- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Én nem tudom meggyőzni magam, a színen gondolkodom.
Amúgy Alzán már listázzák, 15-étől szállítják ott is, mint a hivatalos webshopon.
Sok review-t látok amúgy, hogy nem tökéletes a hang, de csak Shure-nak van még a piacon hasonló parametric EQ-ja, szóval mindenképp rá akarok próbálni, hogy mit lehet kihozni belőle. -
miqlas
őstag
NH (1) és a NP (3) design szempontból igazi kínlódás ... az egy dolog, hogy egy forma bejön-e valakinek vagy nem, de itt (már a 3a és a 3a Pro is) az az érzésem, hogy kifulladt az ihlet.
Mintha behajigáltak volna design elemeket egy zacskóba, jól összerázták és kiöntötték egy asztallapra rajzolt körbe. Ami a körön belülre került, abból meg csináltak valamit ... -
Morph33
tag
"ANC nélkül pedig 8 óráig húzza", innen hiányzik egy nulla. Hiánycikk a 0 a szerkesztőségben, ez már a 2. cikk, ahol hiányzik 1 0.
-
HardRic
addikt
Első tesztek alapján amiket olvastam egyelőre így néz ki a cucc:
- az alap tuning nem rossz, de nagyon kiemeli a középtartományt
- a parametric eq-val gyönyörűen korrigálható, már gyűjtöttem is pár profilt a profiktól
- a kényelemmel, akksival, gombokkal, anc-vel meg vannak elégedveÉn szerintem megveszem. A legújabb Sony drágább, sokkal butább az EQ és nem tud USB-n keresztül lejátszani, pedig az is nagyon tetszetős fejes.
-
Linkin1994
senior tag
Az új màtrix miatt csúszott ennyit. Ez a telefon bukàs lesz de akkora hogy remélem észhez téríti őket. Konkrétan ez egy 3a pro csak jobb procival. A kamera szett ugyan az stb. Sőt még ltps panelt kapott még a phone 2-m ltpo.
-
tms+
aktív tag
na ez egy tipikus Nothing dizájn, érdekes és egyedi, kétségkívül nem mindenkinek tetszik. na de az új mobil kb. mindenki szerint bűnronda, nem értem ott, hogy mehetett félre ennyire a dizájn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest