Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Szia,
a telekom.hu weboldalon csupán a végösszeget látom, részletezést még a dokumentumok között sem.
A folyószámla a tavszamla.hu weboldalon is regisztrálva van, azonban ott még meg sem jelenik az aktuális számlák között.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Én pl. Music S-re váltottam Domino-ról és az ügyintéző azt mondta, hogy 1 évig havi 500Ft jóváírást kapok, ha túllépem a 9390Ft-ot. Ez is ilyen rejtély számomra, mert a szerződésem nem tartalmaz ilyet.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
ForRedGlory
félisten
-
Aaron14
őstag
válasz ForRedGlory #57804 üzenetére
Igen, ez számomra teljesen egyértelmű, de nekem már ez is fura volt. Egyébként ez hanghívásokra, SMS-ekre és vásárlásokra is érvényes ez a kedvezmény?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
St3ven
addikt
Te is le tudod ellenőrizni, pl. USSD kóddal: Számhordozással kapcsolatos információk lekérdezése
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
valaki_xy
tag
válasz smileismarci #57777 üzenetére
Majd esetleg megírhatod, hogy mit sikerült elérned, mert nekem se cserélték ki...
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges play-en vásárolni telekomos flotta előfizetéssel? Nemrég belefutottam egy appnál egy olyan opcióba, hogy számlázás a havi számlára, de azóta egy appnál sincs ilyen lehetőség, csak bankkártyás fizetés van. Hogyan lenne lehetséges havi számlára vásárolni appokat play-ről tudja itt valaki??
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van,h szeretnék a TELEKOM-os
NEXT M 16.000 Ft-os tarifacsomagtól megszabadulni.
2 év hűségidőt kellett aláírnom,és még 1,5 év hátra van.
Van készülék részletfizetésem,ez decemberben jár le.
De csak a tarifacsomagot akarom olcsóbbra váltani!
Milyen összegű kötbérre számíthatok?
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz killzone1987 #57815 üzenetére
A szerződésedben pontosan benne van, mekkora a kötbér. Miután megnézed, nem valószínű, hogy annyira szabadulni akarsz majd.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dptrsk
Topikgazda
válasz killzone1987 #57815 üzenetére
A szerződésben szereplő teljes kötbért ki kell fizetned + ha a next Mről lejjebb váltasz havi 3.000 forint minden betöltött hónap után.
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Ha van egy dominós szám ( nem fő kártya, csak tartalék már egy jó ideje), amin még van pénz, de holnapig ( 03.09.-ig) aktív, azt még ma fel kell tölteni, hogy ne vesszen el a rajta lévő összeg vagy ráér holnap is?
Előre is köszönöm a választ. -
Rivaul
addikt
Sziasztok.
nem tudjátok hogy googe play storbol van már valamilyen megoldás a t-nél hogy lehessen számláról vásárolni mint pl a telenornál? Valami app vagy stb?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
veterán
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni, hogy az előfizetésem kinek a nevén van? -
br.rak
őstag
válasz ForRedGlory #57823 üzenetére
Ok köszi, akkor keresek egy helyet ami vasárnap is nyitva van és feltöltöm még ma.
-
legenda
válasz Vardar #57824 üzenetére
szia,
gondolom, akkor inkább csak használod, nem pedig a tulajdonodat képező előfizetése, de;
- tudakozó (már ha nincs titkosan kezelve)
- my t-mobile (amennyiben ismered a belépéshez szükséges jelszót)
- telekom alkalmazás (amennyiben ismered a belépéshez szükséges jelszót)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rivaul
addikt
Jókor jöttem Dominó kártyával felajánlja? Igazából egy játékon belül szeretnék fizetni. Van feltöltött dominóm, amit át tudok tenni. Bár ez elég furcsa, és az is hogy a telenor tud ilyet minden gond nélkül a rózsaszín meg nem
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A kezembe került egy régebbi papír a telekomos készülékbiztosításról. Azt írja, hogy az értékesítés napján vagy az azt követő 60 napon belül köthető biztosítás a telóra. Ez még mindig igaz?
-
Milo629
aktív tag
Üdv. telefon rendelésnél azt írja, hogy "ÁTVEHETŐ 624 helyen. 1 Telekom üzletben, akár azonnal", de rendelésnél csak azt az egy helyet lehet kiválasztani, átvételi pontként a házhoz szállítás pedig inaktív. Ilyenkor mi van a többi 623 hellyel?
-
legenda
válasz vwpolopg #57829 üzenetére
szia,
igen;
2. A Biztosított a Csoportos Készülékbiztosítási Szerződéshez a következő módokon csatlakozhat:
a. az újonnan megvásárolt Készülék értékesítésével egy időben, vagy a készülékvásárlást követő legfeljebb 60 naptári napon belül Nyilatkozat megtételével a Szolgáltató üzleteiben;
forrás: link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kalozhun100
őstag
Hello, most akarok új előfizetést kötni T-mobiléknál. Eddig még nem voltam ügyfél csak anyumnevén van tv, vezetékes telefon meg net. Ezt a Like S díjcsomagot néztem ki egy Lumia 735tel. 33K lenne a készülék és a havidij meg 2790. Kérnek a 33k-n felül valami előleget még? Köszi.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Adott két előfizetés, amelyből az egyikről most jár le a hűségidő. Ezt meg is akarom szüntetni. Lehetséges hogy annak a hívószáma maradjon meg, kvázi a megmaradt előfizetés azon a számon legyen, amit megszüntetek?
Köszi előre is
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #57833 üzenetére
Illetve melyik a diákigazolványszám? ami a vonalkód alatt van vagy a másik, ami tul. képpen az om azonosító.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kalozhun100 #57835 üzenetére
A vonalkod alatti.
A masik mint te is irtad om azonosito. -
killzone1987
senior tag
válasz St3ven #57817 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
72.000 ft a kötbér,de viszont a + 3.000-et azt úgy írják,h részletekben csatolják a másik csomaghoz,tehát pl 3500 ft-os csomag + 3000 kötbér részlet 2 évig,de ha 1ben kifizetem,akkor csak a másik csomag árát kell fizetnem.
Jól értelmezem?[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz killzone1987 #57839 üzenetére
72.000 ft a tarifakötbér a next mre, ami 3.000 ft*24hó.
Ebböl ki kell fizeni a next mben töltött hónapokatEhhez jön még a készülékkötbér is.
-
killzone1987
senior tag
Készülék kötbér?
Igen,van még decemberig tartó készülék részletem is,ezekszerint azt is kifizettetik velem egyben? -
ForRedGlory
félisten
válasz killzone1987 #57844 üzenetére
Persze, mit gondoltal, mi a kotber lenyege? Ha a huseg vege elott felrugod a megallapodast, akkor pengethetsz.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz killzone1987 #57844 üzenetére
Nem csak a részletet, hanem plusz a készülék kötbért is.
-
killzone1987
senior tag
válasz ForRedGlory #57845 üzenetére
Csakhogy még mindig nem tiszta ez nekem...
Nem a készülék részletét és az előfizetést akarom megszűntetni,hanem a tarifacsomagra vállalt hűséget akarom egyoldalúan megváltoztatni,azaz kissebb összegűre...
Na de ha ennyire ragaszkodnak,h mindent a nyakamba varnak,akkor viszont decemberben lejár a 2 éves előfizetési kötelezettségem a telekom felé,és így a nemrégiben megkötött next m hűségidőnek is hatályát kell veszítenie...
Jól gondolom? -
ForRedGlory
félisten
válasz killzone1987 #57847 üzenetére
Nem erred... Vallaltad 2 evig, hogy a NEXT M csomagot fizeted, CSEREBE olcsobban kaptal telefont. Ha elobb felrugod a csomagot, jogosan fizeted ki a keszulek kotbert , hiszen a Telekom nem azert adta neked olcsobban, hogy aztan ha kedved szottyan atvalts kisebb csomagra es a telefont igy olcson megtarthasd.
A keszulek kotber es a tarifa kotber nem feltetlenul esik ugyanarra a napra. Az csak akkor ugyanaz a nap, ha a telefont vasarlas napjan aktivalt csomagon nem modositottal sosem.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz ForRedGlory #57848 üzenetére
Naja, egy 16 ezres havidíjas előfizuhoz olcsóbban adnak telót, mint egy 3ezreshez.
Érdekes lenne ha csak úgy lehetne lejjebb váltani. -
dptrsk
Topikgazda
válasz killzone1987 #57847 üzenetére
Vettél 2 éve telefont, akkor keletkezett készülékhűséged, ami ezek szerint decemberben jár le.
Mikor váltottál Next M-re?
Amikor Next Mre váltottál onnantól kezdve 24 hó hűséget vállaltál tarifacsomagra.Tehát ha 2013 decemberben vettél telefont 24hó hűséggel X csomagra és pl 2014 júliusban váltottál Next M-re, akkor jelenleg van előfizetésre vállalt hűséged decemberig 2015 decemberig és 2016 júliusig tarifahűséged a Next M-re.
ha most kiváltasz Next M-ből, akkor készülékkötbér+részletek+nextm kötbér kell fizetned.
2015 decemberben, kb 17*3000 forint kötbér ellenében teheted meg.
2016 júliusban pedig kötbér nélkülHa jól számoltam.
Ennél egyszerűbb a helyzet, ha 2013 decemberben vetted Next M-mel a telefont, mert akkor 2015 decemberben lejjebb válthatsz.
Ha más időpontban vettél telefont, akkor természetesen a dátumok úgy módosulnak.
Ha jól olvastam vissza 2014 dec. vettél telefont, akkor 2016 dec. válthatsz díjcsomagot/mondhatod fel az előfizetést leghamarabb, addig Next M-ben kell maradnod, különben x*3000+készülékkötbér+részleteket ki kell fizetned.(x az eltelt hónapok száma)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest