- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
A galéria másnak is ömlesztett módra váltott?
Eddig szépen időrendben mutogatta, de most egyben az egész, semmit nem állítottam. -
zsiz
őstag
Egyébként ti tudtok értékelhető videó készíteni a telefonnal állvány nélkül? Elvileg tud OIS-t, de ez a felvételeken baromira nem látszik..
-
orso0355
őstag
Ezt a "csodás" AI kereső vackot nem lehet valahogy kikapcsolni? Sima google már nem játszik?
-
csabi324
tag
Sziasztok.
A Google naptár értesítéseit nem kapom meg.
Semmilyen formában.
Rendszeresen minden hónapban be van állítva egy pár nap amikor kéne kapnom de semmi.
Minden értesítési beállítást megnéztem már és minden be van kapcsolva.
Találkozott már valaki ilyennel? -
B. Tamas
aktív tag
A néhány napja jelzett, szoftverfrissítés utáni nehezen bekapcsoló / feloldó kijelző problémáját egy gyári visszaállítás orvosolta, ha esetleg más is járt / járna így.
-
draco31
veterán
Van ismét Bluetooth frissítés.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
kiraly011 #1627 üzenetére
Sovány vigasz, de megnyugodtam, hogy nem csak én jártam ilyen szerencsétlenül. Nekem ugyan nincs AOD, de minden más stimmel amit leírtál a frissítés után. Elkezdtem lementeni mindent, ma vagy holnap csinálok egy gyári visszaállítást, mert kb így használhatatlan lett ez a vacak.
-
rebla
aktív tag
válasz
draco31 #1628 üzenetére
Az órát sem kell legalábbis nálam sosem volt lelakatolva. A Viber egy időben nem akart jelezni és lakatoltam plusz autó indulás. Viszont a frissítés óta rendben működik a push üzenet.
A frissítés után nekem a gmail nem jelzett. Letöröltem a frissítéssit meg a gyorsígótárat,aztán lefrissült a play áruházból és jó lett.... -
kiraly011
csendes tag
A frissítés után nekem ha fel akarom oldalni a képernyőzárat az oldalsó gombbal vagy dupla koppintással néha csak sokadszorra akar sikerülni, mintha hirtelen feloldana és vissza is zárna. Always on be van kapcsolva rajta. Eddig soha nem csinált ilyet.
Tapasztaltatok már ilyet? -
rebla
aktív tag
válasz
Pendragon911 #1625 üzenetére
-
Pendragon911
aktív tag
-
rebla
aktív tag
válasz
Pendragon911 #1621 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma, zökkenő mentesen fut minden.
Sőtt még a sima redmi note 7 nél sem tapasztaltam ilyet.
A tárhely kiválasztásnál lehet valami gond talán. Nem használsz sd kártyát mentési helyre a kamerának? -
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok! Mint egykori 12 Pro tulaj tennék fel kérdést nálatok, mivel a 14 Pro-nak nincs topic-ja, csak a plusz változatnak, de talán a számozás annyira nem is lényeg most, mert számomra ez egy általános probléma, amit már a 12 alatt is tapasztaltam és részben ez is oka volt annak, hogy nagyobbra váltsak, gondoltam, ha 2-vel újabb szériát veszek, ott már megoldott ez a gond, de úgy tűnik, mégsem. Tehát az a gondom volt már korábban is a telefonnal, hogy a gyári kamera app iszonyúan bizonytalan teljesítményű, elindítás után sokszor tapasztaltam, hogy időt kért arra, hogy egyáltalán fotót csináljak vele, ha egyet végre sikerült, akkor a másodikra is másodperceket kellett várni, míg megint készült egy, ezután ha az appon belül akartam megnézni a készített fotókat, hosszabb ideig gondolkodott, mire megnyitotta a galériában a képet és ha innen folytatni akartam a képkészítést, akkor az sem ment azonnal és miután végeztem, az appból való kilépés is másodpercekig tartott, szó szerint mintha megfagyott volna a program, olykor a telefon is. Ez sajnos ugyanúgy jelen van a 14 Pro 5G szériában is, kész őrület. A páromnak a 12 Pro+ van, neki szépen fut, sosem volt gondja vele. És ezen csodálkozok, hogy ez miként lehet? Aztán eszembe jutott, mi van akkor, ha valamilyen másik telepített app zavar be? Még akkor is, ha esetleg nem is fut a háttérben vagy nem tudom. Mert nekem elég sok program van telepítve, párom telefonján szinte csak az alap dolgok vannak fent. Már csak erre tudok gondolni, hiszen a telefon erőforrásai szerintem elegendők ahhoz, hogy egy nyomorult kamera appot gond nélkül tudjon futtatni. Én úgy gondolom, hogy más is találkozott már ezzel a problémával, főleg, hogy nem csak sorozat specifikus.
-
B. Tamas
aktív tag
Pár napja én is megkaptam a HyperOS 2.0.2.0 UMOMIXM-et és azóta pokol a telefon felélesztse. 3-5-szöri próbálkozásra lehet csak felébreszteni, mindegy, hogy duplakopp, bekapcsológomb vagy ujjlenyomat olvasó, felvillan és vissza elsötétedik. Ugyanezt játsza el bejövő hívásoknál is, csörög, de a kijelzőn nincs semmi, fekete és a bekapcsológombra akkor is csak felvillan az első 2-3 nyomásra. Iszonyat idegesítő.
Másnál nem okozott ilyet a frissíts? Ha nem muszáj nem resetelném. Újraindítás nem segít rajta. Soha egyik telefonom sem vágta még haza egy gyári frissítés sem...
-
szabacsik
őstag
Amióta frissült hyperos-re. Azóta ha ujjlenyomatot kér bármi (k and h, revolut, bármi) fehér a háttér. Másnak is? Eddig sötét volt
-
Beretvás
veterán
Hali. Note 12 pro-n egy istenért nem találom a billentyűzet magasságának az állítását? Nem lehet vagy csak én nem találom?
-
rebla
aktív tag
válasz
draco31 #1605 üzenetére
Tegnap este olvasgattam úgy néz ki hogy a "sűrű" ikon beállításnál összementek az ikonok. A "standard"-nál meg maradt. Én az utobbit használom szóval ezért nem változtak a méretek. Vagy a standardot válaszd,esetleg egy nova launchert. Csak ott meg nincs gyári widget....Ez van....
-
rebla
aktív tag
Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim. Minden működik ami eddig is, az sms szinkronizálás is megjavult a xiaomi cloudba, ami eddig nem ment. Eddig sem volt lassú a telefon de most mintha még gördülékenyebben menne minden. Szal eddig pozitív a frissítés nálam. Kár hogy az android nem frissült...
-
athomi
veterán
Nálam semmi változás, ugyanúgy maradtak az ikonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest