Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
harcitomi
tag
Köszi a válaszokat.
-
rebla
aktív tag
válasz
harcitomi
üzenetére
Ai írta:
Miért nem érkezik frissítés?Régiófüggőség: A Xiaomi hullámokban adja ki a frissítéseket. Előfordulhat, hogy a magyarországi régióban később válik elérhetővé egy verzió, vagy valamilyen hiba miatt nem jelenik meg az eszközön.Szolgáltatói szoftver: Ha a telefont szolgáltatónál (pl. Telekom) vásároltad, a frissítéseket a szolgáltatónak is jóvá kell hagynia, ami jelentős késést okozhat.Rendszerhiba: Időnként a frissítési szolgáltatás gyorsítótára vagy egy korábbi félbemaradt letöltés blokkolja az újabb kereséseket. Kipróbálható megoldásokRégió átállítása (Trükk): Menj a Beállítások → További beállítások → Régió menüpontba. Állítsd át a régiót India, Ausztria vagy Lengyelország értékre, majd keress rá újra a frissítésre a "Telefonról" menüpontban. Ha sikerült a frissítés, a régiót azonnal visszaállíthatod Magyarországra.Frissítés manuális letöltése: Letöltheted a legfrissebb szoftvercsomagot (Recovery ROM) a hivatalos Xiaomi Community vagy megbízható közösségi oldalakról.Töltsd le a.zipfájlt a telefonra.A Beállítások → Telefonról → Verzió (ahol a logó van) ablakban koppints többször a logóra, amíg meg nem jelennek a "Kiegészítő frissítési funkciók".Koppints a jobb felső három pontra, és válaszd a "Frissítőcsomag kiválasztása" (Choose update package) opciót, majd jelöld ki a letöltött fájlt.Tárhely felszabadítása: Győződj meg róla, hogy van legalább 10-15 GB szabad hely, mert a rendszer frissítés előtt ellenőrzi a rendelkezésre álló területet. Ha a készüléked jelenleg a HyperOS 1.0 vagy régebbi MIUI verzión áll, érdemes ellenőrizni a Xiaomi Update Hungary vagy hasonló csoportokban, hogy másoknak megérkezett-e már a legújabb (pl. HyperOS 2.0) javítócsomag. Szeretnéd, hogy segítsek megkeresni a pontos szoftververziót a jelenlegi verziószámod alapján, hogy lásd, melyik a legfrissebb elérhető?Ezeket írta....
-
harcitomi
tag
Nekem az 5G-s változat van (csak az a fórum nem pörög) Tudjátok esetleg, miért nem frissül még a biztonsági frissítés sem a telefonomon, két éve? Azt írja, nem talál frissítéseket...
-
rebla
aktív tag
válasz
Fücsök007
üzenetére
Nem tervezem a cserét egyelőre. Az akksi brutál merül ami ismét meghatározó lesz a következő telefonnál. A kamerával sem tudtam kibékülni, a céges a55 mindenbe megeszi, bár a szoftver nem annyira tetszik rajta. Kicsit gördülékenyebb a redmi, igaz a samun céges programok is vannak...mindegy kitartunk kérem....
-
draco31
veterán
-
Fücsök007
őstag
Az új szériáknál már hozzák a kötelezőt, de a nagyobb gyártók jobbak még most is. Egyedül a kisebb gyártóknak megterhelő az android-os licenszdíj, mert nem tudnak elég sok darabot eladni, hogy relatíve kevés plusz költségük legyen. Egyelőre ráér jövőre cserélned, mert addig semmelyik alapvető app. nem fog igényelni többet.
Jelenleg kevés olyan progi van ahol android 13/14 a minimum, igazából ez a döntő, hardveresen pedig elég jó még mindig.
-
rebla
aktív tag
válasz
draco31
üzenetére
Megvolt nekem is
Boldog új évet! Már nem sokat kapunk szerintem. Nagyon gondolkodom a következő gép milyen is lesz, nekem a támogatottság nem tetszik a sájomiéknál a közép kategóriába...Más márkánál tovább van android stb frissítés, vagy csak rosszkor vettem a gépet hiszen egyből fő verzió frissítés volt a kicsomagolása után. -1 most meg már csak biztonsági..... -
draco31
veterán
Most jelezte be nekem hazai régióval

-
Fücsök007
őstag
válasz
bence00333
üzenetére
Nem tudom hol olvastad, de minden régióban 4 év biztonsági frissítést kap a teló. Kínában 2026 októberig, EU-ban 2027 márciusig tart a támogatás.
-
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Telepített app frissítést el lehet távolítani valahogy? Ma reggel frissült a Facebook egy jó 60+ megás csomaggal. Azóta nem indul el! Ranyomok az appra, felugrik, megy vagy két kört a "karika" és visszazárja. Köszi
-
Fücsök007
őstag
válasz
bence00333
üzenetére
Csak kisebb hibajavítások várhatók már, 2027 márciusában jön majd az utolsó biztonsági frissítés.
-
bence00333
csendes tag
Kapunk még szoftverfrissítést a biztonsági frissítésen kívül?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ezért is használunk egy ideje egyre többen okosórát, én pl. Redmi watch 4 lite-ot...
-
orso0355
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
A Redmi 4x után konkrétan minden csak visszalépés volt ebből a szempontból számomra

-
draco31
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Hát igen, én is szerettem abban.
Kb azok után kezdtek már elmaradni, és leszokni erről a gyártók. -
-
draco31
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem, az értesítő ledeket sajna már jó ideje lehagyja mindenki.
-
válasz
szemesi69
üzenetére
Mert egy ilyen van egy apróhirdetési oldalon nagyon olcsón
Újan nem veszek ilyesmit, jó nekem a használt elektronikai cucc is teljesen.
Mégegy, bocs a sok sületlen kérdésért de 7 éve nem vettam telefont, 7 évig nyúztam a régit.
Ezen van valami értesítés jelzés? led, a kijelzőn valami pont villogtatás, ilyesmi? -
szemesi69
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Van 3 gombos navigációs sáv, nem csak ezen, az újabb készülékek is tudják. Miért pont ez? A 14-s sem túl drága
-
Sziasztok bocs a hülye kérdésért.
Tervezek venni egy ilyen telefont.
A hagyományos 3 gombos navigációs sáv (alkalmazásváltó, home, vissza) beállítható, vagy csak ez a rettenet ájfon féle felhúzásos semmire se használható csík megoldás van benne? -
draco31
veterán
Annyit észrevettem, hogy jóval hamarabb kapcsol be, mint korábban.
Más nem tűnt fel. -
Fücsök007
őstag
Én vettem külön 45W-os töltőt, Devia GS-W45A0948 típusút konkrétan, ez több telefonhoz is jó, az USB-C kábel pedig PD 100W-ot tud leadni maximum, tehát minőségi 1,5M hosszú kábelt kapsz hozzá.
Egyébként tegnap kijött a 2.09-es frissítés is Redmi Note 12 pro 5G-hez, ez már megkapta az októberi biztonsági frissítést is végre.
-
draco31
veterán
Essager, Toocki, Ugreen, Baseus, Legtöbbször ugyan az mind, csak átcímkézve.
Aliról szoktam ismerősöknek is, ezek vehetőek, csak nézni kell, hogy ne 1db eladása legyen, hanem 2-3000 felett jó értékeléssel.
Vagy itthon, ha hamarabb kell esetleg.kiraly011
Ez meg tudja a gyári 67W-os fejjel a hiper töltést, vagy mit ír ki. Vagyis a 67W-ot. 120-as fejem nincs, így azt nem tudom kipróbálni.
Egyedi szabványa van, van egy plusz érintkező a fejben is, és a kábelben is, ha megnézed a csatlakozót. -
BSOD
senior tag
Szükségem lenne 2db 30-45W normális, nem fake töltőre, kábellel (33W eredeti tökéletes lenne). Tudtok forrást, márkát javasolni?
Alin mind fake ártól függetlenül (amit találtam), itthon meg olyan árak vannak, hogy a fal adja másikat... -
kiraly011
csendes tag
Létezik olyan töltőkábel ami hosszabb mint 1m és a gyárival megegyezően tudja a 120W-ot? Amit vettem Baseus Crystal Shine 2m az sajna nem tudja. Valami egyedi szabványa van a Xiaomi gyorstöltésnek és kábelnek?
-
flash-
veterán
bocsánat ezt nem ide akartam.... sorry.
-
kiraly011
csendes tag
Sziasztok. Az alábbi terminálon szinte sosem tudok fizetni telefonnal, egyszerűen nem érzékeli az nfc-t. Bármilyen másik terminálon viszont hibátlanul. Ti is találkoztatok már ezzel a problémával? Van rá megoldás? -
Csatsa
tag
Gondoltam megosztom veletek, aki custom romban gondolkozik annak itt van egy hivatalos forrás.
Nem próbáltam, nem tudok róla nyilatkozni csupán az információt akartam megosztani. -
draco31
veterán
válasz
Tamás12345
üzenetére
Működik rajta, most épp így hallgatom a kipróbálás miatt.
Volt korábban egy Xiaomi itthon, amin nem volt már jack, így van pár C-jack átalakítóm még.
Szóval működik.
És ott nincs magas hangerő figyelmeztetés sem. Jack-en és bluttonyon ugye beleszól.
Na akkor már csesztessem.
Ha bent marad a C átalakító, akkor átdugva a fülest a jack csatiba tudja, hogy ott akarom most szólaltatni.
De a C-n is megy a hang, ott nem áll meg. A jack-be felülre bedugáskor van 1 másodperc gondolkodás, hogy mit akarom már ez a lökött.
Lent a C-be ha dugom befelé, már akkor szól félúton.
És sokkal hangosabb is a C csatin. -
Tamás12345
csendes tag
Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Azt szeretném megtudni,hogy az usb-n van e hang kimenet.
Érdemes e DAC átalakító val használni.
Remélem tud valaki segíteni. -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Tavasszal, nyáron a feleségem gépe minduntalan néma üzemmódra váltott, teljesen random módon, volt hogy napokig, vagy hetekig nem volt semmi gáz, de aztán újra kezdte. Nálatok is volt ilyen? Azóta jött frissítés, talán ezért is most ez kikopott, de nem teljesen, mert még pár hete is volt ilyen. Nektek nincs?
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Frissült a telefonom Hyper OS 2-re.
Amióta frissült azt csinálja hogy ha nézek egy videót vagy játszok egy játékkal akkor lezár a képernyő.
Hogy lehet ezt beállítani?
Az előző rendszernél nem csinálta ezt.
Akkor zárt le ha mást csináltam a telefonnal és nem nyúltam hozzá. -
rebla
aktív tag
válasz
draco31
üzenetére
És még más is történik:
'Számos országban (különösen az Európai Unióban) szigorú előírások vonatkoznak a fülhallgatók maximális hangerejére, hogy megóvják a hallást a károsodástól. A telefon gyártók, mint például a Xiaomi, a szabályozásoknak megfelelően beépítenek egy hangerőkorlátozást a rendszerbe, amely a beállított régiótól függ.
Ha a telefont egy olyan régióra állítod át, ahol nincsenek ilyen szigorú korlátozások (például az Egyesült Államokba vagy Indiába), a rendszer feloldja a hangerő korlátozást, így a maximális hangerő nagyobb lesz. Ez különösen a MIUI (Xiaomi) rendszerek esetében ismert trükk."
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- Iqos cigaretta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 26
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jelenleg kevés olyan progi van ahol android 13/14 a minimum, igazából ez a döntő, hardveresen pedig elég jó még mindig.

Sziasztok. Az alábbi terminálon szinte sosem tudok fizetni telefonnal, egyszerűen nem érzékeli az nfc-t. Bármilyen másik terminálon viszont hibátlanul. Ti is találkoztatok már ezzel a problémával? Van rá megoldás?