Hirdetés
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
Platina kártyás vagyok.
Nem tudja valaki véltetlenül, hogy hol tudnék utána nézni a platina társkártyás ajánlatoknak?
Telefon+előfizetés érdekelne...Előre is köszi!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
bepe79
addikt
Tudom, hogy nem ti vagytok a delphoi jós, de tekintve, hogy holnap már 10-e lesz, érdemes szerintetek 23-ig még várni az Ace 4 v. S4 mini vételével a T-nél, hátha belerakják az adventi kalendáriumba, és 20% online kedvezménnyel juthatok hozzá?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
varsam
őstag
válasz pepe091 #53153 üzenetére
Nem nem. Nézd meg pl a mai LG-t [link]
Az összes havidíjas dijcsomagban 20% kedvezmény van. Oké dominoban nincs. Ha valaminek dominoban van 20% kedvezményes kiemelt ára akkor az mindenben 20% kedvezmény, ha csak előfizetéssel akkor dominoban nincs. Itt leginkább a készülék árából lehet kiindulni, a drágábbak csak előfizuban akciósak -
footwear
csendes tag
Tavaly volt, de úgy emlékszem csak előfizetéses konstrukciókra. Mondjuk ha azt vesszük, hogy akkor vállalható telefonok is bekerültek közép és felső kategóriából is, és nem csak ez a vicc volt, mint amit idén csinálnak ünnepi kalendárium címszóval, akkor ez alapján sok jóra nem számítok.
-
legenda
válasz djculture #53163 üzenetére
ritkán nézel rá akkor, mert tavaly ilyentájt is voltak jó akciók, ráadásul a csúcskategóriás telefonok között is, illetve domino csomagban is adtak 30% kedvezményt.
arra tippelek, hogy most nem lesznek már olyan jó ajánlatok...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kicsisean
tag
Sziasztok!
Tud valaki infót arról, hogy előrendelt iPhone 6 64 GB(arany) mikor érkezik a Telekomhoz?Október 31-e óta várom, hogy megkapjam a telómat végre...
Amikor online megrendeltem várható dec 8-ai szállítás volt feltüntetve. Most pedig egy T-s ügyintéző szerint karácsony előtt várhatom
WTF? -
footwear
csendes tag
válasz djculture #53163 üzenetére
Persze kinek mi számít jónak. De a tavalyihoz viszonyítva mindenképp jelentős a visszalépés (legalábbis eddig). Mondjuk azt a vonalat sem tudom hova tenni, hogy inkább mindenféle kéretlen vackot akarnak adni a telefonhoz ahelyett, hogy az árakat tennék legalább vmennyire versenyképessé.
-
MaxxDamage
félisten
Belőttem a KAP pontok elsődleges levonását a mobil lottó-totó cucchoz azt a rendszer nem írta jóvá, így pénzbe került számításba
Telefonon jeleztem és ellenőrzése megtörtént, korrigálják és küldik majd az új számlát... de jó, hogy az egész rendszer automata így érdekes hibák vannak itt és az otthoni előfizetés területén is.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Felmerült bennem pár kérdés az előfizetesemmel kapcsolatban.
A jövő év első negyed évében mar külföldön fogok dolgozni, a hűségem lejárt júniusban. Platina szintű előfizető vagyok. Van több mint 4000 kapcsolat pontom. Az lenne a kérdés, hogy a átváltok domino csomagra mert a számom meg akarom tartani a jövőben is akkot ilyenkor ugyanugy platina szintű ügyfél maradok? Vagy leminősitenek? Mert nem szeretnem külföldről fizetni a szàmlám ha nem is hasznalom ki a díjcsomagot.
Alàírni nem akartam mert van céges Telenoros eloizetesem is telefonnal szoval abszolut magàn celra hasznalom a T mobilos szamom.
A pontok elvesznek? Előre is köszi a tippeket./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
St3ven
addikt
-
glaci
őstag
Megjött a nov. 28 -án interneten új előfizetéssel rendelt telefonom.
Nem volt mellette a powerbank.
Hol jelezzem a hiányát?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Teko001
őstag
válasz milenda #53177 üzenetére
Lehetett volna azt írni, de nem ő volt az első, aki előjött ezzel a témával, és le lett jó párszor írva. Persze, lelehet írni mindenkinek egyesével aki erre jön, de egy fórumban az az alapvető, hogy visszaolvasok a témában, hátha már előjött másnak is a gondja. Ez a fórum lényege valahol, ebben különbözik egy chattől. Kereshető, és nem vesznek el a válaszok.
-
glaci
őstag
válasz Teko001 #53175 üzenetére
Értem én. Csak furcsa. Mert az ember elvárná, hogy ha a weboldalon az van írva, hogy a csomagban lesz, akkor ha tudják, hogy jár, akkor legalább betesznek egy cetlit, hogy elnézését kérjük, jelenleg elfogyott, egy héten belül küldjük.
Viszont így, hogy nincs benne semmi, az ember nem tudja, hogy elfelejtették mellérakni, vagy hiányzik, vagy le vagyok sz@rva!Szóval, akkor ne jelezzem a hiányt?
Szivem szerint megtenném ...[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
lugosi
MODERÁTOR
Régen legalább az akciós kalendárium dominós volt, ha jól emlékszem. Ennyire rossz a helyzet, hogy ma már nem tudnak rendes akciókat csinálni dominóban, csak ilyen next m előfizetésekkel? :/
Egyre inkább érzem, hogy jó döntés volt úgy hosszabbítani, hogy nem vettem készüléket. Az elmúlt időszakban használhatatlanok a készülékakciók. -
A@ron
tag
válasz bepe79 #53149 üzenetére
Ace4 alapban promóciós áron van kinn, tehát az meglepne, (plusz ajándék füles is van hozzá.) S4 mini, na azt valószínűbbnek tartom.
(#53150) Cartman King: ipadet csak és kizárólag adat alapú előfizetéshez vásárolhatsz, tehát a telefonod részletei ilyen szempontból lényegtelenek. Vagy kötsz mobilnetre (Net&Roll csomagok) előfizetést, vagy otthoni (vezetékes) meglévő nethez tudod kérni. (NetMánia csomagok).
Hang + adat alapú, tehát klasszikus mobiltelefon jellegű előfizuhoz ipadet nem fogsz tudni kapni.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Teko001 #53182 üzenetére
Köszi!
Felhívom inkább Őket.
Aztán ha azt mondják, hogy fent vagyok a listán, akkor majd megnyugszom.
Így, hogy semmi (cetli) sincs benne, így totál nem lehet tudni, hogy mi van.
(És ugye a Telekomot ismerve sajnos bármi lehetséges.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
cris78
őstag
Jól értettem itt a múltkor, hogy garanciaban tök mindegy hova viszem már vissza a telefont? Nem lesz gyorsabb...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
-
MAGUS7
tag
Egyre szarabb ez a T-mobile, ma voltam bent le adni szervizbe a Lumia 930-am,kapok ugye 1 jegyzőkönyvet amit majd a futárnak kell át adnom amikor hozza vissza a telót,papír elrak, siettem így nem néztem meg,otthon látom hogy Lumia 930 helyett Galaxy Mini szerepel a lapon... nem túl előnyös csere lenne,holnap mehetek be újra.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
törölt tag
Sikerült rendelni egy Huawei Ascend Y300 telefont.
Az a bajom,hogy nem kaptam visszaigazoló emailt. És már készleten sincsen. Remélem ígyis megkapom
Én rendeltem belőle elvileg az utolsó darabot.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Mobilnet megy nektek Debrecenben? Nekem teljesen lehalt,ugy nezz ki. Most wifirol irok,mielott valaki rakerdezz.
Update: vege a 30perces karbantartasnak
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
S5 Mini egyébként keresett telefon?
Mert feladták.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- trek81 károsultjai
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban