, vagy kérni kell online?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Feltöltőkártyás simből már a kipattintós fajtát adják?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Kinéztünk a Telekomnál egy A34 típusú telefont, listaáron, szolgáltatás nélkül. Pénteken bementem a Pesti úti Telekom üzletbe, volt is raktáron, de egyből kérdezte az ügyintéző hogy van-e náluk valamilyen előfizetésünk, majd miután mondtam, hogy tv és internet van náluk, közölte, hogy ahhoz tudják kötni és így még egy kis kedvezményt is adnának a készülékre.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez így rendben van? Új előfizetésre nincs szükségünk, a honlapon feltüntetett listaáras, szolgáltatás nélküli ár akkor végülis nem azt jelenti?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Tompika777 #133330 üzenetére
Az lesz végül igen. Ránk akarta sózni az új előfizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Megfizethető Arctic ventilátorok szerver rackek hűtéséhez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen