Hirdetés
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Nekem az Ultra van, ha a kamera fontos, akkor abban sokkal jobb (specifikáció alapján, mert tesztek még nincsenek a 60 Proról).
Teljesítményben egyezik a kettő. Dimensity 8350E nagyjából megegyezik a 8s Gen 3-mal, RAM és tárhely is ugyanaz (12/512, vagy 16/1, szerintem mindegy), viszont mindkettő LPDDR5X és UFS 4.
Viszont az Ultra tud néhány extrát. Pl. Wifi 7, eggyel több mikrofon, UWB.
Ultra hátránya: 4500-as akksi 6000 helyett és csak IP68 és nincs katonai szabvány sem. -
Srácok segítsetek már, most megjelent az edge 60 pro vagy nem jelent meg? Sehol egy teszt, az alza milyen régiót árusít?
-
macilaci23
csendes tag
Tud valaki boltot Budapesten ahol a zöld(shadow) Pro-t meg lehet nézni?
-
vence
aktív tag
Ez nem US bemutató volt elsősorban?
Lehet az EU-ra más fog vonatkozni, egyébként is elsősorban az egyes modellek piaci sikeréstől függ leginkább a frissítés, esetleges hosszabbítás, gyorsabb terítés stb.
Kommunikációban nem a legjobb a Motorola.
A GSM Arena pár modellt tesztel, ill. a Razr Ultra review már a bemutató napján online volt!
A R Ultra-nak nem igazán van konkurense ...
de egyébként sem rossz. -
realist
őstag
Tesztekre kivancsi leszek, főleg üzemidő és fotó szempontból. Azt olvastam műanyag körbe a keret. 260e ft magasságában ez azért zavaró apróság...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Köszi. Meg is néztem a videóját. A Razr 60 Ultra esetén is csak ennyit vállalnak - ezt azért nem értem az Edge 50 Neo 5 főverziójának tükrében.
-
realist
őstag
Lesz egyáltalán idén ultra (+ilyen a méretben)?
Edge 50 ultra nagyon jó telefon, kivéve az akku. Ami miatt részemről ki is esik. Pedig leginkább ilyen méretet és kerekített kijelzőt keresek.Viszont az edge 60 pro esetében rendben van az akku méret. A nyers teljesítmény és a kamera viszont lehetne acélosabb.
Egyszerűen semmi sem tökéletes. -
-
vence
aktív tag
Csak azt nem értem, miért lenne érdemes ezt venni, amikor ennyiért
(esetleg kicsivel még olcsóbban is) elérhető az
Edge 50 Ultra - 16GB - 1 TB memóriával -
tetszés szerint akár exkl. fa-hátlappal is,
125 W-os töltővel inkl.,
... 50 W wireless, UWB stb.
- Ok, jóval kisebb az akkuja,
de úgy egyébként nem egy kategória! -
ghiottone
nagyúr
Az Utra meg sehol.... Jöhetne az is lassacskán.
Érdekes, hogy dobták az omnivision lencsét a Pro esetén az elődhöz képest + az ultraszéles jobb lett. Frissítve vajon meddig lesz? -
Nem sokat változott a külső, de nem is baj, szerintem nagyon jól néznek ki.
-
Milka 78
nagyúr
A sima Edge szériát sikeresen lebutították és bizonyos szempontból full értelmetlen a Fusion miatt, ezen felül irgalmatlan nagy a szakadék a sima és a Pro között.
Az is beszédes, hogy az Edge 30 soc-ja megeszi a 60-at vacsira, de az amúgy jóárasított Edge 40 is erősebb picit és még vezeték nélküli töltése is van. -
-
elmepocok
tag
Most akkor mi a különbség a sima edge 60 és a Fusion között?
-
kbyte1024
veterán
Vegyek?
esetleg pinkiben???
Amúgy nekem is tetszenek... -
Pro kifejezetten tetszik ,és a színek is jók .
-
tms+
aktív tag
kifejezetten szeretem, ahogy a Moto a színekkel és anyagokkal bánik, szurkolok nekik
-
Phoenixy
senior tag
260-ért már kapható az Edge 60 Pro az Alzában (simát nem néztem), mindhárom színben (512/12-es kivitel, UFS 4.0, 6000-es akksi).
-
roli543
őstag
Ezek a Motok baromi jók, a design pedig nagyon tetszetős. Nagyon összekapta magát a gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest