-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
aktív tag
válasz
psychedel #52512 üzenetére
Én is ma rendeltem telót, kíváncsi vagyok mire jutnak a kamatmentes dologgal, mert még nem hívtak. (ellenben én egy pár évvel ezelőtt aranykártyás voltam, csak otthagytam őket, de mindig nagy forgalmú, rendesen fizető ügyfél voltam). Az értékesítő csókát viszont megkérdeztem, hogy változik-e az előleg összege, ha kamatmentes konstrukció helyett egyösszegben fizetem ki a mobil díját. Azt a választ kaptam, hogy nem, mert nem a mobilra kérik az előleget.... Kérdezem én, ha simán új előfizetői simet veszek, akkor is kérnek előleget?! (mert ha tényleg nem a mobil miatt kérik, hanem az előfizu miatt, akkor kell kérniük..)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
psychedel #52525 üzenetére
A Telekom sem állt el, hanem felajánlotta, hogy előleget adsz vagy elállsz a szerződéstől.
Ez az előlegesdi máshol nem divat csak Magyarorszagon szerintem.
Sajnos a válság időszakában sokan kihoztak egy nagy értékű telefont majd eladták.. Ingatlan, autó nem volt a nevén és kb behajthatatlanná vált az összeg.... Ezen esetek megelőzésére van előleg.Nekem 3 éve egyösszegben fizetett 130k-s telefon 5k-s havidíjjal 10k előleget kértek...
Gondolom a részletvétel valami szabályba ütközhetett, vagy a vezetékes ág arany szintű ügyfelei ki voltak zárva, ezért nincs már megkötés, hogy aki vezetékes ágon hűséges az is tudjon kedvezményesen venni. Utcáról betérve sehol nem kapsz hitelt míg nem bizonyítod, hogy hitelképes vagy. Ez a telekomnál úgylátszik mára azt jelenti, hogy van 80k-d amit ilyen-olyan címen tudsz nélkülözni.
Szerintem is jobb lenne ha bekérnének egy munkáltatóit vagy bankszla kivonatot de gondolom erre nincs joguk.
-
XeeN
senior tag
válasz
psychedel #52512 üzenetére
Nem vagy egyedül. Pénteken rendeltem részletre egy S4-et, 11 óra körül hívtak adategyeztetésre. Move XS csomagot választottam, a készüléket pedig részletre. Csekély 80k-t kértek előlegnek. Ezután megkértem az ügyintézőt, hogy módosítsuk a szerződést, kifizetem inkább az "akciós" 50k-t. Pár perc tanakodás után bele is egyezett, de így is ki kellett volna fizetnem 40k-t a készülék árán felül (90k). A végeredmény gondolom egyértelmű. Azt már meg sem említem, hogy 14 év telenor után szolgáltatót akartam váltani, de miután ezt a telefont csak webshopban lehet megvásárolni, így buktam az egészet...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
psychedel #52520 üzenetére
Tehát ha jól értem egy 100k-s telót akarsz elhozni 50k-ért részletre ügyfélmúlt nélkül(burkoltan alegkisebb csomag választás is sugallja, hogy nincs túl sok tőke amit beleölnél).
Szerintem a nagy kockázat abban van, hogy féláron jutsz hozzá és még azt is részletre kérnéd.
Ha te árulnál valamit 100k-ért, s valaki mondaná, hogy megveszi 50ért, de csak részletekben fizetne, nem elhajtanád?
Új elbírálás nincs, vagy ezekkel a feltételekkel vagy sehogy.
Én a helyedben kifizettem volna egyösszegben, szerintem akkor minimum előleget kaptál volna. -
glaci
őstag
válasz
psychedel #52516 üzenetére
A pénteki akcióban rendeltél, vagy attól függetlenül?
Ha máskor, akkor melyik napon?
Csak azért kérdezem, mert én péntek hajnali 3 óta várom, hogy elbíráljanak, de nem akarnak hívni.
(Lehet, jobb lett volna egyből kifizetni bankkártyával, akkor talán már itt lenne. Persze a konstrukción már nem lehet módosítani, csak az átvétel helyszinén.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged